Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz fullmanytime #1219 üzenetére
Hali
a beállitásokon belül,alulról a hatodik opció a nyelv...ott biztosan benne van a magyar.....legalábbis nekem v 40 ország van...Az én kérdésemre is válaszolhatna vki....
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz fullmanytime #1224 üzenetére
Gondolom nekem akartál irni.. Valahol olvastam,h pl ha egy külföldről behozott pl tés készüléket akarsz frissiteni,akkor a magyar nyelv örökre urik róla...
Nemis olvastam,hanem egy gsm-es mondta amikor a bolti garis,meg a magyar garis közt vaciláltam..még az arena vételekor....
Tehát lehet,h bukta...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Atigyerek89
csendes tag
válasz fullmanytime #1224 üzenetére
http://androidunderground.info/mithogy/99-magyar-nyelv-beallitasa-a-telefonon
Ez hasznos lehet a problémád megoldásához.
- az egyetlen ami az N82 - ből hiányozni fog, az a verhetetlen fényképezőgép :P
-
Rotate
veterán
válasz fullmanytime #1675 üzenetére
Passz, nálam minden jó, pedig már nem mai kártya... hibás lenne a sim foglalat?
-
BITBOYS
addikt
válasz fullmanytime #1675 üzenetére
Ez se valami biztató jelenség.
Netnél párszor eljátssza, hogy nincs, pedig van...néha keresi a hálózatot, pedig meg se mozdítom a telefont. Sokat vált 3g,H,E között. Engem ezek bosszantanak kicsit. -
adam101
tag
válasz fullmanytime #1679 üzenetére
Igen, egy kicsit mozog oldalirányba, de ez nincs hatással a hálózatomra (semmi sem változik a térerő ikonon mozgatás közben).
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
válasz fullmanytime #3003 üzenetére
MIIIIII??? vmit tuti benyomhattál. Ilyennek nem szabadna elöfordulnia
-
tome.jr
addikt
válasz fullmanytime #3157 üzenetére
Nekem ez a sim betöltés az fr15-nél egyszer sem jött elő, viszont most egy másik rom/kernel párost használok[link] itt már kétszer előfordult ez a hiba, de csak a korábbi v2.2 kernellel, a v2.3 óta nincs ilyen hiba.
C.Brigante: Én tegnap próbáltam ki a Blazingdragon 1.6-ot. Nem volt vele különösebb próbléma, de nem tetszett benne több dolog így leszedtem.
Eddig az alábbi romokat próbáltam:
modaco fr15 + fakeShmoo-psycho
Blazingdragon v1.6
Slick2x white edition v2.4
WGSpoestra1.6 + EternityProject v2.3
v10a magyar
v10b angol
v10d vodafoneEzek közül két rom tetszett. A gyári romokkal (mindeggyikkel) tapasztalt hibák az fr15-tel egycsapásra elmúltak. Itt teljesen stabil, megbízható a rendszer.
A második rom szintén hibamentes és sokkal de sokkal gyorsabb mint az fr15. Ez egy végletekig lecsupaszított, minden felesleges alkalmazástól megszabadított rom, boot után 200 mb szabad rammal. A v2.3 kernellel lett teljesen megbízható. Egy hiányossága van, hogy nem működik rajta az LG Pc Sync. Ez szintén ki lett gyomlálva a rendszerből és sajnos ha külön felmásolom a külső sd-re onan sem engedi telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
fullmanytime
csendes tag
válasz fullmanytime #3975 üzenetére
Ok, widgetek storno. Mindenre ott van a xda Na meg ez a fórum.
-
djstavross
tag
válasz fullmanytime #3996 üzenetére
Miért neked is ilyen problémád van? A v10d uk nem oldotta meg ezt a problémát?
-
djstavross
tag
válasz fullmanytime #4010 üzenetére
És akkor ez volt a megoldás? Nekem a kernel verzióm: 2.6.32.9
-
tome.jr
addikt
válasz fullmanytime #4078 üzenetére
És gsm módban is előjön a hiba?
Pumba: Mr Home-ot használok. Nálad valami app beragadthatott az szívta le az akksit reggelre. Ez szól ferikek-nek is. Többen mondták, hogy az autokiller erősen meríti az akksit. Én ezt megcáfolnám, több mint egy hete használom és teljesen jó üzemidőket tudok mellette elérni, az 1 nap simán megvan erőteljes használat mellett is. Arra meg nagyon jó, hogy a megnyitogatott app-okat le tudjam vele lövöldözni. Naponta 2-3x ellenőrzöm vele a rendszert és ha nagyon leesett a szabad ram mennyiség akkor takarítok, este lefekvés előtt mindenképp rendbe szoktam vele tenni a rendszert.
Kizártnak tartom, hogy a merülés az fr17 miatt jönne elő. Nekem egy éjszakai 9 órás készenlét alatt 3 %-ot merül
[ Szerkesztve ]
-
tome.jr
addikt
válasz fullmanytime #4252 üzenetére
Az fr17 fear-rel minimális kompromisszumot kell kötni, de messze ez a legjobb rom, stabilitásban és sebességben is.
Én ma olyat tapasztaltam, hogy nem enged full hd videót csinálni, egyszerűen nem indul el a felvétel. Hd-t azt viszi.
Pumba3: A skin az ami a rommal feljön, legalábbis én arra értem. Egyedileg teszek fel a mr. home-hoz háttérképet (nem mozgót mert az nagyon merít) és nálam rendben van az akksi. Most 18 órája van a töltőről leválasztva és közepes telefon használat mellett + 30 perc angry birds + videó felvétel és 56 %-on áll. A karikában számokkkal mutatott akksi az az fr17 fear miatt van, nálam is olyan de nem merül tőle jobban.
Akinél gyorsan merül az akksi annak véleményem szerint valami egyedi beállításbeli (háttérben futó app, hálózatkeresés, szinkronizáció, stb.) problémája van.
hdmi: Én úgy tudom/hallottam hogy ha usb-ről vagy más csatlakozóról (jack) vezeti ki az ember valami átalakítóval a jelet akkor hiába van bemenő oldalon hdmi konnektor, a képminőség jelentősen romlani fog.
Én olyannyira elégedett 2X használó vagyok, hogy az apróban tapasztalható áresés miatt komolyan elgondolkodtam azon, hogy veszek még egyet Úgyis kellene egy második telefon, pl. a telenoros hálózatkiesések miatt egy amolyan tartalék (voda vagy t) célszerű lenne.
Egyébként meg mint friss androidos felhasználó kifejezetten örültem neki, hogy a készülékkel kapcsolatban felmerült hibák miatt bele kellett ássam magam a téma rejtelmeibe. Szóval azt kell mondjam, nekem ezek a szoftveres szívások kifejezetten tetszenek mert lehetőséget adnak arra, hogy folyamatosan bütyköljem a telefont.
Persze megértem azt is ha valakinek a töke kivan a problémákkal és nincs kedve/idegzete/tudása a telefonnal mókolni
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
válasz fullmanytime #5361 üzenetére
érdekes... esetleg mégegy kör? abból baj nem lehet
-
tome.jr
addikt
válasz fullmanytime #5368 üzenetére
Ez lehet akár szolgáltatói hiba is, mint ahogy volt korábban a Telenoros térerő ingadozás. Bár nem tudom te egyáltalán Telenoros vagy-e.
-
Balázs1986
addikt
válasz fullmanytime #5368 üzenetére
(#5369) tome.jr -ebben lehet valami. Mint ahogy Rotate (legalábbis úgy emlékszem) egy kicsit régebbi megoldásában is, hogy ha van térerő és mégis ezt írja ki, akkor lehet, hogy az Automata frissítések nem mennek le (pl. nincs bekapcsolva neted) és amiatt jelzi.
(#5371) fullmanytime: 502-es BB nekem is szarozott, az nem az eu modellekre van kiadva...legalábbis ahogy xda-án kivettem, sokunknál ezért vacakolhat ()bár az érdekes, hogy sokaknál meg megy...mindegy ) Nézd meg egy régi BB-vel (pl. 0218) +hozzá egy új ROM
[ Szerkesztve ]
-
tome.jr
addikt
válasz fullmanytime #5371 üzenetére
Sim kártya cserével próbálkoztál már? Hátha régi és azzal van a gond.
-
Bagoly81
aktív tag
az egyik barátomnak is hasonló baja volt mint neked. neki a sim csinálta a bajt,nemis a telefon, tehát kérjél egy új simet, mondd el nekik a panaszodat hogy ingyen legyen
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1986
addikt
válasz fullmanytime #5373 üzenetére
De van, amikor működik a hálózatod?
Mert ha egyáltalán nem talál, akkor az nem lehet a baj, hogy esetleg ott CDMA hálózat van, és a te antennád is olyan? Ha esetleg az, akkor nem is fogja szeretni a GSM-et (ne haragudj, rohanok vonathoz, most nincs időm utánaolvasni, ott melyik szabványt használják ott[ Szerkesztve ]
-
tome.jr
addikt
Nem hinném, hogy a vodafone-nal lenne a baj.
Az usim betöltés valószínű rom probléma. Nálam kétszer volt ilyen, mindkétszer rom csere után elmúlt
[ Szerkesztve ]
-
tome.jr
addikt
válasz fullmanytime #5702 üzenetére
Nekem egy gondom van jelenleg, zsebben a telefon önálló életre kel és hol hívást kezdeményez, hol a lenémított állapotból jön vissza, hol pedig elindítja a zenelejátszót. Lehet visszateszem az fr17-et, eddig az volt a legjobb rom.
[ Szerkesztve ]
-
tome.jr
addikt
válasz fullmanytime #5740 üzenetére
Azt hiszem értem, de a tévedés jogát fenntartom.
A legújabb v10c 06.22 egyelőre csak OTA-n keresztül tölthető bizonyos régiókban. Ez az OTA upgrade önmagában csak a bb-t telepíti, a romot és ezen belül a RIL-t sem. A rom (ezen belül a RIL) telepítéséhez kell az OTA-n keresztül letöltött .kdz fájlt feltenni. Előbb-utóbb lesz a v10c 06.22 stock romból rendes .zip verzió (fls, bin) ami tartalmazza a romot, bb-t és a RIL-t is ami majd smartflash-el megy fel. Jelenleg viszont csak egy cwm-ből telepíthető 06.22 RIL van és egy szintén cwm-ből telepíthető v10c 06.22 alapon főzött custom rom (ebbe mint az új rom része benne van a 06.22 RIL is, a 06.22 bb viszont nincs, de a cr eleve nem tartalmaz bb-t, azt mindig külön kell feltenni hozzá).
[ Szerkesztve ]
-
tome.jr
addikt
válasz fullmanytime #5740 üzenetére
Na, már kint is van a 622 bb: [link]
Már csak a rom hiányzik, de pár nap és az is elérhető lesz.
-
Rotate
veterán
válasz fullmanytime #6594 üzenetére
nem volt benne sim szerintem
-
horseface77
tag
válasz fullmanytime #7400 üzenetére
A megoldás:MIUI.
"Szívritmus pihenés közben 42,megterhelés alatt 43"
-
Skynet258
veterán
válasz fullmanytime #7400 üzenetére
Várható volt, gyorsan kiadtak valamit, hogy ne pereljék őket... mondjuk hamarosan emiatt fogják őket perelni, hogy ez is szar verzió... de lehet csak időt akarnak nyerni, és hamarosan (pár hónap) összeütnek valami jó verziót.
Nem megy ez a szoftveresdi az LG-nek...[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz fullmanytime #7554 üzenetére
6. persze, hogy van... jóég, mire én leokéznám a 200+ app-ot... Batch (kötegelt) műveletként kell végezni a visszaállítást.
-
Rotate
veterán
válasz fullmanytime #8268 üzenetére
Olvass vissza... Nem egyszer volt már belinkelve, wipe nélkül ráfrissül a rendszerre, nálam az vált be eddig a legjobban, ráadásul az is kerül fel a leghamarabb
-
Rotate
veterán
válasz fullmanytime #8273 üzenetére
És elvileg oda is irtam, hogy pont úgy kell csinálni csak az ellenkező hangerőgombot kell nyomni mint amit a leírás ír, a 622t az alapján raktam fel a a kdz updaterrel...
a 32-es hsz
ja még annyi különbség, hogy nyilván ehelyett a saját kdz fájlod fog kelleni
The kdz with 1&1 Branding:V10A_00.kdz[ Szerkesztve ]
-
fullmanytime
csendes tag
válasz fullmanytime #8332 üzenetére
Ami kb pont öt percig tartott, szóval feltettem az új BB-t az új RIL mellé. Meglássuk.
-
horseface77
tag
válasz fullmanytime #8333 üzenetére
Akkor neked most gyakorlatilag fent van az italian v10d-mellett a legújabb bb és ril ha jól értelmezem.Na akkor most meglátjuk előrébb vagyunk e.
"Szívritmus pihenés közben 42,megterhelés alatt 43"
-
derrik
őstag
válasz fullmanytime #8333 üzenetére
a bb-t hogy ????
-
jooker82
nagyúr
válasz fullmanytime #8534 üzenetére
EGY SZERVIZT MEGPRÓBÁLHATTÁL VOLNA...MERT EBBE INKÁBB hardveres hiba látszódik.....
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
őstag
szerintem is inkabb lehet hardveres a hibad. en egesznap 3g-n vagyok, es csak akkor dobja a jelet, amikor a pusztan vagyok.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Zaji
őstag
Melyik szolgáltatónál vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest