Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pumba3
tag
DivX és XviD videólejátszás megy rajta?
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
válasz jooker82 #285 üzenetére
Valaki feljebb említette, hogy majd kijönnek a kimondottan 2 magos telókra tervezett játékok pl... Akkor nem lesz kevés?
Vovi1 említette, hogy "Total memory: 390Mb. A szabadon maradó hely 110-120 Mb között, ezt stabilan tartja!". Szóval ha a későbbiekben nagyobb igényű alkalmazások, játékok jönnek ki, akkor sem lesz kevés?
Csak félek tőle kitsit =)
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
válasz Valentino K. #376 üzenetére
Gyorsasági problémára várjuk a 2.3-at. =)
A fogyasztás pedig -mint ahogy 1-2 oldallal ezelőtt beszéltük- nem a proci miatt van, hanem a kijelző meg a 3g miatt.
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
http://www.youtube.com/watch?v=Jms-BXFub8g&feature=fvst
Motorola Atrix - Ugyan úgy laggol a főképernyő zoom... (2:22)
- Valamilyen alkalmazásból való kilépés (5:58)
- Böngészésben több helyen (11:25-től)Kíváncsi leszek mostmár a többi 2 magosra is... Mert ezek szerint ezek a kis belassulások nem csak a 2xnél vannak Nyugtató a számomra.
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
Ha amcsiból rendelek függetlenül... itthon lesz supportom hozzá?
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
Illetve az érdekelne még, hogy ha külföldi T-Mobile-os a teló, akkor az az itthoni T-Mobileos karimmal is működik ugye?
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
LG blog: Optimus 2X és Black előzetes cíkkből egy mondat: "...Ennek oka, hogy a két készüléket eltérő időben kezdték fejleszteni..."
tariattila: Hogy értetted, hogy a "kereső gombbal kezdheted a barátkozást... "?
Rotate: Sok sikert, én szurkolok Sajnos nekem még 2-3 hét :S De az mindjárt itt van =)
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
Itt az oldalon ennyit írtak az előzetesben:
"Az alapot mindkettőnél az Android 2.2 Froyo operációs rendszer adja, melyre az Optimus UI nevű felületet tették rá. A 2X-en ennek az 1.5-ös, míg a Black esetében a 2.0 verziót használják. Ennek oka, hogy a két készüléket eltérő időben kezdték fejleszteni, és már most két fontos ígéretről esett szó. Egyrészt mindkét modell megkapja majd a 2.3 Gingerbread frissítést, illetve a 2X ezzel együtt szintén 2.0-s felületet kap majd."
Még csak saccot sem =) A Gingerbreaddel megékezik =) Csak kérdés, mikor
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
Ahogy Édesapám mondja mindig: "Mindenhez türelem kell" =) És teljes mértékben igazad van
Viszont lehet megvárom a Gingerbread frissítést, kíváncsi leszek, hogy milyen javulást fog mutatni. Ami engem kissé zavar, az a főképernyőn a képernyők "kicsire" húzása és képernyő váltásának laggolása :S
Balázs1986: Nekem 5530 után lesz ez. Kíváncsian várom az ámulást
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
válasz Balázs1986 #775 üzenetére
Az baj csak az, hogy nem szeretnék ROMokat rakni oda-vissza rá. Nekem gyárilag is tökéletes lenne, ha! nem lenne a képernyők közötti lagg.. Ezért várom a Gingerbreadet, hogy hátha megoldja a problémát.
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
válasz Atigyerek89 #785 üzenetére
Köszi a megnyugtatást
Mindenki akinek van már: A fórum legelején elméletben megebszélt RAM mérete a gyakorlatban okoz valami problémát?
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
válasz jooker82 #814 üzenetére
Ez hogy érted? Most gsmline-on is 125. Később ez feljebb mehet? VAgy hogy értendő amit mondtál?
(#803) spckris: Én csak örülök, hogy megy lefele az ára =)
(#793) Rotate: Itt a Mobilaránán volt egy cikk róla, pont idéztem is, hogy meg fogja a 2x kapni a 2.3-at. Remélem így van.
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
Hát nem tudom... én eddig is vettem telefont, és soha nem volt belőle problémám, hogy utána lejeb ment az ára. Nem értem miért mondod ezt?! Ha megkapja a 2.3-at, akkor már bőven elég is lesz nekem.. szóval tényleg nem értem, mi hátrányom lesz belőle, hogy lejebb megy az ára?
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
válasz jooker82 #822 üzenetére
Kicsit off:
És bolti gariról mi a vélemény? Eddig Nokia buzi voltam, és csak hivatalos Nokia márkaszervizből vásároltam a telefonom. A mostanit is. Amikor odalett a kijelzője, gond nélkül ment a kicserélése garival. Boltival minden rendben szokott menni?
Mondjuk ha xxlgsm-től vagy gsmline-tól vagy ilyen fajta online shoppoktól rendelek... Velük a garancia normálisan szokott lemenni?
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
válasz jooker82 #828 üzenetére
Köszönöm, a lényeg, hogy ők is rendesen megcsinálják
(#826) Rotate: Ismersz valakit aki onnan rendelt? Korrekt boltból szeretném megvenni, hogy ne legyen gondom a csomaggal meg a (ne adj Isten) esetleges garanciával. A 119 tetszik =) + gondolom pár ezer gyári gari miatt meg a postaköltség... Akkor 125-130-ból megvan. Igazad van, akár csak máshonnan, bolti garival)
Azt nem tudja valaki, hogy a márkaszervizben mennyivel drágábbak, mint a webshoppokban?
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
Igazad van =) ez már csak ilyen sajnos... De ez az élet rendje, mindenben =) Feljebb párral írták, hogy "ha mindig az újabbra várnánk akkor nem vennénk semmit". Ide találó
(#855) Atigyerek89: Köszi a tapasztalatot. Ezek szerint tényleg megbízhatóak. Írtam nekik (PartNero), válaszoltak is. Érdeklődtem a gyári garancia iránt, azt mondták még csak boltival van.
Illetve írtam az LG-nek is. Érdeklődtem, hogy LG boltokban megvásárolható-e a készülék, illetve, hogy mennyiért. Kaptam tőlük is választ:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste valamint az LG készülékek iránti érdeklődését.
Tájékoztatjuk, hogy márkaszervízeink nem vezetnek eladást. Az LG P990 jelenleg a Tekenornál vásárolható meg. A részletekért kérjük, látogasson el a www.telenor.hu weboldalra.
..."
Kár hogy boltban ők nem árulnak!
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
-
Pumba3
tag
válasz jooker82 #980 üzenetére
Nah, hát majdnem eltalálták.. nah
(#982) spckris: Engem azért rózsaszínben kissé zavarna xD De először a feketét láttam és úgyis beleszerettem, nem tarthat vissza az, hogy nem kapok barnát Akkor lesz fekete =) De mondjuk jobban örülnék egy barnának
(#981) Rotate: Az a baj, hogy nekem nem jó a Telenoros, mivel T-Mobile előfizető vagyok, így független kell. GSM boltokban (neten) nem találtam barnát.
Viszont ha valaki majd látna esetleg, megköszönném
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
válasz KonzolKartel #984 üzenetére
Köszönöm!
Viszont a [black] 115 450 Ft náluk most. Ennyi felárat jelentene a barna szín?
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
válasz KonzolKartel #986 üzenetére
1+2 év SW gari? Ez hogy értendő? Ez a 115 tegnap este még 125 volt =) Naponta nézem
115-ért meg ne csak telefont adjon meg töltőt.. 119-ért Part Nero meg XXLGsm is full dobozost ad :S
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
Bocsánat, elfogyott a szerkesztési idő :S
Hülye kérdés lehet, de a mágneses tokban a mágnes nem bántja a kijelzőt? Ehhez a részhez nem értek =)
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
válasz Tesztelo.hu #996 üzenetére
Akkor azért a biztonság kedvéért nem veszek hozzá mágneses tokot =)
(#995) Tesztelo.hu: Hogy ha memória karit nem is adnak hozzá... szerintem a headset meg az adatkábel alap =) Ezért csodálkozok (#986)-on.
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
Part Nerotól vissza írtak, amiben a barna színű után érdeklődtem.
"üdv
van igen barnába, ha érdekli kérem hivjon"Mondjuk nem értem, hogy miért kell telefonban felhívni egy ár miatt, amikor a fekete színűé kint van az oldalon =)
GSMLinetól továbbra is várom a választ.
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
Van rajta gyárilag olyan kontakt alkalmazás mint pl. SGS-nél a "Barátiaim éppen" vagy a HTC hasonló megoldása? Ilyen képek kirakása-gyors hívással összekötve cuccos. Vagy lehet hozzá leszedni?
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
Lehet nem egyről beszélünk. Egy olyan widgetre gondoltam ami a főképernyők valamelyikére kirakható. Pl van 9 gyorshívottam 9 képpel 1 főoldalon egy widgetbe látszik a kilenc kép. És rábökve valamelyikre tudod hívni / smst írni nekik. Ilyet keresnék
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
Nem tudom... ez a kijelző elválás engem nagyon is zavar, főleg, hogy egyre több embernél előfordul.
Meg pl.: A töltés közbeni lefagyás (Többen is mondták)
Meg pl.: A zenelejátszóban album nézetben a másodperces akadások (feljebb említette valaki)
Ha a hibák ilyen mértékben jönnek elő, lehet lemondok róla :S
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
Bocsánat, elfogyott a szerkesztési idő és most néztem meg a mailt
Szóval GSMLine "vissza írt" arra, hogy mit takar ennyi pénzért a doboz tartalma:
"Elnézését kell kérjük, azonban e-mail rendszerünkkel kapcsolatban az elmúlt jó pár napban komoly technikai problémák merültek fel, így csináltunk egy automatikus üzenetet amit minden érdeklődőnk megkap aki az elmúlt két hétben levelet írt nekünk. Kérjük Önöket amennyibe azonnali fontos kérdése van, feltétlenül hívja központi telefonszámunkat (+36703115009 ), vagy küldjön egy sms-t azzal a típusú telefonnal amivel kapcsolatban érdeklődik és mi szívesen vissza hívjuk Önöket. Meglátásunk szerint legkésőbb 48-72 órán belül véglegesen megoldjuk a levelező problémát és minden a régi kerékvágásban fog üzemelni. "
Nem jutottunk előrébb
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
válasz Ricardo #1142 üzenetére
Egyet értek veled! Ennyi pénzért, ilyen kategóriában ez egy csöppet sem fér bele...
(#1125) mycso : EL tudnád fényképezni szemből? Tehát normál használati nézetből.
(#1118) jooker82: Ha ennél a telefonnál maradok és netről rendelem, a futár előtt kibontom, mielőtt kifizetem (ez szerintem alap). És ha van ilyen hibája és biztos, hogy egy az egyben visszaküldöm... PArtneronál ha minden igaz, akkor igen!
(#1122) spckris: Ekkora értékű telónál nem csodálkozok rajta
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Pumba3
tag
-
Pumba3
tag
Én meglestem. Nagyon tetszenek az animációk, a képernyő váltások, a 3D-s körhinta, a felugró ablakok (a kategória minimalizálás), a kontakt minimalizálás.. tehát úgy minden... de hiányoznak az androidon normál widgetek. (Pl az LGnek az időjárás-óra) nah meg a 2x-nek a menüje (nekem tetszik, hogy külön van kategorizálva)
Ezzel eltűnik a felülről lehúzható cuccos?
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest