Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz Zoldborso #7034 üzenetére
Na mi van, már itt is zargatsz? Elvileg lehet gyáriról is, bár én FR19-ről jöttem át erre, de nem oszt nem szoroz szerintem. De, van bug, írtam is ezer helyen: wifi tethering meg frontkamera fordított képe. Ennyi. Ma felraktam a Mytracks progit, és az mondjuk Force Close-al meghal, szóval ez pont nem megy, mással nem volt gondom. Játékokban textúrák jók, Quadrant-ban nem. Sebesség... lassú mint a tetű, ezért használom én is. Szeretem magam kínozni.
Csinálj backup-ot mindenről, tedd végre fel, azt ha nem tetszik, akkor mehetsz vissza a gyári csodára. De van egy olyan érzésem, hogy nem fogsz... legyél már kicsit bátrabb, a Spica-t nem nyúztad szét minden sz*rral? Na, itt az idő.
-
Skynet258
veterán
válasz Zoldborso #7038 üzenetére
Mondjuk az első kettőt én is pont leszarumánozom, a Mytracks jó lett volna fotókat geotaggelni, de így jártam.
Spica is telefon, ez is. Megölni ezt is nehéz, az IMEI elmászhat, de olvastam rá egy trükköt, hogy miként lehet visszacsalogatni (csak még nem volt alany, akin tesztelhettem volna ). Kockázat mindig van. Az LG-ben viszont egy jó dolog van; a szerviz nem sokat kérdez. Ha halott hát halott, megcsinálják vagy adnak másikat, ennyi. Mondjuk ilyen support-tal ne is akarjanak kérdezősködni... -
Skynet258
veterán
válasz Zoldborso #7042 üzenetére
Azt keressed hogy Sprache auswahlen, baj nem lehet. Setting meglesz ikonról, aztán bejön a menü, ott második lapot választod ki (fent) és a második blokkban a második a nyelv és input beállítás. Oda bemész, és ott is a második a nyelv. Így meglesz. Ha most nem érted a blokkos cuccot nem baj, előtted lesz megérted.
Nincs, efs mappa csak Samunál van. Itt hiperterminálban kell kotorászni, meg némi varázslatot csinálni, és manuálisan megadni az IMEI-t. De reméljük nem lesz rá szükség soha...
Na átraktam németre, mondom: Menü--->System fül fent--->Sprache und Tastatur--->Sprache auswählen---> teheted angolra. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Zoldborso #7046 üzenetére
Ja, ilyet néha én is el szoktam, de még nem volt problem belőle. Ha végigment, akkor nem kell újrarakni, esetleg azt megnézheted, hogy bitre egyezik-e a mérete a kártyán lévővel.
Recovery: akkor engedd fel, amikor bejön az LG logó utáni logó (ilyen elmosott hátteres, olyan mint ami mozog, csak itt nem mozog... hogy mondjam másképp? ).
Menni fog az. -
-
exelsior1
senior tag
válasz Zoldborso #7050 üzenetére
Üdv
Hátha valaki tud segíteni. Vettem egy Optimus 2x-et, de nem tudok rá PC-ről rátett játékot felrakni. Az installálás megy, de amikor azt írja, hogy még le kell tölteni hozzá pl 500 mega adatot, hiába van bekapcsolva a wifi, nem érzékeli, és nem tölt le semmit. Valakinek valami ötlete? A válaszokat előre is köszönömGalaxy S10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest