Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferikek
aktív tag
válasz tome.jr #4539 üzenetére
App killer: az alkalmazasoknal szinte mindig leallitom azokat, amiket nem hasznalok.nem megy semmmilyen program szerintem a hatterben. app kilerben megneztem es nincsen beragadt program, hacsaknem vmelyik gyarilag telepitett
tudom hajanlottad a romot de en ugy gondolom h ennnek a telefonnak gyari romokkal ia mukodnie kellene (tudom, gyari rom a 10 uk is de azt elvileg nem ennek a regionak szantak)
Amig irtam ezt a szoveget a telorol 6%- rol esett 1%-ra kb 4 perc alatt... -
gilfoyle
őstag
Ma arra ébredtem, hogy nem ébresztett a teló.
Belefagyott szegény a töltésbe. Csak az akksi ki-be segített rajta. Pedig már éppen meg akartam dicsérni a V10d-t, hogy mennyire jól teszi a dolgát.
Asszem felugrik anzo legújabb romja még ma Az stabil, ugye anzo? -
-
tome.jr
addikt
válasz ferikek #4551 üzenetére
Csak azokat a programokat állítsd le amiket te indítasz el. Amik automatikusan előjönnek azokat hagyd a fenébe, állandóan el fognak indulni és ezzel merítik az akksit.
de en ugy gondolom h ennnek a telefonnak gyari romokkal ia mukodnie kellene
Most ha dacból nem teszed fel azt a romot amivel megjavulna a telefonod azzal nem jutsz előrébb. Persze a gyártónak kellene normális szoftot hegesztenie hozzá, de jelenleg nincs olyan gyári rom ami mindenkinél hibátlanul működne. Vagy elfogadod ezt és megcsinálod valamelyik modaco update-et vagy keseregsz azon, hogy szívsz a telefonnal.
[ Szerkesztve ]
-
Jutocsa
csendes tag
-
C.Brigante
veterán
-
Balázs1986
addikt
-
mycso
veterán
No működik tökéletesen az fr 17, hozzá raktam egy launcherpro-t így már tökéletes. Egy problémám van vele, ezzel nemtudom találkoztatok-e már?
A galériában ha egy képre ránagyítok (lehet saját vagy akármilyen kép) akkor egy bizonyos nagyítás után a kép egy része eltűnik....általában az alja
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Jutocsa
csendes tag
válasz Balázs1986 #4558 üzenetére
Ezer hála...meglehetőst sokrétűnek tűnik a dolog. Tudok bele pakolni valahogy saját ikonokat/login animációt is vagy az már macerásabb ?
-
Balázs1986
addikt
válasz Jutocsa #4560 üzenetére
Nem csináltam még vele, de gyanús hogy a zip-ben valahol bent vannak .png vagy .gif, esetleg .jpg formában a képfájlok, és ha a helyére teszel egy ugyanolyan méretű / nevű képet akkor jó lehet (mondjuk a méretet lehet, hogy magának beállítja valami .xml fájlban, ez esetben elég ha a képarány ugyanaz (mondjuk nagyobb képet felesleges bepakolni, kisebb meg csúnya lesz nagyítva). De ezek csak tippek, nem akarok hülyeséget mondani, nem próbáltam.
-
Jutocsa
csendes tag
válasz Balázs1986 #4561 üzenetére
Akkor elmolyolok vele aztán meglátjuk mi sikerül, kösz.
-
Balázs1986
addikt
válasz ferikek #4564 üzenetére
Valamilyen -nem gyári- launcher-t használsz esetleg? Minden szinkronizálási mód ki van kapcsolva (Automata szinkron és Háttéradatok is)? Talán fut olyan alkalmazásod, ami netre akar mászni (még ha talán nem is tudod, hogy akar...). Az app killer amit használsz gyári, vagy valami marketes, ami automatikusan is zár? Monitoring programjaid esetleg vannak?
Vagy...valamelyik hardver szívja...WiFi, GPS modul a "legördülő" értesítő menüben ki van kapcsolva? Végképp extrém elképzelés, de ha nincs más, lehet kipróbálhatnád külső sd kártya nélkül. De ezt csak legvégső esetben.
Bocs hogy így kifaggatlak, de mindent tudni kell, hátha bejön valamelyik... -
Ra's al Ghul
senior tag
válasz ferikek #4564 üzenetére
Szerintem ott a baj, hogy mindent kilőttél... ugyanis ekkor létfontosság programok amik elengedhetetlenek a rendszer futásához azok úgyis újra indulnak és az viszont meríti az aksit.
Előttem már írták, hogy csak azt lődd kit te magad indítottál el...
Azt viszont nem értem, miért nem teszel legalább egy próbát egy nem gyári rom -mal max 10 percet vesz igénybe még sokat is mondok ha meg nem jön be a rom akkor az eredetit is vissza tudsz rakni szintén 10 perc alatt. (Persze ez a te döntöd el, hogy mit csinálj a teloval vagy mit ne, de nálam is tapasztalhatóak voltak kisebb hibák ami az fr17 felrakása után el is tűntek.)Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
kori18t
tag
válasz C.Brigante #4545 üzenetére
A Galaxy S-el unalmas lesz az életed, nem kell rajta buzerálni semmit, az egy jó telefon és falhoz vágni sem akarod majd ( az öcsémnek az van és tökéletes )
A 2x-el csupa kihívás az élet ( a kollégámnak ez van és nagyon kopaszodik az idegességtől ) -
Balázs1986
addikt
válasz Ra's al Ghul #4567 üzenetére
Akár igaz is lehetne, de ha kilőtte akkor újraindul, és ennyi volt a többletfogyasztásos történet. Ilyen extrém merülést emiatt kb akkor érne el, ha 10percenként kilőné a dolgait. Annyira azért talán csak nem megszállott
De az tényleg igaz, hogy totál felesleges kilőni bármit is, ami nem azért fut mert befagyott.[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
válasz Balázs1986 #4571 üzenetére
Én is felraktam a task killert és kb 25 cucc volt nyitva,mindet kilőttem és semmi baja a telnek....
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
leslien
nagyúr
android system és ott a task -nál néha beszokott ragadni a android.process.acore 100%-on nyomul néha.ez baj? task killer 3* bonyom utána leáll . amúgy nincs bajom a fogyasztással most is 13ó25p 75% áll volt wifi,duma! apropó hogy kell pillanat képet csinálni? még 1 nem lehet kijelölni szöveget netezésnél??
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Balázs1986
addikt
válasz leslien #4573 üzenetére
Az elsőre nem tudok válaszolni, én nem láttam ilyet futni.
Második kérdés: Home gomb + bekapcs. gomb. A kép a "Fényképfelvételek" albumba kerül, ha jól emlékszem.
Harmadik kérdés: Dehogynem! Tulajdonságok gomb (nem tudom minek szokták hívni, a bal oldali érintőgomb ), a menüben "További", és ott "Szöveg választás". Ha kijelölted, egyből vágólapra teszi -
leslien
nagyúr
válasz Balázs1986 #4574 üzenetére
köszönöm!
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
VINIKOR
senior tag
Erős napfényben, ami most is van az LG Optimus 2X képernyője mennyire látható? Az Amoled biztos nagyon jól látható.
-
Balázs1986
addikt
válasz VINIKOR #4576 üzenetére
Ez is, mondjuk nem tettem össze sem amoled, sem samoled kijelzővel összehasonlítani (utóbbihoz jelenleg nem is tudnám). Szép képe van, és az erős napfény sem gond. Még annyi, hogy én automatikus fényerő beállítással használom, szóval a napsütésben jó kép esetemben nagy fényerőnél igaz
leslien: Nincs mit
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
válasz Balázs1986 #4577 üzenetére
nálam a 100% erősebb mint az auto full napsütésben... néha emiatt jó felcsavarni...
-
Skynet258
veterán
válasz jooker82 #4581 üzenetére
Valamihez képest biztos jó, de hogy kényelmesen lehet rajta olvasni amikor tűz rá a nap... na ez így ebben a formában nem igaz. Sem ennél, sem az Amolednél, pedig az még technológiailag helyenként jobb is... Az LG Black már jobban teljesít, mondjuk az direkt a nagy fényerőre van kihelyezve.
-
LaptopSystem
őstag
Van itt olyan kozottetek aki elegedetlen volt es azert adta el a telefont
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
LaptopSystem
őstag
válasz Balázs1986 #4579 üzenetére
Szia a 2.3 -mas verzio mikor lesz elerhetö ?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
LaptopSystem
őstag
Az miért van hogy tegnap kicsereltem a SIM kartyat es azota angol a menüm es azota allig akar le merulni mar több oràja netezek es mèg mindig fullon van
-
jooker82
nagyúr
válasz LaptopSystem #4586 üzenetére
A nyelvet át tudod állitani...a beállitásokban....volt már akinek a simcsere oldotta meg a problémákat...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
C.Brigante
veterán
válasz LaptopSystem #4584 üzenetére
én azért, miért kérdezed?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
LaptopSystem
őstag
válasz jooker82 #4587 üzenetére
Tudom de most a masik kártyám van benne régi nem uj nekem nem oldotta meg sajnos mar csereltem uj kartyat is azzal sem lett jobb mit szoltok a konkurenciához a Samsung GalaxyS 2 hoz
-
LaptopSystem
őstag
válasz C.Brigante #4588 üzenetére
Csak mert egyre tobb a hibaja es nem azert van egy telefon hogy minden nap hangolni keljen rajta hogy masnap megfeleloen mukodjon
-
Pumba3
tag
válasz Jutocsa #4556 üzenetére
Nem találkoztam ezzel a képnagyításos hibával :S
Örülök, hogy jó az fr 15 Grat!
(#4566) Balázs1986 Ezzel nekem egyikkel sem volt baj, de az fr17 fear 10.0 nekem is pikka pakk lemerítette Nekem a Blazin Dragon 1.8 (fr17)-el oldódott meg a problémám. Érdekes dolgok ezek
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
C.Brigante
veterán
válasz LaptopSystem #4590 üzenetére
én ezt untam meg, sztem sem normális jelenség!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
LaptopSystem
őstag
válasz C.Brigante #4592 üzenetére
már én is nagyon unom de még megvárom az uj szoftver verziot az az utolsó reményem egyébként mi lett helyette?
-
Pumba3
tag
Olvasgattam az XDA fórumot és ott azt írják, hogy a CM7-el nagyon nagyon jó az akksi üzemidő. Illetve dicsérik a Modaco fr18 beta2-t is.
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
jooker82
nagyúr
válasz LaptopSystem #4593 üzenetére
A tegnapi fr17-et megpróbáltad??
Ha bonyolultnak tűnik.....az uk v10d-t próbáld meg...azt könnyebb feltenni...
Az sgs2 gyengébb anyaghasználattal bir....nincs HDMI.... sárgás kijelző..hirtelen melegszik...wifi probléma....No fólia elől hátul ..és 50-el drágább.....
Itt,ha valóban jöne egy szoft amely megold minden hibát,akkor fasza kis teló lenne...Nekem igyis az....mert semi gondom...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Pumba3
tag
válasz LaptopSystem #4596 üzenetére
Smartflashel, az 1. hsz-ben megtalálod hogyan kell csinálni.
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
jooker82
nagyúr
válasz LaptopSystem #4598 üzenetére
De ne csak nézzed,hanem csináld is... mert igy nem jutsz egyről a kettőre....
Ezt tényleg nem nehéz megcsinálni....csak ments le mindent ,mert törlődnek a cuccok...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Pumba3
tag
válasz LaptopSystem #4598 üzenetére
Nem az, csak értelmezd és ne kapkodd el Pár perc az egész
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest