Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
addikt
Csak azért mondom, hogy ne legyen az, hogy "akkor most ez miért marad meg ha más elveszik?"...stb. Legyen rend a fejekben, értsék meg, mi miért/hogy van. Jópáran így is össze vannak zavarodva, ne tegyük jobban, inkább segítsünk Az a root jog amit csináltak az elveszik, mint minden és kész. Ha kap helyette a rom-mal másikat, örüljön
Név: Pannon
APN: net
...
MCC: 216
MNC: 01
APN tipus: default, supl[ Szerkesztve ]
-
anzo
senior tag
A marketben próbáltad?
Market Sygic Aura -
Rotate
veterán
nem tudom milyen tokra gondoltál, én ezt vettem, postával együtt 860 Forint lett kb, és megjött pár nap alatt Dél Koreából, nagyon tetszik a minősége és passzol jól
ez ilyen műanyag szilikon szerű cucc, de nem az a szar tapadós
ha bőr kell akkor passz, volt már aki itt bőrt vett, talán más jobban tud ebben segíteni
-
Ra's al Ghul
senior tag
Én személy szerint a MoDaCo FR17 Fear Edition 10 illetve FR17 PFC Edition by anzo -t tudom ajánlani. Mind a kettőt használtam és teljes mértékben mind a kettő elnyerte a tetszésemet.
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
tome.jr
addikt
1 Ghz-ig a gyári értékek, afölött meg gondolom aki a kernelt csinálta az határozta meg, hogy mekkora frekihez mekkora fesz párosul, a pmc csak kiolvassa belőle. Megfőzni semmiképp nem fogod, mivel túlfeszelni nem tudsz csak uv-re van lehetőség.
A hangra nézz másik baseband-et. Melyiket használod?
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
-
Bagoly81
aktív tag
nekem volt már okos telefonom 2004 ben. azota tartom a szintet, nehogy azt higgyétek, hogy régen jobb volt sosm lesz jó teljessen egy telefon sem, tul bonyolultak már, plusz állandóan fejlődik a hardver ,szoftver , nemtudnak az alkalmazkodni rendesen. ez ilyen , kell még néhány hónap mire lesz itt jobb rom nekünk. ez mindig is igy volt.
akiszentségel menjen vegyen egy kifortt készüléket és azt használja, jogos a felháborodás, de a fejlődésnek ára van
-
Rotate
veterán
én is... most már napok óta abszolút semmi hiba nem jött elő kopkop remélem így is marad... a héten lesz egy sim cserém, mivel szolgáltatót váltok, remélem azután is minden szuper lesz
amúgy rájöttem nálam miért írhatta párszor az "A hálózat nem elérhető" üzenetet... be volt kapcsolva az autosync, viszont nem volt bekapcsolva a wifi, se más netkapcsolat, és valszeg épp frissíteni próbált, csak épp nem volt honnan... ennek sztem lehet is értelme...
-
peter_27
aktív tag
De az index oldal alján ott van, hogy "Teljes" utána már mindig desktop módban töltődik az is, de nekem a dolphinban a "rajzolós" oldalnyitás nagyon bejön ami 0.57-nél látható a videón.
Galaxy S10
-
Skynet258
veterán
Én ezt a történetet inkább úgy tudom, hogy ő nyúlta le mások munkáit, felhasználta a saját ROM-jaiban, aztán elfelejtette odaírni, hogy az adott javítást/kódot/feature-t ki is készítette valójában... és ezért küldték el xda-ról. Az xda felhozatalt ismerve pedig inkább ennek a történetnek hiszek. Ettől függetlenül mondjuk majdnem mindenki azt írta ott is, hogy a ROM-jai nagyon jók voltak (bár olvastam erről is azért eltérő véleményt), szóval egy próbát megérhet a dolog (feltétlenül számoljatok be róla, ha valaki feltenné majd).
De ezek mindig olyan dolgok, hogy úgysem tudjuk meg soha biztosan, ki volt a csúf kopasz hókuszpók...
-
őstag
-
Beaumont
aktív tag
És ezt a ROM-ot simán felratom recovery-ből? A mérete nem furcsa? Mindössze csak 94MB. Illetve a leírása alapján pár dolog kell még. Ennek értelmezésében segítene valaki?
1. Wipe
2. Flash ROM
3. Boot to full ROM.
4. reboot to Recovery.
5. Flash Hot Fix (If any)
6. Boot to ROM.
7. Reboot to Recovery.
8. flash kernel (If any updates)
9. reboot to ROM.
10. Reboot to Recovery.
11. Flash GAPPS
12. Reboot.Mondjuk, ha kihagyom 4--ig, mert nincs fix, amit felraknék, vagy kernelt, akkor jön a 11-es lépés, ami mit akar jelenteni (GAPPS)? Illetve milyen kernelt érdemest rárakni erre? Illetve milyen fix-et, ha már kérdezek.
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
Beaumont
aktív tag
Köszönöm. Google progikat külön hogyan lehet leszedni? Mármint ebben a formában, hogy recovery-ből lehessen telepíteni? Régebben a Spicával szórakoztam ezzel, de nem tudom ehhez merre lehet letölteni.
Illetve találtam ilyet hozzá: lg-2x-sense-ui-3-0-theme. Az ilyen téma gondolom szintén recovery-ből kell felrakni. Utána hogyan kell beállítani/elindítani? Olaszul nem nagyon tudok, a google fordítást meg hagyjuk. Volt a kezemben HTC sensation, és rohadtul tetszett a Sense 3.0, és ez alapján szépen megy ezen is.
[ Szerkesztve ]
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
őstag
-
őstag
-
kun0203
tag
Röviden annyit tudok mondani hogy nem jobb mint a v10d sőt rosszabb szerintem.
Lassabb érzetre, gyakrabban beakadt és pár alkalommal fagyott is. A galéria nem tölti be a képeket még azokat sem amelyek a telóval készültek,csak dob egy fekete képernyőt. A stock lg launcher szaggat a sygic pedig textúra hibás, és a gps lassabban fixál. A játékokkal nem volt baj. A fórumban olvastam hogy a quadrant sokkal alacsonyabb pontszámot ad ki. Ezt nem tudom ellenőrizni mert nem hajlandó csatlakozni a wifire a teló. Az eddig szépen lejátszott 720p-s mkv szaggatva viszi. Nem tudom mit írhatnék még.
Szóval megy vissza a v10d.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest