Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4151) C.Brigante válasza tome.jr (#4150) üzenetére


C.Brigante
veterán

olyan keményen szar volt a telefonálás vele, h az valami borzasztó! Ha nem tudom kivel beszélek, meg nem mondtam volna ki az! :DDD egyébként minden más jó volt benne. Viszont eddig a dragon hibátlannak tűnik. (kiváncsi vagyok lesz e meglepetés)

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / 

(#4152) tome.jr válasza C.Brigante (#4151) üzenetére


tome.jr
addikt

Melyik baseband volt fenn hozzá? Megnézhetted volna egy másikkal is.

(#4153) cjvt3o válasza kori18t (#4140) üzenetére


cjvt3o
aktív tag

Én még hardveres problémával nem találkoztam az eszköz kapcsán.

Amibe sikerült belefutni, az kivétel nélkül szoftveres kérdés, és szoftver cserével / upgrade-del / alternatíva kereséssel megoldható - ez ugyanígy jelentkezik és létezik bármely más gyártó Android-os eszköze esetén.

Androidos rendszert épp azért választ az ember, mert szabadságot biztosít a szoftveres beavatkozások és teljes testreszabhatóság terén, ezért cserébe feláldozva a szoftveres gyártói garanciák (khm!), megkötések és függések lehetőségeit. Utóbbi igényeket a BlackBerry, iPhone ill. Windows 7 hívatott kiszolgálni, nyilvánvalóan nem jelentős anyagi ellentételezésért. Sajnos számomra egyik utóbb említett típus sem megfelelő sem általános használati, sem belakhatósági képesség, sem munkaeszközként való funkcionálás terén, nem vitatom, hogy mindegyik kiváló űrhajó, de nekem mélytengeri bányászdroidra van szükségem.

Androidos eszköz választásnál szóba jöhet az ár/teljesítmény arány, én magam azért döntöttem a 2x mellett, mert a szolgáltatómnál (Telenor) a nettó 60 ezer Ft-os árért adott képességekkel (nagy felbontás, nagy képernyő, gorilla glass, frissesség) egyetlen más "telefon" sem tudott éppen versenyre kelni. (Megjegyzem, ha lett volna akkor kínálaton ZTE Blade - mint most: nettó 10 ezerért -, akkor azt vettem volna ár/teljesítmény arány miatt - de nem árultak éppen Blade-t.)

(#4154) Skynet258 válasza tome.jr (#4141) üzenetére


Skynet258
veterán

Senki nem mondta, hogy az autokiller meríti az akksit. Akkor meríti, ha nem megfelelő user használja... :D Ha mindent automatára teszünk, és hagyjuk, hogy mindent kilődözzön... na akkor merít. Mert megnyílik valami... bezárja. Megint megnyílik a nyomorult... bezárja. És ez így megy a végtelenségig, ami processzoridőt emészt fel. Az, hogy naponta kétszer kilövöd manuálisan... az miért kéne, hogy fogyassza az akksit? ;) Csak sokan nem tudják használni, az a baj. Illetve nekem nem, csak nekik. ;]

https://geekpulse.hu

(#4155) Skynet258 válasza Vovi1 (#4147) üzenetére


Skynet258
veterán

Én is tükrös gépet (Nikon D5000) használok normál esetben, de nem annyira vészes ez sem. Ezt pár perce lőttem, auto minden, utómunka természetesen semmi. Színek jók, élesség ott van ahová tettem... Nem olyan rossz ez. ;) Ok, kromatikus aberrációra erősen hajlamos az optika, ez még ezen a képen is látszik, de ekkora érzékelőtől én nem várok csodákat. Volt Casio EX-F1-em is például, ott is volt kroma bőven, pedig az egy kicsit komolyabb gép mint ez. :D

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#4156) anzo válasza Skynet258 (#4155) üzenetére


anzo
senior tag

Nekem is a teljesen elfogadható minőséget produkál minden tekintetben. :K

(#4157) kori18t válasza jooker82 (#4146) üzenetére


kori18t
tag

Lényegében pozitív dolgokat nem nagyon olvasok itt régóta, csak azt, hogy ez nem jó, az nem jó, aksi és kamera gondok, stb, stb......
Még egyszer mondom: tetszik a cucc és lehet a 2.3-al tökéletes lesz, de így most ez ettől még messze áll

(#4158) Teaway válasza Vovi1 (#4136) üzenetére


Teaway
veterán

"(megj: talán a WII-t kellett volna vinni, sokkal jobb a kamerája)"

Nem csak talán... ;)

Nincs itthon csokid??

(#4159) anzo válasza kori18t (#4157) üzenetére


anzo
senior tag

Mint ahogy már pár fórumon le lett írva az elégedett felhasználók nem kiabálják tele a fórumokat csak azok akiknek valamilyen problémájuk van ami vagy a gyártó hibája de jelen estben legtöbbször inkább user error.
Senki nem mondja sem neked sem másnak, hogy ezt kell megvenni aki nem tud együtt élni az Android ilyen fajta problémáival az ne vegyen se O2X se más milyen androidos kütyüt. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jó az OS hanem azt ha valaki belepiszkál a rendszerbe és nem tudja, hogy pontosan annak milyen következményei lesznek az ne csodálkozzon ha abnormális működést produkál a készüléke.

[ Szerkesztve ]

(#4160) Skynet258 válasza kori18t (#4157) üzenetére


Skynet258
veterán

Ha jó valami, arról nem nagyon fogsz olvasgatni ilyen topikokban... nekem kiváló. Sokaknak az még. Van aki ért hozzá. van aki nem... EMiatt olyan dolgokat is problémaként írnak le, ami valójában nem az, vagy a kevésbé hozzáértésük miatt élik meg annak. Telefonálás: nincs probléma. Játékok? Nincs probléma. Kamera? Nincs probléma (hacsak nem vársz tükrös minőséget, de akkor veled van a baj). Összesítve: jó készüléke, jó áron. De ezt nem fogjuk beírogatni egy ilyen topikba, ezeken a helyeken mindig a problémák megoldása körül forog a duma... ;) Persze, hogy csak ezeket lehet olvasni.

Mod: na Anzo mester ugyanezt elmondta amit én. És ő sem ma kezdte az Androidos témát, megmondja, ha valami szar... ;)

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#4161) jooker82 válasza Skynet258 (#4155) üzenetére


jooker82
nagyúr

A makróval nekem sincs gondom,inkáb az 1m-nél távolabbiak,a kevésbé jók....

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#4162) Rotate válasza kori18t (#4157) üzenetére


Rotate
veterán

figyelj, szerintem nagyon sokan elégedettek... de ha nem tetszik, ne vedd meg... ilyen egyszerű...

(#4163) Linkin


Linkin
senior tag

énis teljesen egyetértek az előttem szólókkal nincsen tökéletes telefon mellesleg ha most veszed akkor lehet hogy már frissebb rom van rajta mint eddig bár ez lehet hogy nem gy van

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#4164) kori18t


kori18t
tag

Ha a legfrissebb( javított ) szoft lenne rajta, akkor szívem szerint vennék egyet........de hát ez még néhány hónap múlva lesz........

[ Szerkesztve ]

(#4165) djstavross válasza kori18t (#4157) üzenetére


djstavross
tag

Szia!

Én mindkét oldalát megtapasztaltam a telefonnak, a jót is és a rosszat is! Úgy gondolom az nem user hiba, hogy nem tudom befejezni a hívást vagy, hogy meg sem rezzen, villan, csörren a telefonom, ha hívnak, vagy éppen nem kapom meg az sms-t, vagy mondjuk éppen nem vagyok kapcsolható. Nekem ennyi bajom volt a készülékkel! Egy tökéletesen működő rom megoldja ezeket a hibákat. Szerencsére vannak segítőkész, türelmes emberek a fórumon és segítettek megoldani a problémámat. THX még1x!

És akkor itt jön az, hogy szép a kijelzője, hangzása, szerintem szép képeket lehet vele készíteni, a videó felvétel meg szerintem mégjobb (telefontól ilyet még nem láttam, de még az olcsóbb közép kategóriás fényképezőgépeknél is csak néhánynál) a játékok szépen mennek és amit nem lehet nem megemlíteni az a gyorsaság! Eddig a telefon még nem akadt be nekem sehol, néztem már rajta HD filmeket, a GPS program is hamar rááll a műholdra (ezt most tapasztaltam bringázás közben :D ), illetve a netezés is villámgyors!

És hát ugye a 2.3 reméljük még tovább tökéletesíti ezt a telefont, de ugye a jóra általában várni kell!
Apropó, tegnap beszéltem a mo-i LG képviselettel, és állítólag hamarosan kidobnak egy 2500-3000 mAh körüli akksit is! Háát én várom soxeretettel!

(#4166) Vovi1 válasza Skynet258 (#4155) üzenetére


Vovi1
aktív tag

Valóban, a közeli képeken jó lehet, magam, is csináltam a jószággal jó minőségű makró, vagy olyan jellegű jó képeket. Amit linkeltél, olyat még nem sikerült. (nem vicc, 50 éve kaptam az első fényképezőgépem, több laborom is volt anno)

A gondom a nagyobb látószögű felvételekkel van, pl 3 m felett, vagy tájkép esetén. Azért mérgelődök, mert van összehasonlítási alapom, több okosteló is van a fiókomban, mindegyik jobb ezen a téren.

Mellékelem a szerintem legjobb képet hát lehet rajta veszekedni. [link]

(#4167) jooker82 válasza kori18t (#4164) üzenetére


jooker82
nagyúr

Most kb 2 héten belül kidob az LG egy tudatos frissitést a jelenlegi hibákat javitva...tehát nem kell a gingerbrandig várni....Május vége volt először,de mondták,h tolódik 1-2 hetet,mert még nincsenek kész vele...
Tehát,ha türelmes vagy,akkor teljesen új szofttal vehetet meg ezt a villámgyors készüléket... :K
De,ha most veszed is meg tudod később frissiteni...

[ Szerkesztve ]

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#4168) Daniel Alves


Daniel Alves
őstag

Na beállok 1 képpel én is! Mondjuk tény hogy 8Mpx-től többet vár az ember! De ne legyünk telhetetlenek!

Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com

(#4169) jooker82 válasza Vovi1 (#4166) üzenetére


jooker82
nagyúr

Na,nekem is ilyen...amit délelőtt linkeltem,pont ezzel a ködös hibával küzdenek....Ettől az arena,v viewty is jobb volt....
Azóta is több kameraprogramot rátettem és semmi javulás...
Makróba bármely telefon tud jó képeket lőni....
Ha tudnám az LG ügyfélszolgálatának cimét,én irnék nekik.....h 8mp-től nem ezt várjuk.....

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#4170) Daniel Alves válasza jooker82 (#4169) üzenetére


Daniel Alves
őstag

...de a teló kijelzőjén pedig nagyon dúrván néznek ki a képek! :U

...telefonra szeretnék háttérképet készíteni..pontosan milyen felbontású kép kell!?

Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com

(#4171) Rotate


Rotate
veterán

mint ahogy Skynet is mondta, ha valaki tükörreflexes minőséget vár, az nem a telefon hibája...

(#4172) Skynet258 válasza Vovi1 (#4166) üzenetére


Skynet258
veterán

Mármint olyan rosszat nem sikerült, vagy olyan "jót"? Mert nem mindegy. :D Bár ez nem lett kiemelkedő kép semmilyen szempontból, ez csak amolyan "odamegyek, lekattintom" típusú történet volt. Így hirtelen tájképes képem nekem is akad, egyetértek egyébként, hogy itt már fátyolosabb a minőség... Ez viszont tuti szoftveres dolog, reméljük javítják, mert amúgy láthatóan nem lenne rossz a minőség. A te képeden még erősebben látható - én még annyit szoktam csinálni, hogy fotózás előtt megtörlöm ezt a csodálatos műanyagot, ami védi a lencsét (hogy ide miért nem tudtak valami jobb anyagot tenni, azt nem értem... :((( ), ez valamit segít. Baromira magára szedi a zsírt ugyanis, és neked mint több évtizeddel rendelkező fotósnak nem is kell magyaráznom, hogy miként jelentkezik a képeken... :(

Mod: ott a távolban látható "köd" azért ne tévesszen meg nagyon senkit, mert a légköri pára még tükrös gépen is megjeleníti ezt az "effektet"... ;) De ha 5-10 méteres távolságon belül is jelentkezik (mint Vovi1-nél), az tényleg nem frankó.

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#4173) anzo válasza Vovi1 (#4166) üzenetére


anzo
senior tag

Nekem ez olyannak tűnik mintha koszos lenne az objektív ami nyilván nem így van. :N

Mod: Skynettel ma nagyon kerülgetjük egymást. :)

[ Szerkesztve ]

(#4174) anzo válasza Skynet258 (#4172) üzenetére


anzo
senior tag

Neked a módosított kamera program van fent? A kép méretéből erre következtetek. :F

(#4175) Skynet258 válasza anzo (#4173) üzenetére


Skynet258
veterán

De most én voltam a gyorsabb. :P Igen, a módosított cucc van most, a tájképes képnél viszont még az eredeti volt. 8 Megapixelen lődöztem.
De a módosított kamera app nem buzergálja a fotós felbontást, nem? :F

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#4176) jooker82 válasza Daniel Alves (#4170) üzenetére


jooker82
nagyúr

Persze,mert a telefon kijelzője jobb nagyon sok lcd-től és monitortól....Igy becsapósan jeleniti meg....

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#4177) Skynet258 válasza jooker82 (#4176) üzenetére


Skynet258
veterán

Nem feltétlenül a minőség miatt becsapós, hanem a relatíve kis méret miatt. ;)

https://geekpulse.hu

(#4178) Rotate válasza jooker82 (#4176) üzenetére


Rotate
veterán

azért ez így hülyeség... azért jobb a kép mert adott területre több pixel esik, mivel kisebb a kijelző mérete...

szerk: Skynet megelőzött :D

[ Szerkesztve ]

(#4179) anzo válasza Skynet258 (#4175) üzenetére


anzo
senior tag

Nekem itt úgy tűnik, hogy némi beavatkozás itt is történt.

Image enhancements:
-Attempt to increase image resolution for 8mp.
-Attempt at brightness fix.
-Increased quality setting file size (doubled).

[ Szerkesztve ]

(#4180) jooker82 válasza Rotate (#4178) üzenetére


jooker82
nagyúr

Hát nekem pl a laptopomba nem IPS a kijelző....Tény,h nagyobb HD felbontású,de ez még nem jelenti azt ,h jobb is...
Anzo:
Nem történt semmi...nekem ugyanolyan...

[ Szerkesztve ]

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#4181) Rotate válasza jooker82 (#4180) üzenetére


Rotate
veterán

nem tudom milyen kijelződ van de, az én Samsung monitoromnál biztos nem jobb ennek a képe...

(#4182) Skynet258 válasza anzo (#4179) üzenetére


Skynet258
veterán

Papíron igen, de szemre nem látok semmit (mondjuk ez nem jelent semmit). De te a tájképes képnél kérdeztél rá, hogy már a javított camera.apk-val készült, és akkor még meg sem jelent a javítás. ;) Vagy a kaktuszosra gondoltál?

https://geekpulse.hu

(#4183) cjvt3o válasza Skynet258 (#4172) üzenetére


cjvt3o
aktív tag

A képek fátyolos "minőségért" kétségkívül a szoftver felel, és ezt a ma itt ajánlott mod sem javította meg, pedig a brightness fix kifejezés miatt bíztam a dologban. (Ugyanakkor Photoshop-ban / Gimp-ben egy sima auto levels teljesen helyrehozza 100-100-100-96 CMYK feketepont és 4-3-4-2 CMYK feherpont alapbeallitas mellett, ezt egy zsírfoltnál nem lehetne csak így helyrehúzni.)

A full HD videó és hangfelvétel minőségével, felbontásával nekem semmi problémám nincs, messze felülteljesíti a home követelményeket, nem akad, nem mászik el (igaz alkohol- vagy heroin elvonási tünetek mellett nem érdemes kézből videózni vele ;) ). Ugyanakkor a full HD-t amúgy se tartom fontosnak, lévén, nincs a birtokomban 100 négyzetméter alapterületet meghaladó helyiség, ahol elhelyezhetnék olyan képátmérőjű displayt, amelyen nem a közösségi élet rovására nézhetném vissza, hogyan állatiasodnak le kegyetlenül visszataszító könnyűzenei kíséret melett ismerősök és rokonok egy méltán feledhető lagzin mondjuk. Mondjuk ebből az okból kifolyólag full HD-ben még profi cuccal készült filmeket se tartok, de ízlések és pofonok, szociális gondozó ismerősöm mesél néha olyan halmozottan hátrányos helyzetű kultúrákról, amelyek tagjai 4 négyzetméteres szobákban kénytelenek szorongani negyedmaguk és 50 colos led tv-k társaságában, na ott biztos komolyabb igények merülnének fel a 2x képességeivel szemben.

(#4184) anzo válasza Skynet258 (#4182) üzenetére


anzo
senior tag

A tájképesre, de a dátumot nem is figyeltem. :(

cjvt3o: :C :C :C

[ Szerkesztve ]

(#4185) Vovi1 válasza Skynet258 (#4182) üzenetére


Vovi1
aktív tag

Természetesen olyan ott ülök és lekattintom típusú felvétel volt, telóval nem fotózok, ahhoz van más gépem. Egyébként a műanyag az üveg, ragasztva van. Elég sokszor takarítom, én is erre gyanakodtam korábban, bár elég jól zár a hátlap, nem porosodik. Hátlap nélkül is hasonló a kép, kipróbáltam.

Jó szoftverrel csodát lehet tenni, nagyon látványos volt a fejlődés pl. az X-10 esetében.

(#4186) Linkin


Linkin
senior tag

az lenne még a kérdésem hogyha a nyár folyamán venném meg kb július a telefont akkor milyen szoftververzió lenne rajta?

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#4187) jooker82 válasza Linkin (#4186) üzenetére


jooker82
nagyúr

Akkor már esélyes lehet a 2.3....de,mint irtuk többször is,most is várunk egy nagyobb frissitést....

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#4188) Skynet258 válasza Vovi1 (#4185) üzenetére


Skynet258
veterán

A "megyek és lekattintom" dolog a saját képemre vonatkozott, mielőtt azt gondolod, hogy a tiédre mondtam (legalábbis a hsz-edből ezt látom). ;) Tuti ez, hogy a kamerát védő valami üveg és nem műanyag?

Linkin: most viccelsz. Ezt nekünk most így honnan kéne tudnunk? :DDD

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#4189) dfcwolf


dfcwolf
tag

Akkor, hogy ilyen is legyen. Nekem megoldódott az aksi gondom. Azóta maximálisan elégedett vagyok vele! Azt tudja, amit ígért és amit vártam tőle. Az első telefonom, amit nem untam meg egy hét után. Szerencsére nekem a kijelzős elválás sincs, pedig nagyon első szériás. Jelen pillanatban nem tudnának olyan telefont mutatni, amire lecserélném!

Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5

(#4190) Linkin válasza Skynet258 (#4188) üzenetére


Linkin
senior tag

csak remélem hogyha kijön az a frissítés akkor már eleve úgy tudom megvenni :DD :DD
amúgy az nem lehetséges hogy ezek a hibák amik jelen vannak csak az első szériás daraboknál fordult elő?

[ Szerkesztve ]

Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ

(#4191) Skynet258 válasza Linkin (#4190) üzenetére


Skynet258
veterán

Azt értem, de igazából még nekünk tulajoknak sincs arról sem fogalmunk, hogy mikor kapunk frissítést, mikor jön a 2.3... van pár dátum, de igazából csak tapogatózunk mi is. ;) Hogy mi lesz júniusban, azt meg végképp nem tudjuk. :N
Mivel ezek nem hardveres hibák (a problémás kijelzőktől eltekintve), így de, csak a jelenlegi szoftvert érintik, és remélhetőleg javítják. De ettől még meg lehet venni a készüléket már akár ma, mert ezekre a készülékekre ugyanúgy fog jönni a javítás.

[ Szerkesztve ]

https://geekpulse.hu

(#4192) Rotate válasza Skynet258 (#4191) üzenetére


Rotate
veterán

xda-n van egy topic, aminek az a címe, hogy mi várható a 2.3-tól... hát én most azt tudnám beírni, hogy késés :D

(#4193) Skynet258 válasza Rotate (#4192) üzenetére


Skynet258
veterán

Hát kb... :D De ezt más gyártó is el szokta játszani, szóval én már nem is vártam mást. :N

https://geekpulse.hu

(#4194) Vovi1 válasza Skynet258 (#4188) üzenetére


Vovi1
aktív tag

Igen, üveg. Le akartam szedni, megpattant a sarokban egy kicsit. Szóval keresek egy új hátlapot.
Egyébként az én képem is csak a pillanat felismerése volt, semmi több, bár háttérképnek is jó lehet - bár nem ebben a minőségben.

(#4195) Skynet258 válasza Vovi1 (#4194) üzenetére


Skynet258
veterán

Akkor valóban üveg, én műanyagra tippeltem... :R Hátlapot mintha olvastam volna valahol 6k körül... ha megvan szólok. ;)

https://geekpulse.hu

(#4196) ZX7 válasza anzo (#4159) üzenetére


ZX7
tag

Senki nem mondja sem neked sem másnak, hogy ezt kell megvenni aki nem tud együtt élni az Android ilyen fajta problémáival az ne vegyen se O2X se más milyen androidos kütyüt.

Azért ez erős csúsztatás, a 2X-nél tapasztalható súlyos problémák (hálózat eldobás, elérhetetlenség, stb.) egyike se tapasztalható tömegesen más androidos telóknál. Többen mondták hogy ezek a jelenségek a telenor hálózatfejlesztése miatt vannak, de ennek ellentmond hogy ma pl. 5 alkalommal kellett ujraindítani, mivel "a hálózat nem elérhető" hibaüzenetet kaptam, és "dobálta" a hálózatot. Nosza megnéztem az eléhető hálózatok listáját (mauális hálózatkeresés), és ott is hálózati hibát kaptam, nem látott egyet sem. Restart megjavította, de 2 perc böngészés után újra lehalt. Eközben mellettem egy wave-en hasított a telenor net.

Szòval ne próbáljuk már meg úgy beállítani, hogy ezek a problémák az Androidos telók természetes velejárói, és aki nem képes ezeket a fő funkciót érintő problémákat tolerálni az magára vessen, és erre fel kellett volna készülnie mikor megvette a telót.

[ Szerkesztve ]

alkalmaz,elhárít,improvizál

(#4197) Rotate válasza Skynet258 (#4195) üzenetére


Rotate
veterán

pár oldallal ezelőtt linkeltem feketét ebayről, 6k-ért...

(#4198) kori18t


kori18t
tag

Akkor várom az esedékes frissítést.Majd sűrűn olvasgatom a tapasztalataitokat, remélem pozitív lesz :)

(#4199) Oberthur


Oberthur
tag

Sziasztok!

Na 1 hét után leírnám a tapasztalatokat!

BIN_LGP990AT-00-V10c-EUR-XX-APR-16-2011+0 romot tettem a telefonra, rootolva nincs minden gyári állapotban van. Akkumulátor reggeltől estig bírja! 6-22 kb. Ez idő alatt megy a 3g, a Wifi. 2 email fiók van beállítva és ezek szinkronizálnak állandóan. GPS ok, nagyon is. Olyan 5-6 mp alatt már fel is áll. Kamera szerintem szörnyű, de én nem is használom ezeket nem fényképezésre találták ki. Van normális fényképezőm majd azzal csinálok képeket. Ami még egy kicsit furcsa, olyan mintha nem lenne rendesen kalibrálva a kijelző, de ez lehet a nagy kezem miatt van. Laggolás nálam is van mikor a kijelzőt oldalra húzom. 3 kijelzőt használok.

Hirtelen ennyi nagyon várom a 2.3 at.

Üdv: Oberth

Oberthur (HP 15.2/8GB/240GB SSD + Oneplus 6T + Gear Fit 2 + XBOX One S)

(#4200) Oberthur válasza ZX7 (#4196) üzenetére


Oberthur
tag

ZX7!

Nekem egy sim kártya csere orvosolta ezt a problémát az előző telefonomnál ami egy HTC Desire volt! Jelenleg is ez a sim van a 2X ben és nekem nem dobálja a hálózatot.

Oberthur (HP 15.2/8GB/240GB SSD + Oneplus 6T + Gear Fit 2 + XBOX One S)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.