Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5351) Rotate válasza jooker82 (#5350) üzenetére


Rotate
veterán

kártyára is rá tudod...

amúgy asszem én is megpróbálom ezt a camera modot, a 96-ost... nincs meg esetleg valakinek flashelhető zip formában az eredeti camera.apk? biztonság esetére, ha nem tetszene, vagy nem működne jól...

(#5352) jooker82 válasza Rotate (#5351) üzenetére


jooker82
nagyúr

a kártyára nemfogom,mivel 4 gigás,igy mindent törölnöm kellene róla....

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#5353) Rotate válasza jooker82 (#5352) üzenetére


Rotate
veterán

ja hogy úgy :) magamból indultam ki :) (16gb)

[ Szerkesztve ]

(#5354) Skynet258 válasza Rotate (#5351) üzenetére


Skynet258
veterán

Mentsd ki az eredeti camera.apk-t mielőtt felülírod a módosítottal, és azt bármikor vissza tudod tenni... ;)

https://geekpulse.hu

(#5355) Rotate válasza Skynet258 (#5354) üzenetére


Rotate
veterán

igen végülis erre jutottam én is :) köszi szépen :)

(#5356) Alexander88


Alexander88
csendes tag

Sziasztok!

Legutóbb arról írtam, hogy a nem tudom megszakítani a hívásokat, a megszakítás ikonra nyomva vonalban maradok. Ezt a problémát sikeresen megoldotta a gyári frissítés(LGE-p990- v10c, alap verzió 20110405, kernel 2.6.32.9).

Mostanában azonban nálam is előjött az a hiba, amit már többen írtatok, hogy nem érkeznek meg sms-ek, nem jelez hívásokat. Első körben arra gondoltam, hogy a sim kártyával lehet probléma, de beletettem egy másik sim kártyát a telefonba és ugyanúgy produkálja ezt a hibát. Ma reggel 2-szer hívtam a telefont egymás után úgy, hogy nem jelzett semmit, pedig a hívó oldalon kicsörgött. A telefon Telenor függő, nincs semmi extra szoftver, minden gyári. Van olyan akinek sikerült teljesen megoldania ezt a problémát?

Be fogom adni szervizbe, de nem tudom, hogy Telenoron keresztül intézzem, vagy közvetlenül a szervizzel vegyem fel a kapcsolatot? Akinél esetleg hasonló probléma volt és szervizbe adta a telefont milyen eredménnyel végződött a történet, tudták javítani, esetleg cserélték a telefont? A kijelző oldalán is egyre feltűnőbb az elválás, már nem csak jobb oldalon jelentkezik, hanem körbe a kijelző felső felén, mondjuk arról olvastam, hogy aki szervizbe adta és javíttatta annak rosszabb lett mint korábban volt, volt akinek esetleg emiatt cserélték?

(#5357) tome.jr válasza Alexander88 (#5356) üzenetére


tome.jr
addikt

Tedd fel ezt a szoftvert az első hsz-ben leírt smartflash segítségével: [link] Feltehetően ez javítani fogja a nem kijelzett hívás/sms problémádat.

A kijelző elválás miatt ha leadod szervízbe és nem lesz jobb a csere/javítás után akkor egész egyszerűen nem kell átvenni a telefont.

(#5358) dfcwolf


dfcwolf
tag

Eddig én is az elégedettek táborában álltam. A héten csinált olyat, hogy nem ébresztett. Be van az ébresztés állítva egész hétre, és két nap nem ébresztett. Esze ágában sem volt.

Ami furcsa, hogy ilyenkor amikor felélesztem a kijelzőt, egy tized másodpercre teljesen rossz időt mutat. Aztán gyorsan frissíti magát. Olyan mintha készenlétben megállna az óra...

Elég fura és együtt lehet élni vele, de azért kellemetlen emiatt magyarázkodni a munkahelyen.

Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5

(#5359) tome.jr válasza dfcwolf (#5358) üzenetére


tome.jr
addikt

Dátum és idő menüpontban az automatikus beállítás aktiválva van? Az okozhat ilyet.

jooker82: Én a 2.6-ot szedtem le, de valami nem kerek még mindig. Egy 1,2 gb méretű 720p mkv-t konvertáltam az általad megadott paraméterekkel és csinált belőle egy 4,5 gb-osat :)

[ Szerkesztve ]

(#5360) dfcwolf válasza tome.jr (#5359) üzenetére


dfcwolf
tag

Igen aktiválva volt. Az nem jó???

Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5

(#5361) fullmanytime válasza tome.jr (#5357) üzenetére


fullmanytime
csendes tag

Na, szépen letöltöttem ezt a 606 basebandot tartalmazó fw-t, kíváncsi voltam, hogy mi lesz az USIM-es, hálózateldobálós, hívás nem fogadásos dologgal. Szépen, betűről, betűre követtem az első hsz.-os smartflashelős részt. Végig is ment röccenés és izzadság nélkül.

DE: a teló az újraindítás után (FR17-es intro a táncoló robottal, ami már eleve gyanús volt) beköszön, mintha nem ismernénk egymást: milyen nyelvet akarok, van-e google accountom, szóval eljátssza a szüzet a drága.
Bemegyek a beállításokba, megnézem, hogy mit ír ki a verziókra ÉS AZT LÁTOM, HOGY MINDEN MARADT A RÉGI! WTF??
Maradt az alap verzió a 405-ön, maradt kernel a mck-r14.ocuv, maradt a modaco fr17 fear 10 is.

Ezt hogy???

(#5362) Rotate válasza fullmanytime (#5361) üzenetére


Rotate
veterán

érdekes... esetleg mégegy kör? abból baj nem lehet :)

(#5363) szaki04


szaki04
senior tag

Olyat nekem is produkál, hogy a készülék szerint v10b szoftver van rajta, az LG SUT szerint pedig a legfrissebb van rajta, ami a v10c Telenoros készülékre... :-(

iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus

(#5364) fullmanytime válasza Rotate (#5362) üzenetére


fullmanytime
csendes tag

Aha, azon voltam idáig. A PC nem volt hajlandó felismerni, szóval restart, a telefonon meg nyomtam egy factory resetet, biztos, ami biztos.

Így már újra kommunikáltak egymással, szóval nekiálltam újra. A második kör el is tartott vagy 5 percig (az első ennél jóval rövidebb volt) és most minden ok. Fenn van az új ROM, az új basebanddel, kezdődik a tesztelés.

Ennek az android-lg párosnak akkora lelke van, hogy soha nem lehet megunni :))

(#5365) tome.jr válasza dfcwolf (#5360) üzenetére


tome.jr
addikt

Bizony nem jó. Nem fogja normálisan mutatni az időt mert nem frissíti mindig magát. Vedd ki a pipát és többet nem fog ilyen meglepetés érni.

(#5366) ferikek válasza Alexander88 (#5356) üzenetére


ferikek
aktív tag

Én azt mondom neked h jelezd a hibát közvetlenül az LG-nél! mivel a hibák gyárilag nem orvosolhatóak (csak más eszközökkel) így lényegében javíthatatlan a telefon.
ha te is felrakod az ilyen-olyan romokat, akkor onnantól aztán vége... álladó kísérletezés, álladó hibák, álladó várakozás új szoftverekre...
Én azt javaslom h minél többen jelzik a hibát az LG.nek, annál nagyobb az esély h lesz vmi gyári megoldás.
De te tudod...

(#5367) tome.jr válasza ferikek (#5366) üzenetére


tome.jr
addikt

Mielőtt mindenki rohanna a szervízbe, érdemes egy próbát tenni ezzel az új v10c-vel. Nagy valószínűséggel megoldja az eddig tapasztalt hibákat és kb 5 perc ráfordítással telepíthető. Mivel ez az új szoft már kéznél van, így egy esélyt mindenképp megérdemel. Ha így sem lesz jó akkor szervíz, csak az ugye tuti 2-3 hét. djstavross is feltette a spanyol v10c-t és úgy látszik nála is helyrejött a telefon, pedig ha valaki akkor ő aztán ki volt bukva rá. :)

Kinn van a BD1.8b, de ebbe még csak akksi optimalizáció és egyéb kisebb javítások kerültek, továbbra is fr17 alapokon maradt.

[ Módosította: #65675776 ]

(#5368) fullmanytime válasza tome.jr (#5367) üzenetére


fullmanytime
csendes tag

Ne haragudj, részemről cáfolnom kell. 13:45-től idáig tartott míg megkaptam az "első hálózat nem elérhető" jelentést a "v10c-neu - 606"-tal.

(#5369) tome.jr válasza fullmanytime (#5368) üzenetére


tome.jr
addikt

Ez lehet akár szolgáltatói hiba is, mint ahogy volt korábban a Telenoros térerő ingadozás. Bár nem tudom te egyáltalán Telenoros vagy-e.

(#5370) jooker82 válasza tome.jr (#5359) üzenetére


jooker82
nagyúr

Nekem átlagba...az eredeti fájl 50-70%-át kaptam eredményül...Tökéletes képminőséggel....
Szerintem próbáld a 2.2-vel...
Nekem a 12gb-os avatar lett 2,8 gb.....
De van amelynél csak minimálisat csökkent.....

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#5371) fullmanytime válasza tome.jr (#5369) üzenetére


fullmanytime
csendes tag

Vodás vagyok. Amióta nálam van a telefon (április 21.) megvan az a baja, hogy eldobja a hálózatot, de még a sim kártyát is ("Usim betöltése befejeződött", mintha éppen repülős üzemmódból jönnék vissza.) Szóval naponta jópárszor köhécsel, hogy jaj, nem akarok telefon lenni, majd a köv. pillanatban minden fut újra.

Nem hinném, hogy a vodafone-nal lenne a baj. Végigmentem szépen az összes gyári szofton - b,c,d (alapverzió a v10d-n nekem 502-es volt)- majd más választás nem lévén a fr17 fear 10-en álltam meg, ahol "csak 2G, csak GSM"-mel" nem voltak ilyen bajaim. Csak az félmegoldás, mert pl a youtube az így be se tölt nagyon.

Most feltettem ezt az új gyárit, de éppen másodszorra írta ki a market, hogy "network error occurred". Meg basztatom a időjárás widgeten a frissítést, hát az sem fut végig mindig: "az időjárási szolgáltatás átmenetileg nem elérhető"/ " a hálózat nem elérhető".

USIM loading mondjuk még nem volt.

Amúgy éppen jövő héttől leszek telenoros. Kíváncsi vagyok azzal mit fog produkálni a telefon.

De azért az durva lenne, ha azzal megjavulna.

[ Szerkesztve ]

(#5372) Balázs1986 válasza fullmanytime (#5368) üzenetére


Balázs1986
addikt

(#5369) tome.jr -ebben lehet valami. Mint ahogy Rotate (legalábbis úgy emlékszem) egy kicsit régebbi megoldásában is, hogy ha van térerő és mégis ezt írja ki, akkor lehet, hogy az Automata frissítések nem mennek le (pl. nincs bekapcsolva neted) és amiatt jelzi.

(#5371) fullmanytime: 502-es BB nekem is szarozott, az nem az eu modellekre van kiadva...legalábbis ahogy xda-án kivettem, sokunknál ezért vacakolhat ()bár az érdekes, hogy sokaknál meg megy...mindegy :) ) Nézd meg egy régi BB-vel (pl. 0218) +hozzá egy új ROM :)

[ Szerkesztve ]

(#5373) fullmanytime válasza Balázs1986 (#5372) üzenetére


fullmanytime
csendes tag

Az én telóm tősgyökeres hongkongi :) Ennie kellett volna a 502-est. De nem eszik ez semmit sem. Egyelőre.

(#5374) tome.jr válasza fullmanytime (#5371) üzenetére


tome.jr
addikt

Sim kártya cserével próbálkoztál már? Hátha régi és azzal van a gond.

(#5375) Bagoly81 válasza fullmanytime (#5371) üzenetére


Bagoly81
aktív tag

az egyik barátomnak is hasonló baja volt mint neked. neki a sim csinálta a bajt,nemis a telefon, tehát kérjél egy új simet, mondd el nekik a panaszodat hogy ingyen legyen

[ Szerkesztve ]

(#5376) Balázs1986 válasza fullmanytime (#5373) üzenetére


Balázs1986
addikt

De van, amikor működik a hálózatod?
Mert ha egyáltalán nem talál, akkor az nem lehet a baj, hogy esetleg ott CDMA hálózat van, és a te antennád is olyan? Ha esetleg az, akkor nem is fogja szeretni a GSM-et :( (ne haragudj, rohanok vonathoz, most nincs időm utánaolvasni, ott melyik szabványt használják ott

[ Szerkesztve ]

(#5377) fullmanytime válasza Balázs1986 (#5376) üzenetére


fullmanytime
csendes tag

Egyik pillanatban van -pl ezt is a telefonrol irom-a masikban nincs. SIM kartya
csere mar megvolt,nem
segitett. Sok embernek van meg szurkeimportos keszuleke,ilyen bajuk meg sincs...

[ Szerkesztve ]

(#5378) tome.jr válasza fullmanytime (#5371) üzenetére


tome.jr
addikt

Nem hinném, hogy a vodafone-nal lenne a baj.

[link]

Az usim betöltés valószínű rom probléma. Nálam kétszer volt ilyen, mindkétszer rom csere után elmúlt

[ Szerkesztve ]

(#5379) Rotate


Rotate
veterán

OMG!!!!

Galaxy On Fire 2 THD free a marketen :P

(#5380) AMG


AMG
tag

hát gyerekek én nem tudom, vannak itt hibák rendesen, de azt látom, h próbálja mindenki, mindenre ráfogni, h biztos az a baja, biztos annak van baja!
Gondolok itt arra, hogy "rossz a simkártyád, biztos az csinálja" ne haragudjatok meg de ez kissé szánalmas szerintem. Feleségemnek 10 éve ugyanaz a simkártyája, kimillió telefonban volt már (nagyon komoly használati nyomok vannak már rajta) egy telefon sem problémázott még vele!
Nem az van itt a levegőben, h próbáljátok védeni a mundér becsületét? Holott ti is tudjátok már legbelül, h ez eszméletlen amit ezzel a telefonnal összeküszködnek itt az emberek!?
Engem már nem lep meg amiket művel ez a telefon, elfogattam ilyen megbízhatatlannak és kész.

(#5381) jooker82 válasza AMG (#5380) üzenetére


jooker82
nagyúr

Neked most melyik szoft van fenn??
Nincs mit taglalni,nekem hibátlan a telefon működése...pedig vodás vagyok és 7 éves a simem....

[ Szerkesztve ]

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#5383) Skynet258 válasza Rotate (#5379) üzenetére


Skynet258
veterán

Legalábbis majdnem ingyen. Egy naprendszer egész pontosan. ;)

https://geekpulse.hu

(#5384) Rotate válasza AMG (#5380) üzenetére


Rotate
veterán

azért találgatunk mert ugyanaz a dolog nem mindenkinek oldotta meg, viszont volt akinek meg az lett jó...

próbálkozni kell, és ha semmi sem segít még mindig ott a szerviz... de kb ez már 5x át lett tárgyalva... az akinek jó nem fogja szidni...

(#5385) AMG válasza AMG (#5380) üzenetére


AMG
tag

telenorbis, a jelenleg elérhető v10c a legfrissebb rá, az van rajta. nincs időm mókolni vele... nem azért vettem, h naponta baszakodjak vele. ez itt a baj.

volt nálam egy htc sensation, 5 napig használtam, háááát az ég és föld kifejezés kutyafasza a két telefonra. Főbb hibát nem igazán tudok mondani rá, ezidő alatt semmi hibával nem találkoztam legalábbis. Persze nem egy árkategória, nade akkor is!

[ Szerkesztve ]

(#5386) Rotate válasza AMG (#5385) üzenetére


Rotate
veterán

akkor nincs mese, el kell adni és kell venni egy sensation-t :)

(#5387) Bear válasza AMG (#5385) üzenetére


Bear
aktív tag

Tudom hogy ez nem nyugtat meg, és igazad is van a saját telefonoddal kapcsolatban, de speciel az enyém (lekopogom) szépen, hiba nélkül működik. Persze a hangminőséggel nem vagyok teljesen elégedett, azt elismerem.

(#5388) jooker82 válasza AMG (#5385) üzenetére


jooker82
nagyúr

Kb 7 perc a legújabb 0606-os romot rátenni.....
Ha gondolod segitek...irj rám privibe...

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#5389) yimm


yimm
aktív tag

Én is csak ismételni tudom magam . Nekem is hibátlanul működik , és az aksi is szuperül bírja a gyűrődést,
Én is próbálkoztam a 0606-os BB-vel de nekem rosszabb lett a hangminőség, így visszaraktam a 0502-öt.

[ Szerkesztve ]

(#5390) jooker82 válasza yimm (#5389) üzenetére


jooker82
nagyúr

Úgyszint....0606 rom és 0502-es bb hozzá,igy tökéletes.. :K

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#5391) yimm válasza jooker82 (#5390) üzenetére


yimm
aktív tag

Nekem a FR17 modaco rom van fent

(#5392) tome.jr válasza AMG (#5380) üzenetére


tome.jr
addikt

Nem a hibák szőnyeg alá söpréséről van szó, hanem arról, hogy próbálunk segíteni annak akinek bármiféle gondja van a telefonnal. Mivel mi is sötétben tapogatózunk, így próbáljuk kiszűrni mi lehet a hiba forrása.

Most őszintén, LG updater-en kívül csináltál más rom frissítést? Szerintem nem. Ha szánnál rá 5-10 percet az életedből lehet megoldódna nálad is a probléma.

De ha ennyire nem vagy megelégedve a telefonnal akkor valóban az volna számodra a legjobb megoldás ha eladnád vagy beadnád szervízbe

[ Szerkesztve ]

(#5393) Pumba3 válasza tome.jr (#5392) üzenetére


Pumba3
tag

Mi ez a v10c-neu? :)

iPhone 4 8GB Black 5.0.1

(#5394) jooker82 válasza Pumba3 (#5393) üzenetére


jooker82
nagyúr

A legújabb gyári rom, féligmeddig MKV támogatással....
Yimmm:
Mintha úgy emlékeztem volna,h egy időben tettük fel az új romot...de tévedtem... :B

[ Szerkesztve ]

LG G2 32 GB 4.4 AOS

(#5395) Zlika válasza Pumba3 (#5393) üzenetére


Zlika
aktív tag

Biztos észak európa.North Europe=neu :) (kac-kac)

[ Szerkesztve ]

(#5396) drpele


drpele
senior tag

A CM7 flashelésnek mi a trükkje?

FR17-re tettem fel, full wipe után.
Folyamatosan bootloop-ol... :o
Az első körben bootscreen se volt, másodjára bootloop. Most flashelem rá harmadjára.

[ Szerkesztve ]

"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein

(#5397) tome.jr válasza drpele (#5396) üzenetére


tome.jr
addikt

ROM Manager alól flash-eld ne recovery-ből. Ha bootloop van akkor tegyél vissza egy stock romot smartflash-el és utána CM7

Pumba3: A második bekezdést neked szántam, nem tudom olvastad-e, csak már nem tudtam beleszerkeszteni a neved.[link]

v10c-neu: Egy kiszivárgott béta stock rom ami tartalmazza a legújabb frissítéseket + új baseband van benne: [link] Nálam és másnál is bevált, főleg az akksi élettartam ami szembetűnően jobb lett. Volt akinek az új bb nem jött be.

[ Szerkesztve ]

(#5398) Bagoly81 válasza drpele (#5396) üzenetére


Bagoly81
aktív tag

tegyél fel egy fr14 et és arra rá a 17 et,

nekem mondjuk nemvált be legalább 20-30% kkal jobban merült, mint a gyári rom, nemtudom mért

gyári nekem kibir 1,5 napot (keveset telefonálok) a modolt rom meg igyis lemerűl 10 órán belül.

pedig jobbnak kéne lennie,

gyári rommot anyiban modositottam, hogy carhome, f-secure-szociál valami( kék ikon emberek kezetfognak) biztonsági mentő talán még valami, letöütöltem öket, éás igy már elfogható az üzemidő

időjás wildget nincs.

(#5399) tome.jr válasza Bagoly81 (#5398) üzenetére


tome.jr
addikt

Valami gond lehet nálad. Írtam is feljebb az fr17 fear saját kernellel 3 napig bírta, a mostani v10c meg 38 órája van fenn és 46%-on áll úgy, hogy 1 órája 70 % volt csak feltettem ezt a galaxy on fire-t és leszivattyúztam vele 25 %-ot 30 perc alatt :W

(#5400) tome.jr


tome.jr
addikt

Modaconál az fr18 projektet lelőtték b2 stádiumban és áttértek fr19-re amit már az új v10c-re alapozva készítenek. Már a b3-nál járnak, jövő hét elején b4, aztán reméljük hamarosan jön a végleges verzió. Állítólag felturbózzák az .mkv supportot is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.