Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
Nagyon gondolkodom egy ilyen telón.........
A 2.3 jó lesz ne aggódjatok, a Heromon gingerbread van és sokkal jobb gyorsabb még ezen a régi vason is, mint bármi. -
tothl
addikt
válasz slayerenkala #3387 üzenetére
Hol vetted, milyen garral ?
-
tothl
addikt
Ennek ez az egyik szépsége, hogy lehet mindig bütykölni faragni.....nem egy fix valami amit megun az ember, hanem valami ami változik, nem unod meg, sokáig leköt....
A Heromnak sincs sok köze már ahhoz amit vettem....csak már lassúcskállom... -
tothl
addikt
Asszem pénteken beruházok egy ilyenre a mediában....
Annyit hozzátennék, hogy pl. a Heromra a gingerbread főzött ROM egyszerűen szuper, tehát ezen is ki fogok próbálni minden főzött ROM -ot.Ami az okostelefonokat illeti.....még a Hero is remekül használható....megjönnek a céges exchange levelek, megy a gmail, hotmail, gmail chat és nem kell egy laptopot cipelnem magammal mindenhova, hogy megnézzem a kedvenc oldalaimat ha unatkozom, vagy vidéken vagy kocsiban vagyok.
Számomra erről szól és ez az amiben az android verhetetlen. Az Iphone a nyomába sem ér használhatóság terén és ez a viszonylagos nyitottság miatt van. Egyszerűen kényelmes használni, nem kell hozzá semmi, nem kell telepíteni semmit ha valahol vagyok és kéne a háttértár valamilyen ok miatt.....max egy USB kábel és slusz.Ha sokat pofázok egy napig bírja csak, de ez belefér bőven.
Az O2X -től azt várom, hogy lesz egy jobb kamera/fényképező és sokkal sokkal gyorsabb lesz a net és a böngészés.[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
válasz Balázs1986 #4455 üzenetére
Kivéve, ha főzött, eleve rootolt ROM -ot raksz föl...
-
tothl
addikt
válasz Balázs1986 #4457 üzenetére
nyilván.
-
tothl
addikt
válasz Balázs1986 #4460 üzenetére
Jaja..... új rom = gyalu.
A Herot elég macera volt rootolni, eszembe sem jutott root mentes ROMot rakni rá... -
tothl
addikt
Beleptem a klubba...
Arkad mediaban 110 penz a ketye...rendes garral fuggetlenul. idaig nem restartolt.. -
tothl
addikt
Meg mindig nem volt gondom.
a hangminoseg lehetne jobb de nem gaz..
v10c, fuggetlen, aprilisi -
tothl
addikt
Nos péntek óta nem volt fagyás, újraindulás, pedig atom melegben nyomkodtam, videót rögzítettem......áprilisi a ketye, és v1c van rajta. Még nem tudtam szanaszét flashelni mert nem volt nálam PC.
Mindenesetre stabilnak tűnik, nagyon szép fényképeket készít, elvagyok vele.
Ja és én azért vettem, mert villámgyors......és tényleg az.Egy jó tokot kéne venni csak hozzá mert sajnálom zsebre vágni. Mit ajánlotok ?
-
tothl
addikt
És a Sygic aura 3 -mat honnan szedtétek ?
-
tothl
addikt
na, cwmr -t folraktam.......melyik custom romot ajanljatok leginkabb ?
Kar, hogy erre nincs Cronos...
-
tothl
addikt
Egy gyors kérdés....felraktam a camera mod -ot a stock ROM -ra, majd letesztelem.....egy olyan kérdésem van, hogy érdemes használni a képstabilizátort ? Tudom teszteljem le de mindenre nekem sincs időm..
-
tothl
addikt
Próbálkozott már valamelyikőtök a Pimp My CPU -ban egy kis undervoltage -dzsel ?
Esetleg lehetne javítani az akkuidőn.....nem ? -
tothl
addikt
válasz tome.jr #4707 üzenetére
amik a pimp my cpu -ban vannak default ertekek azok tenyleg a gyari ertekek lehetnek frekinoveles fuggvenyeben ?
Nem akarom megfozni a cuccot veletlenul sem, de az undervolt az tuti nem art ha stabil akkor minel kevesebbel beeri annal jobb....Mondjuk csak 1100 es 1200 mhz -en allitottam be az 1000 mhz -s default frekihez tartozo mv -t, hogy ne melegitsem el a cuccot, csak ugy probabol, es stabilnak tunt....
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Ja annyi hibam van, hogy kicsit fos hangja van azoknak akikkel beszelek...olvastam mar rola hogy masnak is volt ilyen....mi a megoldas ?
-
tothl
addikt
Az egyik ROM nál az LG laucnherből hiányzik egy ikon......ott a helye csak vagy a link rossz, vagy nincs telepítve a default app, hanem egy masik van helyette, de fogalmam sincs hogy lehetne kitenni a dokkba......
-
tothl
addikt
hozzáteszem, az enyém attól eltekintve, hogy a beszedhangok lehetnenek szebbek, tokeletesen mukodik, nem fagy, azonnal talal gps jelet, tegnap 2 orat dumaltam rajta 1 db. megszakitassal az is szandekos volt.....mondjuk meg nincs egy hetes a keszulek....
A fenykepezo egy erdekes allatfajta...a sajat kijelzon gyonyoruek a kepek, de ha attoltom mashova egy kicsit fakok.....ez valami elcseszett kalibracio lehet, nem tudom...
-
tothl
addikt
válasz tome.jr #4859 üzenetére
Ezek a csúcs kütyük egyre defektesebbek....az Iphone 4 -gyel is rengeteg gond van es sok a selejt........
Egyszerűen nem tudják rendesen legyártani őket...az O2x -be vagy egy rendes hangszóró kellett volna a hívásokhoz, vagy nem tudom....Ez az egyetlen bajom vele.......ami komoly...
-
tothl
addikt
Föltettem az 502 -es Baseband-et...majd meglátjuk, az első hívásom jónak tűnt (de a 405 sem mindig, minden körülmények között volt szar, ha az okozta egyáltalán)....minden egyéb is működik...
-
tothl
addikt
válasz tome.jr #4900 üzenetére
Szerintem is ez lehet .... !
Ilyet egyébként csinált a Hero -m, a túloldal szerint nem voltam elérhető.
Az O2x egyelőre jól viselkedik ilyen téren. talán a hang is megjavult.
Már csak a fényképek lehetnének egy kicsit kevésbé szürkések letöltött állapotban és teljes lehetne az örömem.Ja és továbbra is baszott gyors a teló, a billentyűk leütése atom pontos, gyorsan tudok írni vele, és minden azonnal történik akkor is, ha futtatok valamit a háttérben...
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Apropo Anzo romjaban az sms app csak 80 karaktert enged......mi lehet az oka ?
-
tothl
addikt
A Hero -mon beszart a touch screen.....2 hetig nelkuloztem a keszuleket mig a T kicserelte.
Fel evre ra beszart az uj touch screen is. Akkor mar en rendeltem egyet, es csereltem ki mert tele volt a tokom. A hangminosege jobb volt telozas kozben de ennyi. Es amikor megvettem ugyanilyen draga volt mint a 2x. Rengeteg Iphoneos es Samus remtortenet is kereng. Ha olyan lenne a kijelzom mint az S 2 tulajok nagy reszenek asszem sokkal jobban tele lenne a tokom mint azzal, hogy nem szepen bazsebal a kis hangszoro.......
Nem azert, hogy vedjem a keszuleket, de ezek a tenyek... -
tothl
addikt
válasz C.Brigante #4966 üzenetére
Teljesen egyetertek amugy. Az enyem egy hetes es meg okes de ha elkezd szarakodni ugy foldhoz baszom hogy csak ugy nyekken !
-
tothl
addikt
válasz Davidoff91 #4979 üzenetére
Ne is mondd !!!!
Nálam konkrétan egy netbookot simán kivált hétvégi utakon. Nem hinném, hogy meg tudnék lenni használható okosteló nélkül. -
tothl
addikt
válasz Davidoff91 #4983 üzenetére
Passzolok. Amiket itt olvastam nem merném ajánlani, de én spec úgy vettem meg, hogy a többi hasonlóról is vannak rémtörténetek pont ilyenek. Árban jó, egyelőre működik jól, az összerakás minősége tetszik, a sebesség frankó.
Amúgy meg csak az SGS II az ellenfele tehát ez a kettő van jelenleg.
Viszont az SGS II egyelőre nem Tegrás.... -
tothl
addikt
válasz C.Brigante #5028 üzenetére
Szerintem nyugodtan.
En 110ert vettem a cuccot ha fos lenne kurva merges lennek, teljesen jogos a felhaborodas. Ami szar nem kell dicserni es az ujonnan jotteknek segithet. (pl. nekem mondjuk nem mert kb. ahogy olvastam utana mindegyik uj kutyu szar de csak megvettem ezt bizva benne, hogy hatha, mert kisebbel nem ertem be.)
Addig jo mig minden velemenyhez van ellenvelemeny is. -
tothl
addikt
Nekem az 502es BB megoldotta a hangminoseg problemat, es nincs elveszett hivas, sms....t-mobilos vagyok
-
tothl
addikt
Csak annyi, hogy az uj kernellel és a cameramoddal egészen jó képeket csinál a teló.
A titok nyitja, hogy szabadtéren "napos" ra kell állítani a fehéregyensúlyt. Eltűnik a tejes köd és szépek lesznek a színek. Próbáljátok ki.
Én teljesen jó képeket csináltam ma... -
tothl
addikt
Elmondanám ismét, mert szó volt különféle hálózatokról és SIMkártyákról....nekem sima független készülékem van, T-Mobile hálózaton használom és tökéletes.
Egyetlen egyszer indult újra mióta megvan......de akkor is össze vissza nyomkodtam, illetve a 502 -s Baseband előtt nem voltam megelégedve a hangminőséggel.
Mindig el tudnak érni, smseket megkapom, remekül működik, stabil a készülék.... -
tothl
addikt
Nekem a dolphin browser hd jott be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest