Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szemesi69
addikt
válasz
MK VII
üzenetére
A válaszom részben költői volt😀 velem is eljátszották már, de most erre mit lehet válaszolni😀 Mindenhol ezt csinálják, egymásra tologatják ki az illetékes. Ha esetleg finderrel talál, akkor várható, addig meg találgatás van, bocs, de mikor válaszoltam, nem volt időm többet írni. Azt sem képesek megválaszolni, hogy a már kiadott aktuális verzió buildja mi, tehát amit már kiadtak.
-
Diabo6
senior tag
Ugyanerre a verzióra a B160ra ráhúztam a revolution romot, de nem tetszett és 3 gombossal visszanyomtam rá a B160at. Minden maradt a régi, viszont bezárta a bootloadert és ugrott a root. Szóval újboli nyitás miatt ment a gyalu. Asszony telóján nincs buhera, szóval remélem megmarad minden.
-
ANDROID???
addikt
Igen, ott indult. Meg is mondtunk törölje le, értelem szerűen írja is a rendszer, eltávolítás/letiltás. Amennyiben az elolvasás értelmezés ennyire sikertelen hát

Aztán ide kerül egy kép teljesen másról..
Erre mondtam.Diabo6:
Nem azzal van a baj,ha valaki kérdez, még nem is azzal, hogy nem olvas utána. Azzal, ha megkérdezi, megnyomhatja-e a bal oldalon a hangerő gombot telefonálás közben. Tudom ez erős példa, de sajnos ilyen jellegű kérdés is beesik..
Aztán ha megkapja a választ jön az új hasonló szintű kérdés, aztán még egy aztán még egy aztán olyan kijelentések ami másoknak már teljesen alap, vagy rájön magától, és utána a válaszadó, aki leírja, hogy légy olyan kedve olvasd el az alapokat, ne nekünk kelljen elmondani hogy kell egy hívást elindítani, még a kérdező sértődik meg és hasonlók.
-
bubus66
nagyúr
Cxx x az ugyan az mint a L21-nél Persze külföldön lehet más még ami szolgáltatós..
Itt tudod megnézni..
L31CxxxBxxx
ID (Cxxx) = Region/Operator | custom.bin (content)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
C02 = Vodafone
C10 = Russia
C21 = Telefonica / O2
C40 = Czech Republic Telefonica / O2
C55 = Italia TIM
C66 = VIPmobile | vip/rs
C86 = Spain Yoigo
C109 = Amena/Orange
C112 = Latin America
C113 = Wind/Italy | wind/it
C121 = Türkei
C123 = Switzerland
C128 = Telenor.hu
C150 = T-Com dt/de/hu
C151 = India
C185 = North-Africa/Middle-East | hw/meafnaf
C209 = Asia (Pacific)
C212 = Iusacell/Nextel
C249 = Serbia Telekom
C432 = Nordic-European | hw/eu
C470 = Asia (Pacific)
C605 = Colombia
C637 = Spain
C636 = Asia-Pacific | hw/spcseas
C675 = India
C706 = New Zealand
C900 = GLOBAL
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Így szoftveresen is frissebb rendszert használhat.
én nem ott élek hála istennek..