Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vivi.szivi
csendes tag
válasz
bagyulus
üzenetére
bekapcsoltam a javaslatok sávot, és így már megjelent nekem is ott felül.c sak azt hittem, legalabbis régi telónál úgy volt, hogy alul jelent meg , a szmajlik helyén / vesszö mellett, valami ilyesmi.
mert így a fenti sáv minden egyes szónál, amit pötyögök, hozza javaslatokat, es ez kicsit zavar 😅 -
kirkri
addikt
válasz
bagyulus
üzenetére
Sajnos az még nem garantálja, hogy nem tiltja le a szolgáltató. Ha egy adott díjcsomaggal vette valaki, de nem fizeti a számlát, akkor ugyanúgy letiltja a Voda, hiába lett a készülék ára kifizetve. Anno, amikor pár hónapja keresgéltem telefont, erre külön felhívta a figyelmem a Voda ügyfélszolgálat.
-
Williams
aktív tag
válasz
bagyulus
üzenetére

És tényleg, a memókártyán vannak... és ez a gyökér, ahogy felrakom a 10-es droidot, onnantól nem mutatja a hívásrögzítőben. A kártyán a /Sounds/CallRecord/ mappába menti.
Erre a Recordings_1.4.3.apk -ra tudsz linket küldeni.Szerk: a verzió frissítés még mindig jó kérdés, hogyan lesz belőle 10.0.0...
Ráengedtem a Play-t, és az AppGallery-t is, de nem frissült. -
Zsoltg4s
tag
válasz
bagyulus
üzenetére
Samsung tévén nekem is tökéletes.
Akinél nem jó, esetleg megpróbálhat a tévén egy gyári visszaállítást. Én most csináltam, más hiba miatt. (bekapcsolás után, pár másodperc múlva kikapcsolt tízből nyolcszor). Ez még elviselhető lett volna, mert újbóli bekapcsolás után ment tökéletesen. De pár nap múlva nem látta a külső usb-re dugott dolgokat.
Utána már nem jött elő ez sem. -
istvan47
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
nem jött újabb.

Mivel helyettesítetted? Vagy még mindig keresed a megoldást?