- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Hello.
(B133 gyári)
Jól emlékszem, hogy a p7-es GPS-e pillanatok alatt talál jelet?A lényeg, hogy sokat játszottam ezzel a e-robottal, de túl sokra nem jutottam. A gps-t kapcsolgatta ki-be program függően, de a wifi kapcsolgatás sose akart jó lenni. Hol ment hol nem.
Viszont a végére odáig jutott a rendszer, hogy a GPS nem indult el. semennyire. Bekapcsoltként jelezte, de a gps-status progi egy darab jelet nem mutatott. Töröltem az e-robotot, de változás semmi. Ha manuálisan, kapcsoltam be akkor se ment.Szóval wipe. Vagyis reset, és nem mentésből pakoltam vissza semmit, hanem hagytam had töltse le újból a programokat. (Éppen nem őszültem meg, mire lejött a 98 program.
A vicc, hogy mindent beállítottam, erre ma mondom kipróbálom a gps-t, de szintén semmi. Hagytam menet közbe had keressen, hát jó 20 perc volt mire talált jelet, de azt is haloványan. Holott ugyan azon az úton eddig 20 műholdat is talált, 1-2mp alatt anno, amiből 10-15 közt fixált is. (B133 és a B609 is ugyan úgy)
Na amikor jó 30 perc után lett 20 jel, elég erősen, de egy se volt fixálva, akkor reseteltem az agps-s, újból letöltöttem mit csinál vele.
Sok minden nem változott akkor ott helyben.Most este rápróbálgattam, most talál jelet elég gyorsan. Újraindítás vagy kikapcsolás után is. De ha megiit eljátssza, akkor megy fel újból a szűz B133.
De lehet a vendor mappa is kellene hozzá? Azt eddig sose tettem fel.
Ilyen jelenséggel találkozott valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- BMW topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Windows 11
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest