- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #8874 üzenetére
Nem tudom melyik parancsról beszélsz, mert ilyenekre nem használom. Másra is ritkábban.
Azt viszont nem tudom elképzelni, amit írsz. Mármint hogy a telefonon kikapcsolt WiFi mellett hogy érzékeli, hogy van elérhető WiFi hálózat? Ezt hogy oldják meg technikailag? Ez így számomra fura lenne.
(#8875) KKrisz751:
Ahhoz persze hogy nem kell, ezért hoztam fel mellékesen példának, hogy mennyi mindenre jó lenne még. NFC névjegykártyának a QR kód óta már nem nagyon van értelme, pedig korábban ott is jó lett volna."DE az elektronikus jegy is egy másik dolog, ami már ugye nem fizetés, szintén NFC -vel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest