- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.b.
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1 hónapja vettem készüléket magamnak és beszéltem rá a páromat is egy ilyenre.
Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek aki hasznos hozzászólásával építi fórumot, de főként az összefoglaló összeállításáért jár a max. respect. Ezelőtt OTA frissítettem a telefont B133-ra , de meggyőztetek és a 3 gombos megoldáshoz folyamodtam. Lépésről lépésre követtem a leírást és minden úgy történt ahogy ott olvastam, nem ért meglepetés. Manapság ritka az ilyen ...
Kis apróságokban már látok eltérést a kétféle frissítés eredménye között, de még csak pár órája csináltam meg, úgyhogy nem figyelgettem ki annyira pontosan.Nálam is előjött az akku gyors merülésének a problémája. Igaz, folyamatosan be van kapcsolva a wifi meg a mobilnet, de leginkább a navi program használata tudja nyírni az energiacellákat. Ha este feltöltöm és éjszakára lehúzom, akkor másnap délben már muszáj tölteni. Ebben csak egy max.1-2 órás navigálást kell érteni , az is alkalmanként. Muszáj lesz finomhangolnom egy kicsit rajta.
Még egy kissé bosszantó dologba futottam. Lehet, hogy ez más androidnál is így van, de sms írásnál az ékezetes betűket nem küldi el, hanem behelyettesíti ékezet nélkülivel. Az meg hogy Ő, Ű és az Á betűk (mondjuk ez az utóbbi a 7-bites optimalizálásnál nem) mínuszolnak 91 karaktert sms írásánál, az meglepett. Esetemben nem gáz, mert szerencsére ingyen küldöm, de azért az okára kíváncsi lennék.
Ezeket leszámítva nagyon bejön, nem bántam meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Formula-1
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest