Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• edima10

tag

válasz zeon.hu #20515 üzenetére

Igen, a gyári óra ébesztője. Egy mp3 fájl van beállítva, de már évek óta ugyanaz. Soha nem telepítettem vagy használtam másik ébresztő alkalmazás a telefonon, elég volt nekem a beépített.
    Van kb 8 különböző ébresztő idő, a beállításaik egyformák (minden nap, rezgés, a csengőhang is egyezik) és mindig azt élesítem, ami éppen aktuálisan kell.
    Próbáltam már máskor is tesztelni, olyankor persze működött :) Mondjuk hétfőn reggel a 4:30-as nem kapcsolt be (ami előző 2 reggel és másnap is bekapcsolt), este 7-kor tesztelés miatt átállítottam az idejét tíz perccel későbbre és naná, hogy megszólalt.
    Most direkt kipróbáltam egy kikapcsolt állapotból ébresztést (10 perccel későbbre lett állítva) A telefon bekapcsolta magát 1 perccel az adott idő előtt és megszólalt, ahogy mindig is kellene neki.

Ez a véletlenszerűség őrjít meg, mert teljesen megbízhatatlanná vált a szememben ez a dög :)

Gondolom, remélem, hogy nem hardveres gondja van és egy V5 újrahúzás megoldja, csak egyszerűen nem bírtam magam rávenni.

Új hozzászólás Aktív témák