- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
edima10 #20516 üzenetére
Nálam is volt ilyen , és többek között ezért is telepitettem ujra a telefont , mert nálam ezt a B853as rommal csinálta.
DE van, hogy most is volt olyan, hogy beállitottam egy ébresztést és nem jelzett , de amikor megnéztem a telefont akkor be volt lassulva ezért ujrainditottam és akkor kaptam egy figyelmeztetést, hogy volt egy elmulasztott ébresztésem. De volt már olyan is, hogy 2 ébresztö ora ikon is volt a felső sávban .DE a legfurcsább az egészben, hogy nekem minden napra van beállitva 6:25ös ébresztés és nem szoktam kikapcsolni olyankor sem amikor hétvége van és most vagy azért mert nem kapcsol be hétvégén vagy azért mert nem ébredek meg rá, de nincs semmi jele annak , hogy lett volna jelzés olyankor.
Pedig minden nap meghallom és fel is ébrdek a zenére.
Nekem is Mp3as zene van beállitva. V5 ösAmugy V5, arról van szó az összefoglalóban , hogy hogyan kell a gyáriról V5re telepiteni, de arról nem találtam, hogy V5-röl -V5re hogyan vagy V5 ről a legutolső gyárira. Mert nálam is aktuális lenne már egy ujrahuzás, mert már amióta kit van a v5 azóta használom és már nagyon rakoncátlankodik.
Az appokban beállitott jelszavakat, hogy lehet elmenteni vagy kideriteni, hogy melyikkel mivel regisztráltam, mert nem mindegyikre emlékszem és a legnagyobb gondom ez, nem az, hogy visszapakoljam az appokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest