Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jozsó
tag
Ezen felül nekem is van néhány első benyomásom a készülékről. Előzményként annyit, hogy majdnem egy évig optimáltam, hogy a Samsung Galaxy W után mi legyen a következő áldozat. Amit mindenképpen szerettem volna:
- 2 GB RAM
- Full hd
- 5 coll
- Gorilla Glass
- Nagy aksi, levehető hátoldal
- Olyan processzor sebesség, hogy full hd-s mkv-t felirattal le tudjon játszani
- legyen bővíthető.
- és ki lehessen hozni max 70-80 nettóból.
- szervíz, garancia legyen, legyen azért ismert a cucc, hogy rootolás, alkatrészek, kiegészítők legyenek hozzá.Namost egy idő után rájöttem, hogy ez így nem fog összejönni, fel kell adnom vmelyik paramétert. Először a full hd-t akartam feladni, de az nem volt elég. Utána rájöttem, hogy a levehető hátoldal sem olyan fontos, hiszen az, hogy egy telefonnak le lehet-e venni a hátoldalát az csak elszántság kérdése.
Így kötöttem ki a Huawei-nél. Családban volt pár ilyen cucc kisebb nagyobb méretben, úgyhogy azért ismertem a márkát, tetszett is.
Az első észrevételek.
- Az, hogy a hátoldal üveg az tényleg azt jelenti, hogy marhára csúszik. Lehet, hogy összes elvemmel ellentétben mégis veszek hozzá tokot
- a 2 GB RAM az szuper, de azért azt nem gondoltam, hogy ebből 1 GB alapból foglalt lesz (a launcher megeszik 150 megát ???!!! Még megvárom a 3.0-ás emuit, aztán lehet, hogy visszamegy a lighting launcher)
- Biztos szuper ez, hogy nincsenek külön programok, de nekem nem tetszik, hogy csak úgy tudom 4 képernyőre összhozni a vackaimat, ha csinálok vagy 6 mappát, mert egybe csak 16 progri fér :-/
- Az aksi gyorsan merül. Gyorsabban mint szeretném. Remélem majd ehhez is lesz egy akku töltős hátlap mint a P6-hoz.
- a leírások fele azt írja, hogy tudja az 5 GHZ-es wifit. Szerintem nem. Kár.
- a gyári és a google play zene vacak. Felraktam a szokásosat (playerpro). Az rendben van.
- ha egyszer az alsó ikon sorba lehet 5 ikon rakni, akkor fölé miért csak 4-eket?Ezektől függetlenül viszont SZUPER! a full hd hihetetlen, bármilyen film csodásan megy. minden gyors, azonnal megy. Akadás? Lehet, hogy van, galaxy w után én nem érzem
(ja, persze olyan extrém sport, mint amit a tesztelők csinálnak, hogy a gyári böngészőt próbálgassák nekem eszembe sem jutna. Egyelőre UC browser, az volt régen is a kedvencem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest