Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jozsó

tag

Ezen felül nekem is van néhány első benyomásom a készülékről. Előzményként annyit, hogy majdnem egy évig optimáltam, hogy a Samsung Galaxy W után mi legyen a következő áldozat. Amit mindenképpen szerettem volna:

- 2 GB RAM
    - Full hd
    - 5 coll
    - Gorilla Glass
    - Nagy aksi, levehető hátoldal
    - Olyan processzor sebesség, hogy full hd-s mkv-t felirattal le tudjon játszani
    - legyen bővíthető.
    - és ki lehessen hozni max 70-80 nettóból.
    - szervíz, garancia legyen, legyen azért ismert a cucc, hogy rootolás, alkatrészek, kiegészítők legyenek hozzá.

Namost egy idő után rájöttem, hogy ez így nem fog összejönni, fel kell adnom vmelyik paramétert. Először a full hd-t akartam feladni, de az nem volt elég. Utána rájöttem, hogy a levehető hátoldal sem olyan fontos, hiszen az, hogy egy telefonnak le lehet-e venni a hátoldalát az csak elszántság kérdése.

Így kötöttem ki a Huawei-nél. Családban volt pár ilyen cucc kisebb nagyobb méretben, úgyhogy azért ismertem a márkát, tetszett is.

Az első észrevételek.

- Az, hogy a hátoldal üveg az tényleg azt jelenti, hogy marhára csúszik. Lehet, hogy összes elvemmel ellentétben mégis veszek hozzá tokot
    - a 2 GB RAM az szuper, de azért azt nem gondoltam, hogy ebből 1 GB alapból foglalt lesz (a launcher megeszik 150 megát ???!!! Még megvárom a 3.0-ás emuit, aztán lehet, hogy visszamegy a lighting launcher)
    - Biztos szuper ez, hogy nincsenek külön programok, de nekem nem tetszik, hogy csak úgy tudom 4 képernyőre összhozni a vackaimat, ha csinálok vagy 6 mappát, mert egybe csak 16 progri fér :-/
    - Az aksi gyorsan merül. Gyorsabban mint szeretném. Remélem majd ehhez is lesz egy akku töltős hátlap mint a P6-hoz.
    - a leírások fele azt írja, hogy tudja az 5 GHZ-es wifit. Szerintem nem. Kár.
    - a gyári és a google play zene vacak. Felraktam a szokásosat (playerpro). Az rendben van.
    - ha egyszer az alsó ikon sorba lehet 5 ikon rakni, akkor fölé miért csak 4-eket?

Ezektől függetlenül viszont SZUPER! a full hd hihetetlen, bármilyen film csodásan megy. minden gyors, azonnal megy. Akadás? Lehet, hogy van, galaxy w után én nem érzem :) (ja, persze olyan extrém sport, mint amit a tesztelők csinálnak, hogy a gyári böngészőt próbálgassák nekem eszembe sem jutna. Egyelőre UC browser, az volt régen is a kedvencem.)

Új hozzászólás Aktív témák