- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
husziahazban
csendes tag
válasz
husziahazban #998 üzenetére
Ja látom másik topic!
-
szodanaa
újonc
Na közbe nekem meg sikerült feléleszteni, találtam egy német oldalon gyári romot és ahogy azt kell (UPDATE.APP SD kártya dload mappájába helyezés) felraktam recoveryből. Utána a telón megcsináltam a frissítést, így már minden jó.
-
CJ3
senior tag
Nekem is most jelezte a telefon a B13 as frissítést érdemes felrakni? Mit javítottak?
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #992 üzenetére
Abban nincs összefüggés, hogy mikor vetted. Nem nyomhatják ki minden felhasználónak egyszerre, különben hazavágná őket a terhelés. Így nem egyszerre kapja meg mindenki, stabil a letöltés.
ctibor:
Amúgy elég frankón megtolta az eredményed. Még ha nem túl hiteles is a teszt program, akkor is nagyon szép különbség. A különbség az már hiteles és nem is kevés. 4000 -es különbség a P7 L10 B121 -hez képest. Belépő szinten van olyan mobil, ami ennél nem sokkal többet hoz. -
törölt tag
Nem is te miattad írtam, egy másik témában került szóba, akkor derült ki, hogy van frissítés. Eszembe sem jutott azt összevetni. Amúgy 11 fajta P7 van.
szodanaa miatt. Amúgy ha tudtok neki segíteni légyszives tegyétek meg, mert elsőre hazavágta neki a telefonját. Itt írt egy hozzászólást nem sokkal előtte.
-
ctibor
senior tag
-
mikesa
tag
válasz
Atlantisz48 #972 üzenetére
Ja... Csak nekem még ott van az xposed vagy 8 modullal... :-)
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #985 üzenetére
Előbb írtak egy másik témába, P7 -re frissített valaki és hazavágta a telefonját. Szóval biztonsági mentés alap, ha vissza kell állítani.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #983 üzenetére
Az a jó, hogy még a neten sem látom sehol ezt az fw -t.
Valószínűleg nem küldik ezt sem egyszerre, ahogy ez normális, nem akarják leterhelni a szervert, illetve kivégezni. Gondolom a HiSuite is ezért nem ajánlja fel. Illetve még friss a dolog és ezért nincs fent sehol...Feltetted már amúgy?
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Evil Snowman #981 üzenetére
T-s
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #981 üzenetére
Szerintem nem egyből eresztik ezt rá minden telefonra. HiSuite elvileg szolgáltatótól függetlenül kell hogy felajánlja. Az a kínai oldal meg nekem szó szerint kínai...
-
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #979 üzenetére
Az frankó, nálam sehol semmi...
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #977 üzenetére
Ez valami egészen más lesz, most fordítgatom, mert az angol veziós honlap egészen máshová visz el. De annyi tuti, hogy B124 -ből 3 variáns.Viszont nem tudom eldönteni, hogy melyik jöhet az enyémre. Lehet egyik sem.
Neked milyen frissítés jött le? Mi a száma?
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #975 üzenetére
Azt tudom, de ott nem ad. Azért kérdeztem, hogy HiSuite ajánlott -e valamit, mert arra azt hozza, amit előtte írtam. Az egyértelmű, hogy telefonos frissítéssel kezdem.
Nézd meg az előző írásom.
-
törölt tag
Honnan szeditek? HiSuite ajánlja?
Ebből ki a szösz ért bármit is?... Angol oldalon meg más jön ki..
-
ctibor
senior tag
Root nélkül is van fejlődés
Ma érkezett egy újabb OTA ROM frissítés, nem nagy (47MB) ami finomhangolja a rendszert, mert érezhető e-penis növekedést hozott:
Ráadásul megoldotta egy régi gondomat, amiről itt is írtam, t.i. hogy a gyári Email app az üzenetek címsoraiban a magyar ékezetes karaktereket kínai írásjelekkel helyettesítette be. Na, ez most megszűnt, most már hiba nélkül működik az app.
A firmware verzió most B125SP01.
-
törölt tag
Vársz egy kicsit még, akkor talán elmozdul az ára. Nem tudom a zafír változattal mikor akarnak kijönni, mert talán az még mozgathat valamennyit. Viszont sanszos, hogy min. 1 hónap, vagy több. Attól függ hogy frissítik a P7 -et, mert valószínűleg az új fajta dizájn már EMUI 3.0 -val fog jönni, az meg nem lenne reális, ha előző változaton meg még nem lenne elérhető. Tehát talán ebből is lehet majd következtetni egy minimumot.
Engem mondjuk nem sarkall váltásra az, hogy zafír kijelzője lesz kerámia hátlappal, de árban szerintem minumum a P7 belépő árán fog kezdeni, mivel belsőt nem módosítják, maga a készülék meg már jóval kedvezőbb lett.
-
törölt tag
Az szép.
Én sem szeretem az ilyen teszteket, de ha mókolsz kicsit a telefonon, akkor azért össze lehet velük mérni, hogy mennyit fejlődöt. Ezen mondjuk még hitelesnek mondható, de pont pár napja derült ki, hogy a GFXBench T-Rex-ben és 3DMark Ice Storm -ban csal a P7 is.
repvez:
Sajnálom. Amúgy nem jellemző, hogy bármit is írkálnának. Szerintem azért, hogy minél hamarabb realizálják a + bevételt az extra vásárlással és minél kevesebbet bukjanak a kivárósok miatt. Amúgy várható volt szerintem, hogy a napokban le fogják venni, mert tegnap volt az IFA -s Huawei sajtóbemutató. -
repvez
addikt
Rohadjon meg a T. ma sikerült élőben is kézbefogni a készüléket és eléggé meggyőzött , hogy 5"os létére elég baráti a mérete és a minősége is jónak tűnt.Mondom hazajövök és megrendelem online ,mert ugy 20% kedvezmény van rá 69k ért lett volna, erre ma már az fogad hogy nincs akció rá és 87k a készülék.
Annyit meg nem akarok egy telefonért kiadni.Legalább az akció végét irnák ki, hogy tudjon az ember rá szervezni, hogy addig az időpontig eldöntse hogy kell e vagy nem. -
mikesa
tag
A ROOT az jó és érdemes is. :-)
build.prop módosítással ilyen pontszámot lehet elérni.
(bár nem szeretem a szintetikus teszteket)build.prop:
[link] -
törölt tag
válasz
husziahazban #960 üzenetére
Kicsit visszanézel (max. 2 oldalon belül), akkor ott találsz pár dolgot ezzel kapcsolatban, mikesa szerintem elég korrekten leírta.
Amúgy 3 firmware jött ki a telefon bejelentése óta. Az elsőt már minden megjelenő telefon megkapta. 2. csak vodánál van eddig, 3. meg még úgy tudom csak németeknél hódít, de netről be lehet szerezni és könnyen meg lehet oldani. Utóbbi amúgy a B126. Amúgy sanszos, hogy mostanában várható valami új dolog is, illetve az EMUI 3.0.
-
husziahazban
csendes tag
örömmel jelentem hogy az xperia -umat lecseréltem eme csodára! eddig kicsit csalódás volt a droid de ezzel a telóval egyenlőre élvezetes! egy hét használat után ami nagyon bejön : fényképező ,sebesség , kijelző ! ami picit zavar az a billentyűzet azt lehet lecserélem! rootolni mennyire érdemes jelenleg ? van hozzá valami extra rom? mondjuk a frissítést mindenképp szeretném megvárni remélem hamarosan megkapjuk!
-
-
törölt tag
Szuper, köszönjük szépen, igen hasznos leírás.
Egy elírás van a (#955) hozzászólásban, mert P6 -ot írtál véletlenül P7 helyett. DE ez ne tévesszen meg senkit, ha esetleg nem derült volna ki a szöveg többi részéből.Köszönjük.
Más:
Nagyon ütős szerintem az EMUI 3.0. Az új készülékek már ezzel jönnek, de az eddigiek frissítéséről még nincs info.Mate 7 nagyon ütős, phablet/note gép, erős hardverrel. Ascend G7 meg 5,5 colos gyengébb hardverrel, viszont annál erősebb akksival mind a kettő esetében. Érdekes, hogy G7 gyengébb mint a P7, de nagyobb a kijelző.
Mindegyik jön be Magyarországra. Miután HUF -ra átváltjátok az eurót, után tegyetek még rá kb. + 30 % -ot, nagyjából annyiért lesz kapható.
-
mikesa
tag
P7RecoveryFlashtool új linkje:
[link]http://data.hu/get/8021629/P7RecoveryFlashtool.zip
Lejárt a szerk. idő.
-
mikesa
tag
P6 ROOT:
(fontos B126 FW-vel csak így működik a root, de a többi SW-vel is ez a legbiztosabb)
• Haladó felhasználóknak!1. Telefonon: beállítások-a telefonról- és a build-szám menüpontot addig nyomogatod (kb. 7szer), míg kiírja, hogy fejlesztő vagy.
2. Telefonon: beállítások-fejlesztői lehetőségek, ott kapcsold be az USB hibakeresés menüpontot.
3. [link] SuperSu.zip-et letöltöd és beteszed az SD gyökerébe.
4. Letöltöd a Huawei Hi Suitot, feltelepíted és rákötöd a gépre a telefont (felugró menübe HiSuite módot válaszd ki), hogy telepítse a megfelelő drivereket.
5. Letöltöd [link]P7RecoveryFlashtool.zip és kicsomagolod, majd elindítod a recovery.bat-ot, és a megjelenő menüben kiválasztod az openrecovery-twrp.img –t. (ezzel telepíted a custom recoveryt. ezzel természetesen vissza lehet állni stock recoveryre is)
6. Belépsz TWRP recowerybe, bekapcsoláskor VOL+,VOL-,POWER gombok nyomva tartása, amíg nem jelenik meg a TWRP recovery.
7. Recoveryn belül Install, itt válaszd ki a már letöltött SuperSu.zip-et. Ha kész, reboot és ha nem megy rendesen a SuperSu, frissíted Play áruházból.ROOT kész de ezzel még nincs vége! (még nem teljes a hozzáférés. köszönjük rízsszemek…)
set_immutable.list korlátozásának kikapcsolása:
1. Play áruházból letöltöd a BusyBox free verzióját, majd belépve install gomb.
2. Playáruházból letöltöd a Terminal Emulator programot. Ez megnyitod, majd begépeled a következőket (minden sor után enter gomb a billentyűzeten):
su
mount –o wr,remount /system
cd system
lsattr
chattr –R –i *
rm –f /system/set_immutable.list
lsattr
3. Végre kész! Teljes hozzáférésed van a rendszerhez, lehet garázdálkodni!Természetesen CSAK SAJÁT FELELŐSÉGRE, az esetleges károkért felelősséget nem vállalok!
Ha nem menne a TWRP recovery telepítése, lehet manuálisan is:
1. Létrehozol a PC-n a C:/ meghajtón egy „adb” mappát és ebbe kicsomagolod a P7RecoveryTool.zip tartalmát.
2. Telefont rákötöd a gépre HiSuite módban
3. PC-n startmenü-futtatás, beírod „cmd”, majd OK.
4. cmd ablakban: (minden sor után ENTER gomb)
5. cd c:/adb
6. adb devices
7. *Itt ki kell írnia a telefonod azonosítóját ha jól van csatlakoztatva. Pl: 7745824522456 device
8. adb reboot bootloader
9. *Itt újraindul a telefon bootloader módban. Várd meg!
10. fastboot flash recovery openrecovery-twrp.img
11. *Itt kiírja hogy mennyi idő alatt végzett a flash-el
12. fastboot reboot
13. *Újraindul a telefon normál módbanTöbbet ma nem gépelek.
Ha nem lennének jók a letöltő linkek:
SuperSu: http://l.bitcasa.com/Q30MG7Kp
P7RecoveryFlashtool: http://l.bitcasa.com/rolXqdin -
törölt tag
Huawei twitter. Mindjárt kezdődik a bemutató, akit érdekelne.
-
mikesa
tag
Mehet nyugodtan az összefoglalóba. Rögtön majd később írok (xda-n fent van...)
-
törölt tag
Köszi az infókat és a feltöltést is. Szerintem aki szeret, szeretne "mókolni" a telefonon, annak ez nagyon hasznos és ha nem haragszol, majd betenném az összefoglalóba is (meg hogy a te munkád). Elég jó dolgokról írtál, ráadásul az utolsó hozzászólásodhoz kapcsolódó kérdés is merült már fel korábban, amire én sem tudtam a választ, szóval:
-
mikesa
tag
És mára ez az utolsó: ;-)
Navigációs sáv eltüntetése Root nélkül :
1. Letöltöd ezt: [link]
2. Kicsomagolod a HuaweiBackup mappába, ami az sd vagy belső memóriában van.
3.Megnyitod a HuaweiBackup alkalmazást
4.Kiválasztod a listából és rányomsz a visszaállításra
Ha kész megjelenés a kis nyíl a bal alsó sarokban.Ez a visszaállít állapotú csak a beállításokatvan hatással.
Jó szórakozás! ;-)
-
-
mikesa
tag
Itt a következ. Ehhez is ROOT kell.
Zene hangerő korlátozás kikapcsolása:
Root explorerrel -
Megnyitod szerkesztés módban a local.prop fájlt.
/data/cust/prop/local.prop
Kikeresed a következő sorokat és elé teszed a # jelet:
ro.config.hw.security_volume = 11
ro.config.ce_authenticate = 1Így kell kineznie:
# Ro.config.hw.security_volume = 11
# Ro.config.ce_authenticate = 1Elmented és újrainditod a telefont.
-
törölt tag
2 év garancia van az akksira, ami egyébként nem minden készüléknél van így. Talán ez számodra már pozitív lehet.
A lassulás szerintem inkább az optimalizálás, illetve a korának előrehaladtával a frissítések hiánya, hardverek elavulása. Továbbra is ilyen frissítési idő lesz és lényegesebb dogokat javítanak, akkor használható lesz a telefon, nem csak néhány hónapig vagy fél évig. Ezt megint csak nehéz lenne biztosan megmondani. Viszont az tuti, hogy számomra a MIUI és az EMUI egy igen jól használható felület, nálam már alap, hogy ezek valamelyike legyen a telefonon. Elvileg a WP utánzatos nagyon buta felülete (ami választható, váltható) is kap egy frissítést. Majd meglátjuk.
-
mikesa
tag
Itt vannak a scriptek, ahogy ígértem :
Csak a GPU és DDR órajele fixen (gpu: 700mhz, ddr:800mhz):
[link]GPU, DDR, CPU max órajelen, 4 mag kényszerítve:
[link]Mindent visszaállít gyári értékre:
[link]Ezeket letöltöd és beteszed egy mappába a memóriakártyán.
Letöltöd az SH Script runner programot, kitallózod vele a scriptet bepipálod a root jogot és futtatod . Kész.
-
Tompie
őstag
válasz
#86973952 #941 üzenetére
Az ártól függetlenül kérdeztem. Az általam már többször említett GSM boltban 2 év gyári garanciát adnak a független készülékre.
Mi van olyankor ha függetlent veszek és piros a szolgáltatóm akkor is azok a frissítési "periódusok" mintha pirosnál venném. A telefon vásárlásnak a helyétől függ vagy attól, hogy pirosnál vagyok-e vagy sem? -
repvez
addikt
Ja és az akksi azért érdekel, mert általában nagyon vigyázok a dolgaimra és sokáig használom öket.Most is egy Motorola defym van és már egyszer kellett Akksit cserélnem bele és még mindig használnám tovább is,de nem tudok olyan softvert rátenni már ami normálisan müködne, másodpercek alatt tölt be mindent még a menübe navigálás is kinszenvedés már. Ezért örülnék ha esetleg egy pár ezer forintos akksicserével ki tudnám tolni a készülék használati idejét ha más gondja nem lesz az idő alatt, és nem kellene hozzá szerviz ,mert a gari időn tul már az sem lesz egyszerű.
-
törölt tag
Én GPS -t rendszeresen használom rajta napközben. Általában Samsung -nál volt olyan gondom, hogy befagyasztotta a telefon, meg lassította a reakció idejét... Na attól falra tudtam mászni. Úgy tudom ezt már az újabb típusoknál is javították, optimalizálták. P7 esetében nekem nem volt gondom. Sokszor van GPS (+mobilnet) közben hívásom, illetve mellette még néha után is kell néznem egy-két dolognak a telefonon, esetleg a mail -ek között. Nálam jól működik. Wifi stabil (itthon és az irodában mindig az megy, illetve néhány más esetben is). Ezek a funkciók gyorsan felállnak, stabilak is. Bluetooth -t csak 2x használtam, egyszer adatávitelre, másik esetben meg vezeték nélküli fülesre, gondom nem volt vele.
Offline GPS mellett (amit annyira nem szeretek) jó a fogyasztása. Amint online módra váltok (mobilnet) úgy már zabál, de ez azt hiszem természetes, átlagos. Mostanában arra szoktam rá, hogy viszek magammal hordozható wifi -t, lényegesen jobb a fogyasztás szempontjából, ráadásul a zsebembe lazán elfér.
Nekem a GPS track -ről a nyomkövető tracker jut eszembe, illetve a térkép rajzolás, nem biztos hogy egyre gondolunk. Sőt. Valami ilyesmiről lenne szó vagy egészen másról?
Xiaomi Redmi 1s -t nem használtam, így nekem max. a specifikációk tekintetében mond valamit az összehasonlítás.
Itt egy link, ahol meg tudod nézni az akku tartósságát használat függvényében: Battery life tests. Listában megtalálod a P7 -et a többi típus mellett. Hívás, web használat és video nézést tudod állítani, a szövegben egyértelműen írják a fontosabb tudnivalókat.
Persze szerintem azt senki nem fogja tudni megmondani, hogy 2 év alatt ez milyen hatással lesz a készülékre (mivel a P7 2 hónapos telefon), talán P6 -ot lehet így az idő múlásával kiemelni, nekem ilyen telefonom viszont nem volt.Tompie:
Szerintem itt csak az ár okoz különbséget. Amennyiben a GSM bolt is 2 gyári garanciát vállal, max. az utóbb említett dolog lehet a különbség, mert elvileg ugyanaz a szervíz/szervízek látja el. Már azt sem lehet kijelenteni, hogy biztos függő lesz a piros szolgáltatós telefon, mert sok esetben már független készülék kerül ki.Amúgy ez az utóbbi évek tapasztalatából már könyvelhető, hogy a piros mindig hamarabb kap frissítést. De ezt tényleg meg tudod oldani magad is, vagy a szervíz.
A kéknél és a magentánál júniusi frissítés van a telefonon, pirosnál júliusi, most pedig szeptermber eleje van. Ez sokatmondó lehet. Bár nem a Huawei esetében tapasztaltam ezt a "problémát", de itt is igazolódni látszik az említett tény. Persze lehet ennek más oka is, mert kaphat szeptemberi/októberi up -val olyan frissítést, ami miatt lényegtelen lenne pl. a B126 várása. Ezt csak a Huawei belsősei tudják.
-
törölt tag
Köszönjük, az hasznos lesz.
Más:
Holnap délután lesz a Huawei IFA bemutatója (Berlin, helyi idő 15.00), ami nekünk 2 dolog miatt is érdekes lesz. Egyik az, hogy bemutatják elvileg a P7 zafír üveges változatát. Várhatóan semmi mást nem változtatnak rajta.
Másik dolog meg, hogy a holnap bemutatott készülékeken már az új EMUI 3.0 fog futni, tehát lesz róla bővebb info is, meg "lassan" várható, hogy hozzánk is eljut. Általában piros szolgáltató szokott a leghamarabb frissítéseketek kiadni és magenta a legvégén. Természetesen mint minden másban, ebben is adott a lehetőség, hogy ezt valaki manuálisan megoldja, ha nem szeretne várni. Illetve a szervízben érvényes garanciajegy ellenében ingyenesen megcsinálják, de erről majd náluk kell érdeklődni.
Tudomásom szerint sajtóbemutató lesz és a Mobilaréna is képviselteti magát.
Illetve okosóráról nem volt szó, de talán említésre kerül valami ilyesmi is, ha már ekkora dömping van minden márkánál (ez is érdekelhet valakit).
-
repvez
addikt
Tud valaki tapasztalatot leirni, hogy mi ami jó és mi ami rossz ennél a telefonnál?
Nem játszanék rajta egyáltalán,de a multitask fontos lenne, hogy a BT+GPS és a zenelejátszás+ a GPStracker egyszerre akadás mentesen elmenjen. ÉS igy meddig birná a telefon? És zenehallgatás nélkül óra GPStrack rögzitést kibirna?
Ez az egy dolog aggaszt, hogy nem cserélhető az akksija és ilyen jellegű használattal a 2 évet kibirja az akksi?
Egyébként a fenti használat a maximum lenne, átlagosan csak napi 1 óra lenne ilyen a többi csak netezés.
így 1- napot kibirja?Ezért a GPS csatlakozás és stabilitása fontos lenne illetve, hogy jól lehessen rajta netezni,gyenge térerő mellett is,mert sajnos ahol én lakom ott nemhogy LTE,de néha még gprs is alig van.
Egyébként egy másik kiszemelt egy Xiomi redmi 1s, ahhoz képest milyen ez a készülék?
-
mikesa
tag
válasz
#86973952 #935 üzenetére
Én teszteltem a telefont több játékkal is. Engem pl nagyon zavar ha már 30 fps alatt megy valami. Alapban minden játék szépen elfut, de sajna ennél a telefonál (mint a p6) valamit elrontottak a kínaiak. Írtam egy scriptet (ezt már a p6-nál is használtam) ami fixre állítja a DDR és a GPU órajelét. Tökéletesen müködik és az akksit sem terheli le. ROOT kell hozzá! Holnap feltöltöm leírással.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #934 üzenetére
Igen, kíváncsi lennék rá. Közben, ahogy időm engedi írkálom az összefoglalót is a P7 -hez, aztán jó lenne egy hiteles tapasztalat olyan embertől, aki tényleg használja is játékra. Mivel ez többször merült már fel kérdésként.
-
Atlantisz48
őstag
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #932 üzenetére
Na ez igen, köszi szépen.
Nézted amúgy az fps-t normál alkalmazásnál? Google Play -ből letöltött játéknál.
Gépen nekem az a bajom, hogy nincs patch, amivel manapság normálisan működne a Carbon a mostani konstrukciókban, pedig nagy kedvencem volt.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
#86973952 #931 üzenetére
Letöltöd a Play áruházból EZT és csinálsz egy "PSP" nevű mappát a telefon belső memóriájába, vagy az SD kártyán utána felteszed ide a PSP nevű mappába a játékot ami egy képfájl tehát ISO vagy pl a NFS MW-nek CSO volt a kiterjesztése.
Miután ezzel meg vagy utána elindítod a PSP Emulátort és betallózod a játékot, utána elindul.És játékfüggően kell állítani a grafikai beállításokon.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #930 üzenetére
Ez hogy működik? Nem igazán szoktam játszani, így ehhez nem nagyon értek. PSP emulátoron keresztül játszottál? Vagy hogy is van ez?
Tényleg nem vágom és kíváncsi vagyok.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Na kíváncsi voltam, hogy hogy boldogul a telefon egy PSP Emulátorral.
Az Assassins Creed Bloodlines simán megy stabil 30-31 fps-el
A Need For Speed Most Wanted is 30fps körül
Viszont a NFS Carbon van amikor 20-22-28 fps el megy, de szerintem egy kicsit ha a grafikai beállításokat módosítom akkor az is megy rajta.A következő lesz a Tekken, és az NFS Undercover.
Üdv
Zoli -
törölt tag
válasz
philoxenia #927 üzenetére
Az simán vállalható. Mondjuk 20 - 30 % -nál már azért érdemes töltőre tenni, ha az esti órákra esik. Legalábbis nálam.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
törölt tag
Na ilyen, ha parkol egy kicsit a telefon. Családinak használtam, bár nem közvetlen az aksi tartóssága volt a lényeg benne. Használat: telefonálás, internet (szinkronizációval, de wifi, nem mobilnet), erősen kímélve.
Igazából itt arra voltam kíváncsi, hogy a segédprogramok, amiket használok mennyit esznek és megjelennek -e % -os mértékben. Mert ugye a háttérben futnak és variálnak. Ez sikeres volt és jól szerepelt. Szóval nem szükséges új alkalmazások után néznem, egyelőre. Telefon is elég jól bírta szerintem.
Persze ilyen nem lesz nálam, rendszeres és kihasznált helyzetben 1 napot lehet neki felírni töltés nélkül. Ez másnál lehet másfél, esetleg 2 nap. Szerintem ez reális a telefonnál. Mostani telefonoknál szerintem ez nem rossz, átlagos. Persze lenne erre extrém ellenpélda, THL 5000 személyében, de az más tészta.
-
-
törölt tag
válasz
Newlachka #923 üzenetére
Lépj túl a saját korlátaidon és próbáld meg úgy értelmezni annak a toknak (Love Mei) a lényegét, ahogy kell. Ezt minden sértés nélkül írom, mert nem annak szántam, de nem érted annak a lényegét. Én sűrűn járok olyan helyszínekre, ahol igen jól jön a csepp-, por-, és ütésállóság. Főleg hogy ilyen esetekben használom is a telefon különböző funkcióit. Az meg hogy én milyen telefont szeretnék használni, az legyen a saját dolgom.
Összehasonlítani meg csak úgy érdemes 1 - 1 terméket, ha ismered is, illetve fogtad a kezedben. Kép alapján meg néhány elejtett információból nehéz olyan véleményt formálni, ami hiteles is. Én nem ismerem azt a fajtát, amit ajánlgattál, így nem tudok róla véleményt írni, ahogy te sem a Nillkin tokokról, tehát itt megrekedtünk.
Mellesleg azt a tényt se feledjük el, ha valamire ráteszel egy tokot, akkor azt le is lehet venni. Szerintem érted a lényegét. Nálam helyzettől függ, hogy mire van szükségem és nem fogok hímes tojásként ügyelni a telefonra, hogy ne legyenek + költségeim a javítással.
-
Newlachka
őstag
válasz
#86973952 #922 üzenetére
P7+love mei= cat b15
Akkor minek vásároltok ilyen telefont ha elrontjátok egy "szeresd a kedveseddel"
konkrétan ez olyan,mintha a feleségedre/barátnődre aki 45kg és modell ráraksz egy szumo ruhát....
Minek "modell" telefon ha egy siemens c45-öt csinálsz belőle?
Erről vitázhatunk sokáig,de a többség azért veszi meg mert jól néz ki, nem azért mert papíron 1,8ghz meg 2gb ram meg 16 gb belső memória -
törölt tag
válasz
Newlachka #921 üzenetére
Szerintem azért nézd meg a neten miről beszélünk, mert ez így pont nem igaz. Én mondjuk itt tartom a kezemben, össze sem lehet hasonlítani az itthon kapott és túlárazott vacakokkal. Ami egyébként szintén kínai.
Egy Love Mei tokot meg azért ezekhez főleg ne hasonlítsunk. Teljesen más kategória.
Nillkin esetében amúgy nem a márka, hanem a garantált minőség a lényeg. Érdemes lenne beszerezned, hogy érezd a különbséget, mert láthatóan nem ismered. Persz ezzel sincs semmi baj, nem kell hogy mindenki ismerje, de így nehéz lenne olyat állítani, hogy egy kategóriában említhető a 300 forintos tételekkel. Az ő általuk gyártott edzett üveges fóliára ez meg főleg nem igaz.
-
Newlachka
őstag
Szerintem ilyen dolgokban ne gondolkozzatok Magyarországban. Inkább várj 10+ napot és vedd meg fele 1/3 annyiért mint amennyiért itt adják.ÉS az én szerény véleményem, hogy attól,hogy NILKIN,LOVE MEI vagy tudom is én mi a tököm nevű márkás tok x ezer FT, attól a kínai 500 huf-os változata ugyanúgy megfelelő,és ugyanannyira tartós.(Ezzel arra gondolok,hogy ugyanabból van, csak max egy rányomott márkáért kiadsz +2500-at) Amúgy sima hátlap fólia van, keményebb,és lágyabb is. Ebay a megoldás.
Miért vennél meg itt 1 fajtát amikor kintről 25652562256 verzióban van? Nyissatok a világ felé -
törölt tag
Kimaradt egy szó abból amit írtam. MAGYARORSZÁGON.
Kint lehet, de ezt már írtam.
Keret nagyon frankó, legalábbis nekem bejön. Ahhoz már itthon is hozzá tudsz jutni pesten, 2.890 HUF. Máshol sokkal drágább, már ha lehet kapni. Viszont csak ebben a fekete/szürke változatban elérhető itthon, de nekem pont ez kellett. Brutál masszív, szerintem.
-
Tompie
őstag
válasz
#86973952 #918 üzenetére
Mert akkor csak kapni csak hátlap fóliát
Ez a Nillkin keret végül is elég szép, ha nem piszkálja a fóliát akkor lehet beruházok egyre, igaz élőben megnézném milyen a telefonon. Mert ezek a képek nem a valóság
Ahogy látom ez is műanyag, PC + TPU, Polikarbonát + hőre lágyuló poliuretán -
törölt tag
Lehet, amikor a tokokról írtam nem sokkal korábban ezt is említettem. Külön hátlap fóliát nem lehet kapni, de van olyan konstrukció, amiben előlapi edzett üveges fólia, + jár hozzá egy sima hátlapi fólia. Közel 3x annyiért árulják, mint amennyiért külföldről hozzá tudsz jutni. Itthon 6.000 forintba kerül, nem kicsi arc kell hozzá.
Gyári esetben amúgy a hátulján matrica van, nem fólia.
A csináld magad fóliák szerintem felejtősek, mármint ha a hátlapi fólia pótlásáról beszélünk.
-
törölt tag
-
CJ3
senior tag
Valaki kérdezte milyen telóm volt ezelőtt...Sony Sp. De elég sok különbség van a 2 telefon között. A Sony nehéz, vastag, a hangszórója nagyon halk volt mikor telefonáltam, és akkor döcögött mikor gyorsan szükség lett volna rá. A kamera is néha befagyott, illetve a kamera gomb sorozatképeket lőtt az elején pedig csak lenyomtam 1x.
Amúgy sunyik hogy eladják úgy hogy 1 cm vastag közben még 3-4 mm re kivastagszik a hátulja a hátlapnál. A P7 legalább tényleg telesen annyi, mint amennyit mondtak911: Én még le sem vettem a hátuljáról a fóliát. Magyarországon lehet kapni rá elöl-hátul fóliát?
-
Tompie
őstag
válasz
Newlachka #905 üzenetére
Igen, első körben mindenképpen fóliázni fogok, a továbbiakban attól függ majd, hogy mennyire lesz tartós.
Ezt kipróbálom, az első az remélem bírja sokáig a hátsó nem számít meddig, oda majd max veszek ilyen "eldobhatósat", mert az gondolom gyorsabban kopik majd
Vagy ha az első edzett üveges jó strapabíró, tartós lesz akkor veszek a hátára is edzett üveges fóliát. -
törölt tag
válasz
Newlachka #907 üzenetére
Anyagban itt másról beszélhetünk, de nekem ez is tetszik. Viszont 1000 tokot nem fogok rendelni, jön még a Love Mei, na az ütős lesz. Abban dobálni is lehet.
Az mondjuk természetes dolog, hogy a szilikon-gumi jellegű, előzőleg tárgyaltnál ezek jobban úgy sem fogják védeni. Nekem 1x repült a telefon, na akkor örültem hogy az volt rajta. Az nem fordult át, az összes erőhatás egy pontra koncentrálódott, másfél méterről beton alapozásra, szóval az esetben előnyös volt. Az más kérdés, ha 25 centivel tovább esik, akkor már nem lenne egyben, de ez a hely sajátossága volt.
Amúgy keret + első- és hátsó edzett, fóliás üveglap, aztán meg van oldva a probléma. De kinek mit fogad be a szervezete.
-
Newlachka
őstag
válasz
philoxenia #908 üzenetére
hű na ilyet se vennék rá
Az a bak,hogy akármennyire is karcálló az üveg meg a fólia, a kis porok ellen és a mikrokarcok ellen nincs mit tenni..
Igen van mindegyiken amúgy, de nagyon pontosan szépen van felrakva rájuk -
philoxenia
MODERÁTOR
Nekem ilyesmi tok van rajta mióta használom, csúnya tőle az igaz, de praktikus, mert a használatban nem gátol, inkább segít. Mindegyik készüléken van gyári fólia? Mert az enyémen akkor még olyan jó állapotban van, hogy szinte karcmentes. Levenni csak a matricás fóliát vettem le az elejéről, feszegetni meg nem akarom...
-
Newlachka
őstag
válasz
#86973952 #906 üzenetére
tapasztalatból mondom,hogy össze van rakva ez a teló.
Szegény P6-om 5 nappal az egy éves kora előtt olyan másfél méterről esett le a betonra a kezemből....
4x 5x átforgott magán,és kijelzővel lefele megállt(Tanúság:éjszakás után beteszed a zsebedbe és hazáig nem nyúlsz hozzá) csak az egyik sarkát vertem le,minden más ép.
Amúgy ez a telefon vagy a hátára vagy a kijelzőre esik(zsíros kenyér esete) ezt is "kipróbáltam"
olyan tokot vegyetek ami magasabb kicsit a telónál, és nem TPU. Mert azok elállnak vagy nagyon vastagítják a telót..
@906
ja csak kb ebből 6-ot veszel egy NilkinértAmúgy rendeltem fóliát, meg ilyen tokot is rendelek, mert 13.ikán rendelek az asszonynak egy P7-et..
Októberben meg jön az enyémaddig letesztelem az övét
-
Newlachka
őstag
Ha valaki akar kemény tokot venni én ehhez hasonlót vettem P6-ra és brutálisan jó.
Pontosan ilyet nem vastagítja nagyon a telót, és nagyon erősen ráilleszkedik(szinte feszegetni kellene,hogy leszedjem) Szóval ha valaki gondolkodik benne érdemes megpróbálniNA találtam pont ugyanolyat
EZ
@902
vegyél fóliát hátra az megvédi a karcoktól.Én 1 évig úgy használtam a P6-ot(2ő fólia ment el) -
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest