- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én ritkán vásárolok flottában készüléket, főleg kéknél jellemző az, hogy jóval előnytelenebb céges szinten, mint ha Rózsi néni bemegy az utcáról egy üzletbe. Be fog futni pár márka, meg a Huawei is nagyon pörgeti a készülékeit, szerintem nyomni fogja az árat. IFA -ra leszek kíváncsi, hogy mik várhatók.
-
törölt tag
Addigra már elég tuti áron lesz a P7 szerintem.
Melyik szolgáltatónál vagy? Elég eltérő áron adják amúgy, én kb. 1 hete pont azt néztem.
Lehet néznem kellene egy P7 -et, amit fel kell újítani (jó áron, valami töröttet vagy ilyesmit). Azzal "ellennék" lazán tavaszig a másik számon.
-
törölt tag
Szerintem pörgősebb, de nem is igazán erre gondoltam, hanem hogy az optimalizálás mellett milyen + funkciók jellenek meg szoftveresen. Jók az értesüléseim (ami nem biztos), akkor 2 gigás letöltésre lehet számítani, + ha lesz még valami firmware, amiben nagyon bízom. Az sem baj, ha előtte. Szoftveresen szerintem jól van támogatva a P7, így bizakodó vagyok.
Szerk.: 2 giga persze nyersen értve, mert ugye rátelepül, tehát azért nem ennyivel fogja megdobni a lefoglalt területel. Majd meglátjuk mit fog ez jelenteni.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #592 üzenetére
Én nagyon elfogult vagyok a MIUI és az EMUI irányába, szóval erről inkább nem nyilatkoznék, mert nem igazán lenne korrekt
Egyébként nálam G2 -n is EMUI jellegű felület van kialakítva, launcher -vel. Sőt, POP 7 -en is.
Az pl. mindenképp pozitív G2 -nél, hogy személyre lehet szabni, a szintén szoftveres alsó sávot/gombokat. Persze korlátozott módon, de pl. alsó gombbal le lehet gördíteni a felső navisávot is, ha olyanra állítod. Aki nem éri át egy kézzel és gyorsan szeretne boldogulni, annak hasznos. Nekem 5,5 -ig nincs gondom, G2 ugye 5,2, de valahol 5 - 5,2 a legkényelemesebb nekem.
Illetve talán annyi még kimaradt, hogy az alap, általánosabb böngészőkön kevésbé, ritkábban döcög. Persze azért az túlzás lenne, hogy egyáltalán nem, de ebben több a különbség. Annak érdekében, hogy ne legyen egyáltalán, én is alternatív böngészőt használok, ami nekem minden telefonon bevált.
Amúgy majd kíváncsi leszek valós hasnzálatnál az EMUI 3-ra, ami eléggé küszöbön van (szeptember), hogy az amúgy apróbb, de nagyon hasznos változtatások miben fognak megvalósulni. Ez azért még lényeges lehet az összehasonlításnál, ami a közeli jövő zenéje. Remélem azért nagyon nem fog elmenni iOS irányba, bár nem mint ha annyira rossz lenne, de várok egy kis egyediséget, különleges megoldásokat.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #592 üzenetére
Természetes
Összességében én nem érzem azt a különbséget használat során, amennyivel többe kerül a G2. Sőt.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #588 üzenetére
Mivel véleményem szerint a P7 elég jól optimalizált, szerintem nagyon kicsi az a sáv, amiben kimagasló a G2. Ez technikai adatokon nem mindig úgy látszik. Ami nekem nagyon feltűnt, hogy relatíve nagyobb akkumulátor mellett, ami a G2 -ben van, kb. semmivel nem jövök ki jobban üzemidőben, használati időben, mint P7 -vel. Kb. egyszerre töltöm őket. Elvileg holnap elviszik az eldzsít, elég jó áron sikerült eladnom (jó árat kapok érte és még most érdemes kiszálnom, amíg el nem terjed a G3 és nem viszik le a szolgáltatói árát) és egy köztes megoldáson gondolkozom, amíg nem hozzáférhető a Passport, mert arra nagyon rá vagyok izgulva. Azért várok mindenképpen tavaszig (egy végleges verzióval), mert akkor vált az előfizetésem és szolgáltatói színten kíváncsi leszek az ajánlatokra. Pl. érdekes lesz majd, hogy milyen ajánlatokkal fog kijönni a Huawei, illetve más márkák hogy szerepelnek, leginkább a szolgáltatókon kívüliek.
Amiket én néztem, egy ugyan olyan teszten, mint amit előzőleg említettem, semmi különbséget nem éreztem. PPI -ben jobb a P7, de annyira kicsi a különbség, hogy semmi különbséget nem lehet rajta észrevenni. G2 -nek a kamerája szerintem jobb, de ezt kevés ember fogja észrevenni mindennapi használat során, illetve videó az P7-nél nem az igazi, szerintem, G2 -nél jobb a minőség. A hátlapi kamerát kellene osztályozni, és G2 számít 10 pontosnak, akkor szerintem P7 hozzá képest 8 - 9 -es. G2 előlapi kamerája viszont botrány, de ez köszönhető annak is, hogy akkor még nem volt olyan népszerű a szelfizés hardveres megtámogatása. Játékos részből viszont nem tudom, hogy mondjuk 1 vagy 2 évre előre nézve milyen különbségek vagy problémák lesznek a használatukat illetően, illetve melyik jön ebből ki jobban. Az mondjuk más kérdés játékok terén, hogy 2 év múlva melyiknek lesz nagyobb létjogosultsága, de ezt elég nehéz megsaccolni, de szerintem mindkettőnek lesznek problémái, mert mindegyik 2 giga ram -val szerelt. Persze ez sarkítás, mert lehet ennek semmi jelentősége nem lesz, mivel igyekeznek úgy kialakítani nagyobb játékokat is, hogy ne csak a legújabb, 3 giga feletti telefonokon menjen. Ja és szerintem a melegedés terén kb. ugyan ott van.
Viszont még egy fontos dolog, a G2 nem bővíthető SD -vel, tehát jóval kevesebb hellyel számolhatunk. Mostanában nem néztem, de ha jól emlékszem 16 és 32 gigás változat van G2 -ből, aminél előbbi elég nehezen használható, ha valakinek videózási és izmosabb játék igényei is vannak. Másszóval P7 16(belső)+64(külső)= 80 giga, G2 max. 32 giga (csak belső).
Próbáltam a véleményem nem beleszőni, inkább az általános felhasználásra vonatkozóan, elfogultság nélkül igyekeztem leírni a különbségeket/azonosságokat.
-
Tompie
őstag
válasz
philoxenia #589 üzenetére
Én is épp ezt olvastam
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
#86973952 #587 üzenetére
Írhatnál egy kisebb összehasonlító tesztet, ha már abban a kivételes helyzetben vagy, hogy két ilyen szinte "egyforma" telefont tudsz egyszerre használni.
Így nagyon kicsi a különbség a két telefon között, csak a használat speciális szempontjai, vagy a "tetszési faktor" dönt közöttük...
Nekem is fekete van. -
törölt tag
válasz
philoxenia #586 üzenetére
Meg használatban nem is igazán jobb, csak erősen jobbnak tűnik. Főleg ha az amúgy kétségesen hiteles Antu -t nézzük. Persze én nem nagyon játszom rajta (azon kívül szinte mindent), de azért adok neki rendesen, nagyon kicsi a sáv, amiben különbséget érzek. Egyébként pont G2 a másik munkaeszközöm. Jobbanak jobb és még az új "verzió" megjelenése óta is jobban tartja az árát. Szerintem P7 kevésbé.
-
törölt tag
válasz
dancskaa #584 üzenetére
Annyira én most nem ismerem a szolgáltatói árakat, főleg a magentáét, mert én éppen most szabadultam onnan el. Persze ízlések és pofonok, illetve kinek milyen a tapasztalata.
Lehet azért nagyjából hasonló áron, valamive drágábban jobb telefont venni. Főleg ha körülnézel még egy kicsit a kínai piacon, ami magyar terjesztést is kap/kapott, pl.: Xiaomi. Más kérdés mondjuk a garancia, meg hogy egyes szolgáltatói készülékeknél jóval erősebb hardverrel is vannak problémák, meg néhányat túl is értékelnek. Én legközelebb egy másik telefonom váltom tavasszal. Annál erősen gondolkozom, hogy Huawei, Xiaomi vagy a BB Passport felé húzzak. De ez már más kérdés. Árban és tudásban amúgy hasonló keretek között, de pl. Passport -ról említve látható, hogy más felhasználásban.
Huawei -re elég jellemző, hogy magasabb áron indít, szerintem most már jóval elérhetőbb az ára, 87 talán nem rossz érte újonnan.
Nem nagyon szeretek ajánlgatni, mert én elfogult vagyok. Van egy ilyen téma, amiben lehet ebben tanácsot kérni, de én ritkán járok oda, mert mások is elfogultak az általuk használt, kedvelt márkával kapcsolatban. Ezért fogalmaztam inkább így, igazi konkrétumok nélkül.
-
dancskaa
csendes tag
portercka és Felhasználom köszönöm a válaszokat. Egy kérdésem lenne még. Szerintetek 87k-t megér ez a telefon? Vagy van ebben az árkategórában jobb tudással rendelkező telefon?
UI.: A T-Mobilnál venném meg előfizetésre a P7-et.
-
Felhasználom
tag
válasz
dancskaa #581 üzenetére
Ezekhez az Antutu meg egyéb sebességmérőkhöz óvatosan...
Ahogy mostanában emlegetik e-penis méregetés. Persze, természetesen ad egy alapot amiből kiindulhatsz, de ez annyira stabil mint a magyar forint. Nem tudhatod mennyire piszkáltak bele ebbe. A nagy gyártóknak ez szokása. Ettől fúggetlen lassabb és gyengébb mint egy s5 vagy m8, de ez elég mindenre.
Jutyubon meg van bőven olyan videó ahol játszanak a telefonon. Ott láthatod mire képes.
+ olvasd el a tesztet
Idézek:
Az biztos, hogy a GPU cseréje üdvös, a játékok frankón futnak, nem akadnak. Viszont az is biztos - és ez a sebességteszteknél is kijön - hogy kicsit karcsú nyers erőben a készülék" -
törölt tag
válasz
dancskaa #581 üzenetére
Én azért kicsit óvatosan állok ezekhez a tesztes felületekhez, főleg hogy szándékosan egy kicsit jobb eredményt érnek el egyes márkák/telefonok. Főleg Antu -nál. Bár az is hazugság lenne, ha azt állítanám, hogy nincs jobb P7 -nél. Egyébként nekem jól be van lakva a telefonom és elég változó eredmények szoktak születni.
Antu -nál van hogy 24k felé sandít, de van hogy 28k -ra is felmegy. Quadrant -nál meg én "anno" 5x nyomtam be és 7k - 7,5k között mozgott. Érdekes, hogy ahányszor csináltam utóbbinál, mindig jobb eredmény született.
Összességében viszont játékok:
Amiről én tudok neked nyilatkozni, az a FIFA 14, Asphalt 8, GTA, meg néhány filmes ihletésű, bika játék, aminél semmi problémám nem volt a futtatással. Szakadás, akadás nem volt, sőt, háttérbe téve is jól szerepelt a telefon, bár ezt kicsit előrébb olvashatod, amikor Asphalt 8 -at, meg youtube -ot és egyéb finomságokat futtattam egyszerre, meg szerkesztettem a felületet. Igaz nem vagyok nagy játékos, de az első 1 - 2 hétben szinte mindent leszedtem, különös figyelemmel az izzasztó játékokra és én nem tapasztaltam problémákat. Nagyobb megterhelésnél persze volt melegedés, ezt érdemes észben tartani.Szerintem a telefon amúgy jól van optimalizálva és a EMUI is elég ügyes kis felületet ad.
Modern -ről viszont semmi tapasztalatom nincs, én ilyeneket, sőt még a FIFA -t is inkább gépen vagy konzolon szeretem. Persze a kérdés jogos, de én ennyiben tudtam segíteni.
Szerk..: Amiről feljebb írtam, ez talán érdekes lehet neked:
[link] -
dancskaa
csendes tag
Sziasztok! Én szeptemberben tervezem h veszek egy P7-est. Youtube-on néztem videókat h az AnTuTu-n meg a Quadrant-on mennyit ér el és szerintem elég keveset az árához képest. Én ezt a telefont igazából játékra használnám pl.: FIFA 14, Modern Combat 4, stb. Szerintetek h futnak ezek rajta? Akinek van ilyen azt arra kérném h ha van rá módja/ideje akk próbálja ki a játékokat és véleményezze h h futnak rajta. Előre is köszönöm!
-
törölt tag
jegenye77:
Szerintem még nagyon kevesen mókolnak rajta, főleg itthon. Én sem nagyon bogarásztam ki a telefont. Főleg hogy alapban is nagyon jó a felülete, szerintem. Első körben mindig Buzz -val szoktam launcher -kedni, ha valami nem oké, aztán onnan tovább lépni mélyebben, de részemről nála nem volt szükség erre, sőt, a többi telefonom is ilyen felületre alakítottam. Főleg majd EMUI 3 után, de persze értem mi a "problémád", főleg a navisávra vonatkozóan.Persze a kérdés jogos, én is kíváncsian várom rá a választ, ha lesz.
jepy:
Vodások valószínűleg kaptak rá egy újabb firmware -t, ahogy elnéztem nagyon hajaz a németeknél kiadott B126 -ra (ami egyértelmű is lehet). Nem nagyon szeretnék még vele bohóckodni, így remélem a szeptemberi up -val jönnek az emu 3 -on kívűl valami hasonlóval is, mert azért változtat néhány dolgon. Remélhetőleg minimum B126, de nem tudom milyen szinten vannak a ráeresztéssel, szerintem lesz vagy 1 hónap az is, mire mindenkire kiadja. Így ha ki is jön szeptember közepe felé, valamikor IFA után, akkor biztos elhúzódhat októberig. Sanszos, hogy vodával kezdődik, mert ez elég jellemző szokott lenni, más telefonnál is, persze semmi más sem kizárt.Tomakyn:
Van pár kép a Nillkin -en, illetve a bay -en, nem tudom azokat nézted -e, de szerintem Evil Snowman csinált párat, mielőtt még pókhálós lett volna. Egyenlőre úgy tudom, hogy még csak neki van ilyen. -
jegenye77
addikt
Hi!
P6 ról lehet, hogy váltanék P7 re.
Az lenne a kérdésem, hogy root - olni lehet e a készüléket és, hogy GravityBox vagy hasonló program van e rá? Ezzel az értesítősávot és a navisávot variálnám át mint a P6 on. Egyrészt színeket és a magasságát. A gyárival P6 ot se tudnám megszokni ezért lenne fontos, hogy P7 esen is lehessen állítani. -
törölt tag
#573 + #575:
Igen, bocsi. Általában az emberek többségének egyszerűbb és célszerűbb az ebay. Nillkin a kulcsszó.
-
James67
aktív tag
válasz
Evil Snowman #572 üzenetére
Honnan van ez a szuper fólia? P6-ra is van?
-
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #567 üzenetére
Ezért van az, hogy a spéci fóliák már nem is fóliák. 15 éves barátság ide vagy oda, szépen megúszta a készülék, még a sarok pattintások ellenére is. Okos dolog volt az "okos fólia"
"Minőségi teszt" az elvárt eredménnyel végződött, a kijelző betörése ronda koronája lett volna ennek. Másszóval ennél több érv nem is kell a masszív változatú fólia mellett.
-
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #569 üzenetére
Mondjuk az szép és jó ha a képernyő egybe marad de ha a többi része ütött kopott?!
-
-
Tompie
őstag
válasz
Evil Snowman #567 üzenetére
Mindezek után "csak" a fólia pókhálósodott be a képernyő nem? mert akkor tud valamit az a fólia
-
Na sajnos a tegnapi grill party keretein belül megtörtént a spéci kijelző fólia nem tervezett tesztje.
Haver kölcsönkérte megnézni a telefont én marha meg kivettem a tokból ő meg szépen leejtette a kőre.Eredmény: most már 7 sarka is le van ütve (egyedül a hátsó jobb alsó rész nem), valamint a kijelzővédő fóliám bepókhálósodott, úgyhogy az kuka.
Mit ne mondjak nem volt túl őszinte a mosolyom, de egy 15 éves barátság azért még többet ér, így egy laza előfordul megjegyzéssel konstatáltam az esetet.
Ugyanitt picit sérült P7 eladó 55.000-ért. -
törölt tag
Érdekes...
Az én olvasatomban ez egy július végi up, ellentétben B121 -es SP01 -vel, ami nálam is van, az júniusi. Más a mérete is. Lehet hogy egy újabb frissítés, amit nem eresztenek rá egyszerre az összesre? Németeknél úgy láttam a B126 van kint.Próbáltam rálelni egy oldalra, ami kivesézi a build részeit, hogy az előtte lévő számok/betűk milyen jelentésre vonatkoznak, de sajnos nem találtam semmit...
Amúgy mobilnetnél szerintem az a VoIP app -os korlátozás lesz a bibi, amit feljebb írtam. Szerintem ez nem szűnt meg azóta sem, bár nem tudom milyen csomagban vagy náluk (persze csak tipp). Egyébként egy újratelepítés sosem árt.
-
törölt tag
Azt hiszem tudom a megoldást. A voda egyes csomagokban korlátozza a VoIP app -ok használatát. Ilyen a Viber is. Nem tudom melyik csomagban vagy, de szerintem ez rád is vonatkozhat. Ez érvényes lehet hang használatra (tehát hívásra) és egyes üzenettípusokra is. Azt hiszem Red -nél már nincs ilyen korlátozás.
-
törölt tag
-
jepy
csendes tag
Lenne egy kérdésem/problémám a Viberrel kkapcsolatban, remélem valaki tud segíteni. WiFi kapcsolatnál simán elküldi a képeket, viszont mobilnettel fényképek küldése nem sikerül. Felajánlja többször is, hogy újraküldés de mindig sikertelen. Átnéztem a beállításokat benne, nem találtam semmi opciót amin állíthattam volna. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
törölt tag
Az sanszos volt, mivel leginkább régió szerint tér el. Csak azért dobtam be, hátha valakit érint, esetleg kíváncsi rá, mert szóba került. (pl. nem mindegyik NFC -s)
Egyébként szintén L10 -ben játszom.
Én még mindig arra gondolok, hogy a szolgáltató részen van a "bibi". Esetleg evett valami frissítést, amit még csak vodán dobtak ki, nem tudom. Amúgy kék szolgáltatónál Huawei boot van.
-
törölt tag
11 fajta P7 változat kicsit zanzásítva, de szerintem érthető:
Class Edition Region Provider Version SIM NFC
Standard
P7-L00 China Unicom Customized Dual
P7-L05 China Mobile Single
P7-L07 China Mobile Customized Single
P7-L09 China Telecom Customized Dual
P7-L10 Overseas Generic European Band Single X
P7-L11 Australia Generic Single
P7-L12 Latin America Generic Latin Band SingleHigh
P7-L01 China Unicom Dual X
P7-L06 China Mobile Dual X
P7-L08 China Telecom Dual
P7-L16 Overseas Generic Single XEbből mondjuk kevéshez lehet itt hozzájutni.
-
törölt tag
válasz
#86973952 #552 üzenetére
Amúgy még a szoftver kinézet is más (bár most nem néztem meg, hogy állítható-e az átlátszóság. Felül és alul amúgy nekem nem átlátszó. Lehet vodán keresztül jött egy + frissítés? Egyik telefononmál volt már olyan, hogy vodán hamarabb kapott, jóval, mint a többi szolgáltatós.
A menü az átlátszó, csak sötét előtt ez nem látszik, de azért raktam be hogy lásd hiányzik:
-
törölt tag
Sok telefonból van több fajta változat. Van olyan, amelyikből 6 is. Aminél van olyan, ami dual sim -es, van ami 1 giga belsős, van ami fél giga belsős, van amelyiknek 8 megás a hátsó kamerája van amelyiknek 5 megás. Nem ez a fajta, csak példának hoztam fel. (Most nem vagyok gép előtt, így nehezebb lenne kutakodni, majd később meglesem mit írnak erről, ha addig valaki nem nézné meg)
Meg tudod nézni, hogy független -e? Mert én még azt is el tudom képzelni, hogy a szolgáltatói változatoknál van így, de lehet más fajta változat. Ki tudja. (Van pár olyan készülék szolgáltatóktól, ami "véletlenségből" gyári függetlenként kerül ki).
-
törölt tag
válasz
philoxenia #545 üzenetére
Ez teljesen igaz, pl. olyan esetben, ha azt játszod, hogy szöszölsz a telefonon és közben lövöd a képeket. Akár személyiségi- akár egyéb jogot nézünk. Vagy ugye az olyan helyeket, ahol nem lehet fotózni, mint a Sixtus-kápolna.
-
törölt tag
A mappák viszont elég bután néznek ki, szerintem. Mondjuk ezek között a képek között pont nincs olyan
, de egy-két helyen lehet látni. Viszont én várom, szeretem emut.
Csak jöjjön a frissítés is P7 felé ügyesen, szeptember közepéig.
Többek között a mappa kinézete is nagyon hajaz az IOS -re...
-
Tompie
őstag
"A szeptemberi IFA 2014-en leleplezzük az EMUI 3.0-ás verzióját, de Ti már most megnézhetitek az újjászületett, kör mintázatú felhasználói felületről készült képeket!"
[link] -
törölt tag
Szívesen
Elsősorban amúgy nem a P7 miatt találtam rá. Családi telefonomon olyan gagyi szoftver van, hogy 2 perc alatt jobbat rajzolok kockás füzetre. Az már a csúcsok csúcsa volt, hogy felbontást sem lehetett rajta állítani. Szinte az összes kamerás alkalmazást átnéztem, nekem ezt tűnt a legjobbnak. Legalábbis számomra ez a legjobb. Amúgy P7 -en eszembe nem jutott volna új szoftvert keresni, mert szerintem az alap neki nagyon szuper, ez viszont a beállítások/hozzáférhetőség terén ütős (fényképezési hang ide vagy oda).
-
törölt tag
Tompie:
Camera FV-5 - Google Play
Ő pedig az ingyenes változata, ki lehet próbálni, de nagyon korlátozott, leginkább a felbontás terén:
Camera FV-5 Lite - Google Play
Könnyen és gyorsan hozzáférhetők a beállítások, szerintem.philoxenia:
Olvastam én is hasonlót már más témában, telefonnál, érdekes elgondolás. Mármint ami a törvényi hivatkozást illetheti. Főleg, hogy amúgy "kompakt" fényképezőgépeknél előszeretettel használható a némítás, kínai terméknél is. Bár számomra teljesen indiferens, hogy van -e hangja vagy nincsA cikk amúgy szerintem hasznos ki darab.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Itt vannak tippek trükkök.
Kicsit utánaolvasva valószínűleg törvényi okokból nem kapcsolható ki a zárhang...
-
törölt tag
Én nem találtam ilyen lehetőséget, kerestem már korábban. Szerintem nincs. Viszont másik kamera programmal lehet ezt orvosolni, ha olyan helyzetben vagy, hogy nem szeretnéd hogy hangja legyen. Persze ezek közül sem mindegyik működik ebben az értelemben... Ergo van aminél állíthatod, de nem írja felül az alapot, tehát lesz hangja továbbra is.
Én őt ajánlom neked, ha csendben szeretnél fényképezni:
Candy Camera - Google Play
Biztos van még más fajta, de én elég sokat kerestem, nekem ő vált be azok közül a legjobban. Valakinek van jobb ötlete azt szívesen látom én is.Viszont én most egy fizetősre váltottam át és mondhatni nem játszanak egy kategóriában vele az ingyenes kamerák, feltéve ha valaki szeretne jó minőségben elég sok beállítással fotózni. Én nála is úgy látom, hogy nem bírálja felül az alapot, de amit nyújt, ahhoz képest ez a legkevesebb. Nem mint ha eddig lényeges lett volna számomra a hang, csak a kíváncsiság hajtott
-
Tomakyn
csendes tag
Sziasztok! Ki lehet kapcsolni a kamera hangot?
-
törölt tag
Az szerintem még az "első" frissítés lehet, ha jól emlékszem. Nem emlékszem már rá pontosan, ha valakinek jobban derengene erősítsen/cáfoljon meg. Leginkább optimalizálási szempontból fontos frissítés.
Elvileg valamikor szeptemberben kapunk újat, ami az Emotion UI 3.0 -t biztos tartalmazza.
-
GSPLR
senior tag
Hali!
Lassan 1 hete vagyok P7 tulajdonos, sok időm nem volt még próbálgatni, de majd most!!!
Nos, a helyzet...szerelmes vagyok a telefonomba! Ez valami hihetetlen szuper. Hetekig rágódtam mit vegyek, eleinte több befutó volt majd az utolsó 2 hétben leszűkült a P7 Vs. HTC One M7-re a verseny. Nem bántam meg, nagyon nem! Kezdő vagyok, ismerkedem a drágával, de eddig brutális. Apropó egy kis help kellene. A mai napon kaptam értesítést rendszer frissítésről:P7-L10_vodafone_P7-L10V100R001C02B123
Töltsem vagy sem? Miben lesz más a helyzet?
Köszönöm
-
válasz
philoxenia #528 üzenetére
Szervusz!
80-as netem van, most 45-50 közötti letöltési sebességet mérek, ez már megfelelő. Valószínűleg a router a ludas a korábbi leszakadásokért, mivel a firmware frissítése után megszűnt a hiba. Azt hiszem, lecserélem egy 1043-ra, amiből a v2 már sokkal korszerűbb a többi általam árusított modellnél (nem, sajnos nem az enyém a bolt, nekem is pénzbe kerül a csere
).
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #529 üzenetére
Ezt írtam én is.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Atlantisz48 #529 üzenetére
Amúgy valaki itt a fórumban akinek van olyan routere ami támogatja az 5Ghz-s frekvenciát, n-en tehát nem ac-n az ki tudná próbálni hogy látja-e a telefon?
Előre is kösz.
Üdv
Zoli -
Tompie
őstag
-
törölt tag
Én is ezt akartam javasolni, hogy nézd meg mit szól a wifi -hez. Amúgy Telenor -os az enyém is, adattal nem szakad, pedig azt is sűrűn használom, valami bibi lehet a készülékben. Bár nem tudom merre laksz, mert ettől is függ.
Azért azt nézd meg, hogy a "Beállítások" -ban (összes, jobb oldali fül), azon belül a "Mobilhálózatok" alatt a "Hálózati mód" -ban mire van állítva. Praktikus a legfelső, aminél automatikusan 4G - 3G - 2G.
-
válasz
#86973952 #518 üzenetére
Köszi, én kicsit parázok miatta. A 4x már mégsem fiatal
Ahogy megkaptam, rögtön frissített is. A wifi probléma már az elején jelentkezett, mivel a google fiókomba már csak 3G-n tudtam bejelentkezni, a wifis hálózaton sikertelen bejelentkezésr írt. Hibás lenne? Csak nem... Ma feldobom a tartalék TP-Linkem, megnézem azzal mit csinál.
-
törölt tag
Gratulálok a 40 -hez, az egyik legszebb férfi kor
Nekem nincs szakadásom, pedig általában több fajtát is szoktam használni, szinte állandóan be van kapcsolva. Saját wifi, Telenor adat, Vodafone adat hotspot -ként (tehát wifi -vel), céges wifi, szabad wifi. Frissítetted a telefont? Nem ajánlott fel frissítést (Rendszer-frissítés alkalmazás)?
Egyébként kis érdekesség, hogy a KÉK üzletben nem volt saját hálózatos 3G, 100 méterrel jobbra a PIROSNÁL volt, de onnan meg Magentás szabad wifi -hez lehetett hozzáférni
-
Szervusztok!
A napokban leszek 40, és a feleségem meglepett egy P7-tel a Teveorr szolgáltatótól. Szép, a szolgáltatásai és a sebessége nekem megfelelő, de az a halálba kerget, hogy kb. 10 másodpercenként megszakad a net, míg a Dell notim sosem szakad le.
-
törölt tag
Még alapban is futnak a háttérben gyárilag telepített alkalmazások. P7 -nél volt egy olyan program, amit én telepítettem rá, régebb óta használtam és kikapcsolt módban is rettenetesen ette az aksit. 30% -ot lazán lezabált egy éjszaka alatt, volt hogy többet is. Ráadásul a kilövés sem volt érdemben jó nála, mivel a folyamatos újraindításával is majdnem ugyan ott voltam vele. Tehát ment a kukába.
Egyébként vannak olyanok is, amik időnként bekapcsolgatják a képernyőt, jellemzően ezek háttérkezelő alkalmazások, esetleg locker -ek. Jó lenne rendesebben pucolni a Play kínálatot.
Névszerint őt használom, minden telefonon:
Google Play - Advanced Task Manager
Viszont pár CM -es cucc sem árt szerintem:
Google Play - CM SecurityEgyébként jó a P7 gyári kezelője, csak ez mint minden előre telepített, telefonhoz járó cuccnál jellemző, egy-két programot protekciósan kezel, ebből meg fakadhatnak hibák, hogy más programot is átenged, nem jelzi.
-
törölt tag
Nem jellemző, de szokott melegedni. Megint csak azt tudom mondani, hogy nem mindegy milyen task kezelő van fent, mert a hátterben megbújó, futó alkalmazások hozzá fognak segíteni a magasabb hőfokhoz, ha még más egyéb dolgot is használsz, esetleg a szinkrózás. Illetve van olyan háttérfutós figura, aki folyamatosan újraindítja magát minden kilövés után, ami több energiát vesz fel, de az sem mindegy milyen widgetek vannak kint. Nagyobb terhelésnél forró is lesz bőven, az télen majd jól jön
-
alien19
tag
Melegedést tapasztaltatok? Csak neteztem, fájlokat küldtem bluetoothon, tesztelgettem.Kb fél òra után meleg volt a hátlap.Nem volt forrò de melegedett.
-
-
törölt tag
Egy jó minőségű fólia nem ront a kinézetén. GG3 -at amúgy még a porszem is megsérti, ezt tapasztaltam. Hátlap az elég hamar olyan lesz mint egy fakó üveg, ha valahova leteszed vagy csak szimplán zsebben, táskában tartod, sajnos. Viszont tokot én is szoktam tenni rá, ha olyan körülmények között vagyok, mivel nem akarom tartogatni a magasban, mint egy hímestojást, hogy nehogy bezúzódjon az egyébként szép, de amúgy nem praktikus hátlap. Legutóbb sarokra esett (egyébként nem szoktak esni nálam a telefonok, de előfordulhat bárkinél), elég csúnyán nézett ki a tok utána, ilyenkor jól jön. Ettől függetlenül viszont nekem sem jönnek be a tokok, nekem is rontja a szépérzékem, ormótlan lesz tőle a telefon. Persze megint más egy Snow által mutatott hátlap.
Egyébként a gyári előlapi fólia az nem minőségi, inkább kuka.
Elsősorban az ő esetében nem a szépérzék miatt kell különböző védelem, hanem azért, mert olyan mint ha mind a 2 oldalon lenne kijelzője. Egy betört hátlap viszont nem csak nem szép, de nem is praktikus, sőt nem is olcsó.
Nekem is jobban tetszik minden nélkül csak nem lenne rossz még 1-2 év múlva is használni munkára. Anélkül, hogy költségekbe verném magam, főleg a nem cserélhető hátlap miatt.
Én nem azért veszek telefont hogy mutogassam milyen szép, hanem hogy használjam és ne kelljen cserélnem belátható időn belül.
Természetesen mindenki úgy használja a telefonját ahogy akarja, de ellentétben egy átlagos hátlappal szemben ennél nem túl jó, ha nincs védve. Ráadásul sajnos a hátlapi kamera sincs védve normálisan (pl. egy használható peremmel körülötte vagy valami), ha leteszem valahova. Sőt, inkább még ki is áll a hátlapból
-
kopidu
csendes tag
válasz
#86973952 #504 üzenetére
Én 2 hete használom zsebben de semmi karc nincs rajta, meg nem azért vettem,hogy ne láthassam " teljes pompájába", azért takargassam fél -egy éven át, hogy valaki 5k -val többet adjon érte. Ez olyan mintha vennél egy luxusautót és a garázsba tartanád vagy ha esetleg kimész vele az útra ,akkor nejlonba csomagolnád.De lehet ,hogy ez csak az én véleményem....
-
törölt tag
-
kopidu
csendes tag
Szerintem egy ilyen gyönyörű telefont kár takargatni különböző tokokkal ,meg fóliákkal ,ennek a telefonnak pont a külseje a lényeg,én levettem minden fóliát róla . Napsütésbe a hátulja eszméletlen gyönyörű ,sokkal többen megbámulják mint az s 5 telefonomat.
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #500 üzenetére
Amit gyárilag adnak hozzá a hátlapra, az szerintem igazából matrica, nem fólia
Ergo nincs semmi védelme, csak por nem megy rá. Amúgy védelmi szempontból frankó a szilikon/gumi tok, de én igazából csak akkor használnám, ha valóban slim lenne, mint az ájfónnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- GTA V
- Avast! Antivirus topic
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest