Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUTCHDB

nagyúr

válasz spawn21 #6269 üzenetére

koszi a visszajelzest!
    egyebkent, te is itt? :P

(#6270) Keldor papa!
    neked is koszonom a velemenyt, valaszt.
    amikor a one-t hasznaltam, akkor azt hittem "no ez mar olyan" mint az i.
    igazabol nagyon jol mukodott, de ez addig tartott, mig ismet a kezem koze nem kerult egy i5.
    nincs mit szepiteni, sajnos ez a dalvikban valo virtualis tarolas, es az android, mint rendszer csak hordoz magaban valami szamomra megmagyarazhatatlan hibat.
    ki merem jelenteni, hogy a one a legjobban optimalizalt droidos telefon, es igen, nagyon szepen mukodik.
    de kb. 5-6 nap utan, mikor megszoktam a sebesseget, -es pont ekkor fogtam a kezembe az ajfont -akkor vettem eszre nehany helyen, hogy igenis csak roccen, meg - meg akad egy -egy szaszadmasodpercre a htc.
    i5-ot, kb. fel oraig utottem, vagtam, de semmi.....mint elso pillanatban, szepen ugyanugy mozgott, smooth volt.
    tudom ez mar szorozes egyesek szerint, de en ezt, ha jobb telefon utan veszek a kezembe egy gyengebbet, azonnal megerzem.
    a problema az, hogy amikor i5-om volt, akkor meg kb. 1 honap utan hianyzott az android, a variallhatosa, az egyedive tetelenek lehetosege.
    ami jo hir, hogy jon a 4.2.2, ami igen is jobb, mint a 4.1.2 (ezt sIII-on is erzem), valamint az s-off is kicsit derusebbe teheti a jovot!

szoval, jo nehany napja agyalok,, es szerintem hetfo lesz a napja, hogy egy alu-ezust-feher szinut ismet megrendelek. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés