- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adodaniel
őstag
Írok véleményt, hátha valakinek hasznos az info.
Szóval rendeltem egy ilyen tokot + Crystal Clear fólia is járt hozzá, meg is jött egy hét alatt. A fólia tökéletes, korábban is SGP fóliát használtam, így tudtam mire számíthatok. Az biztos, hogy csak a fólia miatt is megérte már. Nagyon szépen csúszik az ujj rajta, sikerült buborékmentesen felrakni, észre se lehet venni.
A tok baromi masszív darab, először úgy is voltam vele, hogy én ezt nem feszítem fel, még megkarcolja a drágaságom. Persze amikor a fólia már fent volt, akkor nem bírtam megállni. Óvatosan beakasztottam egyik hosszú oldalát (ahol a hangerőgombok vannak), majd kicsit körömmel a másik él alá nyúltam és szépen rácuppant. Nem zörög, hajszál pontos, viszont a felülete miatt kicsit csúszik. Ellenben alig lesz vastagabb tőle a motyó.
Vasárnap ismerősöm jön haza Londonból, hozzá rendeltem amazonról egy Poetic Atmosphere tokot. Véleményem szerint az lesz a tökéletes választás, mivel az körbe éri az összes élét a telónak. De egyébként ezzel sincsenek nagy bajok, gyorsan kellett valami.
Remélem hasznos infók ezek azoknak, akik épp minőségi tok vásárlására készülnek adni a fejüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hardcore café
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Béta iOS-t használók topikja
- Kerékpársportok
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest