Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
wazzuuup
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy S4 Topicba nem tudtak segíteni, valószínűleg fogalmuk sincs miről beszélek.
Nagyon tetszik a HTC One és a Galaxy S4. Valószínűleg be is ruházok valamelyikre de előtte azért kíváncsi vagyok egyik másik készülék gyengeségére és erősségére. Szerintem ezzel nem csak én vagyok így mikor 2 telefon közül kell választanom. Tehát:
Feltűnt valami. Ha képet csinálok a HTC One kamerájával a Zoe módban akkor kapok egy 3mp-s videót amit elment a telefon és később akárhogy tudom szerkeszteni. Gondolok itt olyan, hogy pl szeretnék Drama Shot -ot csinálni a "videobol" és szeretnék mondjuk ki is törölni belőle valamit (erase) egy képen! Ez nagyon nagyon tetszik a One-ban, hogy van egy képem és akkor szerkesztem a későbbiekben, amikor csak akarom.
Azonban ugyan ezt SGS4-el nem tehetem meg hiszen, ott a kép készítése előtt kell kiválasztanom, hogy most Drama Shot-ot akarok e vagy egyes nem kívánt elemek majd eltüntetni (erase) a képről (akik esetleg belemozdulnak vagy valami) vagy always smile ilyesmi. Ezt jól gondolom vagy van lehetőségS GS4 esetében arra hogy egyszerre több kamera módot is felhasználjak egy már elkészített képen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest