- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kvojnovics
tag
Tiszteletem!
Kezembe jutott végre - ha használtan is - egy HTC One M7! Gyönyörű készülék, a liluló kamerát leszámítva! A papírjai sajnos már nincsenek meg, de sikerült kiderítenem, hogy még garanciális (persze kíváncsi leszek papírok nélkül mennyire lehet majd intézni)!
Viszont ami most nagyon zavar, mert eddig nem tudtam róla az a következő:
- sem a mail, sem az üzenetek widget nem található meg a jelenlegi szoftverben!
Tudom, hogy számtalan widget-et le lehet tölteni az "Áruházból", de eddig nagyon ragaszkodtam ehhez a felülethez!
És akkor a hülye kérdések:
- lehetséges lenne valami előző verzióból ezeknek az *.apk-ját kiszedni és kézzel telepíteni (nem értek hozzá, de gondolom nem lenne kompatibilis)?
- lehet rá esély, hogy az érkező Lollipoppal újra részét képezik ezek a Sense felületnek (van erről valami infó)?Egyelőre köszönöm!
További szép napot kívánok Mindenkinek!
Krisztián
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest