- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
Walletről rendszeresen vásárolok, a Play áruházból.. simán le tudná vonni a kártyámról ha a boltba vásárolnék is...
Olyasmit olvastam hogy nem egyeztek még meg a telefon szolgáltatókkal meg a bankokkal. de már 3 éve tárgyalnak. Kicsit idegesítő hogy a barátnőm mutatja az uj PayPass kártyáját, amikor a zsebemben egy 150 ezres NFC-s telefon nem működik mert a bankok nem találták még ki hogy húzzanak le így pénzzel.Így hát csinálnak ők maguknak NFC-s PayPass kártyát, telefon szolgáltatók meg a SIM kártyába akarják ültetni. Nem tudom miért fosik a google hogy engedélyezné.. mit tudnának csinálni ellenük, beperelik? Na mindegy. Nem értek ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest