- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
válasz
penell1234 #3272 üzenetére
Én hétfőn rendeltem meg bankkártyás fizetéssel expansys.hu-n, kaptam egy emailt, hogy a személyemet igazoló okmányokat és a bankkártyám 2 oldalát fotózzam le, küldjem el nekik a képet, mert ez az első vásárlásom náluk és meg kell bizonyosodniuk arról, hogy tényleg én vagyok-e.. Közüzemi számlát is kértek, de mivel nincs, azt nem csatoltam, de még aznap elfogadták és most azt írta, hogy még 4 nap van amíg hozzájuk megérkezik a HTC One (lehet követni a rendelésem státuszát).
Gondolom miután megérkezett hozzájuk, levonják a pénzt a számlámról (mert még nem történt meg), aztán onnantól 1-2 napon belül ki kellene hozniuk (ha hihetünk annak amit a rendelésnél írtak szállítási időnek).Szóval ha az én esetemet nézzük akkor max másfél hét alatt a rendeléstől számítva az otthonomba hozzák a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest