Hirdetés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
Az SMS alkalmazásban van olyan, hogy export a beállítások között, majd a másik telón import. Simán mentheted e-mail-be is vagy sd-re. Ehhez nem kell külön app se, én már nem tartok emiatt semmit, amióta a gyári tudja

Szerk.: ha nagyon alkalmazás, akkor nekem ez jött be: SMS Backup & Restore, anno offline volt szintén, csak mentetted és kész, legegyszerűbb, legstabilabb
SMS Backup+: mentette felhőbe, de nem tetszett, hogy teleszemétszinkronizálja a gmailem (volt, hogy elvétette), így inkább hanyagoltam, de használtam ezt is egy évig kb, nem volt rossz azért, tuti fejlődött.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest