- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- PICO PSU kérdések
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
jozso1989 #27903 üzenetére
Na hat nalam az pl le van löve, sose hasznaltam, nem is fogom, nem is erdekel.. Feszbuknal, meg a többi ilyen hülyesegnel is kikapcsoltam a helyadatokat. Nekem kb akkor kapcsolodik csak be, ha frissiti az idöjarast (bar szerintem ott sem), vagy megnyitom a Mapset.
(#27902) FGyula30: Nekem pl azert, hogy ne kelljen kapcsolgatnom, mikor gyorsan kell, masreszt meg azert, mert amugy sem igen fogyaszt. Plusz ugye nem art, ha a Cerberus hozzafer a GPS kordinatakhoz, bar remelhetöleg arra nem lesz szükseg..
Illetve bocsanat. Most kapcsolok, par hete beallitottam a Taskert, azota akkor kapcsolodik be a gps, amikor megnyitok egy adott alkalmazast, aminek beallitottam, hogy aktivalja.
De egyebkent nem vettem eszre különbseget sosem az evek alatt merüles szempontjabol ki illetve bekapcsolt gps-szel.
Egyebkent is a kijelzö meg a mobilnet messze a legnagyobb fogyasztok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest