Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BenHans

addikt

Ezt ide is leírom, mert sokan váltottatok One X-ről és nem mellesleg Ti is próbáltatok segíteni.

Most ezzel a win8-OneX sz@rakodással nagyot csalódtam... utána persze win7 alatt simán ment minden.
    Még a driver autentikációt is kikapcsoltam, az sem oldotta meg, semmi, egyszerűen semmi. Ez szégyen hogy egy Huawei, Nokia, iPhone 4-4s, samsung minden csatlakozik rendesen és lerántja a drivereket, de a HTC-nél fosnak az ember nyakába és csesznek írni egy normális sync programot ami még használható is, és megfelelő dedikált drivert. Mi olyan ördöngős abban hogy a win8 felismerje úgy mint egy pendriveot?

Ettől függetlenül, nagyon kíváncsi lennék arra hogy akinek win8 van fent és a telón gyári rom az hogy oldotta meg? Mert bizony Isten vissza kellett fognom magam ahhoz hogy ne csapjam földnek. Ha végre minden összejön az új PC-hez és összerakom, nem fogom csak HTC-ék miatt a win8-at win7-re cserélni.

Akár felhő akár nem, lehet maradi vagyok, de én gépre szeretem menteni az adataimat legyen képről vagy másról szó, mert nekem így kényelmes. Nem tud érdekelni, hogy miért nem dolgoznak az emberek a HTC-nél, mert sztem ez egy reális elvárás, hogy gépre tudjam kötni anélkül hogy 3 és fél órát szopjak feleslegesen mindenféle oldalakról (köztük official HTC) letöltött kotványsz@rokkal, meg parancssorban való gittnyálazással.

Kíváncsi lennék, hogy ilyenkor mi a teendő!?

bocs a stílusért :R bár sztem érthető az oka... :)

Új hozzászólás Aktív témák