- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Hogy az a retkes kiba.......
Nincs egy intel gép sem, csak AMD a környékemen, nembaj 2 hét múlva jön fater az intel lapossal, ha addig nem lesz változás majd megpróbálom azon.Na lehet hogy ez lesz akkor a visszajelzéseitek alapján.
Akinek van lehetősége kipróbálhatná esetleg, mert ugye az intelnek van saját USB vezérlője. -
FeRRaR1
őstag
Sajnos Sync mellett sem változott semmi, minden üveg üres
Kétségbeesésemben mindjárt megpróbálom egy USB 3 portonCsak egy kérdés, enginev3.0 AMD-s én szintén, akiknek sikerült az S-off temproottal, azok milyen platformon voltak intel vagy AMD?
Már mindenen jár az agyam, valamiből adódnia kell, hogy valakinek megy, valakinek nem. -
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #21684 üzenetére
Ha van S-off-od utánna ezt megcsinálod még [link]
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #21684 üzenetére
Amikor lefut a művelet van S-OFF és nyitott bootloader!
De neked nem jut el a rootig se, ott megáll az egész!
Esetleg meg kéne próbálni egy másik pc-n! -
Steve1207
veterán
Most az a hitetlenkedés tárgya, hogy tényleg lehetséges-e?
(#21680) HUTCHDB: htcsync-nél nem ismeri fel a telefont, mint eszköz bármit is csinálsz
-
Kocsó
aktív tag
mumk1: esetleg vállalsz S-OFF-olást?
4.3 van rajta, O2__001 CID
(sajnos a Nokia 5800XM-em volt az utolsó mobil, amit "piszkáltam") -
mumk1
addikt
válasz
csacsi67 #21675 üzenetére
Mi hasznom lenne ilyesmivel szórakozni? Pusztán csak láttam itt a próbálkozásokat, pont aznap a kezembe került egy szűz 4.3-as és gondoltam teszek egy próbát. Ennyi. Ha nekem annyi szabadidőm lenne, hogy ilyen screenshot-okat "gyártsak", boldog ember lennék.
Miért haragudnék.@Kocsó
Több oka is van, de röviden, nem. Mindenkinek szívesen segítek, de nem ezzel foglalkozok, ez csak olyan dili, mint itt több embernek is. -
Kocsó
aktív tag
válasz
pixelmester. #21453 üzenetére
Már júliusban is kapható volt, akartam is venni, csak a 800$-t picit soknak gondoltam érte
[link] -
-
Loboda
senior tag
Én is tudom bizonyítani, megvan a folyamat mentése!
-
csacsi67
addikt
Ha elolvasod amiket tegnap irtál és ha nem Te lettél volna 100 % azt mondom ,hogy kamu amit irsz . Fölötébb gyanus volt ,hogy egy hölgy majd nem 3/4 évig magyar nyelv nélkül használja a telefonját.Valamit pont tegnap került magyarositásra hozzád.Te ezekböl mit szürnél le?
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #21663 üzenetére
Miért ne lenne jó?
Ha nem kell UNLOCK, visszazárod, és marad az S-OFF!Bootloader lock/unlock htcdev.com nélkül-CSAK S-OFF mellett!!!
Kód: [Válassz]
adb devicesHa kiírja a sorozatszámot, mehetsz tovább.Kód: [Válassz]
adb shell
su
echo -ne '\x00\x00\x00\x00' | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796
exit
exit
adb reboot bootloader
Látni fogod, hogy a bootloader státusza "Locked" (nem RElocked!)
Visszafelé is megy természetesen, tehát újra lehet nyitni az s-off készüléket htcdev.com kód nélkül is, a lépések ugyanazok, csak itt ez a parancs kell az "su" után:
echo -ne "HTCU" | dd of=/dev/block/mmcblk0p3 bs=1 seek=33796
Ennyi. -
ndavey
tag
Sziasztok! Én úgy vettem észre a 4.4-es frissítés óta az állapotjelző led fényereje is kisebb lett. Eddig oldalról is láttam ha zölden villogott, most már alig, de a piros is gyengébbnek tűnik. Valaki észrevett még ilyet rajtam kívül?
-
luster
újonc
és ki lehet kapcsolni a blinkfeed-t ...
-
Juliuska
senior tag
Üdv minden Kedves One Usernek és Advanced Usernek!
Mától a munkás osztály kevésbé tehetős rétege is csatlakozott Hozzátok...már 3 egész órája büszke, szájtáti tulajdonosa vagyok ennek a nem mindennapi szépségű és tudású formás kütyünek (asszem szerelmes lettem).
A hozzászólásaitokat hónapok óta olvasgatva, kritikus szemmel vizslattam a szolgáltatós ONE külső, belső adottságait:
-illesztési hiba, ferdeség, asszimmetria sehol sem látható, ívek, élek, gombok tökéletesek
-pixelproblémákkal nem futottam össze,
-közelségérzékelő is hibátlanul teszi a dolgát,
-kamera lilásodása kanyarban sincs,
-a Beatsaudio hangjától pedig még a panel-szomszéd tizenévesnek is eltűnt a lazaság az arcáról 1 pillanatra...
A fentieket azok kedvéért írtam, akik az előző pár 1000 hozzászólásból azt a téves következtetést vonnák le külső szemlélődőként, h a ONE is csak egy tucattermék volna.Így zárszóként: köszönöm a tapasztalataitokat
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #21651 üzenetére
Ez nem driver hiba, sokan próbálták a módszert tegnap, de csak mumk 1- nek futott le hiba nélkül!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21651 üzenetére
Temproot akkor sikeres, ha $ helyett ez van #.
Amig az nem sikerul, addig felesleges a firewatert inditani. -
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #21648 üzenetére
Nem látja a készüléket a pc!
Driver hiányzik, vagy nem jó!
Töltsd le a HTC oldaláról a legfrissebb Sync-ez, telepítsd fel, majd töröld a Sync-t, csak a drivereket hagyd fenn! -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21648 üzenetére
3 oka lehet: regebbi adb, rossz driver, telefonon a debugon kivul nem okeztad le az engedelyt kero ablakot.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
enginev3.0 #21644 üzenetére
Rendszergazdaként elindítod a parancssort.
cd..
Ezzel a parancsal tudsz vissza lépni egy könyvtárat
cd [könyvtár neve]
ezzel belépni tudsz az adott mappába, szóval hogy ha a C meghajtón van az ADB.exe egy ADB nevű könyvtárban, mint nálam akkor a következőket kell beírnod mielőtt az említettekkel folytatnád.
cd..
cd..
cd adbIlletve a telefonon is le kell okézni 2 alkalommal, egyszer adb reboot előtt, egyszer utána.
Mindezek mellett, ha ezzel nem vagy tisztában, inkább olvass utána kicsit mielőtt próbálkozol, én azt javaslom.
Mindenkinek:
Itt van a cucc, amivel mumk1 csinálta, akkor nem kell nagy fájlokkal, meg kicsomagolással vacakolni: [link]
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #21642 üzenetére
Android SDK/sdk/platform-tools mappából nyiss egy parancssort, mappa egy üres területén: SHIFT+jobb egérklikk>Parancsablak nyitása itt.
Ide "adb devices", kiírja a készülék azonosítót akkor mehetsz tovább!
USB hibakeresés legyen bekapcsolva a telefonba! -
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21644 üzenetére
Be van allitva rendesen az adb?
Lasd korabbi hsz-em.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21642 üzenetére
Ha minden be van allitva, akkor eloszor egy adb devices kell, hogy rendesen van-e erzekelve, utana mehet az adb reboot es a tobbi.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #21640 üzenetére
Cmd-be, az <-- important!!!-ot leszamitva.
De ez legyen elotte beallitva+driverek.
-
enginev3.0
félisten
Csak én nem tudom, hogy ezeket hova kell írni? -.-
adb reboot <–important!!!!
adb wait-for-device push firewater /data/local/tmp
adb push temproot /data/local/tmp
adb shell
chmod 755 /data/local/tmp/temproot
chmod 755 /data/local/tmp/firewater
/data/local/tmp/temproot
/data/local/tmp/firewater -
Zirowe
nagyúr
Nyilvan egy ilyen bridge nem arra keszult, hogy 30percig expozzon (vagy az is lehet, hogy 60perc volt, fene se emlekszik mar..).
Illetve ott alul es felul is volt egy zavaro fenyforras ket utcaval arrebb, az zavart be a szinekbe, meg talan a hold.Varosba egyszer probaltam, de olyan eros a fenyszennyezettseg, hogy minden hoaazu eypoa kep zoldes lett.
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe #21628 üzenetére
Egyedül ami lehetséges, hogy a záridő hosszabb volt, mert ha chdk beállításait használom, azok nem mindig jelennek meg rendesen a tulajdonságokban.
Mivel azok a szerencsétlen hullócsillagok nem jöttek, ezért elkezdtem baromkodni a chdk beállításaival és tesztelgetni, hogy mit tud a gép.
Amúgy tessék, itt van még öt kép arról az estéről, mindegyik vaku nélkül és szoftveresen sem lettek piszkálva.
A gép egyébként egy canon powershot sx130 is.De ez a kezdetleges csillagjárós kép is éjjel készült, vaku nélkül, azt hiszem 30perces záridővel.
Arról nem is beszélve, hogy a vaku meglátszana elég erősen elrondítva az egészet.
-
Gulyopapa
addikt
Elég erős árnyéka van a kerékpárnak a betonon.
Mitől ? Tök sötétben nincsenek ilyen árnyékok.
Hacsak nem volt atomvillanás.
Valami itt nem kerek ... -
Steve1207
veterán
De buták vagytok, hát ott a dátum meg az idő is rajta...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Valkűr #21626 üzenetére
Nyugodtan toltsd le a kepet es nezd meg a tulajdonsagait, mind a ket kep tok sotetben keszult vaku nelkul, egyedul az iso mas.
Mi ertelme lenne mast mondanom, mit ami valojaban?
Csillaghullast mentem fenykepezni velencefurdon a toparton, de nagyon be volt borulva, a parton pedig nincs vilagitas, tok sotet van.
-
toeki
senior tag
válasz
Zirowe #21625 üzenetére
Nekem inkább úgy nézett ki mint egy normál, felhős délután amit az első képen az iso80 miatt sötétebbnek látunk, a másodikon pedig a magas iso miatt világosabbnak
A kék ég is inkább ezt támasztja alá - számomra.
Természetesen abszolút hülye vagyok a fényképezéshez, de amiket eddig olvastam, próbálgattam azokból nekem az jön le hogy ezek a képek nem tök sötétbe készültek. Mégegyszer aláhúznám : abszolút hülye vagyok a fényképezéshez !!! -
B@ldrick
aktív tag
4.4.2-vel nálatok sem ébreszt már kikapcsolt állapotban? Egyre jobban csonkítják a droidot, akkustathoz is kellene már garanciavesztésmentes root
-
dave182
senior tag
Hiába a rengeteg manuális állítási lehetőség, még a bridge gépekben is sajnos nagyon kicsi a az érzékelő mérete...Ismerősnek van egy Panasonic bridge gép ami a teljes 24x-es optikai zoom tartományban tud f2.8 (!)
as fényerőt és mégis a képminőség nem az igazi...sőt... -
-
Steve1207
veterán
válasz
Gulyopapa #21609 üzenetére
Így van, egyből az jutott eszembe, hogy komoly géppel se lehet sokat kezdeni tök sötétben. Kis fénynél és az alatt is elvérez a legtöbb telefon, talán csak a Lumia csoda használható normálisabban.
Purple motorway... mit ne mondjak.Én pl oda jutottam, hogy igazából nem is érdekel a kamera benne, pedig eléggé zavart az elejében, amit nyújt. Magát a telót jó használni, szósöl dolgokra oké, aki meg rendes képet akar az nem sajnál 15-20-at akár egy kisebb kompatra, ami kenterbe veri ezeket.
-
Gulyopapa
addikt
Az a helyzet hogy ez a lilulás létező probléma de nem kéne túldimenzionálni.
A sötétben való, vaku nélküli fotózásról meg annyit ( 35 éve fotózom ) hogy ott még néha a több száz ezres dslr-ek is elvéreznek jó ( fényerős ) objektív nélkül.
Ez a telefon ilyen lett. Ezt kell szeretni ... -
kdennis
aktív tag
Ne vegye senki magára, de ez tényleg szánalmas.
Ha korom feketeség kell akkor Paintbe lehet önteni egy feketét és puff, kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Béta iOS-t használók topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videó stream letöltése
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest