Új hozzászólás Aktív témák

• HUTCHDB

nagyúr

válasz Gulyopapa #19410 üzenetére

igaz, nem szokásod a "válasz" gombra kattintás, hogy lássa az ember, hogy mire reagáltál, de a megjegyzésedből arra következtetek, hogy az én írományomra "kaptad fel a vizet".
    nem értek veled egyet!
    vannak olyan élethelyzetek, amikor igen is fontos, hogy mennyit bír a telefon, vagyis a te szavaiddal élve mennyi a merülési idő.
    pl. munkámból adódóan van amikor reggel még azt sem tudom, hogy irodában fogok lenni, vagy éppen Pécsre, vagy Szegedre kell mennem autóval.
    sőt olyan is előfordult már, hogy gyalogosan kellett 12-14 órát mászkálnom úgy, hogy egyik helyről mentem a másikra navigációval Budapesten....tehát nem az északi sarkon!
    és sorolhatnám az egyéb helyzeteket, pl. a teljes napos értekezleteket, töltő használhatóságának lehetősége nélkül állandó e-mail-es levelezéssel, sms-ezésekkel.

szóval vannak olyanok, mint pl. én, akinek igen is fontos, hogy 3 órát, vagy 5 órát bír a telefon aktív használatkor.

tudom van külső töltő, meg dugalj, meg autós töltő, de NEM mindenhol, nem minden helyzetben.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés