Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Nekem csak a környezetemben van egy ván

-
Sragi
őstag
válasz
hurrikan
üzenetére
Nem baj nekem akárki akármit mond a W8 soha nem fogja utolérni a 2 nagyot.Nokia ott bukott bele,hogy nem váltott Androidra időben.A Microsoft üzletpolitikája meg úgy is sírba viszi őket
Majd jön windows 9 stb...
Meg is érdemelné a Nokia.Nem rosszak az Lumiák nem arról van szó,de túl van árazva a nagy részük.Amíg nem fejlesztenek annyi app-ot wm-re addig szívhatják a fogukat. -
Sragi
őstag
válasz
spawn21
üzenetére
Szerintem nem csinál rosszabb képeket a ONE az átlagnál,de egy nagy tesztben nem is szerepel jó helyen.
ONE jól össze van rakva.
G2 nem recseg nálam ,talán ha izomból benyomom.
kezelő felület ízlések és pofonok.Nekem egyedül a bugyuta feloldó effektek nem tetszenek.
Bug mindenhol van szerintem.
Kijelző gondom a defynél van.
nem ismerem az LG supportot. -
Sragi
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Nekem pontosan a lilulás miatt nem kellene.Ezt mondtam
Ez már nálam bőven elég ok.Bocs ha ezzel beletaposok a lelkébe valakinek.Szerintem félre értetted.A lila hiba miatt nálam kasza lenne.
A Sense felület,hogy jön ide?
Nem akarok dörgölni semmit sem
Csak kijelentettem,hogy nekem ez már egy ok ami miatt nem kellene. -
Sragi
őstag
Köszönöm az információkat ízlések és pofonok!

Egy szóval SEM említettem a kamera által készített képek minőségét ,nem azzal van bajom.Hanem azzal a jelenséggel,hogy gyengébb (nem sötétben) fényviszonyok mellett belilul az egész. Összességében HTC ONE az egyik legjobb a piacon ezt nem vitatom.
Az,hogy mennyit esett a G2 ára nem zavar sőt örülök,hogy jóval áron alul hozzá jutottam ,mint a konkurens csúcs készülékekhez.A rom az ,hogy jön ide kérdem én?
Még hozzá tenném ,hogy az ultrapixel sem rossz elgondolás csak nem jött úgy össze ahogy akarták.
-
Sragi
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Haha az komoly

-
Sragi
őstag
Akkor csak a barátnőm peches
neki kínai -
Sragi
őstag
Oké rendben van,hogy sötétben senki nem fényképez vaku nélkül.DE! ha már egy szobában nappali fény mellett is ahol kicsit kevesebb a fény már látszik és ott nem feltétlen kell vakuzni.Együtt lehet vele élni ,de szerintem ez eléggé tróger dolog a HTC részéről.Remélhetőleg foglalkoznak az üggyel.Bár láttam olyan külföldi hozzá szólást,hogy nem voltak hajlandóak az illetőnek gariba cserélni.
-
Sragi
őstag
Üdv miert vannak ilyen lila foltok,hullamok ha sötétebb körulmenyek között fotózok vagy videózok? Azt hittem először ,hogy a kamera koszos,de nem az.Valakinek volt vagy van hasonló jelensege.
-
Sragi
őstag
Tudtok nekem valami jól bevált billentyűzetet ajánlani?
-
Sragi
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Barátnőmé
Ő neki csak annyi kell ,hogy a frissebb android legyen semmi más.Nem akarjuk mókolni 
-
Sragi
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Mi az az S-off ha szabad kérdeznem?

-
Sragi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
okés köszi
Azért gondolom backup-ot ilyenkor sem árt csinálni.? Vagy békén hagyja a dolgokat? Mondjuk sok minden úgy sincs még rajta 
-
Sragi
őstag
A Nokia csak próbálja vissza szerezni a megtépázott hírnevét.

De elég ostobák ,inkább azon gondolkodjanak el miért maradtak le mindenkitől.Bár most a WP8-al talán feltámadnak... -
Sragi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi

Csak azt nem ertem, hogy a T még mindig nagyon drágán adja.
-
Sragi
őstag
üdv
Pár gyors kerdes a
one- ról.
Mennyire megbizható,jönneke hozzá andoroid frissitesek rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 hetes iPhone 17 Pro 256 Gb , 3 év garancia
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Amúgy most vissza olvastam a fórumot.Hát jó sok embernek szarakodik.De ahogy látom senki sem biztos benne,hogy hardveres vagy szoftveres bug.