Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Nekem csak a környezetemben van egy ván

-
Sragi
őstag
válasz
hurrikan
üzenetére
Nem baj nekem akárki akármit mond a W8 soha nem fogja utolérni a 2 nagyot.Nokia ott bukott bele,hogy nem váltott Androidra időben.A Microsoft üzletpolitikája meg úgy is sírba viszi őket
Majd jön windows 9 stb...
Meg is érdemelné a Nokia.Nem rosszak az Lumiák nem arról van szó,de túl van árazva a nagy részük.Amíg nem fejlesztenek annyi app-ot wm-re addig szívhatják a fogukat. -
Sragi
őstag
válasz
spawn21
üzenetére
Szerintem nem csinál rosszabb képeket a ONE az átlagnál,de egy nagy tesztben nem is szerepel jó helyen.
ONE jól össze van rakva.
G2 nem recseg nálam ,talán ha izomból benyomom.
kezelő felület ízlések és pofonok.Nekem egyedül a bugyuta feloldó effektek nem tetszenek.
Bug mindenhol van szerintem.
Kijelző gondom a defynél van.
nem ismerem az LG supportot. -
Sragi
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Nekem pontosan a lilulás miatt nem kellene.Ezt mondtam
Ez már nálam bőven elég ok.Bocs ha ezzel beletaposok a lelkébe valakinek.Szerintem félre értetted.A lila hiba miatt nálam kasza lenne.
A Sense felület,hogy jön ide?
Nem akarok dörgölni semmit sem
Csak kijelentettem,hogy nekem ez már egy ok ami miatt nem kellene. -
Sragi
őstag
Köszönöm az információkat ízlések és pofonok!

Egy szóval SEM említettem a kamera által készített képek minőségét ,nem azzal van bajom.Hanem azzal a jelenséggel,hogy gyengébb (nem sötétben) fényviszonyok mellett belilul az egész. Összességében HTC ONE az egyik legjobb a piacon ezt nem vitatom.
Az,hogy mennyit esett a G2 ára nem zavar sőt örülök,hogy jóval áron alul hozzá jutottam ,mint a konkurens csúcs készülékekhez.A rom az ,hogy jön ide kérdem én?
Még hozzá tenném ,hogy az ultrapixel sem rossz elgondolás csak nem jött úgy össze ahogy akarták.
-
Sragi
őstag
válasz
Nuada herceg
üzenetére
Haha az komoly

-
Sragi
őstag
Akkor csak a barátnőm peches
neki kínai -
Sragi
őstag
Oké rendben van,hogy sötétben senki nem fényképez vaku nélkül.DE! ha már egy szobában nappali fény mellett is ahol kicsit kevesebb a fény már látszik és ott nem feltétlen kell vakuzni.Együtt lehet vele élni ,de szerintem ez eléggé tróger dolog a HTC részéről.Remélhetőleg foglalkoznak az üggyel.Bár láttam olyan külföldi hozzá szólást,hogy nem voltak hajlandóak az illetőnek gariba cserélni.
-
Sragi
őstag
Üdv miert vannak ilyen lila foltok,hullamok ha sötétebb körulmenyek között fotózok vagy videózok? Azt hittem először ,hogy a kamera koszos,de nem az.Valakinek volt vagy van hasonló jelensege.
-
Sragi
őstag
Tudtok nekem valami jól bevált billentyűzetet ajánlani?
-
Sragi
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Barátnőmé
Ő neki csak annyi kell ,hogy a frissebb android legyen semmi más.Nem akarjuk mókolni 
-
Sragi
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Mi az az S-off ha szabad kérdeznem?

-
Sragi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
okés köszi
Azért gondolom backup-ot ilyenkor sem árt csinálni.? Vagy békén hagyja a dolgokat? Mondjuk sok minden úgy sincs még rajta 
-
Sragi
őstag
A Nokia csak próbálja vissza szerezni a megtépázott hírnevét.

De elég ostobák ,inkább azon gondolkodjanak el miért maradtak le mindenkitől.Bár most a WP8-al talán feltámadnak... -
Sragi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Köszi

Csak azt nem ertem, hogy a T még mindig nagyon drágán adja.
-
Sragi
őstag
üdv
Pár gyors kerdes a
one- ról.
Mennyire megbizható,jönneke hozzá andoroid frissitesek rendesen?
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 5G 8GB/128GB
- iPhone 13 pro 128GB független, hibátlan, szép
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Amúgy most vissza olvastam a fórumot.Hát jó sok embernek szarakodik.De ahogy látom senki sem biztos benne,hogy hardveres vagy szoftveres bug.