- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Az One mellett döntöttem. Amint jön rendelem.
Ismerősömnél kipróbáltam (T-mobile bennfentes tesztelő) szólt hogy legyek ott 15percen belül és marad még 15percem nyomkodni mert itt van Egerben pont az üzletben.
Hát, az állam nem koppant, hanem le fel pattogott a nyakam és a laminált padló között. A kijelző egy isten. Mér az OneX is piszok jó kijelzővel volt megáldva... de ez..... elbújhat mellette az összes többi. Kiváló színek, magas fényerő, végtelen-torzulásmentes betekintés. A hangzás fantasztikus még az OneX-hez képest is, telt, hangos, dinamikus.
Nagyon várom hogy jöjjön tesztre a HTC-től. De azt még jobban, hogy elkezdje árulni a T-mobile, ami május elején lesz ha minden igaz.
Nagyon tetszett a SENSE5 is, szép, igényes, letisztult és piszok gyors. Nem gondoltam, hogy az XperiaZ sebessége fokozható. Mert az is piszok gyors. Igaz hogy abban semmi más nem tetszett a rendszer sebességen kívül xD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest