Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
agyhalottak
tag
Jól látom, hogy a 42mm-es még nem is kapható a boltokban?
Mikor várható?Ps5 + Xbo + Switch = R e L a X
-
veterán
Ma megvettem.
Egyenlőre tetszik.
A króm változatot vettem meg,amihez a dobozában mellékeltek egy fekete szilikon szíjat is,korrekt..
Egyenlőre tesztelem,van az órában GPS.[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
Nekem csak az nem tiszta, h ki venne ezek után bárki is gt 2-t? Ott még plusz szíjat sem voltak képesek adni az amúgy sem olcsó árért. Nálam mondjuk 3 hónap után ótvarul elkezdett kopni a bőr szíj, úgy, h irodai munkát végzek és sosem érte víz
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Jimbo75
tag
A 46 mm nagyon drabálisnak tűnik...
-
moordavid
aktív tag
Az a Bulova eszméletlenül jól néz ki :-)
"Like tears in rain."
-
hajbel
addikt
Nekem a watch active 2-vel és ezzel a 42mm-es verzióval is többek között az bajom, hogy úgy néz ki ránézésre, mint egy 5 ezer forintos óra. Ennyi pénzért nem ezt várná az ember.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
törölt tag
válasz agyhalottak #1 üzenetére
kb február vége fele,és én inkább amazon.de-n nézném meg először.
-
juuzer
addikt
Én azt viszont nagyon sajnálom, hogy ezek a menő számlapok nem jönnek az előző generációs Watch GT-re/Watch Magicr-re. A tesztben lévő is borzasztóan tetszik nekem.
Viszont csak ezért nem szeretnék rá váltani.
Vamos a la playa.
-
akaido
addikt
Határozottan...talán...tetszik az összkép.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
őstag
Azért az kemény, hogy tokkal vonóval ctrlc ctrlv-zték az UI és az telefonon futó appot is.
A számlapok a legmókásabbak.PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
veterán
Úgy döntöttem,hogy nekem nem jött be....
-
veterán
Pl.ha nem tesz fel az ember fóliát szerintem nagyon vigyázni kell rá,mivel nincs rajta lünetta ami védené egy kicsit.
Vagy a tokozása fényes és nem matt,amire szintén nagyon kell vigyázni,hogy ne karcolódjon.
Ami ellenben teszik benne a tiszta hang,meg akivel beszélek az is tisztán hallja,kocsiban ez igen jó.Már nem is használom ment vissza a dobozába.[ Szerkesztve ]
-
McDog
aktív tag
4. nap használat után, edzéssel első okos óraként tökéletes. GPS jó, telefonálásnál nem hallják, hogy nem mobillal beszélek, akksija jól bírja, 2 hét meg lesz vele, ha majd nem nézegetem folyamatosan. Amatőr futáshoz és mellette egyéb termi edzésekhez tökéletes és mellette a Classic verzió még ing mellett is esztétikus.
Nincs vastag csuklóm, de a 46 mm pont jó, fel kell próbálni, hogy érezze az ember, mert a Watch GT-ét pár hónapja, míg nem próbáltam fel, nagynak láttam a többi kisebb óra mellett. -
kopidoo
senior tag
Mennyi idő után várható kis ár esés ezeknél az óráknál?
-
McDog
aktív tag
Ez elég kiszámíthatatlan. Előtte a Huawei Watch GT 2 Classicot nézegettem, ott a megjelenés után az ünnepek, illetve a kisebb cégek vitték lejjebb az árakat, ami januárban vissza is ugrott.
De pl a MagicWatch 2 is először, megjelenés előtt, mikor felrakták pár napig egy négy betűs A-val kezdődő, zöld manós boltba nem 6-tal, hanem 5-tel kezdődő árat rakott fel, direkt, vagy nem direkt nem tudom, de engem az meggyőzött. -
perzeus
tag
Sziasztok
46 mm-eshez fém szíjat hol lehet venni?
Köszi
Gábor
-
McDog
aktív tag
Szabványos 22 mm-es szíj használható hozzá. Ha rákeresel a Huawei watch GT2 fém óraszíjra jó-párat kidob a kereső. 7e-42e- Ft-ig. Ha nem ragaszkodsz a pöckös gyors szíjcseréhez, akkor bármelyik óráshoz ha bemész és kérsz egy 22 mm-es fém szíjat, akkor kb 2 perc alatt be is rakja, méretre is igazítja, kb 3e FT-ért.
-
Black_Raven
veterán
Szia! Én a MobilÁsz-tól vettem, matt fekete rozsdamentes acél, és 6k volt. BP-n van üzletük, vagy a MobilÁsz Shopban online.[link] természetesen van más fajta/szinű is.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
McDog
aktív tag
Aki most akarna venni:
https://napidroid.hu/learaztak-honor-magicwatch-2-okosorat/
[ Szerkesztve ]
-
S.J.
tag
melyik most a legjobb samsung okosora tudasban? elegge hulyen valasztanak nevet. Samsung Galaxy Watch?
-
őstag
A névjegyeket, és a híváslistát hogyan tudom az órára átvinni? Sehol sem találok ilyen funkciót sem az app-ben sem az órán belül?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
Köszönöm szépen. És azt be lehet állítani, hogy dupla koppintásra ébredjen a kijelző, ne mozgást érzékeljen?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Jarod1
addikt
Sziasztok! Endomondoval tud szinkronizálni? rá lehet tenni?
-
hematoma1
aktív tag
Mennyire tartja stabilan a kapcsolatot a telóval. Könnyen újra kapcsolódik megszakadás után?
-
őstag
válasz hematoma1 #37 üzenetére
Nagyon stabil a kapcsolat. Ha távol mész tőle, akkor levàllik, és ahogy ismét távolságon belül vagy egyből kapcsolódik. Nagyon jó és tökéletesen működik az óráról történő hívás fogadás, és hívás kezdeményezés is és nem kell hozzá semmi (plusz sim, vagy előtte a telefon nyomogatása).
-
-
Rudiaszarvas
tag
válasz hematoma1 #42 üzenetére
Hali! Igen, gördülékeny a rendszer. Tulajdonképpen ez egy Huawei Watch Gt2 vagyis ugyanaz a proci dolgozik benne, Kirin A1, 512Mb Ram/4Gb Rommal párosítva. Zenét sajnos csak Bluetooth-al tudsz az órára tenni ez picit lassú kár h emiatt legalább wifit nem tettek bele. Az üzenetkezelés is jó, bár hiányos. Arra gondolok h nem minden app ikonja jelenik meg az üzenet mellett, ezek az üzenetek amolyan általànos üzenet ikont kapnak. De pl a Messenger, WhatsApp, Gmail, Naptár alkalmazások ikonjait megjeleníti, a Viberét pl. nem. A Gps hozzávetőlegesen pontos, bár volt már h kb 100m-el arrébb rakott.. Én futópadon vettem észre hogy nem mindig mér "pontosan" . Vagyis a futópadhoz képest nagyjából ugyanazt. Tudom ez csak akkor lenne lehetséges ha össze lenne kötve a paddal és a pad értékeit mutatná, de voltár hogy másfél km-es eltérès, sőt majdnem dupla annyi értéket mutatott az óra. Szóval vannak anomáliák ezen a téren. Hozzáteszem ez eddig 2x fordúlt elő a kb. 30 alkalomból....
Egyébként a Bluetooth kapcsolat nagyon stabil (Xiaomi Mi8) és igen nagyobb a hatótáv mint pl watch gt-nél. Gond nélkül csatlakozik vissza.
A telefonhívás/beszélgetés is remek funkció ha nem tudja elővenni a telefonját az ember és tényleg nem volt eddig panasz a hangminőségre sőt nem is kérdezték h ki vannak-e hangosítva.
Én nem nézem az üzemidőt, nekem minden Vasárnap automatikusan megy a töltőre hogy a hét telljes akkuval kezdődjön. De az 1hetet tuti kibírja, bár estènként nincs rajtam az óra, így folyamatos értesítésekkel, pulzusmérésel és heti 3-4 edzéssel.Remélem tudtam segíteni. Ha van kérdés, csak bátran!
-
Jarod1
addikt
válasz Rudiaszarvas #45 üzenetére
saját edzés alkalmazását használod? endomondo felmegy rá?
-
veterán
Vajon a Honor Watch Magic 2 is megkapja a vér oxigén mérést egy frissítéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest