Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
Rudiaszarvas
üzenetére
Semmi gond, ez egy szabad fórum, itt bárki leírhatja a baját, engem nem untat. Várunk máskor is, a topikkal összefüggő témában is. B.Ú.É.K..

-
Black_Raven
veterán
válasz
Rudiaszarvas
üzenetére
Én meg az ilyen hozzászólásokat utálom olvasni. Nehogy már megszabd hogy miről irhatunk. Ha nem tetszik, nem olvasod, vagy kényszerit valaki..

-
scyllarus
veterán
válasz
Rudiaszarvas
üzenetére
Csak segíteni akarunk neki, és kérdezgetjük, ami eszünkbe jut, azért ennyi a hsz most. Ha visszanézed, nem szokott ez napi téma lenni

-
scyllarus
veterán
válasz
Rudiaszarvas
üzenetére
Nem tudom, mit nem értesz. Azon felesleges lenne kattogni, hogy 9 vagy 10 napot bír-e, de azért a 4 nap (ahonnan indult a téma) valóban nagyon kevés, azt már érdemes megvizsgálni, nincs-e valami hardveres gond. Annyit a Watch Magicem is hozott, sokkal kisebb akkuval (180 vs 455mAh)
-
gacsoi
senior tag
válasz
Rudiaszarvas
üzenetére
Köszi !!
-
gacsoi
senior tag
válasz
Rudiaszarvas
üzenetére
Igen, azt olvastam, de én nem az ikonokra gondoltam, hanem arra, hogy pl. egy hoszabb mesenger üzenetet el lehet olvasni ? Találkoztam már olyan órával, hogy csak annyit láttam, hogy XY üzenetet küldött neked
-
gyuri2008
veterán
válasz
Rudiaszarvas
üzenetére
-
Jarod1
veterán
válasz
Rudiaszarvas
üzenetére
saját edzés alkalmazását használod? endomondo felmegy rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Új Fieldy Loop AI automata jegyzetkészítő jegyzetelő asszisztens
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest