- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pulsar
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
-
G@ben
addikt
-
Pulsar
veterán
-
blueye
veterán
Nekem még egy Österreich Touring/Europa is mindig volt a kocsimban

-
Atomgeszi
nagyúr
-
axioma
veterán
Na jo, de ez hol logikus? Amugy arrol jutott eszembe hogy ma is ott jartunk h multkor kifotoztam csak nem tettem be ide, ma csak a Goncz elott neztem ra, akkor is a hidon levot mutatta.
De amugy ez csak egy amit fotoztam is mert allt az auto es ismerem is a kornyeket, de elotte jartam [az Budan volt] ismeretlen helyen, ott is nezem h nem egyezik a kiosztas, aztan kiderult hogy az is kesobbi keresztezodes volt feltuntetve.
Majd figyelek az ilyenekre, hetfotol uj lesz ugyis a szokasos uticelom. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
És mi a gond ezzel, vagy mi a kérdés? Tegnap előtt kezdték ha jól tudom, a Waze már akkor is a Mogyoródi úton vitt ki inkább a városból, innen a sportcsarnok mellől. Tegnap meg muszáj volt az M3 kivezetőn mennem, de a sávlezárás miatt akkor is szólt előre. Akkor még a középső volt lezárva, de ha jól tudom ma már a két belső van nyitva, és a jobb szélsőt zárták le.
-
Kbali
nagyúr
-
Rick4
félisten
Nálam egy külön android auto adapter van az autóhoz kapcsolva, ott hibátlanul megy, talán az lenne a legkisebb gond, hogy a telefonom hangszóróján szólal meg, de ha egy körforgalom előtt annyit mond, hogy forduljak balra, akkor a következő poercben kilépek, és letörlöm, bárhonnan is jön a hang.
-
Astery
senior tag
Idézem:
Részletes figyelmeztetésekÚj kameratípusokA Waze új kameratípusai lehetővé teszik, hogy tájékozottan vezess és alkalmazkodj a várható helyzetekhez (a kameratípusok régiónként eltérőek). A Waze figyelmeztetései mindig eljutnak hozzád, még akkor is, ha a kapcsolatod akadozik, vagy az alkalmazás csak meg van nyitva vezetés közben.
Részletes infók megosztásaEgyetlen koppintással oszthatsz meg részletesebb információkat, hogy a többi sofőr is tisztában legyen az előttük lévő eseményekkel.
Használd a legjobb útvonalatSzemélyre szabott útvonaljavaslatokA szokásos útvonalad mostantól a térképen is jelölve van (egy
jelöléssel), így könnyedén kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb útvonalat.
Az útvonalad: optimalizálvaA Waze megmutatja az egyéb útvonalak menetidejét, így ellenőrizheted, hogy az aktuális útvonal a leggyorsabb-e.
Frissítsd az alkalmazást, hogy lásd az összes újdonságot. -
Laslow
senior tag
Próbáltad aközben hangosítani a hangerőszabályzó gombbal, miközben éppen beszél, hogy pl. 200 méter múlva fordulj balra? (Nekem ugyan iPhone van, és számomra egy káosz a rendszer hangerőkezelése, de a Waze hangját csak akkor tudom módosítani, amikor éppen "beszél", teljesen mindegy, hogy egyébként mire van állítva az egyéb hangerő.)
-
Rick4
félisten
-
Faby
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
tyielow
aktív tag
-
vlevi
nagyúr
-
axioma
veterán
A legtobb ilyen toltos tarto, mint amit linkeltel az is, az oldalt bekapcs gomb miatt, es foleg ha az ujjlenyomatolvasos is, pont nem jo, mert takarja a hozzaferest (ha nem az aktualis telefonnal, majd a kovetkezonel, tapasztalat).
Ezt talaltam en ami erre megoldas, mar tobb mint 1 eve hasznalom, kisebb telefonnal is. Igaz csak alloban, fektetve nem probaltam, de a gravitacios berakas meg a korbefordulo kar miatt melyen ul benne (=fixen) valtozo meret eseten is, es megsincs egy bazi nagy akadaly a legfontosabb oldalso gomboknal (es ha keves a vezetek nelkuli, akkor az also el kozepen levo usb-hez elfer a toltokabel is), szoval atgondoltabbnak tuno konstrukcio. [link] -
joci86
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
tyielow
aktív tag
Mindig csak a szívás van. Egyik reggel rányomtam menet közben hogy mutasson alternatív útvonalat. Elkezdett prüttyögni megállás nélkül és kiírta, hogy menet közben nem lehet. X, majd átrakta 2D nézetre a térképet
Ja és amit a legjobban utálok: berakok egy másnap reggeli indulást vidékre, cím + dátum minden. Beülök a kocsiba, feldobja egyből az ablaok, mint úticél. Aztán ha nem nyomsz rá rögtön, és eltűnik az ablak, akkor b*zhatod. Sehogy nem tudod elővarázsolni az előre elmentett célodat -
Debilon
addikt
-
retesz147
addikt
-
No.01
addikt
-
No.01
addikt
-
focvis
veterán
-
focvis
veterán
-
FNZ
őstag
igen, ahogy whbear írta, a playstorban lehet kikapcsolni.
én minden eszközön kikapcsoltam és kézzel frissítgetem őket időnkét.
sok fontosabb alkalmazásról először elolvasom a play-en a hozzászólásokat és ha sok problémát írnak, akkor azokat nem frissítem, csak ha már kijavították a hibákat. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Play-ben tudod kikapcsolni az automatikus frissítést, minden alkalmazásra vonatkozólag. Külön a Waze-re nem lehet. Igaz, akkor manuálisan kell frissítgetni az appokat. Nekem fent van a nem régen linkelt moddolt verzió is, így ha a stock változaton elront valamit egy frissítés, azt még tudom használni.
-
No.01
addikt
-
Márton
nagyúr
-
Đusty
addikt
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Đusty
addikt
-
whbear
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
-
Essejó
veterán
1x működött, viszont Lotti sokkal doboz hangúbb lett mint eddig volt. Némi kísérletezéssel meg lett a megoldás a Prius+on. A kocsi indításakor beindul a fejegység ami BT-n felcsatolja a telefont, ez kell a telefon kihangosításához. Ez elindít a telefonon egy Vezetés Módot amikor betölti a Waze-t. Ilyenkor lekapcsolom a telefonon a BT-t. Megszakad a kapcsolódás. Majd vissza kapcsolom a BT-t és a kocsi fejegységén kézzel csatlakoztatom a telefont. Így működik a kihangosítás és a Waze is mondja a telefon hangszóróján amit kell, ahogy eddig tette, a fenti bűvészkedés nélkül. Remélem mihamarabb vissza csinálják ezt a ficsört, hogy továbbra is működjön normálisan külön kapcsolgatás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Futás, futópályák
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Adobe Photoshop
- Óra topik
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig ott már direkt át lett nevezve váratlan ködfoltra, hogy ne nyomják már minden méteren rá, hogy köd, de hát azellennemvééééd

lehet, de akkor mit lehet vele tenni?