- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
Mondjuk ez nem is arra való.
-
Donki Hóte
veterán
Nem én találtam ki, máshol is felmerült már, mint lehetséges magyarázat a korábban kijelzett, de aztán hirtelen eltűnő menekülőutakkal kapcsolatban.
Gondolom, hogy hivatalosan tagadják ezt

-
Faby
senior tag
Megjelent térképen is, köszi.
-
Faby
senior tag
Értem, de attól még nekem ez furcsa.
Teljesen természetes, hogy a tervezett útvonalak elkerülik a lezárásokat. Ez az alap működése minden navigációnak.
Ezt szerintem teljesen felesleges kiírni, hiszen ez alapvetés.
Kb olyan, mintha azt írná ki, hogy az útvonal nem megy be szemből az egyirányú utcába. Alap, hogy ilyet ne csináljon.
De lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, és másnak ez a kiírás logikus.
-
simico
aktív tag
Mert ez így megtévesztő, a képernyőre rápillantva azt hiszi az ember, hogy a most következő balra kanyarodó sávba kell besorolni, holott valójában majd egy kereszteződéssel később kell ezt megtenni. Meg az sem segít, hogy a Waze a métereket nem onnan számolja ahol le lehet menni/kanyarodni, ahol életszerűen irányt vált az ember, hanem a fizikai szétválás utolsó pontjától - szóval valójában nem 250 méter múlva kell letérni (mert akkor már telibevernéd a padkát/közlekedési lámpát/elválasztó elemet/stb), hanem előbb.
Ez engem is majdnem beszopatott a Flórián térnél a Vörösváriról a Szentendreire való balra kanyarodásnál, már kb. a Szőlő utcánál kirakja, hogy a balra kanyarodó sávba kell besorolni, csakhogy az első balra kanyarodó (új) sáv a Flórián üzletközpont parkolójába visz majd be. Szóval szerintem vagy ne rakja ki olyan korán a sávasszisztenst, vagy először igenis az egyenesen menő bal sávot mutassa, majd a parkolóba vezető sáv megszűnése után mutassa (az utána újonnan nyíló) balra kanyarodó sávot a Szentendreire.
-
Đusty
addikt
ok, reméljük.
A lényeg akkor, hogy ne dobjam a telot a kukába nem az tehet róla.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Szintén Motorola?
Na, akkor lehet, hogy hasznos lesz a mókolt verzió amit múltkor feltettem a stock mellé. Mondjuk én nem Motorolán használom.
-
petir
senior tag
Nincsen még... de mint írtam mobil.
A 2. kerületben az Árpád fejedelem útján lévőnél sincs tábla a traffipax még is benne van. ( Streetviewon most néztem )Retesz147 igen néztem !
Sajnos nekem úgy sem mondja . Próbáltam telefonon , AA-n.
Nagyon várom a frissítést remélem vissza fog kerülni! -
Chris0321
veterán
Akkor azért nem működött, mert máshol kell a vízszintes vonal (nem jut eszembe mi a hivatalos neve) is a két jel közé.
-
Rick4
félisten
amoled kijelzős telefonom van, mivel ez pont az, amit még ma sincs értelme cserélni, 4 évesen is hibátlan (Oneplus 8 pro) és nem szoktam bekapcsolni ilyen funkcókat,
Úgy rémlik, régebben próbáltam, és lekapcsolta a kijelzőt, és ahogy írod, csak kanyar vagy más ok esetén jött vissza, nekem zavaró volt.
Amikor olyan autóban ülök, ahol nincs android auto vagy androidos fejegység, ott a telefonról megy, erre az elmúlt években számtalan példa volt, de sem emiatt, sem más miatt nincs semmilyen beégés sem, nyilván ehhez szerencse is kell. -
Vigneau
félisten
Csak az volt a fura, hogy a Waze a súgójában azonban magyarul írva adta meg, mit is mondjak neki. No sebaj, mindig tanul valamit az ember.
-
Rick4
félisten
Ez a lehajtani vagy sem abszolút értelmetlen módon van megoldva. Sokszor megyek a főúton, autópályán, mikor hallgatnia kellene, megszólal, hogy tarts balra, azaz ne menj jobbra le, a sima lehajtón, semmi dolgod arra, menj tovább egyenesen, viszont van, amikor egy kisváros főutcáján a szaggatott vonal mellett haladok, és egy sima kereszteződésben is megszólal, hogy tarts balra, majd a következő 100 kereszteződésben nem, aztán megint úgy gondolja, hogy igen.
-
Hujikolp
őstag
kössz tesó, rendes vagy!
-
Corsa02
őstag
Szia! Egyébként egy új címet is hozzá lehet így adni? Több mint 1 éve nyílt egy új utca a falunkban, leveleztem a google-el rá is tették, látszik a térképen. Épült itt 9 ház (köztük a mi házunk is), 25/a/b/c...stb, de ezt nem hajlandóak felvinni, igy nem is tervez ide a maps vagy a waze, csak a 25-ös számhoz. Megoldható ez valahogy?
Köszönöm
-
mufi
senior tag
Nem tudom, azt a részt soha nem piszkáltam....akkor töröljem mind, és most csak a magyar országostat pedig bejelölni.
-
mufi
senior tag
Köszi mindenkinek, bocs a sok buta kérdésért de eddig nekem minden matricám megvolt, ha utaztam valahova így nem kellett semmit állítgatni.
Akkor ha jól értem, a magyart hagyni kell, az "AT: Vignette Austria"-t elávolítani, és az autópálya/út kerülését pedig ahogyan a képen?Ezer köszönet.
-
Oldman2
nagyúr
A Térkép "hibák" jelentését hová érdemes feltölteni?
Ide vagy a Waze Fórumba?
-
axioma
veterán
szuper, koszi a javitast! Nem vszinu hogy en jarok mostanaban arra, de valakinek biztos segit.
-
Chris0321
veterán
Az a baj, hogy már megint variáltak kicsit rajta, már a kisújszállási lehajtó után levették a sebességet 60-ra, majd 40-re. Nem adtak ki róla semmit, hogy milyen korlátozások vannak? Sajna már hazaértem, menet közben nem mertem jelentgetni a mobilról mert konvolyban mentünk és épp akkor fékezgettek egy futós miatt. A legnagyobb részen 90 lett a max. sebesség, csak két helyen vették még lejjebb.
-
Usgyi
aktív tag
Bele hallgatok, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
Kösz az infót és bocsánat az offért, befejeztem...
-
pvt.peter
őstag
Nálam még mindig problémás sajnos.
-
Laslow
senior tag
Sajnos nem javult meg: ma is jelezte tévesen napközben, hogy az adott szakaszon csak 40 km/h a megengedett sebesség, pedig valójában 50 (ld. #17532-es hozzászólás).
-
Laslow
senior tag
Holnap talán járok arra, remélem eszemben lesz megfigyelni.
-
Laslow
senior tag
Köszönöm!
-
Márton
nagyúr
Értem, tehát kizárólag forgalmi adatok elemzése alapján nem fog "okoskodni".
Jó tudni.
Csak azért furcsa, mert ha kicsit is belassult egy szakasz és kitérővel nyerhető pár perc, akkor azt az utat javasolja ugye. Ha vélhetően teljesen kihalt egy szakasz, pedig előtte fullon jönnek az autók és a lezárt szakasz után is megy rendesen a forgalom, akkor nem tudja kitalálni, hogy az vélhetően le van zárva, addig amíg valaki nem jelenti útlezárásként a dolgot. Hmm. -
Szirtimorc
senior tag
Ezeket az időkorlátos dolgokat tudja kezelne a Waze? Ráadásul helyi idő szerint?
-
mirci18
addikt
Köszönöm a választ. Ezt szomorúan hallom.
De mivel ingyenes a program egy szavam sem lehet. -
mirci18
addikt
Köszönöm a választ.
Pedig volt útzár és mégis elvitt arra.
Be lehet a navigáción jelölni teljes útzárt? -
Oldman2
nagyúr
Ma jártam arra, tökéletes lett.
Tettem ma több "sima térképhiba" bejelentést is.
Ezek láthatóan működnek, már meg is kaptam a visszajelzést, hogy "Mi a gond?".

-
Oldman2
nagyúr
Nem kaptam semmit, köszi
-
Oldman2
nagyúr
Köszi,
Összesen 4 (azaz négy) bejelentést tettem az úton.
Kettőt Mezőtúr felé (az érintett szakasz elején és végén), kettőt pedig visszafelé Törökszentmiklós felé (szintén az érintett szakasz elején és végén).

-
Oldman2
nagyúr
Útfelújítás zajlik, nem hiszem hogy úgy maradna, ha elkészülnek.
-
zeon.hu
nagyúr
Ha már előzmények:
De jó lenne, ha másik eszközön is szinkronizálni lehetne...
-
kmarci25
veterán
Nekem is megjött és megoldották a problémát.
A beta feliratot én is csak apkmirror-on látom, de nem értem... -
zeon.hu
nagyúr
Mikor adják ki?
Nálam még 4.81.04, nem mutat újabbat. -
F-ECT$
titán
Sőt, inkább ne is üljön soha többé autóba
-
Faterkam
addikt
-
Siriusb
veterán
Ha rákeres az ember, van is találat.
-
Chris0321
veterán
-
canniball
nagyúr
4-5x ~50km-t tettem úgy, hogy végig bohóckodott; sajna nem tért észhez.

-
viktorhu
veterán
Itt többen is, pár éven át ez volt az egyik visszatérő téma. Ugye elindulsz reggel munkába, betervez cikkcakkban, amikor mehetnél egyenesen is. A magyarázat mindig az volt, hogy ha egyszer megtervezte az utat, nem fogja megváltoztatni a forgalom változásával, csak ha jelentősebb idő-megtakarítást lehet elérni vele.
A menetidő változatlan meg hasonló kiírások nem erre vonatkoznak, ott az eredeti útvonal menetideje változna alaposabban, ezért tervez újat, de ott is meg kell lennie egy bizonyos relatív nyereségnek a változáshoz.
A lényeg: két perc nyereségért nem tervez újra a stabilitás kedvéért, így megmarad a cikkcakk (városban ez a jobbkezes cikkcakk, autópályán meg a lemegyek-és-feljövök cikkcakk). Ezt csak időnkénti manuális újratervezéssel lehet elkerülni.
-
bl4ze
veterán
Ok, köszönöm. Folyamatosan rosszul tervez, több kolléga is panaszkodott erre, és vendégek akik érkeztek navival az irodaházba.
Köszi, remélem jó lesz már akkor
-
body007
addikt
-
body007
addikt
Holland pályán lévő kameráról kérek pontos linket - hátööö, ezt, h gondoltad kivitelezni?
Elmentem mellettük addig ok. De, h mondjam meg hol voltak?
-
Kronk
őstag
Szia, most rosszabb lett, semmit sem mutatott, csak a körforgalmat ami onnan kb 600 méterre van.
-
Kronk
őstag
hol lehet tekerni rajta, mert a térképszerkesztőben nem találtam?
amúgy pedig
megnézem majd, gondolom idővel frissül -
viktorhu
veterán
Ha már javítunk, akkor: Waze-zel - Waze mint ways, utak

-
Rick4
félisten
Nem Waze-zel?
Zeon.hu: Köszi, ez volt a jó megoldás.
-
trebrona
nagyúr
Ok, majd megnézem, ha arra járok, és megírom. Köszi még egyszer.
-
trebrona
nagyúr
Köszi, igen vannak.
-
bociusz
aktív tag
Ha már kívánságműsor
Péliföldszentkeresztnél javítottam az utcákat és felrajzoltam a Gerecse Natúrpark Látogatóközpont új parkolóját, viszont a 1124-be nincs jogom bekötni, rá tudsz nézni?
Ill. 1 kilométerre keletre szintén a 1124-esbe kéne bekötni egy csak célforgalom/magánutat.
Köszi! -
trebrona
nagyúr
Köszi! 30-as sincs már.
-
trebrona
nagyúr
Ha már sebességhatár, még ez sincs aktualizálva. Ránézne valaki?

-
Faby
senior tag
Ok, köszönöm.
Holnap megyek arra, nem hiszem, hogy addig átmegy, vissza pénteken jövök, csekkolom. -
Faby
senior tag
És mindenki másnak:
Soha az életben nem jutott eszembe ár alapján benzinkutat keresni, sem a Waze-ben, sem máshol.
1. eset: tudom, hogy hamarosan tankolnom kell, de nem égető, elmegyek a kedvenc, bejáratott kútra.
2. eset: Hosszabb úton vagyok, tankolnom kell, bemegyek az első útbaeső kútra, és tankolok. Nem érdekel, hogy 2 km-rel arrébb 2 Ft-tal olcsóbb, az teli tanknál is (50 l, max 70) 100-150 Ft. Magasról lesz@rom, nemhogy még menet közben böngészgessek, meg keressek árakat.
Ez megint olyan fícsör, mint a matricás szarakodósdi, nekem nem hoz semmi előrelépést, fejlődést, sőt, a régi módszer nekem sokkal jobb volt. Mármint fizetős autópályára értem.
Nagy kár, hogy nem lehet kikapcsolni, én is idegbajt kapok, amikor feldobja, hogy frissítsem az árakat.
Szerencsére reklámok mostanában nincsenek.
Tudom, antiszociális vagyok, vállalom, nekem ez így jó. -
axioma
veterán
Hat ertem en hogy masnak segit, de engem irritalt. Es mostanaban nem jott fel, pontosabban amikor atallitottam volt olyan erzesem h kevesebb - lehet placebo-hatas
. Tegnap pedig az uticelom is egy benzinkut 100m-es korzeteben volt es nem remlik [vagy csak nem neztem oda]. Legkozelebb direkte nezni fogom, bar ingazas nelkul ez idoben soka is lehet. -
Szirtimorc
senior tag
Köszönöm!
-
winotto
tag
igen ma jött egy frissítés és jó lett
-
snipy
tag

Ennyire nem ismerem mi fő a boszorkánykonyhában.Józan paraszti ésszel azt gondolná az ember, hogy fejlesztési költségek optimalizálása lenne a cél/pl mint autógyártás/....vagy hasonló...de nem értek a lovakhoz
-
radi8tor
MODERÁTOR
Térképszerkesztőknek nem ér beállni a versenybe.

-
eisento
addikt
akkor johet egy ujabb? Torokszentmikloson van fix trafipax. ha mezotur iranyabol jovok t.miklosra szepen jelez mar a claas hungarianal, viszont ha miklosrol mezotur iranyaba haladok csak akkor jelez amikor athaladok a kapu alatt.... kicsit fura...
-
Chris0321
veterán
Az a baj, hogy figyelni szokta a rendszer, hogy épp gurulok-e és nem szokta engedni a beírást ha igen. Plusz vezetés közbe nem is biztoslnságos mert a számokat a betűkből kell előhozni. Ezért lenne jobb a másik megoldás ahol csak rányomsz a megfelelő sebességkorlátozásra és elküldöd.
-
Faby
senior tag
Eddig elég jól működött, hogy ide beírtam, és valaki javította.
Menet közben nem fogok menük almenüjében turkálni.
Akkor így marad. -
Chris0321
veterán
Igen, egyszer próbáltam ilyet módon jelenteni csak mire nagy nehezen találtam parkolót pesten már sietnem kellett és kiment a fejemből a jelentés és gyorsan bezártam a programot és utána már nem találtam. Plusz általában nem egy ilyen jelentést kellene írni és nem tudom többet lehet-e később megírni plusz úgysem emlékszel már rá, hogy most akkor milyen az új korlátozás amit be kellene írnod.
-
Chris0321
veterán
És ezt vezetés közben, egyedül ülve az autóban, hogy oldja meg az ember? Nem lehet állandóan félreállni, főleg ha időre kell menned egy főúton ahol erre még hely sincs. Én is a Bociusz által leírtak szerint jelentettem nem egy új korlátozást még március előtt és tudtommal azóta sem lett javítva. Ha nem érdemes így jelenteni a dolgokat akkor ki kellene venni ezt a lehetőséget.
-
bl4ze
veterán
Nálam újra előjött a 92%-os hiba, pedig napokig nem láttam. 2 telefonon is. (Android)
-
zeon.hu
nagyúr
Elküldtem radi8tor-nak már.
Ha nem jut rá ideje, bedobom ide. -
viktorhu
veterán
Csak ott meg a Google szokásos hülyeségei bejönnek. Elkezdtük használni 2010 körül, aztán jött a Google Plus, átrakták oda a funkciót, a mapsben meg letiltották. Oké, telepítsünk Google Plust. Használjuk pár évig, aztán egyszer csak kiírja, hogy átköltözik a funkció a maps-re, ahol természetesen megint újra jóvá kellett hagyni mindkét személynél a megosztást.
-
Braddock
támogató
Pont most néztem, köszi.
-
zeon.hu
nagyúr
Azóta nem jártam arra.
Amúgy "Rossmann Győr" van bediktálva, ott a jó cím kiválasztva. -
Csabex
őstag
Én nem rugózok... rugóztatnak
Olvass vissza miből is indult ki ez az egész... De igazad van egyébként! Itt és most elengedtem a dolgot 
(#13168) hunfatal: Minek másoljak a telóra, ha a magnóm alapból usb-s és ami azt illeti egyszerűbb, gyorsabb és sokkal kézenfekvőbb egy pendriveot kihúzni a műszerfalból és kicserélni másikra... Vezetés közben nem nyomkodom a telefont, inkább az útra figyelek... Tolattak már belém vonóhorgos autóval telefonálás miatt pl.
-
Csabex
őstag
Ok, elnézést mindenkitől, hogy magamból mertem kiindulni, de igeni létezek és létezik ilyen is, hogy valakinek nincs, vagy nem is akar előfizetést bizonyos okok miatt... Nekem nem lenne értelme mobilnetre előfizetni, én nem az az ember vagyok akinek elengedhetetlen az online világ... Még messengerem meg fb appom sincs telepítve és nemsoká váltok más oprendszerre az androidról.
-
Csabex
őstag
De a mi a ráció benne, ha mind online és 600 Mb kb 1000 Ft? Kérdem én...
-
zeon.hu
nagyúr
Kösz!
Ősszel is, idén is és tegnap is rossz helyre navigált.
Persze már tudjuk a jó irányt, de nem árt a javítás. -
zeon.hu
nagyúr
Nyilván azokról beszélek, ahonnan nincs egyéb kijárat!
-
leslieke
Jómunkásember
Mondjuk, mert ott van a térképen a benzinkút.
-
Rick4
félisten
Igo esetében a program tisztában van azzal, melyik sáv visz a megfelelő irányba, és amikor közeledik egy ilyen kereszteződés, elágazás, akkor bedob 10 másodpercre egy képet, hogy a meglévő 4-5-6 sávból nekem melyikbe érdemes sorolni. Ez egy statikus kép, ami az adott helynek megfelelő módon jelez.
Pl a Westend előtti elhaladás után a nagy kereszteződésnél is lehetne egy ilyen, pont elég életszerű a példa, el lehet fordulni jobbra a Ferdinánd hídon, kicsit balra a Váci útra, meg ugye ott a kicsit jobbra haladva megkerülöd a Lehet teret, de 50 m múlva ismét kettéválik az út, a két baloldali sávban mehetsz a Victor Hugo u felé a tér körül, a két jobbosból a Lehet út felé. Na ott pl a tarts jobbra konkrétan totál megtévesztő.. Mennék a Pannónia utcába a Victor Hugo utcán keresztül, westend előtt szépen bemondja, hogy tarts jobbra, jobbra tartok, és már nincs is hova visszamenni, mert az két jobbos sáv a Lehel u felé visz, a két balos hiába menne arra, amerre nekem menni kellene, nincs idő, nincs hely visszasorolni. Egyszer csak trallala, újratervezés... Egyszóval a jobbra tartás átverés volt, pont múlt héten történt meg a dolog..... Nyilván nézhetném a kijelzőt, memorizálhatnám a térképet, kanyarokat, és ugyan a waze mindent visz, egy ideje csak ezt használom, de ez a sávinfó funkció néha igencsak jól jönne.
-
Rick4
félisten
Ha ott kirak egy kis képet, hogy a 6 sávból melyik kettő jó nekem, (mint az igo sávinfója) akkor mondhat amit akar.
-
Márton
nagyúr
értem
hát ez van -
Rick4
félisten
Értem én, ismerem is a szabályt, sőt, alkalmazom is, mert szeretek mindenhova odaérni, de nekem is az volt a meggyőződésem, hogy a 90-es tempóval kalkulál, ha 50-nel megyek, akkor is....
A historikus adatok pl 3 hét havazás után beállhatnak 40-es átlagra is, vagy ennyire ne menjünk bele?
-
Beri
addikt
Mert nem eladó a lelkem, azért. Legyen opció, hogy fizetek az alkalmazásért. Amíg ez nincs, addig az én utálatomat elnyerték.
-
vaakuum
addikt
Pont nem jártam arra kedd óta, csak most jutottam el oda, hogy gondoltam itt rákérdezek. DE akkor műxik, ez a lényeg, thx.

-
axioma
veterán
Mert fel_UGRIK_, eltereli a figyelmet. Nem olvasom a tartalmat, pontosabban csak megallapitom, hogy szamomra nem relevans. Mellesleg valaki irta es masik oldalrol abban is igaza van, hogy pirosnal megallok, pont meg akarom nezni azt hogy merre tovabb, erre nem latom mert kitakarja, oda kell nyulni nem csak rapillantani.
Igen, fizetnek en is erte. -
Márton
nagyúr
igen, ez világos
-
Márton
nagyúr
köszi
figyelem továbbra is, egyszer csak aktiválódik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Nyolcmagos CPU-val és 32 GB RAM-mal is munkára fogható az MSI egykártyás gépe
- Autós topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Diablo IV
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akku Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dobozos! Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Odyssey G5 C27G55TQBU Ívelt 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung s32dm500eu
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AM4 A520M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 TI 8GB Zalman S2 TG be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ócsaira, Csepelre volt csak találat. A Legfrissebb Waze van fent.
. Tegnap pedig az uticelom is egy benzinkut 100m-es korzeteben volt es nem remlik [vagy csak nem neztem oda]. Legkozelebb direkte nezni fogom, bar ingazas nelkul ez idoben soka is lehet.