- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
válasz
Winner_hun #19414 üzenetére
Értem, de attól még nekem ez furcsa.
Teljesen természetes, hogy a tervezett útvonalak elkerülik a lezárásokat. Ez az alap működése minden navigációnak.
Ezt szerintem teljesen felesleges kiírni, hiszen ez alapvetés.
Kb olyan, mintha azt írná ki, hogy az útvonal nem megy be szemből az egyirányú utcába. Alap, hogy ilyet ne csináljon.
De lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, és másnak ez a kiírás logikus.
-
simico
aktív tag
válasz
Winner_hun #19253 üzenetére
Mert ez így megtévesztő, a képernyőre rápillantva azt hiszi az ember, hogy a most következő balra kanyarodó sávba kell besorolni, holott valójában majd egy kereszteződéssel később kell ezt megtenni. Meg az sem segít, hogy a Waze a métereket nem onnan számolja ahol le lehet menni/kanyarodni, ahol életszerűen irányt vált az ember, hanem a fizikai szétválás utolsó pontjától - szóval valójában nem 250 méter múlva kell letérni (mert akkor már telibevernéd a padkát/közlekedési lámpát/elválasztó elemet/stb), hanem előbb.
Ez engem is majdnem beszopatott a Flórián térnél a Vörösváriról a Szentendreire való balra kanyarodásnál, már kb. a Szőlő utcánál kirakja, hogy a balra kanyarodó sávba kell besorolni, csakhogy az első balra kanyarodó (új) sáv a Flórián üzletközpont parkolójába visz majd be. Szóval szerintem vagy ne rakja ki olyan korán a sávasszisztenst, vagy először igenis az egyenesen menő bal sávot mutassa, majd a parkolóba vezető sáv megszűnése után mutassa (az utána újonnan nyíló) balra kanyarodó sávot a Szentendreire.
-
Đusty
addikt
válasz
Winner_hun #19108 üzenetére
ok, reméljük.
A lényeg akkor, hogy ne dobjam a telot a kukába nem az tehet róla. -
válasz
Winner_hun #19099 üzenetére
Szintén Motorola?
Na, akkor lehet, hogy hasznos lesz a mókolt verzió amit múltkor feltettem a stock mellé. Mondjuk én nem Motorolán használom.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Winner_hun #19012 üzenetére
Írtam privatot.
-
petir
senior tag
válasz
Winner_hun #18979 üzenetére
Nincsen még... de mint írtam mobil.
A 2. kerületben az Árpád fejedelem útján lévőnél sincs tábla a traffipax még is benne van. ( Streetviewon most néztem )Retesz147 igen néztem !
Sajnos nekem úgy sem mondja . Próbáltam telefonon , AA-n.
Nagyon várom a frissítést remélem vissza fog kerülni! -
avena71
tag
válasz
Winner_hun #18763 üzenetére
Köszönöm!
-
Chris0321
veterán
válasz
Winner_hun #18546 üzenetére
Akkor azért nem működött, mert máshol kell a vízszintes vonal (nem jut eszembe mi a hivatalos neve) is a két jel közé.
-
Rick4
félisten
válasz
Winner_hun #18446 üzenetére
amoled kijelzős telefonom van, mivel ez pont az, amit még ma sincs értelme cserélni, 4 évesen is hibátlan (Oneplus 8 pro) és nem szoktam bekapcsolni ilyen funkcókat,
Úgy rémlik, régebben próbáltam, és lekapcsolta a kijelzőt, és ahogy írod, csak kanyar vagy más ok esetén jött vissza, nekem zavaró volt.
Amikor olyan autóban ülök, ahol nincs android auto vagy androidos fejegység, ott a telefonról megy, erre az elmúlt években számtalan példa volt, de sem emiatt, sem más miatt nincs semmilyen beégés sem, nyilván ehhez szerencse is kell. -
Vigneau
félisten
válasz
Winner_hun #18367 üzenetére
Csak az volt a fura, hogy a Waze a súgójában azonban magyarul írva adta meg, mit is mondjak neki. No sebaj, mindig tanul valamit az ember.
-
Rick4
félisten
válasz
Winner_hun #18273 üzenetére
Ez a lehajtani vagy sem abszolút értelmetlen módon van megoldva. Sokszor megyek a főúton, autópályán, mikor hallgatnia kellene, megszólal, hogy tarts balra, azaz ne menj jobbra le, a sima lehajtón, semmi dolgod arra, menj tovább egyenesen, viszont van, amikor egy kisváros főutcáján a szaggatott vonal mellett haladok, és egy sima kereszteződésben is megszólal, hogy tarts balra, majd a következő 100 kereszteződésben nem, aztán megint úgy gondolja, hogy igen.
-
válasz
Winner_hun #18185 üzenetére
kössz tesó, rendes vagy!
-
szőröscica
addikt
válasz
Winner_hun #18112 üzenetére
Koszonom!
-
Corsa02
őstag
válasz
Winner_hun #18112 üzenetére
Szia! Egyébként egy új címet is hozzá lehet így adni? Több mint 1 éve nyílt egy új utca a falunkban, leveleztem a google-el rá is tették, látszik a térképen. Épült itt 9 ház (köztük a mi házunk is), 25/a/b/c...stb, de ezt nem hajlandóak felvinni, igy nem is tervez ide a maps vagy a waze, csak a 25-ös számhoz. Megoldható ez valahogy?
Köszönöm
-
mufi
senior tag
válasz
Winner_hun #18085 üzenetére
Nem tudom, azt a részt soha nem piszkáltam....akkor töröljem mind, és most csak a magyar országostat pedig bejelölni.
-
mufi
senior tag
válasz
Winner_hun #18083 üzenetére
Köszi mindenkinek, bocs a sok buta kérdésért de eddig nekem minden matricám megvolt, ha utaztam valahova így nem kellett semmit állítgatni.
Akkor ha jól értem, a magyart hagyni kell, az "AT: Vignette Austria"-t elávolítani, és az autópálya/út kerülését pedig ahogyan a képen?Ezer köszönet.
-
Nikaré
őstag
válasz
Winner_hun #18018 üzenetére
Oké, danke!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Winner_hun #18014 üzenetére
A Térkép "hibák" jelentését hová érdemes feltölteni?
Ide vagy a Waze Fórumba?
-
axioma
veterán
válasz
Winner_hun #18006 üzenetére
szuper, koszi a javitast! Nem vszinu hogy en jarok mostanaban arra, de valakinek biztos segit.
-
Chris0321
veterán
válasz
Winner_hun #17695 üzenetére
Rendben.
-
Chris0321
veterán
válasz
Winner_hun #17693 üzenetére
Az a baj, hogy már megint variáltak kicsit rajta, már a kisújszállási lehajtó után levették a sebességet 60-ra, majd 40-re. Nem adtak ki róla semmit, hogy milyen korlátozások vannak? Sajna már hazaértem, menet közben nem mertem jelentgetni a mobilról mert konvolyban mentünk és épp akkor fékezgettek egy futós miatt. A legnagyobb részen 90 lett a max. sebesség, csak két helyen vették még lejjebb.
-
Usgyi
aktív tag
válasz
Winner_hun #17671 üzenetére
Bele hallgatok, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
Kösz az infót és bocsánat az offért, befejeztem...
-
pvt.peter
őstag
válasz
Winner_hun #17657 üzenetére
Nálam még mindig problémás sajnos.
-
miauut
tag
válasz
Winner_hun #17571 üzenetére
Igen, kint van.
-
Laslow
senior tag
válasz
Winner_hun #17536 üzenetére
Sajnos nem javult meg: ma is jelezte tévesen napközben, hogy az adott szakaszon csak 40 km/h a megengedett sebesség, pedig valójában 50 (ld. #17532-es hozzászólás).
-
Laslow
senior tag
válasz
Winner_hun #17536 üzenetére
Holnap talán járok arra, remélem eszemben lesz megfigyelni.
-
Laslow
senior tag
válasz
Winner_hun #17533 üzenetére
Köszönöm!
-
Márton
nagyúr
válasz
Winner_hun #17435 üzenetére
Értem, tehát kizárólag forgalmi adatok elemzése alapján nem fog "okoskodni".
Jó tudni.
Csak azért furcsa, mert ha kicsit is belassult egy szakasz és kitérővel nyerhető pár perc, akkor azt az utat javasolja ugye. Ha vélhetően teljesen kihalt egy szakasz, pedig előtte fullon jönnek az autók és a lezárt szakasz után is megy rendesen a forgalom, akkor nem tudja kitalálni, hogy az vélhetően le van zárva, addig amíg valaki nem jelenti útlezárásként a dolgot. Hmm. -
Chris0321
veterán
válasz
Winner_hun #17339 üzenetére
Köszönöm.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Winner_hun #17048 üzenetére
Ezeket az időkorlátos dolgokat tudja kezelne a Waze? Ráadásul helyi idő szerint?
-
mirci18
addikt
válasz
Winner_hun #16953 üzenetére
Köszönöm a választ. Ezt szomorúan hallom.
De mivel ingyenes a program egy szavam sem lehet. -
mirci18
addikt
válasz
Winner_hun #16950 üzenetére
Köszönöm a választ.
Pedig volt útzár és mégis elvitt arra.
Be lehet a navigáción jelölni teljes útzárt? -
Oldman2
nagyúr
válasz
Winner_hun #16910 üzenetére
Ma jártam arra, tökéletes lett.
Tettem ma több "sima térképhiba" bejelentést is.
Ezek láthatóan működnek, már meg is kaptam a visszajelzést, hogy "Mi a gond?".
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Winner_hun #16916 üzenetére
Nem kaptam semmit, köszi
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Winner_hun #16910 üzenetére
Köszi,
Összesen 4 (azaz négy) bejelentést tettem az úton.
Kettőt Mezőtúr felé (az érintett szakasz elején és végén), kettőt pedig visszafelé Törökszentmiklós felé (szintén az érintett szakasz elején és végén).
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Winner_hun #16907 üzenetére
Útfelújítás zajlik, nem hiszem hogy úgy maradna, ha elkészülnek.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Winner_hun #16848 üzenetére
Ha már előzmények:
De jó lenne, ha másik eszközön is szinkronizálni lehetne... -
kmarci25
veterán
válasz
Winner_hun #16840 üzenetére
Nekem is megjött és megoldották a problémát.
A beta feliratot én is csak apkmirror-on látom, de nem értem... -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Winner_hun #16837 üzenetére
Mikor adják ki?
Nálam még 4.81.04, nem mutat újabbat. -
F-ECT$
titán
válasz
Winner_hun #16609 üzenetére
Sőt, inkább ne is üljön soha többé autóba
-
Faterkam
addikt
válasz
Winner_hun #16565 üzenetére
-
Siriusb
veterán
válasz
Winner_hun #16569 üzenetére
Ha rákeres az ember, van is találat.
-
Chris0321
veterán
válasz
Winner_hun #16565 üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz
Winner_hun #16254 üzenetére
4-5x ~50km-t tettem úgy, hogy végig bohóckodott; sajna nem tért észhez.
-
viktorhu
veterán
válasz
Winner_hun #16199 üzenetére
Itt többen is, pár éven át ez volt az egyik visszatérő téma. Ugye elindulsz reggel munkába, betervez cikkcakkban, amikor mehetnél egyenesen is. A magyarázat mindig az volt, hogy ha egyszer megtervezte az utat, nem fogja megváltoztatni a forgalom változásával, csak ha jelentősebb idő-megtakarítást lehet elérni vele.
A menetidő változatlan meg hasonló kiírások nem erre vonatkoznak, ott az eredeti útvonal menetideje változna alaposabban, ezért tervez újat, de ott is meg kell lennie egy bizonyos relatív nyereségnek a változáshoz.
A lényeg: két perc nyereségért nem tervez újra a stabilitás kedvéért, így megmarad a cikkcakk (városban ez a jobbkezes cikkcakk, autópályán meg a lemegyek-és-feljövök cikkcakk). Ezt csak időnkénti manuális újratervezéssel lehet elkerülni.
-
bl4ze
veterán
válasz
Winner_hun #16156 üzenetére
Ok, köszönöm. Folyamatosan rosszul tervez, több kolléga is panaszkodott erre, és vendégek akik érkeztek navival az irodaházba.
Köszi, remélem jó lesz már akkor -
válasz
Winner_hun #16009 üzenetére
-
válasz
Winner_hun #16007 üzenetére
Holland pályán lévő kameráról kérek pontos linket - hátööö, ezt, h gondoltad kivitelezni?
Elmentem mellettük addig ok. De, h mondjam meg hol voltak? -
Kronk
őstag
válasz
Winner_hun #15953 üzenetére
Szia, most rosszabb lett, semmit sem mutatott, csak a körforgalmat ami onnan kb 600 méterre van.
-
Kronk
őstag
válasz
Winner_hun #15953 üzenetére
hol lehet tekerni rajta, mert a térképszerkesztőben nem találtam?
amúgy pedigmegnézem majd, gondolom idővel frissül
-
viktorhu
veterán
válasz
Winner_hun #15937 üzenetére
Ha már javítunk, akkor: Waze-zel - Waze mint ways, utak
-
Rick4
félisten
válasz
Winner_hun #15937 üzenetére
Nem Waze-zel?
Zeon.hu: Köszi, ez volt a jó megoldás.
-
bociusz
aktív tag
válasz
Winner_hun #15889 üzenetére
Köszi!
-
trebrona
nagyúr
válasz
Winner_hun #15891 üzenetére
Ok, majd megnézem, ha arra járok, és megírom. Köszi még egyszer.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Winner_hun #15888 üzenetére
Köszi, igen vannak.
-
bociusz
aktív tag
válasz
Winner_hun #15884 üzenetére
Ha már kívánságműsor
Péliföldszentkeresztnél javítottam az utcákat és felrajzoltam a Gerecse Natúrpark Látogatóközpont új parkolóját, viszont a 1124-be nincs jogom bekötni, rá tudsz nézni?
Ill. 1 kilométerre keletre szintén a 1124-esbe kéne bekötni egy csak célforgalom/magánutat.
Köszi! -
trebrona
nagyúr
válasz
Winner_hun #15884 üzenetére
Köszi! 30-as sincs már.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Winner_hun #15881 üzenetére
Ha már sebességhatár, még ez sincs aktualizálva. Ránézne valaki?
-
Faby
senior tag
válasz
Winner_hun #15881 üzenetére
Ok, köszönöm.
Holnap megyek arra, nem hiszem, hogy addig átmegy, vissza pénteken jövök, csekkolom. -
Faby
senior tag
válasz
Winner_hun #15602 üzenetére
És mindenki másnak:
Soha az életben nem jutott eszembe ár alapján benzinkutat keresni, sem a Waze-ben, sem máshol.
1. eset: tudom, hogy hamarosan tankolnom kell, de nem égető, elmegyek a kedvenc, bejáratott kútra.
2. eset: Hosszabb úton vagyok, tankolnom kell, bemegyek az első útbaeső kútra, és tankolok. Nem érdekel, hogy 2 km-rel arrébb 2 Ft-tal olcsóbb, az teli tanknál is (50 l, max 70) 100-150 Ft. Magasról lesz@rom, nemhogy még menet közben böngészgessek, meg keressek árakat.
Ez megint olyan fícsör, mint a matricás szarakodósdi, nekem nem hoz semmi előrelépést, fejlődést, sőt, a régi módszer nekem sokkal jobb volt. Mármint fizetős autópályára értem.
Nagy kár, hogy nem lehet kikapcsolni, én is idegbajt kapok, amikor feldobja, hogy frissítsem az árakat.
Szerencsére reklámok mostanában nincsenek.
Tudom, antiszociális vagyok, vállalom, nekem ez így jó. -
axioma
veterán
válasz
Winner_hun #15602 üzenetére
Hat ertem en hogy masnak segit, de engem irritalt. Es mostanaban nem jott fel, pontosabban amikor atallitottam volt olyan erzesem h kevesebb - lehet placebo-hatas
. Tegnap pedig az uticelom is egy benzinkut 100m-es korzeteben volt es nem remlik [vagy csak nem neztem oda]. Legkozelebb direkte nezni fogom, bar ingazas nelkul ez idoben soka is lehet.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Winner_hun #15586 üzenetére
Köszönöm!
-
winotto
tag
válasz
Winner_hun #15502 üzenetére
igen ma jött egy frissítés és jó lett
-
snipy
tag
válasz
Winner_hun #15477 üzenetére
Ennyire nem ismerem mi fő a boszorkánykonyhában.Józan paraszti ésszel azt gondolná az ember, hogy fejlesztési költségek optimalizálása lenne a cél/pl mint autógyártás/....vagy hasonló...de nem értek a lovakhoz
-
snipy
tag
válasz
Winner_hun #15475 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun #15157 üzenetére
Térképszerkesztőknek nem ér beállni a versenybe.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Winner_hun #14838 üzenetére
-
eisento
addikt
válasz
Winner_hun #14830 üzenetére
akkor johet egy ujabb? Torokszentmikloson van fix trafipax. ha mezotur iranyabol jovok t.miklosra szepen jelez mar a claas hungarianal, viszont ha miklosrol mezotur iranyaba haladok csak akkor jelez amikor athaladok a kapu alatt.... kicsit fura...
-
Chris0321
veterán
válasz
Winner_hun #14787 üzenetére
Az a baj, hogy figyelni szokta a rendszer, hogy épp gurulok-e és nem szokta engedni a beírást ha igen. Plusz vezetés közbe nem is biztoslnságos mert a számokat a betűkből kell előhozni. Ezért lenne jobb a másik megoldás ahol csak rányomsz a megfelelő sebességkorlátozásra és elküldöd.
-
Faby
senior tag
válasz
Winner_hun #14780 üzenetére
Eddig elég jól működött, hogy ide beírtam, és valaki javította.
Menet közben nem fogok menük almenüjében turkálni.
Akkor így marad. -
Chris0321
veterán
válasz
Winner_hun #14783 üzenetére
Igen, egyszer próbáltam ilyet módon jelenteni csak mire nagy nehezen találtam parkolót pesten már sietnem kellett és kiment a fejemből a jelentés és gyorsan bezártam a programot és utána már nem találtam. Plusz általában nem egy ilyen jelentést kellene írni és nem tudom többet lehet-e később megírni plusz úgysem emlékszel már rá, hogy most akkor milyen az új korlátozás amit be kellene írnod.
-
Chris0321
veterán
válasz
És ezt vezetés közben, egyedül ülve az autóban, hogy oldja meg az ember? Nem lehet állandóan félreállni, főleg ha időre kell menned egy főúton ahol erre még hely sincs. Én is a Bociusz által leírtak szerint jelentettem nem egy új korlátozást még március előtt és tudtommal azóta sem lett javítva. Ha nem érdemes így jelenteni a dolgokat akkor ki kellene venni ezt a lehetőséget.
-
bl4ze
veterán
válasz
Nálam újra előjött a 92%-os hiba, pedig napokig nem láttam. 2 telefonon is. (Android)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun #14616 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Winner_hun #14611 üzenetére
Elküldtem radi8tor-nak már.
Ha nem jut rá ideje, bedobom ide. -
viktorhu
veterán
válasz
Winner_hun #14046 üzenetére
Csak ott meg a Google szokásos hülyeségei bejönnek. Elkezdtük használni 2010 körül, aztán jött a Google Plus, átrakták oda a funkciót, a mapsben meg letiltották. Oké, telepítsünk Google Plust. Használjuk pár évig, aztán egyszer csak kiírja, hogy átköltözik a funkció a maps-re, ahol természetesen megint újra jóvá kellett hagyni mindkét személynél a megosztást.
-
válasz
Winner_hun #13316 üzenetére
Pont most néztem, köszi.
-
válasz
Winner_hun #13304 üzenetére
Köszönöm!
-
Faterkam
addikt
válasz
Winner_hun #13247 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Winner_hun #13183 üzenetére
Azóta nem jártam arra.
Amúgy "Rossmann Győr" van bediktálva, ott a jó cím kiválasztva. -
Csabex
őstag
válasz
Winner_hun #13167 üzenetére
Én nem rugózok... rugóztatnak
Olvass vissza miből is indult ki ez az egész... De igazad van egyébként! Itt és most elengedtem a dolgot
(#13168) hunfatal: Minek másoljak a telóra, ha a magnóm alapból usb-s és ami azt illeti egyszerűbb, gyorsabb és sokkal kézenfekvőbb egy pendriveot kihúzni a műszerfalból és kicserélni másikra... Vezetés közben nem nyomkodom a telefont, inkább az útra figyelek... Tolattak már belém vonóhorgos autóval telefonálás miatt pl.
-
Csabex
őstag
válasz
Winner_hun #13165 üzenetére
Ok, elnézést mindenkitől, hogy magamból mertem kiindulni, de igeni létezek és létezik ilyen is, hogy valakinek nincs, vagy nem is akar előfizetést bizonyos okok miatt... Nekem nem lenne értelme mobilnetre előfizetni, én nem az az ember vagyok akinek elengedhetetlen az online világ... Még messengerem meg fb appom sincs telepítve és nemsoká váltok más oprendszerre az androidról.
-
Csabex
őstag
válasz
Winner_hun #13155 üzenetére
De a mi a ráció benne, ha mind online és 600 Mb kb 1000 Ft? Kérdem én...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Winner_hun #13060 üzenetére
Kösz!
Ősszel is, idén is és tegnap is rossz helyre navigált.
Persze már tudjuk a jó irányt, de nem árt a javítás. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Winner_hun #12996 üzenetére
Nyilván azokról beszélek, ahonnan nincs egyéb kijárat!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Winner_hun #12996 üzenetére
Mondjuk, mert ott van a térképen a benzinkút.
-
Rick4
félisten
válasz
Winner_hun #12972 üzenetére
Igo esetében a program tisztában van azzal, melyik sáv visz a megfelelő irányba, és amikor közeledik egy ilyen kereszteződés, elágazás, akkor bedob 10 másodpercre egy képet, hogy a meglévő 4-5-6 sávból nekem melyikbe érdemes sorolni. Ez egy statikus kép, ami az adott helynek megfelelő módon jelez.
Pl a Westend előtti elhaladás után a nagy kereszteződésnél is lehetne egy ilyen, pont elég életszerű a példa, el lehet fordulni jobbra a Ferdinánd hídon, kicsit balra a Váci útra, meg ugye ott a kicsit jobbra haladva megkerülöd a Lehet teret, de 50 m múlva ismét kettéválik az út, a két baloldali sávban mehetsz a Victor Hugo u felé a tér körül, a két jobbosból a Lehet út felé. Na ott pl a tarts jobbra konkrétan totál megtévesztő.. Mennék a Pannónia utcába a Victor Hugo utcán keresztül, westend előtt szépen bemondja, hogy tarts jobbra, jobbra tartok, és már nincs is hova visszamenni, mert az két jobbos sáv a Lehel u felé visz, a két balos hiába menne arra, amerre nekem menni kellene, nincs idő, nincs hely visszasorolni. Egyszer csak trallala, újratervezés... Egyszóval a jobbra tartás átverés volt, pont múlt héten történt meg a dolog..... Nyilván nézhetném a kijelzőt, memorizálhatnám a térképet, kanyarokat, és ugyan a waze mindent visz, egy ideje csak ezt használom, de ez a sávinfó funkció néha igencsak jól jönne.
-
Rick4
félisten
válasz
Winner_hun #12970 üzenetére
Ha ott kirak egy kis képet, hogy a 6 sávból melyik kettő jó nekem, (mint az igo sávinfója) akkor mondhat amit akar.
-
Márton
nagyúr
válasz
Winner_hun #12878 üzenetére
értem
hát ez van -
Rick4
félisten
válasz
Winner_hun #12819 üzenetére
Értem én, ismerem is a szabályt, sőt, alkalmazom is, mert szeretek mindenhova odaérni, de nekem is az volt a meggyőződésem, hogy a 90-es tempóval kalkulál, ha 50-nel megyek, akkor is....
A historikus adatok pl 3 hét havazás után beállhatnak 40-es átlagra is, vagy ennyire ne menjünk bele?
-
Beri
addikt
válasz
Winner_hun #12713 üzenetére
Mert nem eladó a lelkem, azért. Legyen opció, hogy fizetek az alkalmazásért. Amíg ez nincs, addig az én utálatomat elnyerték.
-
vaakuum
addikt
válasz
Winner_hun #12738 üzenetére
Pont nem jártam arra kedd óta, csak most jutottam el oda, hogy gondoltam itt rákérdezek. DE akkor műxik, ez a lényeg, thx.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Winner_hun #12720 üzenetére
-
axioma
veterán
válasz
Winner_hun #12720 üzenetére
kosz
-
axioma
veterán
válasz
Winner_hun #12713 üzenetére
Mert fel_UGRIK_, eltereli a figyelmet. Nem olvasom a tartalmat, pontosabban csak megallapitom, hogy szamomra nem relevans. Mellesleg valaki irta es masik oldalrol abban is igaza van, hogy pirosnal megallok, pont meg akarom nezni azt hogy merre tovabb, erre nem latom mert kitakarja, oda kell nyulni nem csak rapillantani.
Igen, fizetnek en is erte. -
Márton
nagyúr
válasz
Winner_hun #12668 üzenetére
igen, ez világos
-
Márton
nagyúr
válasz
Winner_hun #12665 üzenetére
köszi
figyelem továbbra is, egyszer csak aktiválódik -
Márton
nagyúr
válasz
Winner_hun #12662 üzenetére
pedig bekapcsoltam az erre az útra opciót, valamiért nem lövi le a képernyőt
-
Márton
nagyúr
válasz
Winner_hun #12656 üzenetére
köszi
+akkor még bizonyos akkuszint alatt kapcsol csak be?
Ez nem kéne, mivel pont az lenne a jó, hogy ne merüljön a teló a wireless töltőn, azért mert navit használok.
30% cpu-t eszik az S6-omon és pont merül közepes fényerőnél. Nem nagyon, kb. 10% / óra. De ha kilépek a főmenübe, úgy nem merül, hanem tölt. Tudom, használjak kábeles töltést, de egyrészt kíméleni akarom a csatit, másrészt egy mágneses Qi töltővel használom a kocsiban, ami irtó kényelmes és nagyon stabilan tartja. -
Faby
senior tag
válasz
Winner_hun #12651 üzenetére
Lehet, hogy van időd, de ez akkor sem megoldás. Most ez, utána az, később meg egy harmadik variáció, vagy akár az, amit én is említettem, hogy nem talál hálózatot a hívás után.
Megnézem, minden hétfőn járok arra, de kiállni nem fogok, jelenteni meg nem tudom, hogy bejelentkezés nélkül lehet-e, nem úgy használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max