Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz Donki Hóte #18127 üzenetére
Nem tapasztaltam semmi hibát a saját baki elkövetésén kívül.
Nem kapcsoltam bd a GPS -t, ez miatt nyafogott, bekapcsolás után sem tervezett. Csak akkor tért észhez amikor újra csatlakoztam AA -hoz. Utána minden flottul ment. -
Nikaré
őstag
válasz Winner_hun #18018 üzenetére
Oké, danke!
-
Nikaré
őstag
Napokban végig haladtam Solymáron, végig 50 -es sebességhatárt mutatott, de zömmel 40 és 30 km -es táblák voltak.
Ilyen változás mennyi idő alatt megy át a frissítésbe?
(Én már nem javítok, a korábban említett lehurrogásom óta) -
Nikaré
őstag
Szia!
például innen -
Nikaré
őstag
Ezt már feladtam én is!
Rengeteg infót küldtem, térkép javítás esetén még kaptam visszajelzést, hogy abba ne nyúljak bele, az úgy jó!
Meg különben is, "pontszerzésre hajtok ezzel".
Körülbelül ez volt amit kaptam.
Miközben azt sem tudtam mennyi pontom van. Most sem tudom.
Mindegy is mert néhány ilyen stílus, megjegyzés után be is fejeztem a segítő szándékomat.
Tudomásul kell venni, ez egy ilyen ország, ilyen mentalitású minor hatalmasságok tömegei uralkodnak. -
Nikaré
őstag
Ilyennel akkor találkoztam (igaz másik navigációs appnál) amikor offlineba került a telefon.
-
Nikaré
őstag
válasz Márton #17345 üzenetére
Igen.
Az a tapasztalatom, hogy Xiaomi telefon valahogy nem tud megfelelő képfrissítést produkálni AA -val.
Saját kijelzőjén semmi gond, de kocsival összekötve szemrongáló és zavaró.
Nincs nagy merítésem mert egy telefon az alany és nem mai darab
(Redmi Note 9 Miui 13, Android 12 )
Viszont Huawei P30 PRO -val ilyen megjelenítési gond nincs. -
Nikaré
őstag
Én elkezdtem "tanulni" a térkép szerkesztést (úgy alakult akkor, hogy tudok időt szánni rá és a továbbiakban majd bedolgozom a térkép javításba stb.)
Ezt csak úgy tudtam, hogy a meglévő térkép szelvényben és rétegekben elkezdtem apránként kijavítani az apró "hibákat" .
Majd rövidesen kaptam egy mailt, hogy mit képzelek én a javítgatásokkal akarok pontokat gyűjteni stb. stb.
Csak néztem, hogy mi van!?
Vissza írtam, hogy nem úgy ébredtem amivel a kis ujjamban lenne ez a tudás, valahol el kell kezdeni, de, ha ez ekkorra probléma akkor pá'.
Többet nem térképeztem.
Forgalmi és egyéb helyzeteket rendszeresen jelzem, ennyi. -
Nikaré
őstag
válasz MikeWazowski #16249 üzenetére
Már a Waze sem a régi!
-
Nikaré
őstag
Lehet az a cél, hogy gmaps legyen a favorit?
Remélem nem döntik be a Waze -t!!! -
Nikaré
őstag
Srácok!
Gyors kérdés.
Az M1 - M7 kivezető szakasza (kifelé) a Tesco -ig az fizetős? -
Nikaré
őstag
válasz veressjanos #15393 üzenetére
Nemsokára vééér!
-
Nikaré
őstag
válasz Diamond500 #14928 üzenetére
92% nélküli
4.61.0.3 -
Nikaré
őstag
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy klónozva rendesen fog működni.
Tavaly 3 ilyen appot próbáltam, egy idő után nem jól működött vagy be sem töltötte. Ezen kívül 2 alapból felejtős volt.
Nincsenek jó tapasztalataim. Akkor Android 8 volt.
Jelenleg 10, de elment a kedvem a kísérletezéstől. -
Nikaré
őstag
válasz gzbotii #14068 üzenetére
Ha ez tényleg így van akkor valami nagyon nem jól működik! Mégis milyen időközönként kell babrálni vezetés közben az újra indítással, hogy friss infók kerüljenek az útvonalra?
Azt sem értem, hogy akkor mire gerneràl adatot menet közben? (Frissítés nélkül a csempék letöltèsén kívűl) -
Nikaré
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
Nikaré
őstag
Egy kis off kérdés.
M1 - M7 bevezető szakaszán a véda kapu alatt elfelejtett világítás bekapcsolást szankcionálják?[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz simico #13737 üzenetére
"Egyébként Mogyoród végén az első körforgalom csak szerintem agyrém? Biztos kifogyott a markolóból vagy földgyaluból a gázolaj, hogy nem bírták vízszintesre megcsinálni..."
Nagyok az elvárásaid!
Ilyenen már meg sem lepődöm.
Ez pedig baj mert ebből azt a következtetést vonom le, hogy ez egy ilyen ország.
Persze ez csak egy példa... kicsiben. -
Nikaré
őstag
A legutóbbi frissítés hozott valami újítást?
Vagy csak a szokásos nem látványos apróságok? -
Nikaré
őstag
válasz Márton #13626 üzenetére
Én azért használtam külön appot mert azt is meg akartam nézni, hogy pontosan lefelé és felfelé mennyit forgalmaz egy-egy applikáció. Rendszerezett táblázat szerűen és nem kellett ki be lépkednem a telefon menüjében mindegyikre külön keresve. Ennyi előnye volt számomra.
-
Nikaré
őstag
válasz ElektrikusDE #13630 üzenetére
Új útvonalon vagy a szokásos vonalat jártad?
-
Nikaré
őstag
válasz Cheap Trick #13577 üzenetére
Szia!
Szerintem nem.
A sávasszisztens funkciót sem tudja. -
Nikaré
őstag
Mi van ezzel a
navigációval?
Eldobálja GPS jelet, irreális útvonalakat tervez.
Képes volt le navigálni földútra kb. 2km kitérőre majd vissza.
Persze sokat jártam azon az útvonalon sok évvel ez előtt és nem mentem bele a sáros dagonyába.
Ez csak egy példa volt a sok közül ami az utóbbi időkben meglepően sokszor előfordul.
Ez a GPS jel eldobálás elég bosszantó!!!
Ja indítottam HERE maps, Google térképet ezek után felváltva, de velük ilyen gond nincs. -
Nikaré
őstag
A mostani (Play -ról tölthető) frissítésben mi az újdonság?
-
-
Nikaré
őstag
-
Nikaré
őstag
válasz Winner_hun #11627 üzenetére
Pont nem kellett ma navi, lehetőségem sem volt próbálni, tesztelni.
Jó, hogy rendbe jött mert késő délután használom. -
Nikaré
őstag
Nekem most azt csinálja néha, hogy a kedvencekből behozott cél után megtervezi, elkezd navigálni, egyszer csak eltűnik a vezető nyomsáv és az autó ikonja. A távolságot mutatja az érkezés idejét mutatja, de magát az útvonalat és az autó ikonját nem. Ja, nem csak a kedvenceknél, hanem a spontán beírt úti célnál is. A hang elnémulása nálam rendszeres. Töröltem az appot, újra telepítettem és mégis. GPS jel eldobása az nagyon ritkán van, szerver hiba az sűrűbben.
-
Nikaré
őstag
Play-en új frissítés érkezett.
Még nem indítottam, tehát nem tudom mi a változtatás (előny vagy hátrány )szerk.
megelőztek, nem is értem, hogy nem küldte el korában az írásomat pedig legalább 10 perce írtam (mobilról!)[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Faterkam #11244 üzenetére
Nekem nem kapcsolja be magától.
Sőt, ha előre nem kapcsolom be akkor hisztizik, hogy kapcsoljam be, oké bekapcsolom, de utána már nem talál jelet, sőt ilyenkor a hálózattal is összevesznek. Tehát ez után kilépés, net kapcsolat ki és ezt követően nekifutás még egyszer. Net bekapcsol, GPS bekapcsol, waze indít, ekkor jó az indítás.
Szeszélyes néha. -
Nikaré
őstag
válasz kmarci25 #11240 üzenetére
Igen.
Amit írtál, sőt amit korábban írtak azokat mindegyikét tapasztaltam már.
Úgy látszik ezek a hibák újabban természetesek. Függetlenül telefontól vagy sw -től.
Nekem nincs mókolva a telóm. Azt sem mondhatom, hogy televágtam volna minden sza. programmal.
Nemrég teljesen gyalulva és csak a legfontosabb programok kerültek vissza. Nem játszom telefonon, szóval az ilyen appok sem terhelik a készüléket. Úgy vettem észre, hogy kiszámíthatatlan lett a waze.
Jó, nincs és nem is lesz tökéletes program, de ezek a tapasztalt hibák számomra visszalépést jelentenek.
Pedig nagyon hamar megszoktam, megkedveltem. Sajnálnám, ha tartósan lefelé menne a színvonal. -
Nikaré
őstag
A leírtak és korábbi tapasztalatok miatt most nem merem frissíteni az appot.
-
Nikaré
őstag
válasz Winner_hun #11099 üzenetére
Forgalmi infót nem is kifogásoltam.
Az, hogy van összefüggés a bejelentett forgalmi adatok és a szerverről kiküldott útvonal tervezés között a tény, de az is, hogy a visszarakott korábbi verzió
nem fordít vissza egy egyenes úton, mint korábban, úgy, hogy forgalmi dugó pedig a közelben sincs. -
Nikaré
őstag
válasz Winner_hun #11097 üzenetére
Vissza tettem egy korábbi verziót, mostanában a fentebb leírt hibákat produkálja. Egyenes útról letérít, visszafordit stb.
Nem merem frissíteni. -
Nikaré
őstag
válasz Winner_hun #10985 üzenetére
Volt ilyen beállítási lehetőség?
Vagy van? Nem találtam menüben. -
Nikaré
őstag
Egy adott útszakaszon a kihelyezett sebesség korlátozó tábla és a naviban más szerepel, hol találom azt a lehetőséget, hogy ott azonnal tudjam jelezni, korrigálni?
[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz Szili17 #10420 üzenetére
Megy, próbáltam is, de a gond az, hogy a fizikai hangerő szabályozó a telefon hátulján van.
Amikor a tartóban van a telefon akkor meglehetősen akadályozza ezt a módszert.
Vezetés közben nem biztonságos így molyolni.
Jobban örültem volna, ha a hangszóró ikon nem csak azt a három funkciót adja, de ez van.
Témáról leakadtam mert ez csak egy kósza ötlet volt. -
Nikaré
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest