- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
"amikor átmész a határon, azt mindig látod a navigációban."
Az már késő.
Igen. Amikor megtervezed az útvonalat, és átnézed az egészet, akkor kellene látni, hogy merre visz. Ugyebár van, hogy Németország felé inkább Szlovénián keresztül akar vinni egy részen, és utána Graz-ba. Még ugye a településnevek sem mindig árulkodók.
Ha teljesen kinagyítod a térképet, hogy minden benne legyen, nem fura, hogy nincsenek országhatárok jelölve?
Csak úgy vannak az utak és települések a semmibe. Ez nekem mindig is fura volt. -
Kbali
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
Értem én hogy így a biztos , meg tudom hogy üresek , de aki arra jár az már nyomja a fékpedált
.
Jah a másik , hogy mikor lejössz a gyorsforgalmiról az 50-es tábla után , az első trafit is bemondja , ami a bal oldalon van , miközben nem is abba az irányba néz
. Az a Vecsés felől , a gyorsforgalmi felé haladókat nézi .Ez igaz a másikra hogy , hogy Vecsés felől jössz Budapest felé, akkor bemondja a másik oldalon lévő traffit , ami szintén nem arra néz, hanem a Vecsés felé érkezőket nézi (már ha lenne benne egység
). -
WhiteWalker
nagyúr
Amúgy a reptér felé a gyorsforgalmin ahogy lejössz a Waze jelzi a traffipax kamerát (az egyik befelé mér(ne) a másik kifelé az Üllői út elágazás előtt) , de mindkettő üres
.
Nem tudom hogy így marad e , vagy előbb utóbb kerül bele kamera is , de sokan nem tudják és padlóig lassitanak
.Nem lehetne ennek valahogy utána járni vagy jelölni hogy "fake" kamera van ott?
-
fant0mi
őstag
-
Atomgeszi
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
Már én is kinombam röhögtem
.
Igen van kerékpár sáv , viszont nem tudni hol és hogyan történt a baleset , sajnálom az illetőt nyilván
, ettől függetlenül annyira kabaréba illő az egész ami ott történt , és ez a baleset megkoronázta az egészet. De legalább megnyílt végre , ez az egyetlen pozitívum.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
ToXeN
tag
-
fant0mi
őstag
-
fant0mi
őstag
-
fant0mi
őstag
Én ezekre már kikapcsoltam a jelzést, meg a kátyúra is. Végig nyomja az egész útra, hogy köd, látom bmeg, abban vezetek 2 órája már. A kátyú az hasonló, végig kell nyomni, igen, az egész főút ilyen 40 km hosszban, hogy le van szakadva az úttest széle. Viszont ismeretlen helyen jól jönne, de beáldoztam a nyugalom oltárán.
-
Essejó
veterán
Múltkor M5 kivezetőn Trafi jelzés K nagy torlódás, terelés mindenkit a belső sávba. Baleset , rendőri helyszínelés, 2 sáv lezárva.
Más:
Ma este ½11 körül jövök át Újpst felől az Árpád úti felüljárón, kiírja a Waze, hogy: Veszély, 520 méter múlva Zivatar. Wtf? Az tény, hogy csepegett az eső, de zivatarnak nyoma nem volt sehol. -
whbear
őstag
Szia,
Köszönöm a választ. Már működik, de pl ha Hegyeshalomig tervezek, levisz Győr után a pályáról aztán később vissza. Jobbnak látom a 4 megyeit külön-külön kiválasztani.
Egyébként persze, ez ilyen, de mentségére legyen mondva, hogy a többi még a rosszabbtól a használhatatlanig terjedő skálán mozog. -
Atomgeszi
nagyúr
63-ason egy több km -es egyenest bénított meg ez a jelzés, mert mindenki baxott menni 70-nél többel és mindenki kereste, hogy miről is van szó. (Ettől függetlenül azt sem értem soha, hogy egy 90-es úton, MIÉRT KELL 70-el menni, ha trafi "várható".
)Természetesen nyomtam, hogy nincs ott. De biztos valami gyökér bejelezte utánam ugyanúgy.
Erre nem volt még ötlet, hogy mivel lehetne helyettesíteni? Pályán is többször bejelölik. Én még talán a legjobb megoldásnak a sárga háromszöget látom, de értelme annak sincs ennél az autónál.
(Jó mondjuk egy pályán, ha valaki nem vett jegyet és még a lehajtó előtt meglátja, akkor lelép mondjuk) -
WhiteWalker
nagyúr
-
Debilon
addikt
-
Atomgeszi
nagyúr
-
TomBond
aktív tag
-
Atomgeszi
nagyúr
-
focvis
veterán
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
-
focvis
veterán
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
-
fant0mi
őstag
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Faterkam
addikt
-
focvis
veterán
-
focvis
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
-
focvis
veterán
Cool
Közelebb van a kereszteződéshez, mint a térkép mutatja. Kb. 20 méterrel előtte van, ha Zalaegerszeg irányába haladsz és úgy a jobb oldalon. (Ha nincs előttem egy tgk. vagy tudok előzni, akkor belerongyolok 100, mert amúgy adná.)
Vasárnap igyekszem fotózni, hogy egyértelmű legyen, most a meglepetés hatott.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Bár késő este volt már, innen nézve, jobbra ment mellettem az autó gond nélkül. Ami a képen sárgázva van sáv. De nekem most nem világos a Waze térképén ,hogy mindkét irányban zártnak mutatja vagy csak a körforgalomba bevezetőt a jobboldali útról?
Megyek még arra a jövő héten, megnézem jobban.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Donki Hóte
veterán
Errefelé lakunk, ahol az M1 felújítás megy. Eddig csak az M0 felé nem lehetett menni, de mostmár lezárták a Biatorbágy - Páty közötti utat is, ahol eddig kerülő úton, de fel lehetett menni az M1-re és a terelés belső sávjában lehetett húzni az M1-M7 közös szakasza felé.
Mostanában tőlünk nem lehet bejutni Budapestre, és ezen nem segít se a waze, se a GMaps, se a Sygic, se az OsMand, se a TomTom, se a Here, se a jóisten
-
Atomgeszi
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
klassz 
Esetleg nem lehetne olyan kóperáció az FKF-fel , MOHU vagy hogy hívják Budapesten a kukasokat , hogy ha elindul a kukás autó akkor azt jelezze a Waze , és ne vigyen be az adott utcában ahol épp munkáját végzi? Tehát figyelbe vegye a kukás autók helyzetét és kikerülje őket útvonal tervezéskor? Vagy ez már túl science fiction??

-
fant0mi
őstag
-
WhiteWalker
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
iOS-en az általános beállítások alatt van (javasolt utak névvel). Viszont szerintem semmit nem ér: pl. én rendszeresen (99%-ban) nem megyek a Váci út helyett az Óceánárok-Megyeri útvonalon az M0 felől, mégsem ajánlja soha a Vácit, még akkor sem, amikor továbbmegyek arra és újratervezéskor 1-2-3 perccel rövidebb lesz a menetidő.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
Ennek csak problémái vannak. Ma tetézte ismét
. Taksony , Fő úton brutál dugó , állt az egész baleset miatt , ez látható is a képen, de a Waze ismét nem ismeri a "kertek alatt" tervezni fogalmát.
.
Valamiért az alternatív útvonalakat vagy nem ismeri , vagy nem akar róluk tudomást venni . Vagy csak simán kivették ezt a funkciót. 🤷Pirossal jelöltem az általam járt útvonalat, miután láttam hogy áll az egész Fő út , ismerve a környéket letértem rá , néhány autóst leszámítva üres volt.
.
Waze alszol???
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Essejó
veterán
'81 Február óta van jogosítványom. Akkoriban volt egy Budapest atlaszom és egy Magyarország autó utjai atlaszom, és mindenhova is odataláltam.
Pl BP vásárvárosból Egerszalók, utca házszámot nem tudtam, csak azt, hogy egy Orosz tipusú faházat kell keresnem.
Bementem az első kocsmába Egerszalókon érdeklődni.
Mindjárt akadt valaki aki 1 nagyfröccsért elnavigált oda.

-
Kbali
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
Sajnos nem néztem a bejáratnál, de hosszú volt, az biztos. Az a gyanúm, hogy nincs benne az információ/képesség, hogy tudja, alagútban van és onnan sehová nem tudsz menni. Igo anno tudta, mint "útvonalon tartás" asszem. Ha nem talált gps jelet, akkor feltételezte, hogy haladsz az előre tervezett úton.
Megnéztem, perplexity szerint kicsit több, mint 3 km -
Kbali
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez a kettő pont elég volt hogy ne használjam.
.
Ráadásul anno megvettem , igaz nem prémium plussz tag vagyok , csak sima prémium.
Adok még egy esélyt neki , mennem kell a 7. kerületbe Dunavarsányből. Meglátjuk hogy navigál.Azt mondanom se kell hogy reggel a Waze megint "okos volt" simán bevitt a dugóba , (Szigetcsép --> 14. kerület ) , át Csepelen. Bravo , a kezdeti kiírt étkezéshez képest 10 perc késés. Ami nem sok , de a szokott útvonalon megyek ilyen nem szokott lenni, vagyis ritkán...és ülhettem a dugóban több helyen is.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
Félre értés ne legyen , nem a munkádra tettem a megjegyzésem (tiszteletem innen is) , mert ez csak csepp a tengerben , hogy ott épp nincs benne a lezárás és tervez az útvonallal , engem jobban bosszant , hogy szinte alig tervez másfelé, kikerülve a dugót , mint ahogy a képen látszik amit küldtél. Ez jobban dühít. Régebben tök jól működött.
De azért képes pluszt 10-15 km-t autóztatni a nullason , hogy nyerjen 5-8 percet.
. -
Oldman2
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
Én egy szóval nem mondtam hogy a te hibád!
Ezt nem tudom miből sikerült kikövetkeztetned?
De szavaiddat tovább véve, 2024 október óta ha lekerült a Waze-ban a zárlat, ergo megnyílt , miközben nem , és azt akarod bemesélni , hogy azóta egy év távlatából senki nem jelezte hogy ott lezárás van?
Ha nem baj , ezt nem veszi be a gyomrom.Kicsit más: ma kb 2 év használat után mondom megnézem ismét a Sygic-t . Hát a navigálással nem volt gondja , a magyar ragozást leszámítva ( "fordulj jobb a Kossuth Lajos utca"
, kb mint egy Google fordító) nem volt gond. Aztán jött a kispesti Ady Endre , ahol ide érve a Kossuth Lajos utcából nem közvetlenül vinne balra , hanem előbb jobbra az Adyra, majd utána balra balra fordítana vissza
.Nahh jó, hagyjuk ezt a Sygic-t is , tök ismeretlen helyen nem bíznám így rá magam.
-
WhiteWalker
nagyúr
Tehát az a hibás aki arra jár és nem jelenti be , hogy hónapok óta folyamatosan le van zárva?
Ezek szerint valamikor a Waze jól mutatta , de akkor mi alapján került ki , hogy ott biza lezárás van? Mikor fel sem oldották.
Nekem ebbe nem kicsi ellentmondás van.
És igen , továbbra is szarezafos!Bevisz a dugóba , alternatív útvonalat "kertek alatti" kerülést nem csinál , soroljam?
Nem értem , miért kell ennyire egyeseknek kardosokni mellette? Hiszen nyilvánvaló hogy érdemi fejlesztés nincs , csak a minőség romlik. -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
A két dolognak nem sok köze van egymáshoz. Ez a Kiskunfélegyháza.- Szentes összekötő út, (a híres vályús 451-es) rendszeresen járnak arra, és a programnak nem tűnik fel, hogy egy hete mindenki kerül, még véletlenül se megy egyenesen, holott előtte napi többezer jármű ment keresztül a most lezárt szakaszon. Ezzel szemben egy frissen felvitt utca azért friss, mert most közművesítették a telkeket, tehát előbb- utóbb oda akar jutni a kőműves, tervező, ács, burkoló, festő, villanyszerelő, azaz ritkán van olyan, hogy felkerül egy utca, és nem jár oda senki. De ha jár is, itt most egész másról van szó.
Ha Zalaegerszegről el akarok jutni Mátészalkára, akkor nem egy újonnan felvitt utcában akarok meni, hanem a legjobb úton, ha épp Kiskunfélegyházáról megyek Mezőkováxcsházára, és a 137km-es autóplyáa helyett rányomok a 108km-es 451-es úton való haladásra, akkor elég gáz, hogy a programnak fogalma sincs a lezárásról, és mivel minden más megoldás hosszabb legalább 50m-rel, erőlködik, hogy de ott mennyé mán. :D Annak fényében, hogy a gfmaps ismerete a lezárás tényét, és ezért rögtön a kerülőutat mutatta, még nagyobb szégyen, és ezt felesleges próbálkozás kiamgyarázni.Ja, és ha Zalaegerszegről el akarok jutni Mátészalkára, akkor nekem tudnom kell azt is, hogy az 500km fölött van, és ott a beállított vagy meg se vett a matricáim semmit sem érnek.
Sokszor leírtam már, saccra 4 éve nem jelentek semmit, mert le lettem oltva, hogy minek jelentgetem Marcali város kellős közepén a minimum fél évre lezárt, útépítés alatt álló útszakaszt, majd rájönnek, hogy nem tudnak arra menni. -
Rick4
félisten
-
Laslow
senior tag
-
Laslow
senior tag
-
Bal0924
senior tag
-
Laslow
senior tag
A Waze bennem olyan érzést vált ki, hogy nem szívvel-lélekkel csinálják a készítői, hanem mintha csak kapnának a fejlesztők egy körülbelüli specifikációt, hogy miben változzon a következő verzió, de egyébként aki leprogramozza azt sem tudja, milyen alkalmazást készít, csak úgy-ahogy igyekszik a specifikációnak megfelelni. Annyiszor éreztem már, hogy csak egy minimális, semmibe nem kerülő módosítás kellene, hogy sokkal használhatóbbá váljon az egész, de nem, tulajdonképpen frissítésről frissítésre egyre rosszabbá válik.
-
Atomgeszi
nagyúr
Csak tudod az is bosszantó, hogyha az ember nem figyel, akkor simán elvisz úgy, hogy nem is figyelmeztet. Érted, még egy piros üzenet sem jön, hogy "Figyelem! 500 km feletti tervezésnél a tervezés során az érvényes matricákat figyelmen kívül hagyja"
Párszor már majdnem Mariborban kötöttem ki, és akkor megy a matek, hogy mit állítsak hogy, hogy jó legyen... Előtte maps-en tervezzem meg az 500km alatti pontokat, aztán wazeban fel, aztán menet közben megint 500 km pontok... Szar ez így nagyon.
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
-
axioma
veterán
-
Rick4
félisten
Tehát egy lassú jármű esetén már bedobja a lassan haladós, már- már dugó szintű jelzést? Furcsa dolgok ezek, ha én fejlesztenék ilyen szofftvert, vagy leglaábbis a közlekedők sebessége alapján tervezhető dugóelkerülést, eskü úgy csinálnám, hogy ha valaki egy adott szakaszony 30-cal cammog, megnéznék ugyanott mást 2-3 percen belül, hiszen pont ez a környék az, ahol ezt biztosan egyszerűen meg lehe ttenni, és ha az is lassú, már 66%, hogy valami gond van, ekkor már kiarknám 3 percre a torlódást, de ezt minden új gyorsan haladó feloldhatná, és minden lassan haladó újabb 3 perccel meghosszabbíthatná.
Az érthetetlen, hogy 2 perccel később már megy a következő 50-nel, és ő még mindig torlódást lát?Nem vagyok közlekedésszervező mérnök, de még csak szoftverfejlesztő sem, de aki ezt úgy csinálta, ahogy most működik,m tehát egyetlen lassan haladóra bevág egy 15 percig tartó jelzést, az nem sokszor autózhat olyan szakaszon, ahol mások is járnak, netalántán néha torlódnak...
-
Rick4
félisten
-
Márton
nagyúr
-
Rick4
félisten
A baj az, hogy egy 10km-es úton is lehet olyan 1000m-es szakasz, ahol nincs hova visszafordulni, lekanyarodni, és teljes útzár, baleset utáni terelés kavar be, ez alapján végülis tök mindegy, hogy számol a program, ha szerencséd van, nincs semmi, ha nincs, 10 percetz késel, ha nagyon nincs, akkor 2 órát fogsz ott állni, bármilyen módszerrel is kalkulálnak neked ÉVI-t.
Szóval ebben a történetben a legkisebb tényező a program ÉVI számolása.
-
Rick4
félisten
Benne van, hogy több módszer alapján számol, és mindenkinek máshogy igazítja, de mondom, az igo 15 éve korrekten számolt a saját valós adataimból, nem éreztem problémásnak, persze olyan, hogy dugó miatti késés meg hasonlók nemigen voltak. Ehhez hozzá kell szokni, egyébként is időben kell indulni, és akkor nincs gond.
-
Rick4
félisten
Szerintem feleslegesen bonyolítják, az igo féle módszer tökéletes volt, az adott ponttól a célig az átlaggal számolva elég jó közelítő értéket kapsz, hiszen ez az alapelve a sima távolság és sebességfüggő időtartam számolásának is, ha rajtam múlna, 500km hátralévő táv fölött 10 percenként, 500-100km között 5 percenként, 100-50km között 3 percenként, 50km alatt 2 percenként 10km alatt 1 percenként megnézném ugyanezt, és a kalkuláció eredményét tenném ki érkezési időnek, utána lehet korrigálni.
Amúgy valami ezzel nagyon nem stimmel, mert rengeteg alkalom vna, amikor a rendzser dugót, toirlódást, lassú haladást jelez, miközben senki sincs az úton- azaz ez a fajta módszer sem akkor nem működik, amikor dugó van, sem akkor mikor gyér a forgalom, sem akkor amikor az autós saját magától halad más sebességtartományban lásd ismét az utánfutó...
Ilyenkor szerinted hogy számol? Torlódás, miközben az úton meg senki sincs. Kereshetek képet róla, akkor se értettem, azóta se, 10-ből 5 esetben kamu torlódásokat ír... -
Rick4
félisten
Ez lehet jó is, meg rossz is, nekem furcsa, mert ahog yjövök le az M7-esen, mindig kések ahhoz képest, amit előtte megad. Anno igo esetén volt olyan, hogy az érkezés volt mondjuk 10:22, ha elkezdtem nyomni, lement 10:18-ra, ha lassítottam, felment 10:25-re, ott megvizsgálta bizonyos idúőszakonként, hogy attól a ponttól a célig mennyi lenne az érkezés szabályos sebességgel, mivel gyorsítottam, az adott időpillanatra közelebb kerültem, és emiatt átszámolta az érkezést.
Namost tegnap pont úgy mentem, hogy minden sebességhatárt betartottam, mert két feladat volt egész nap, és direkt időben indultunk, hogy ne kelljen sietni, és legyen idő mindenre, és gyakorlatilag percre pontosan a gmaps-os érkezést hozta, 2 percet késtem a balatonlellei mol kútról induláskor kiírt 12:52-höz képest, pedig az 3 óra, 219km-es út volt.
Hogy most azt hogy csinálta, hoghy én nem mentem gyorsan, és kiírta, hogy 12:54-re fogok odaérni, azt nem tudom, de az biztos, hog yhazaffelé azM7-esen nekem hiába számolt volna 130-cal, meg a tereléseknél 100-zal (mert mindenki annyival ment) ha én csak 110-zel jöttem lefelé, és 8 perccel később érkeztem haza.
És egy csomó más esetet is tudok, mikor a kiírt sebességhatár és az ott elhaladó autók sebessége köszönőviszonyban sincs egymással, azaz ez egy szabályosan, vagy más ritmusban közlekedőnek nem segítség, hanem akadály, lásd a ma délelőtti utánfutós hozzászólást. -
focvis
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
-
Debilon
addikt
-
focvis
veterán
-
miauut
tag
-
tyielow
aktív tag
-
joci86
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
-
hódmaci
senior tag
-
hódmaci
senior tag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
hódmaci
senior tag
Essejo
De így csak akkor tudom jelenteni ha arra járokvagy rosszul gondolom......
Értelem szerűen ezt az útvonalat nem járnám be ez miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak úgy vannak az utak és települések a semmibe. Ez nekem mindig is fura volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)