- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
whbear #19021 üzenetére
Töltsem le azért az appot.
Erőlteti , mert e nélkül nem lehet letölteni...
Oké letöltöttem, nem lehet az appba beállítani hogy hova mentse (lehet én vagyok a béna ) , hogy később kimásoljam a telefon másik mappájába...
Mert letölti az Android/data/mega.privacy/cache mappába , de innen nem lehet kimásolni.Az appban utólag sem lehet megnyitni innen .
-
Rick4
félisten
válasz
whbear #18952 üzenetére
De szabályos, ugyanis az egyetlen kitétel, hogy a művelet ne befolyásolja a mérést, és ettől a trafi meg tudja mérni az elhaladókat, tehát szabályos, íme kettő találat az ezer linkből: [link] [link]
Az más kérdés, hogy pl a németeknél biztosan tilos előrejelző appokat használni, de annak ehhez nincs köze, itt sem app használatról van szó, hanem a szembejövő jelzéséről, amire nincs tiltó szabály, azaz legális, és ahogy országonként eltérőek a sebességhatárok, matricák, behajtási feltételek, akár tömeg akár emissziós normák telkintetében, és még sok más aprósággal kapcsolatban is, egy a programban otthonosan mozgó waze szakembernek ugyanúgy pár kattintás ezt a trafi dolgot az adott országban érvényes szabályokkal összhangba hozni, míg a másikban úgy hagyni a következő jogszabály vagy törvényváltozásig. -
Rick4
félisten
válasz
whbear #18950 üzenetére
Milyen jogi oka lehet erre bárkinek?
Nem hogy nincs akadálya, de a rendőrség szerint még az is legális, hogy ellenőrzés mellett elhaladva a szembejövőket figyelmezteted villantással.Egy okot látok erre, rendkívül körülményes a bejelentés módszere, nincs dedikált és fixen ott lévő gomb, hanem nyomogasd a kijelzőt többször, miközben nem figyelsz a vezetésre...
-
woodworm
veterán
válasz
whbear #18935 üzenetére
Az amazonos letöltőknek is aktiválni kell a playes verziót, ugyanis csak abban érhető el az AA.
Ne kérdezd az értelmét. -
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz
whbear #18833 üzenetére
Hmm, ez is benne van, holott simán futhatna a kettő külön vonalon, pont úgy, ahogy eddig is megfértek egymás mellett, az egyik ingyenes, a másik pedig reklámos- fizetős, és ahogy a gmaps szegényesebb kinézettel- szolgáltatással rendelkezik, de ellátta az alap feladatát, nekem mégse jött be, így nem is használtam, viszont igo helyett a wqaze kis sztokás után még jobb is lett. Szóval nem tudjuk, mi van a háttérben, bár érdekes, most hogy írok, fel is tűnt, hogy mostanában nem látok reklámokat...
erzol: Ez lehetne épp készülék- futó rendszer- beállítás inkompatibilitás is, nálam a fejegységre egy android auto adapter van dugva (egy közbeékelős darab kb 30 kábellel) és annak a menüjében a hangerő minden forrás esetén külön állítható, szerintem úgy tudod egyszerűen kizárni a probléma forrását, hogy haver/ sógor/munkatárs/szomszéd telefonjával kapcsolódsz a rádióra, indítod a waze-t, és mentek egy kört. Ha nála is ugyanolyan, akkor simán lehet a fejegység oldala, ha nála nem csinálja, akkor a telefon a bűnös.
-
Rick4
félisten
válasz
whbear #18829 üzenetére
Még ha eredetileg arra a városra készült volna a jelenlegi program, a tervezési szisztéma elődje, egyrészt 10 éve a google a tulaj, másrészt ismerten sokmindenbe belenyúltak, harmadrészt mivel azóra az egész bolygón elterjedt, az elég hülye magyarázat lenne a részükről, hogy de hát Tel Avivra van optimalizálva/ fejlesztve... 10 év alatt nem sikerült utánafejleszteni az elvárásoknak, és nem sikerül egy ilyen 20-30km-es távon egy jó megoldást választani 3 útvonalból?
Vicces lenne..
Még csak nem is egy sikátorokkal teli olasz kisvárosról, vagy egy körutakkal rendelkező nagyvárosról beszéljünk, hanem egy világviszonylatban kicsi nagyvárosról, annak is az egyik csücskéről, ahonnan a célig három majdnem párhuzamos útról, ahol rendkívül jól lehet(ne) tervezni, ugyanis a három útvonal esetében eltérőek a sávok száma, a sebességhatár, és a forgalom mértéke is, lám a felhasználó tlaált egy 20 perccel (az bizony 30% eltérés) rövidebb utat.
És ez így gáz, mert a többségnek ott kellene igazán, ahol még sosem járt, azaz pont ezeket a lehetőségeket nem ismeri, viszont mivel vezet, nincs mód 10 percenként egy újratervezésre, és a kerülőutak figyelésére, de persze mindenki szeretne rövidebb úton, és hamarabb a célhoz érni. Az nem navigáció, hogy akaratod ellenére elvisz 40 perc helyett 66 perces útra kocsikázni, mint a bronxi taxisok..
-
nullpoint
őstag
válasz
whbear #18588 üzenetére
Köszönöm szépen, ez most megoldotta, de nem a szeretném álandóan minden adatomat törölni. Tesztüzemben van tableten, itt nem gond, de használnám mobilon is, és az nincs rendben hogy állandóan minden elvesszen egy új verziónál. Accountom nincs, nem is lesz.
Van mód a bogár eltüntetésére ha újra előjönne egy következő frissítéskor?
-
Rick4
félisten
válasz
whbear #18484 üzenetére
Nem vitatkoztunk, én csak elmagyaráztam a másik oldalt, és tényleg csak a tapasztalatra, illetve az elmúlt 28 év vezetési statisztikájára hagyatkozva tényeket közöltem. Talán nem túlzás azt állítani, hogy én közlekedésemre sosincs panasz, nem vagyok ersenyző típus, képes vagyok rá, ha 110-zel megyek, és megelőznek, nem gyorsítok rá, nem vagyok leszorítós, üldözős, ráhúzós, büntetőfékezős alkat, és ez a szándékosan elkövethető rész volt, de szándék nélkül, tehát véletlenül se követek el hasonlókat.
Mindenkinek csak ugyanennyit kívánok, miután beült, menjen dolgára, ha megérkezik, intézze el, majd hazafelé ugyanez.
-
Faby
senior tag
válasz
whbear #18477 üzenetére
Ezt nem tudom, miből szűrted le.
Igaz, nem vagyok hivatásos sofőr, nem ez a szakmám, nem ezzel keresem a kenyerem, de nem vagyok nyeretlen kétéves. Milliót közelíti, vagy már meg is haladta a vezettett km-ek száma, volt olyan időszakom, amikor heti 1800+ km-t ingáztam.
Igen, volt balesetem, saját hibás és vétlen is, ennyi vezetett km mellett ez szinte törvényszerű.Pont ez a tapasztalat az, ami azt mondatja velem amit írtam. Az említettek nem férnek bele szerintem.
-
Rick4
félisten
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged