- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Értem én, de mivel úgyis a Google Maps-ból szedi a térképadatokat, ahol jelölve vannak térkép nézetben az országhatárok...
500 km felett is a google maps-et használja...
"Én magam nem vágyom erre a funkcióra, vannak ettől fontosabb régóta megvalósítatlan igények."
Persze, van még más dolog is, de még mindig egy térképről, navigációs programról beszélünk, ami megmutatja az útvonaltervet előre, ahol gyakorlatilag úgy néz ki, mintha egy nagy ország lenne az egész világ. Abszolút átláthatatlan, hogy te épp melyik országban mész, vagy hol mikor megy át olyan országoknál, ahol kb 20 km lehet menni a felső országban, 20 km lejjebb meg az alsóban. -
Atomgeszi
nagyúr
Ez elég fura. Térképről van szó, amin nincsenek jelölve a határok, nekem ez elég fura.
Értem, hogy írja, hogy van határátlépés, de mennyire jobban átlátható lenne, ha a tervezés közben már látnád, hogy melyik országhatáron hol érint, sokkal könnyebben lehetne mondjuk köztes pontot berakni, ha nem akarod valamelyik országot érinteni stb... -
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
-
Szirtimorc
senior tag
-
viktorhu
veterán
-
Pulsar
veterán
de, ez jó ötlet, köszi
#20325WhiteWalker: Igen, de ugye kint van a hivatalos traffi tábla, így bármikor gondolnak egyet, és bele pakolhatnak kamerát, és akkor jön a drága fotó

Amúgy amikor kikerültek a dobozok, napi 50 UR jött rá, úgy hogy én melóba erre járok, és kb aznap fel is raktam a térképre, és a két nap frissítési idő alatt jött vagy 100 UR
-
Pulsar
veterán
-
Iramirez
senior tag
-
Pulsar
veterán
-
Atomgeszi
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Donki Hóte
veterán
-
Kbali
nagyúr
-
Pulsar
veterán
-
Donki Hóte
veterán
Ezt hogyan lehet elérni?
Nekem 3 éve minden munkanap reggel azt mondja, hogy forduljak jobbra az utca végén és úgy menjek ki a főútra.
Ezzel szemben minden reggel balra fordulok és úgy megyek ki, mert arra ugyan egy picit hosszabb, de nem lejtőnek felfelé indulok a még hideg motoros autóval.
3 éve képtelen ezt magától megtanulni
-
Pulsar
veterán
hát, amíg azt nem sikerül megmugrani, hogy bár ködös az idő, de ellátok 500 méterre, és 70el repesztünk az M0án, és minden ötödik hülyének ég a ködzárója, addig ezeket én már fel sem veszem

én amúgy ilyenkor szoktam a csak rsiaztásról kikapcsolni a hangotm és kisimulnak az idegszálaim
-
No.01
addikt
Igenis meg nem is... de ha igy van akkor miert nem kovetkezetes es nem mondja egyaltalan? Mert valoban egy BeNeLux tura volt, de volt ahol szolt volt ahol nem.
Az atlagsebesseg meres pedig tutira mukodott tavasszal (elore hanggal bemondva, h atlagsebesseg mero zona van elotted) a belgaknal es a hollandoknal is, most meg tenyleg csak a hulye hangra lettem figyelmes. Szerencsere a kijelzorekiirtavolt ikon. -
the radish
senior tag
-
focvis
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
-
petir
senior tag
-
Kronk
őstag
-
Salex1
őstag
-
AxBattler
félisten
-
the radish
senior tag
-
zeon.hu
nagyúr
-
whbear
őstag
-
Manimaci
tag
-
mufi
senior tag
-
Chris0321
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
Donki Hóte
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Faterkam
addikt
(vasárnap mentünk 18h után) Nem volt baleset, sőt forgalom se nagyon. Én ezért szeretem az M4-et. 105Km/h tempomat Abony végéig, Szolnok előtt visz le. Mentem Kecskemét felé, Cserkeszőlő előtt visz. Nekem nem jött be. Sokkal rosszabb az út arra

Pest és Heves megyei van beállítva, de ez szerintem itt nem lényeg, mert az M5-ön is csak Lajosmizséig mehetek.
-
fant0mi
őstag
Arról nem is beszélve, hogy a sebességkorlátozást is 1 km-enként ismételni kéne.
Szerk.: Megvan a jogszabály. 83/2004 GKM rendelet.
A nagyobb hosszban fennálló megfordulási tilalom, a sebességkorlátozás, a legkisebb követési távolság és előzési tilalom jelzőtábláit
a) minden útkereszteződés után,
b) 1000 méternél hosszabb tilalom esetén, lakott területen kívül legalább 1000 méterenként
meg kell ismételni.
E közúti jelzőtáblák hatályát a megfelelő jelzőtáblával fel kell oldani, ha a korlátozás szükségessége nem útkereszteződésben (útcsatlakozásban) szűnik meg. -
blueye
veterán
-
balazs1956
senior tag
-
balazs1956
senior tag
-
blueye
veterán
-
Márton
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
blueye
veterán
-
Márton
nagyúr
-
lacentos
tag
-
lacentos
tag
-
Mappa
addikt
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
-
MaCS_70
félisten
-
Nikaré
őstag
-
Kronk
őstag
-
Márton
nagyúr
-
Faby
senior tag
-
WhiteWalker
nagyúr
-
Debilon
addikt
-
Rick4
félisten
-
jozsi252
veterán
-
Somatom
veterán
-
plömplöm
őstag
-
flash-
veterán
na szuper ezt nem tudtam! akkor elvileg "okosan" számol

pár éve csinálta azt nekem hogy ha pestről budára a villányí útra akartam menni a gellért hegyen keresztül vitt, amerre lassabb is volt meg ugye hát hegyre fel - hegyről le...
de ezt solymárra is megcsinálta a 11es út 0-ás felől korábban.(mostanában mondjuk már nem akar felvinni csillaghegyre) -
Szirtimorc
senior tag
-
lacentos
tag
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
-
Nikaré
őstag
-
Nikaré
őstag
-
Donki Hóte
veterán
-
petir
senior tag
-
Bacusuz
őstag
-
Oldman2
nagyúr
-
Donki Hóte
veterán
Köszi, megpróbálom, csak a címlista vagy 40 elemből áll, amiből korábban 6-ot tettem be a kedvencek köz. Most rakosgatom a címeket a kedvencek közé.
Viszont belefutottam egy érdekes jelensége. Amikor rányomok egy címre és elkezd tervezni, akkor angolul elmondja szép sorban az útvonalat

Ez eddig nem volt, ilyet én nem kértem, hogy lehet ezt megszüntetni

-
Donki Hóte
veterán
-
lacentos
tag
-
erikke17
őstag
-
lacentos
tag
-
WhiteWalker
nagyúr
Pont sokat jelent. Lehet bármilyen útlezárás, felújítás és még sorolhatnám. Nem az jut eszembe róla , hogy csak korlátozottan lehet behajtani.

Mondjuk pirossal lenne kiírva a km fölé nagy piros betűkkel , hogy " korlátozott behajtás" , nah az már elég szembetűnő lenne.
És a legszebb az egészben , mivel végig tervezi egészen a kilátóig az utat , meg se fordul az ember fejébe , hogy nem lehet idáig menni , hanem csak a parkolóig.
lásd első bekezdés .Ez így totál sz@r.
-
Oldman2
nagyúr
-
Márton
nagyúr
-
Márton
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
F-ECT$
titán
-
domel
tag
-
domel
tag
-
axioma
veterán
-
mirci18
addikt
-
mirci18
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- iPhone topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Házi erősítő építése
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- TP-Link TL-WN725N USB Wifi vevő (7db van)
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000, 17,3 27% ÁFÁS
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyúttal örülök neki, hogy nem mondja.

Ráadásul ezt a telót vr-ra is használom, ill. már csak használtam..

Kellett hozzá az is, hogy közben lehiggadtam...