- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani esetleg, hogy hogy lehet átmenetileg letiltani a külföldi ut használatát?
Pl a Nógrádből megyek Győr felé kivisz Szlováliába mert az a legoptimálisabb. De ha én nem akarok Szlovákliába menni, hogy lehet megoldnai? -
troland26
őstag
Megpróbálom akkor a BT t kikapcsolni , köszi urak
-
troland26
őstag
Sziasztok
Az miért van néhány hete, hogy nem felyezi be a navigációs információkat vagy elharapja a mondat utolsó szavát (vagy az elsőt) Mi lehet a megoldás? (már újra telepítettem) -
Faterkam
addikt
Tegnap az M7-esről mentünk Sóskút-Biatorbágy felé, és Lotti Sóskút helyett Sókutat mondott többször! Ez másnál is így van?
-
Kobe
veterán
Hi
Ujra kellett raknom a telom es a waze ujratelepitese utan latom h az altalam korabban hasznalt facebookos bejelentkezes megszunt, helyette az emailes vagy gmailes megoldas van
Ezzel csak az a problemam hogy hiaba lepek be ugyanazzal az emaillel es kapcsolom ossze utana a facebook fiokommal az appban, eltuntek a rangjaim es pontjaim, full friss profilnam mutat mindent, kedvencek sehol
Hogy lehetne ilyenkor visszaallitani? Nem mondom hogy sok cucc volt benne de tobb evnyi pontok es egy fel orszagra valo ledvencek
-
viktorhu
veterán
válasz
nullpoint #16081 üzenetére
Nem ez a fő funkciója. Dugóelkerülő alkalmazás, csak éppen ennek van a legjobb térképe a közösségi fejlesztés miatt, így naviban is átvette a vezetést (a trafi miatt is). De a lényege ma is az, hogy a nagyvárosi forgalomban munkába járáshoz alternatív útvonalat tud adni dugó esetén, illetve a társadalmi hasznossága is ez, hogy egyenletesebben teríti szét a forgalmat.
Pár éve a bogotai önkormányzat csinált is egy kampányt az ottani lakóknak, arra kérve őket, hogy használják a waze-t vagy a google térképet munkába járáshoz, hogy egyenletesebben oszoljon el a forgalmi terhelés a város úthálózatán.
-
trebrona
nagyúr
válasz
zeon.hu #16075 üzenetére
A sávasszisztenst igen. De javaslatot nem tesz a használni érdemes sávra. Pl Gyáli úti felüljáron a három belső sáv valamelyikéből fordulj balra a Könyves Kálmánra, majd elegánsan benyögi, hogy a külső sávból fordulj jobbra az Albert Flóriánra. Ami gyakorlatilag kivitelezhetetlen, ha a belsőből fordultál. De még a középsőből is necces.
-
gulyasa
őstag
Helló!
Még nem használtam Waze-t, de lehet, hogy váltani fogok rá.
Tudom, ez nagyban a közösségre épít, de ezen kívül van-e benne olyan kényelmi funkció, mint a sáv asszisztens (mint ami van az iGO-ban és utódaiban).
A Waze csak a turn-by-turn-t tud? Vagy képes előre mutatni/javasolni is többsávos úton, hogy melyik sáv(ok)ban érdemes haladnod a következő manőver előtt? -
Digger
senior tag
Ma sáros földútra vitt a Waze!
Az uticélom Battonya volt.
Medgyesegyháza felől érkeztem be Mezőkovácsházára és levitt balra a Béke utcára. Szemre ez jó megoldás, hiszen kikerüli az egész települést, csak az a baj, hogy az utolsó harmada traktorok barázdálta földút! -
A xiaomin az alkalmazásváltóban hosszan nyomva az app képre rá kell nyomni a lakatra,után a a lakat alatti fogaskerékre ott pedig az akkukímélést ki kell kapcsolni,plusz az automata indítást bekapcsolni.
Xiaomin ezek után nálam nem csinálta ezt.
Ez a MIUI hülyeségei miatt van minden xiaomin. -
derbi
újonc
-
válasz
nullpoint #16064 üzenetére
Hát ilyet még nem láttam,de valami van a waze-zel.
Nálam egyre többször van “hálózat keresése”,vagy első indításra nem látszik a helyzetemet jelölő kék nyíl.
Többször meghülyül és forog össze-vissza,vagy úgy érzékeli hogy lefordultam az útról,holott egyenesen haladok.
Ilyenkor ezt minden elágazásnál eljátsza,aztán visszadob a valós helyzetemre.Ezeket az app bezárása és újraindítása megoldja.
Azt is eljátszotta párszor,hogy nem tud útvonalat tervezni,de mivel ez magától helyre áll,betudom szerverrel kapcsolatos kommunikációs hibának.
Mindezeket telefontól függetlenül,2 különböző Xiaomin is csinálta,meg most az i12-n is.Erre jön még az idegesítő felugró “Legutóbbi helyszínek” feature…
Egy ideje nem vagyok valami elégedett az appal. -
nullpoint
őstag
Waze mostanában gyakran csinálja ezt.
Ilyenkor nem tudom mit mókol a háttérben, de a gps vevő is megmakkan, a többi navigációs alkalmazás sem látja a műholdakat.Azt hittem defektes lett a készülékem, de nem, mert a waze csinál valamit, csak nem tudom mit. Ilyenkor ha szerencsém van egy készülék újraindítás után helyreáll, de például a hangot visszaállítja angolra és a carpool ikon is ott marad csak app restart után tűnik el.
-
merqree
őstag
Engem a dudálásnál jobban zavar, hogy AndroidAuton a térképüzenetek nem olvashatóak el, hiába bökök az ikonra, maga az üzenet egyáltalán nem látszik.
-
derbi
újonc
Engem nem enged másra dudálni, csak a barátokra.
Legalábbis ha rákattintok a térképen egy wazerre a közelben az Üzenet és a Tü-tü gomb se kattintható. -
derbi
újonc
Sziasztok!
Waze-ben lehet ismeretlen wazereknek is dudálni?
Pár napja egy teljesen ismeretlen nevű személy küldött tü-tü-t és kiírta a teljes nevét is. -
fant0mi
őstag
válasz
Saskakas18 #16054 üzenetére
Fogaskerek, Terkep, Wazerek megjelenitese
-
fant0mi
őstag
válasz
Saskakas18 #16052 üzenetére
Jaaa! Ez a tobbi wazer felhasznalot mutatja. Semmi ertelme, mert adatvedelmi okokbol nem friss adat. En kikapcsoltam amugy is. Egy, bunko vagyok es nem erdekelnek masok. Ketto, nincs informaciotartalma, csak teleszemeteli a kepernyot.
-
fant0mi
őstag
válasz
Saskakas18 #16050 üzenetére
? Még nem láttam. Dobj egy screenshotot ide.
-
Saskakas18
tag
Sziasztok,
Egy beállított útvonalon mit jelent ez a sok waze röhögős fej útközben? Olyan mint a 3310 a snake játék
-
petir
senior tag
Sziasztok
A pontszám előtt lévő kis szívecske mit jelent ?
Mikor került az oda ? 😀 -
-
Faterkam
addikt
Ez a gyorsmenü alul örökre beépült már ?
-
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a Waze-zel kapcsolatban,a netes keresésem eddig nem járt sikerrel.
Az app indításánál felugró “Legutóbbi helyszínek” dolgot ki lehet kapcsolni valahol,vagy ez ilyen és nyugodjak bele?
Amióta megjelent ez a hülyeség próbálok vele megbékélni,de megy.
Rohadtul idegesít. -
nullpoint
őstag
Nem tudom mit varázsoltak a waze-val a háttérben. Tegnap még jó volt, ma már újraindul tőle a telefon...
De azért a carpool ikon megjelenik benne, mert az fontos...
Felraktam a legújabbat, azzal sem lett jobb....
-
viktorhu
veterán
válasz
mirci18 #16027 üzenetére
A waze-ről és az android auto-ról le kell szedni az energiatakarékosságot első körben. Amikor a telefon képernyője záródik, akkor a gyártók által belehackelt energiatakarékossági megoldások aludni küldik az alkalmazásokat, így a waze nem fog aktuális gps jelet kapni.
Ha ez sem elég, akkor kábelcsere, illetve megpróbálhatod az alkalmazásoknak az automatikus indítás engedélyezését is. Ha van az autódban gps, akkor átmeneti megoldásként a google térképet tudod használni, ha a waze-zel nem boldogulsz, mert az olyankor az autó gps-ét használja, nem a telefonét (pl. gps nélküli androidos készülékkel is lehet így navigálni).
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Tegnap használtam a Waze-t android autoval. Eddig nem tapasztaltam olyat hogy hálózati jelet nem talál de most többször is ebbe futottam bele. Másrészt a nap egy részében a navigáció össze vissza ugrált mintha nem az úton lennék.Tapasztalt már valaki ilyet?
-
Saskakas18
tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy ha városban keresek egy címet és gyalog közelítem meg a wazeval, akkor sose pontosan oda visz?
Az autós navigálással nincs bajom, csak ha gyalogosan keresek valamit. -
Ear001
addikt
A 7-es úton, Érd végénél, ahol a tárnoki út csatlakozik, közel az Elvira majorhoz, van egy útépítés, sebeségkorlátozással 40-re, sávszűkítéssel, elhúzással. Jelentettem mar vagy ötször, mindig eltűnt, de nem egy rövid dolog az, bekötő készül ha jól láttam körforgalommal az ott épülő ipari parkhoz. Hogy tudna ez állandó lenni?
-
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Ha történik egy bejelentés (rendőr, elütött állat, félállt autó), az mennyi idő vagy "nincs ott" visszajelzés után tűnik el a térképről?
-
NA megjött a büntim osztrákiából
Nem ott történt ahol nem szolt a waze hanem ahol a szemembe villant a lézerBécs után a dombon lefele 100 helyett 106, hatalmas 10 ájró - kopp-kopp. Ha lenületbe van az autó dombon lefele, nem értem miért kell lassítani a forgalmat, de ez most mindegy...
-
BB9000
senior tag
Sziasztok,
Andoid 10, MIUI 12 op rendszer alatt Poco F2 pro telóval használom a Waze 4.71.0.2 release-t. A gondom az, hogy hang hol van, hol nincs. Egyszer elindítom és jó, kilépek és vissza, és már nem jó. A BT-t direkt nem kapcsolom be, mert olvastam, hogy be tud zavarni. Az alkalmazásban minden hang bekapcsolva, a "mindig a telefon hangszóróján szóljon" bekapcsolva. Waze némítása hívás közben kikapcs. Mit csinálok rosszul? Hogy kell jól csinálni? -
viktorhu
veterán
válasz
zeon.hu #16005 üzenetére
Ehhez képest Belgrádban már elég sok felhasználó van, fejlődik szépen a térkép is. Mióta tilos? Tavaly kitalálható okból nem tudtam menni, de előtte mindig használtam Szerbiában a Waze-t, és nem voltam egyedül, mert Belgrádhoz közeledve már jelezte a forgalmat, a rendőröket stb.
Szerk: meg azért is használtam, mert hazafelé többször is kifogtam több órás sorállást a határnál (volt, hogy hét órát várakoztam). Később a waze-t használtam, és sokszor leterelt hazafelé az autópályáról, amiért a korábbi élményekre tekintettel igen hálás voltam neki
-
válasz
Winner_hun #16009 üzenetére
-
válasz
Winner_hun #16007 üzenetére
Holland pályán lévő kameráról kérek pontos linket - hátööö, ezt, h gondoltad kivitelezni?
Elmentem mellettük addig ok. De, h mondjam meg hol voltak? -
Winner_hun
félisten
Itthon szól mindig, úgy van beállítva. Holland pályán lévő kameráról kérek pontos linket, akkor megnézem hogy miért nem szólt. Lehet ott mások a beállítások.
-
válasz
radi8tor #15996 üzenetére
Végig pályán mentem, hol beszélt hol nem.
Legalább 3 alkalommal néztem oda "véletlen" és pont írta is, h mérés lesz (vagy már benne voltam). Valszeg nem véletlen pillantottam oda - perifériából "láttam", h megváltozott vmi a kijelzőn - de nem szolt így oda néztem. Lehet, h csak vmi reflex / éberségi gyakorlat, de nem vicces
A sebesség nem számított ahogy visszagondolok - mindig többel megyek mint lehetNeeem, dehogyis...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robogó, kismotor
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Cyberpunk 2077
- Androidos tablet topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Be quiet! DARK ROCK PRO 4
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia