Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Néha elég érdekesen tervez a program. Tegnapelőtt este ezt az M0-s kikerülőt nem tudtam hova tenni, nem is hallgattam rá. Semmi nem volt az úton..
Pár hete itt a zöld útvonalon jöttem, ő a pirosat ajánlotta fel. Nem tudom hova tenni ezt az esetet, hogy lehet az ilyet jelenteni? Térképhiba / Rossz utasítás?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz Szili17 #8845 üzenetére
Elég régóta ott van az az út, max. a waze-nek új, de ezen meglepődnék.
Ezek szerint szerkesztőhöz van szerencsém Jelzem ha találok valamit és nem tudom megoldani (sebességhatár tábla volt már egy pár, sőt, van is, holnap vagy holnapután megpróbálom jelenteni).► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Szerkesztenék máshol is mert van ahol rossz a sebességhatár (rég leszedték a táblát) de ahhoz is 3-as szint kell.. így fogalmam sincs hogy akár 10 szerkesztést is hogy lehet összehozni (a rendszer azt írja 1 már volt, azt se értem, vagy az a jelentést is beleszámítja?
A szerkesztőben még mindig 60-as tempót ír, nem tudom mit szerkesztettél
-
Winner_hun
titán
Ezt átállítottam, köszönöm. Ha arra megyek majd ellenőrzöm de elvileg jó mert autós kamera képté néztem vissza és ott már nincs kint a 60-as tába (google street view-on még kint van, de az 2011-es..
Itt Nemeskéri u. Szabó Ervin és Pöltenberg között részben helytelen.
Az alkalmazásban tett visszajelzésemet a térképen nem láttam. Ez direkt van vagy idő kell neki míg megjelenik?
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Megerősítés után mennyivel tűnik el az információ? Ha valaki rányom hogy már nincs ott? Vagy több visszajelzés is kell hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Az utolsó jelentéseid megköszönték.
9 jelentések
220 segített
9 köszikA segített itt mit jelent, ez hogy segített nekik?
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Nem igazán értem miért nincs térképszerkesztéshez mobil alkalmazás Telefonon böngészőből nem a legkényelmesebb, sok dolgot nehezen is kezel (vagy egyáltalán nem).
1+3, chrome.
-
Winner_hun
titán
Én nem látom jól vagy a térképeken (mindegy hogy a programon belül melyik nézet, illetve az is hogy a szerkesztőt nézem-e) tényleg nincs külön jelölve a földút?
ui: területfelelősnek innen valaki be tud állítani (Gödre) vagy ennek bonyolultabb folyamata van?
-
Winner_hun
titán
Egy hidat elbontottak, korlátozásnak ennyit tudtam megadni. Ez így jó? Jópáran jelentették azóta, kell neki 1-2 nap ha jól gondolom. Biztos ami tuti alapon a becsatlakozó utaknál a rákanyarodást azt levettem.
-
Winner_hun
titán
Ahaa.. ezt jó tudni. Van itt nem messze egy rész ami magánútként van, célom volt arra fordulni és megnézni hogy tényleg így van-e, de ezek szerint ez áll a háttérben. Akkor nem fogom piszkálni.
Más: helyhez nem lehet megjegyzést írni elutasítás esetén? Ma berakott valaki képet de fejjel lefelé volt, azt úgy nem igazán fogadnám el, viszont jó lenne tudatni a júzerrel hogy miért is lett elutasítva.
-
Winner_hun
titán
A Pázmány Péter utcát valaki legyen szíves nézze át, elvileg lezárás megszűnt.
-
Winner_hun
titán
György Aladár utca Kiss Áron és Zalai út között lezárva, kéne rá egy zárás.
-
Winner_hun
titán
Ennyit évit nekem még nem frissített a waze mint ma 1 úton. 4 perc késés, 6 perc nyereség, 6 perc késés, 6 perc késés, 9 perc nyereség.. 15 percet is sokszor hozzárakott/elvett belőle, mint aki nem tudja hogy mit is akar, volt hogy minimális időközökkel. Lehet ez egy beépített dugó-elterelő ficsőr
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Ha valaki napokig nem reagál a bejelentéséhez tett kérdésre akkor a Nem azonosított résszel kéne azt lezárni? Ha igen, mennyi idő elteltével?
-
Winner_hun
titán
Van olyan oldal ahonnan lehet útlezárásokkal / építésekkel kapcsolatban információt szerezni / ellenőrizni?
Többször olvastam már KIRA-ról, ez lenne az? - innen házszámokat korlátozottan le tudok olvasni, másra egyelőre nem találtam jónak.
Van még itt az útinform is de az Bp-re kb. használhatatlan, az M0-son van némi infó és kész, a városról semmi.
Hiába túrtam a netet, más oldalt nem találtam ami segítségemre lehetne.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz fant0mi #9082 üzenetére
A kiszolgáló nem található
Kis google kereséssel meg is lett, köszönöm, mindjárt ránézek:
https://kozut.bkkinfo.hu/[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz fant0mi #9084 üzenetére
Sajnos ez se teljesen naprakész, de ez van.
Akkor mi van ha útlezárást megcsinálja valaki (nem lehet meglátni az adott szakasz szerkesztési történetében hogy ki) de a beérkezett jelentés(eke)t nem zárja le? Lehet nyugodtan megoldottra tenni?
-
Winner_hun
titán
Albert Flórián út
Már 2 lezárás is van rajta. Az első mikor lett rárakva, lehet róla tudni valamit?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Lehet a telefonnal van gond, de ha egy helyhez képet csinálok sokszor nem tudom elküldeni. Hiába nyomok rá a kék alapon lévő jobbra mutató nyilakra, nem történik semmi. Az új kép (frissítés gomb) az működik... ilyet más is tapasztalt?
1+3► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Itt a körforgalomnál van egy kis gubanc, legalább 5-ös szintű szerkesztő kell hozzá.
A térképszerkesztő felülete kicsit megújult. Tegnap néztem CSS-sel lehetne-e buherálni, mert az általam követett témákat nem különíti el, csak a szöveg más, többször előfordult már hogy olyan elemet töröltem innen amit nem kellett volna. Most amit követek vagy új hozzászólás van ott narancssárga a szöveg, új jelentésnél nincs ott ez a színű szöveg.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #9220 üzenetére
Azt igazán megcsinálhatnák a szerkesztőben hogy képet ne csak a sarki x-szel lehessen bezárni hanem a kép mellé kattintva is.
-
Winner_hun
titán
Ezt a visszafordítót valaki legyen szíves zárja le. Szét van túrva az út, nem lehet visszakanyarodni.
-
Winner_hun
titán
válasz Szili17 #9239 üzenetére
A másik is és ez a két szakasz is. Utóbbi át van terelve a szembejövő sávba, ott a 2 egyirányú út most kétirányú lett.
Ha kell átrajzolom a helyet, de ha van rá gyorsabb megoldás (mint az útlezárásra hogy a tiéd az azonnali) akkor mondom hogy mi hogyan változott.No paint-es műalkotás
Ilyet hogy szokás megcsinálni? Lehet nyugodtan a jelenlegi állapotokat beállítani és ha majd kész az útfelújítás akkor visszaállítani az eredetit?
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
+ ide is kéne lezárás. Budafoki útról kötelező haladási irány előre, valamint a Bertalan Lajos utcából jobbra-balra haladás, előre nem
Vagy itt elég a kanyarodásokat ideiglenesen letiltani? Bár az pár nap míg érvényes lesz..[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Néha nálam is kilövi magát kikapcsolt képernyőnél.
-
Winner_hun
titán
A szerkesztőben a google műholdkép csak nekem nem jön elő?
-
Winner_hun
titán
Azt lehet tudni hogy egy térképszerkesztésért / 1 km megtett útért hány pontot ad a waze, vagy mi szerint megy a pontozás? ~3000 pontot kaptam 1 hét alatt, kb. 700 km-t vezettem a múlt héten. Tudom hogy vannak bónusz pontok, de azok közül csak 3 aktív már egy jó ideje, egyiket se értem el.
Szerk: lehet tudni
Illetve az miért van hogy a szerkesztőben az utazások fülön nem jelenik meg minden, még napok múlva sem?
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz viktorhu #9350 üzenetére
1. Nem nézi az ember folyamatosan a programot. Van, hogy kikapcsolt képernyővel használom.
2. A rendőrségi méréseknél nincs tábla.Egyébként itt lehet erre szavazni, nyomjatok rá 3 szavazatpontot, hátha majd figyelembe veszik a fejlesztésnél a közösség kívánságát.
-
Winner_hun
titán
Tegnap frissült a program. A fenti kereső mezőben megjelent egy "OK Waze" rész. A beállításokban 2 lehetőség van: 3 ujjal nyomom a térképet és akkor beszélek neki, vagy az OK waze szövegre figyel. A tegnapi frissítés után akárhányszor és akárhogy próbáltam keresni, nem működött, azt írta hogy nincs hálózati kapcsolat. Ma újraindítottam a telefont és megjavult. Viszont a fenti keresőmező az eltűnt. Ha bal alul kattintok a keresésre akkor bejön a menü, tetején a keresés de az "OK Waze" felirat nincs benne. Csak nálam nem akar ez működni, illetve csak nálam tűnt el a fenti keresőmező vagy valamit nem sikerült még kivitelezniük?
-
Winner_hun
titán
válasz canniball #9379 üzenetére
A beállításokban 2 lehetőség van: 3 ujjal nyomom a térképet és akkor beszélek neki, vagy az OK waze szövegre figyel.
Ez az akart lenni
Sajnos azóta se lehet neki beszélni, ha rányomok a hangszóróra akkor se, folyamatosan a nincs hálózati kapcsolat hibát adja. Beírni lehet, akkor van kapcsolat..► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz canniball #9384 üzenetére
OK waze hangutasítás ha be van kapcsolva akkor nincs hálózati kapcsolat, nem lehet neki magyarázni. Ha kikapcsolom akkor viszont van. Várok, majd jó lesz..
A három ujjas keresést is kilőttem de azt visszarakta - mindegy, nem működik az se. Igazán odaírhatnák hogy a funkció még inaktív..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest