- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
-
whbear
őstag
-
Oldman2
nagyúr
Szolnoki vagyok, pestről hazafelé egyértelmű a lehajtás (a megyehatár utáni elő kihajtónál), de vissza irányban felmerül a kérdés, hogy ott ahol kihajtani még szabályos, felhajtanom lehet-e?
Eddig nem kaptam büntetést, így feltételezem igen. De megerősítést még eddig nem tudott senki mondani. -
Oldman2
nagyúr
-
Márton
nagyúr
-
Essejó
veterán
Én ha a XV ker-ből megyek a XXIII kerületbe. M3 bevezető, Hungária krt, M5 kivezeő. Mindig a Nagybani Piac kijáratig akar vinni, hogy onnan forduljak ballra nagy ívben a Szenlőrinci útra. Míg közelebb és 1xűbb ha a 1-el hamarabb a Megapark Tesco kijárat - körforgalom 4-ik kijárat és onnan jobbra kis ívben a Szetlőrinci útra.
Ezt nem csak most, hanem bármikor korábban (10 éve) ha jöttem ki az M5 kivezetőn a XXIII kerület felé. -
fant0mi
őstag
-
Szirtimorc
senior tag
-
snpetit
aktív tag
-
Faby
senior tag
-
Kbali
nagyúr
-
$atirka
őstag
Csak kíváncsiságból, ennek mi értelme lenne?
Ha hangos a zene, úgysem hallod a telefont...szerintem.
Nálam általában ki van kapcsolva a navi hangja, egy lepillantás bőven elég szokott lenni, hogy merre van az arra.
Max ha sietős, akkor a jelzéseket kapcsolom csak be, úgy szól, ha trafi/police van. -
G@ben
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
-
whbear
őstag
-
Márton
nagyúr
-
Brekecs
senior tag
-
whbear
őstag
-
fant0mi
őstag
-
vlevi
nagyúr
Ez az opció benne van a simában is .
Amit a gugli tud, az más.
Fut a navi lezárt képernyőn, és, amikor érdekel valami, akkor megnyomom a bekapcs gombot, és a lezárt képernyőn megjelenik a navi, és működik.
A telót feloldani nem tudom, mert motoroskesztyűben, és bukósisakban az ujjlenyomat érzékelő, faceid kicsit körülményes
De majd kipróbálom, hogy ez most miként működik, mert tavaly ősz óta nem ültem motorn, nem néztem, hogy változott-e a waze felülete. -
Rick4
félisten
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Dolphine
addikt
-
Donki Hóte
veterán
A macrodroid scriptek írása és használata nem éppen sikerélmény-dús tevékenység

Írtam már pár scriptet, a nyelv szintaktikája nem túl logikus, a szerkesztő egy rémálom, a működés meg esetleges.
Kb. egy éve írtam egy scriptet, ami annyit csinál, hogy reggel 7 órakor bemondja, hogy milyen hónap hanyadika van és milyen nap van.
Az esetek 90%-ában ezt tényleg reggel 7 órakor teszi meg, az esetek 8%-ában 6 óra 59 perckor, az esetek 1%-ában teljesen véletlenszerű időpontban, a maradék 1%-ban pedig semmikor

Képtelen vagyok rájönni a működési anomália okára

-
bivalyos
aktív tag
Linket kérnék saját topikjába, a baj az hogy irtam ez egy kocsiban levo fej egység, nem tudom rögzíteni, be állítva pont igy tettem én is, de számtalan egyeb megoldást is próbáltam, macrodroid nem indul a fej egységgel sehogy, akár mit próbálok, igy nem tudja végrehajtani a feladatát sajnos. (junson v1)
Ui:irtam macrodroid csoportba -
whbear
őstag
-
whbear
őstag
-
whbear
őstag
-
whbear
őstag
-
retesz147
addikt
-
dzsordzs69
senior tag
-
dzsordzs69
senior tag
-
whbear
őstag
-
blueye
veterán
-
Oldman2
nagyúr
-
Pulsar
veterán
-
Pulsar
veterán
-
Rick4
félisten
Ha én Pestre megyek, igyekszem 10-15 óra közé tenni a dolgaimat, akkor kicsivel kevesebb a tumultus, és ha ugyanilyen szituban vagyok, én akkor is a városon keresztül megyek, mondjon bármit a program, mert a 0-son bármelyik pilalnatban történhet bármni, és ott nincs lefodulás a következő sarkon, nincs megfordulás sem, ott ha úgy jön ki, max várakozni lehet.
Meg kell érteni, hogy nincs tökélertes navigóció, vedd kiegészítésnek, ami 90%-ban jó, és tedd hozzá a magad 10%-át.
Pest előtt Tárnoknál én mindig rányomok egy újratervezést, hátha van valami balhé a maradék szakaszon, mert akkor még el tudok menni Érd- Diósd felé, aztán ott felfelé Budaörs a Kamaraerdei úton, vagy az M0-son a Campona felé, ha ugyanazt mutatja, akkor viszont megyek tovább az M1-M7 közös szakaszon, és ott beljebb még mindig van 5-6 út, ami végül ugyanoda visz, de nem ácsorgok órákat a dugóban. -
WhiteWalker
nagyúr
Ebben az időpontban még alig van autó a városban. Szóval simán hozhatna ugyanúgy arra.
A forgalom hétköznap 6:30 óra után de inkább 7 óra után kezd beindulni. Addig simán lehet közlekedni.A Waze egyre rosszabbul navigál sajnos. Be van állítva hogy "taxi" vagyok , mivel NT rendszámos kocsival közlekedem , de sokszor olyan utakra terel Budapest belvárosában hogy a fejem fogom. Jah és persze olyan utakat se vesz figyelembe amin már 1000x jártam , pl a Párizsi udvar (Petőfi Sándor utca) , hiába van kint a behajtani tilos kivéve felforgalom tábla , Ő akkor sem emeli be az algoritmusba

Íme a példa:
Elvitt volna a dugóba körbe a Bajcsy Zsilinszky úton , jó 20 perc alatt , míg én levágva a Petőfi Sándor utcaba:
Fogalma se volt róla hol vagyok
, majd az Erzsébet tér közelébe érve észlelte hogy erre is lehet útvonalat tervezni
:Sirok rajta b+

-
whbear
őstag
-
mirci18
addikt
-
whbear
őstag
-
WhiteWalker
nagyúr
-
csenzi2
tag
-
Pulsar
veterán
-
nincsnév007
addikt
-
whbear
őstag
-
whbear
őstag
-
whbear
őstag
Igen. 4.102.90.901
Teljesen jól működik. Érdemes apk editorral átírni a verzió számot hogy ne akarja frissíteni a Playről. -
whbear
őstag
-
whbear
őstag
-
nincsnév007
addikt
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
Felőlem lehetnék lelkes újonc, számomra ennek sincs semmi lényege, viszont én nem kérdezek egy topicban sem, hogy mire jó félistennek lenni.
Szóval minden bizonnyal ezért lehet, hogy a waze pontokkal se tudok mit kezdeni.. Megnéztem azért csak viszonyítási alapnak, waze-ban van 513887 pontom, ha valakinek kell, szívesen odaadom..
-
Oldman2
nagyúr
-
whbear
őstag
-
domerator
veterán
-
whbear
őstag
-
whbear
őstag
-
Rick4
félisten
-
whbear
őstag
-
whbear
őstag
-
whbear
őstag
-
PapírVilla
aktív tag
-
Rick4
félisten
Próbáltam én is, nem megy, furcsa, mennie kellene, hiszen ennek pont az a lényege, hogy egy adott feladatra adott programot állíts be...
Mondjuk nálam nincs is jelentősége, mindeddig eszembe se jutott volna ez, amíg nem láttam a kérdést, egyik autóban androidos fejegység, másikban android auto, ha bármi lenne, asszony nézi a telefonján, itt meg beállítja az adott címet. Valószínű az android google-os kötődése erősebb, mint amilyennek lennie kellene, direkt van ez így megcsinálva!
-
whbear
őstag
-
viktorhu
veterán
-
Siriusb
veterán
-
gippazoid
őstag
-
gippazoid
őstag
-
gippazoid
őstag
-
Chris0321
veterán
-
norbertoth
senior tag
-
Criminal017
őstag
-
Hoffer
őstag
-
Hoffer
őstag
-
Hoffer
őstag
Aktív, tehát be van kapcsolva. Én is gondoltam erre de sajnos ez sem lehet...
Az érdekes az, hogy ha átváltok egy másik ablakra az autón mondjuk a folyamatban lévő hívásra akkor a hanghiba megszűnik és rendesen hallható vagyok, ahogy visszalépek a waze képernyőre ismét elkezd szaggatni. -
Chris0321
veterán
Akkor azért szokott megszivatni. Nem szoktam mindig tervezni, csak megnézem milyen messze lenne bizonyos település, hogy érdemes lenne-e az ottani hírdetéssel foglalkozni. Elég zavaró néha, nem tudom miért így tervezték meg a programot.
fant0mi: Nem, a tervezéskor már jó szokott lenni a távolság.
-
Usgyi
aktív tag
-
leslieke
Jómunkásember
-
hódmaci
senior tag
-
hódmaci
senior tag
-
WhiteWalker
nagyúr
-
pube111
senior tag
-
fant0mi
őstag
-
spiky03
veterán
-
Macika66
addikt
-
fant0mi
őstag
-
Pulsar
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
-
canniball
nagyúr
-
plömplöm
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- OpenWRT topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook E754 - i5-4G I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, majd az Erzsébet tér közelébe érve észlelte hogy erre is lehet útvonalat tervezni