- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
És valószínű vagyunk még elég jelentős számban, ilyenek miatt a rendszeresen autózók, és sűrűn jelentgetők nagy része kieshetett, mert ez a stílus keveseknek jön be.
Én még anno a székesfehérvári ipari park bejáratát, meg a kapuk számozását is végigvittem velük, mert a címek és a valóség eltért, egy irányból jövet egy trükkös megfordulás kellett, és erre senki se akart időt szánni. Én jobbító szándékkal végigvittem több levélváltáson keresztül, fotókkal, videokkal illusztrálva, gmaps-en berajzolva, stb stb, holott ugye akkor én már tudtam a jó megoldást, ez az utáénam következőknek lett volna fontos, de ezután jött az ominózus leoltás, amire azt mondtam, hogy kész, vége.
-
focvis
veterán
-
Rick4
félisten
-
No.01
addikt
Ertem en, de ehhez nagyon hasonlo kommentet nagyon sokszor hallottam az idosebb kollegaktol. termeszetesen es nem a no...
42 vagyok, de nalunk erre nem csak a fiatalabb noi kollegak harapnak hanem a nalam idosebbek is.Hogy visszaterjek erre a trafis dologra en ma angolra allitva sem kaptam ertesitest a fix trafirol.
Probalta ezt mar mas is (korabban olvastam, h csak magyarban jelent ez gondot es ott is csak Andrisnal es Dorinal) -
whbear
őstag
-
amtibacsi
aktív tag
-
whbear
őstag
-
Faby
senior tag
Nem próbáltam, csak elolvastam a linkelt oldalt.
Legfőképpen a francia tiltás miatt létezik, ugyanis (az oldal szerint) Franciaországban illegális a sebességmérő eszközök (fix vagy mobil) előrejelzése. 1500€ és 6 büntipont a jutalma, bár a telefont nem nézhetik meg. Szintén a linkelt oldal infói alapján.Szóval, ez a verzió jelzi Franciaországban is a fix és mobil sebességmérőket, rendőri jelnlétet, piros lámpa kamerákat.
Messzebbről jelzi az ellenőrzéseket, autópályán 1500m, autóúton 1200m, főúton 1000m a távolság.
Van egypár moddolt francia hang benne.
Nagyobb méretű az érvényes sebesség korlátozás jelzéseEzen felül tudja azt, ami itt a lényeg, hogy nem narancssárga színű a jelntések beküldésére szolgáló gomb, hanem halványszürke.
-
Winner_hun
félisten
-
gulyasa
őstag
Nálam az S-Cros SLDA fejegysége különösen válogatósnak számít vezetékek tekintetében. A Huawei P20 Pro-nál három "lila" gyorstöltős kábellel is próbálkoztam, de csak az egyikkel - történetesen a telefonhoz adott eredetivel - volt hajlandó csatlakozni.
Most váltottam Samsung S23+-ra. Ez meg egyik Huawei kábellel sem csatlakozott.
Viszont a gyerek Samsung A20E-jéhez és az asszony A12-jéhez adott mindkét adatkábellel hajlandó volt csatlakozni az S23+ az Suzukihoz. -
Somatom
veterán
-
MunezXBK
nagyúr
-
Joe_Muad_Dib
tag
-
Márton
nagyúr
-
merqree
őstag
-
fant0mi
őstag
-
Faby
senior tag
Horvátokhoz érdemes ENC kütyüt bérelni
Én tőlük kölcsönöztem 2-3 alkalommal, de rákeresve talász még páratA lényege, hogy mint a kamionok útdíj eszköze, ez is elektronikusan rögzíti a kapun áthaladást, és utólag (iiletve előleget kell befizetni, de utólag számolsz el) fizeted az úthasználatot.
Külön sávon tudsz a kapuknál menni, jóval kisebb (vagy egyáltalán nincs) a torlódás, nincs jegyhúzás felhajtáskor, fizetés lehajtáskor, csak szépen egyenletes tempóval áthaladsz.
A zágrábi őrületet sikeresen megúsztam mindig ezzel.Javaslom.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Oldman2
nagyúr
-
gulyasa
őstag
-
bociusz
aktív tag
-
plömplöm
őstag
-
gulyasa
őstag
-
Chris0321
veterán
Hello.
Nem hinném, hogy az lenne a cél hisz akár simán meg is szüntethetnék a programot ha már nem kell nekik. A legtöbb itt jelzett problémát azzal meg lehetne előzni ha nem csak automatikusan nyomkodnának a felhasználók hanem megnéznék a térképet, hogy merre akar vinni a program és ha az az útvonal nem tetszik nekik akkor néznének egy másik útvonalat vagy elindulnának arra amerre szerintük kellene menni és a program letervezné nekik az utat. -
Chris0321
veterán
-
Chris0321
veterán
-
fant0mi
őstag
-
Debilon
addikt
-
marsu.
senior tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
redbiro
őstag
-
merqree
őstag
-
fant0mi
őstag
Pontosabban, nehogy felreertes legyen. A webes map editorban 2 hetig latszanak az utak vegig teljes pompajukban. Az appban az uticelok megmaradnak a historyban (korlatlan ideig? Meg nem tapasztaltam ki hogy van-e korlat.), de a history lista a kulonbozo eszkozok kozott nem mozgathatok.
-
plömplöm
őstag
-
gzbotii
nagyúr
-
Dr V
őstag
-
merqree
őstag
-
fant0mi
őstag
-
merqree
őstag
-
eisento
addikt
-
Faterkam
addikt
-
Dr V
őstag
-
Faby
senior tag
-
ElektrikusDE
senior tag
-
vviktor1
aktív tag
Újabban engem is bevisz (bevinne) értelmetlenül nagy kerülőkkel mindenféle kis utcákba, miközben adott településen csak át kéne hajtani annak főutcáján, forgalom nem indokolná a kerülőket mégis egyre sűrűbb az ilyen. Ismerős útvonalakon tesztelem, itt nem hagyom magam, de így nem bízhatok benne idegen helyen sem. Valami tipp valakinek ?
-
WhiteWalker
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
fant0mi
őstag
-
apaszka
veterán
-
Hauptmann
veterán
-
Bacusuz
őstag
-
Winner_hun
félisten
-
zeon.hu
nagyúr
-
Faterkam
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
Szili17
tag
-
SZATA
senior tag
-
Szili17
tag
Ha így van akkor talán könnyebb ha adott helyeken ahol látod jelented térképhibaként (narancs gomb, fehér alapú gomb a 3. sor 1. oszlopában) és ennyi. Ha menetben vagy akkor üresen is jöhet, ha van időd akkor a sebességhatárt írd bele, hogy "80" vagy ilyesmi, akkor később könnyebb felidézni. De csak mondom ami a fejemben van, természetesen úgy csinálod ahogy neked jobban kézreáll.
-
Szili17
tag
Szia, vagy mondd el itt kérlek hogy hol van ez, melyik szakaszon vagy ha arra jársz akkor tetszőleges térképhibában írd meg. (Úgyis visszakérdezünk a jelentett hibában a részletekre.)
Korrigálni a szerkesztőben lehet, de jó eséllyel egyedül nem fogod tudni módosítani, ha valami fő(bb) útról beszélünk. Persze mit itt vagyunk, szívesen segítünk.
-
Szili17
tag
Jaa, ez jogos, bocsi. Nem volt sosem ilyen telefonom, fel sem mertül bennem ez a hátsó hangerő gomb, teljesen igazad van!
Sajnos nem tudok sok okosat mondani. Megkerülendő a problémát esetleg valami app amivel a képernyőn lehet (elvileg) szabályozni a hangerő, mint pl ez? Egyébként alapjaiban nem rossz az ötlet szerintem, köszi hogy leírtad! (Persze ennek csak én örülök, ettől még - valószínűleg - nem lesz benne ilyen.
) -
Szili17
tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
eisento
addikt
-
merqree
őstag
-
merqree
őstag
-
fant0mi
őstag
-
apaszka
veterán
+1!
Teljesen egyetértek veled! Nem az itt és csoport segítőinek szól a siránkozás!
Nekik minden tisztelet, és köszönet természetesen!
Én is szeretem a waze-T,de néha ki tud hozni a ..ból.
Nem csak a késés, hanem a szerver hibái mikor nagyon nem jókor jön, és hasonlók.Szóval tudom én, hogy egy ingyenes dologról beszélünk, de a Google is beszállt, és a reklámok is....
Én mint régen mondtam, fizetnék érte szívesen, csak pár dolog lenne megoldva benne.
A sávaszisztens se jönne rosszul, de nem annyira fontos még szerintem mint a jelenlegi hibák javítása. -
junkpod
nagyúr
-
AMD Power
titán
-
canniball
nagyúr
-
air
nagyúr
-
Jabby
őstag
Teljesen egyet tudok érteni veled!
Nem értem, miért nem lehet beállítani trafi esetében a riasztás távolságát?
4-500 méterről jelez, addigra a hídról a rendőr már régen dörzsöli a tenyerét.
A 4.0 verziótól már a rendőr ikonja sem látszik a kijelzőn.
fant0mi:
Köszi! Tehát nem kell manuálisan frissíteni, nem kell az összes addig letöltött térkép csempét kukázni. -
fant0mi
őstag
-
zharkanyi
tag
-
Pulsar
veterán
Ide is írhatod, ha nem tutkos, ha pedig igen, jöhet PM-be, vagy emailbe.
Egyébként simán térképhibaként is jelentheted, csak ott fontos a pontos paraméter. Pl utca Északnyugati oldala a páros, és a jelentés helyén van a 32, az utca házszámozása a xy utca felé növekszik.
Vagy valami hasonló
-
Digger
senior tag
Ha paranoiás vagy, itt az ideje, hogy beszerezz mondjuk egy hárombetűs offtopic navit!
A Waze ugyanis soha nem ment aktív netkapcsolat nélkül, mivel pont ez a működésének a lényege!
Mindig kellett engedélyezni, hogy a GPS-t használhassa és az igen hasznos ficsőrökhöz meg publikálni kell újabban a pozíciódat is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Battlefield 6
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saros (PS5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- i7-4790K / GTX 1070 8GB / 16GB RAM / 2x SSD Alkatrészként vagy javításra
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Ayn Odin 2 Portal
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)