Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Faby
senior tag
válasz Nikaré #18060 üzenetére
Nem próbáltam, csak elolvastam a linkelt oldalt.
Legfőképpen a francia tiltás miatt létezik, ugyanis (az oldal szerint) Franciaországban illegális a sebességmérő eszközök (fix vagy mobil) előrejelzése. 1500€ és 6 büntipont a jutalma, bár a telefont nem nézhetik meg. Szintén a linkelt oldal infói alapján.Szóval, ez a verzió jelzi Franciaországban is a fix és mobil sebességmérőket, rendőri jelnlétet, piros lámpa kamerákat.
Messzebbről jelzi az ellenőrzéseket, autópályán 1500m, autóúton 1200m, főúton 1000m a távolság.
Van egypár moddolt francia hang benne.
Nagyobb méretű az érvényes sebesség korlátozás jelzéseEzen felül tudja azt, ami itt a lényeg, hogy nem narancssárga színű a jelntések beküldésére szolgáló gomb, hanem halványszürke.
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
gulyasa
őstag
válasz Nikaré #17924 üzenetére
Nálam az S-Cros SLDA fejegysége különösen válogatósnak számít vezetékek tekintetében. A Huawei P20 Pro-nál három "lila" gyorstöltős kábellel is próbálkoztam, de csak az egyikkel - történetesen a telefonhoz adott eredetivel - volt hajlandó csatlakozni.
Most váltottam Samsung S23+-ra. Ez meg egyik Huawei kábellel sem csatlakozott.
Viszont a gyerek Samsung A20E-jéhez és az asszony A12-jéhez adott mindkét adatkábellel hajlandó volt csatlakozni az S23+ az Suzukihoz.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Márton
nagyúr
-
Faby
senior tag
válasz Nikaré #17021 üzenetére
Horvátokhoz érdemes ENC kütyüt bérelni
Én tőlük kölcsönöztem 2-3 alkalommal, de rákeresve talász még páratA lényege, hogy mint a kamionok útdíj eszköze, ez is elektronikusan rögzíti a kapun áthaladást, és utólag (iiletve előleget kell befizetni, de utólag számolsz el) fizeted az úthasználatot.
Külön sávon tudsz a kapuknál menni, jóval kisebb (vagy egyáltalán nincs) a torlódás, nincs jegyhúzás felhajtáskor, fizetés lehajtáskor, csak szépen egyenletes tempóval áthaladsz.
A zágrábi őrületet sikeresen megúsztam mindig ezzel.Javaslom.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Nikaré #17021 üzenetére
Nincs, mivel ott autópálya szakaszonként kell fizetni.
Szerbia szintén.
De pl Szlovénia, Szlovákia és Bulgária előre vásárlós.
Előbbi kettő határon vagy előtte akár itthon, utóbbi határátkelőn vehető belépéskor (Bulgáriában általános útdíj van, ami nem csak autópályára vonatkozik.)[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
gulyasa
őstag
válasz Nikaré #16562 üzenetére
AA-n működtetve sem tapasztaltam reklámot működés alatt (sem).
De mint olvashattad már, a "normális működés" - vagy inkább a normálistól eltérő -, nem az appon múlik, hanem szerveroldali a hiba.
Meg talán pár "szabotőr" felhasználó félrejelzései...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
plömplöm
őstag
válasz Nikaré #16558 üzenetére
1. akinek a figyelmét egy ilyen felugró reklám el tudja vonni, annak eleve nem kéne ott lennie;
2. sokkalsokkal inkább ezek a felugró hirdetések, mint hogy havidíjas legyen;
3. lehetne persze opciósan fizetőssé tenni, és akkor "nincsenek reklámok", pld a youtube-nak is milyen jól bejöttAll systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
gulyasa
őstag
válasz Nikaré #16282 üzenetére
Erre nem tudok válaszolni, mert nekem eddig sem volt vele semmi bajom. Működik, a támogatott appok futnak rajta, ennyi.
A Waze-ről ugyanakkor nem tudok nyilatkozni, az nem frissült.
És már látom, hogy hibáztam, mert valójában nem ide, hanem az AA topikba kellett volna beírni...Sorry.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Chris0321
addikt
válasz Nikaré #16208 üzenetére
Hello.
Nem hinném, hogy az lenne a cél hisz akár simán meg is szüntethetnék a programot ha már nem kell nekik. A legtöbb itt jelzett problémát azzal meg lehetne előzni ha nem csak automatikusan nyomkodnának a felhasználók hanem megnéznék a térképet, hogy merre akar vinni a program és ha az az útvonal nem tetszik nekik akkor néznének egy másik útvonalat vagy elindulnának arra amerre szerintük kellene menni és a program letervezné nekik az utat. -
-
fant0mi
őstag
válasz Nikaré #14753 üzenetére
Pontosabban, nehogy felreertes legyen. A webes map editorban 2 hetig latszanak az utak vegig teljes pompajukban. Az appban az uticelok megmaradnak a historyban (korlatlan ideig? Meg nem tapasztaltam ki hogy van-e korlat.), de a history lista a kulonbozo eszkozok kozott nem mozgathatok.
-
-
Faby
senior tag
válasz Nikaré #13712 üzenetére
Én nem látok semmi változást, ennyi a changelog:
Ezzel a frissítéssel még könnyebb időt spórolni és elkerülni a dugókat:
- Hibajavítás: A felhasználók helytelen fordításokat láttak.És a "múlva xxx m" förtelmet sem láttam, hogy javították volna.
-
-
vviktor1
aktív tag
válasz Nikaré #13328 üzenetére
Újabban engem is bevisz (bevinne) értelmetlenül nagy kerülőkkel mindenféle kis utcákba, miközben adott településen csak át kéne hajtani annak főutcáján, forgalom nem indokolná a kerülőket mégis egyre sűrűbb az ilyen. Ismerős útvonalakon tesztelem, itt nem hagyom magam, de így nem bízhatok benne idegen helyen sem. Valami tipp valakinek ?
Ne dudálj, küzdj !
-
Bacusuz
addikt
-
Szili17
tag
válasz Nikaré #10940 üzenetére
Ha így van akkor talán könnyebb ha adott helyeken ahol látod jelented térképhibaként (narancs gomb, fehér alapú gomb a 3. sor 1. oszlopában) és ennyi. Ha menetben vagy akkor üresen is jöhet, ha van időd akkor a sebességhatárt írd bele, hogy "80" vagy ilyesmi, akkor később könnyebb felidézni. De csak mondom ami a fejemben van, természetesen úgy csinálod ahogy neked jobban kézreáll.
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Szili17
tag
válasz Nikaré #10937 üzenetére
Szia, vagy mondd el itt kérlek hogy hol van ez, melyik szakaszon vagy ha arra jársz akkor tetszőleges térképhibában írd meg. (Úgyis visszakérdezünk a jelentett hibában a részletekre.)
Korrigálni a szerkesztőben lehet, de jó eséllyel egyedül nem fogod tudni módosítani, ha valami fő(bb) útról beszélünk. Persze mit itt vagyunk, szívesen segítünk."Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Szili17
tag
válasz Nikaré #10435 üzenetére
Jaa, ez jogos, bocsi. Nem volt sosem ilyen telefonom, fel sem mertül bennem ez a hátsó hangerő gomb, teljesen igazad van!
Sajnos nem tudok sok okosat mondani. Megkerülendő a problémát esetleg valami app amivel a képernyőn lehet (elvileg) szabályozni a hangerő, mint pl ez? Egyébként alapjaiban nem rossz az ötlet szerintem, köszi hogy leírtad! (Persze ennek csak én örülök, ettől még - valószínűleg - nem lesz benne ilyen. )"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
Szili17
tag
válasz Nikaré #10418 üzenetére
Én az alkalmazás hangerejét a menüben felhúztam maxra és a médiahangerővel szoktam szabályozni. Arra meg ott van a telefon oldalán a 2 gomb. Ez a változat neked nem megy/nem megfelelő?
"Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."
-
apaszka
veterán
+1!
Teljesen egyetértek veled! Nem az itt és csoport segítőinek szól a siránkozás!
Nekik minden tisztelet, és köszönet természetesen!
Én is szeretem a waze-T,de néha ki tud hozni a ..ból.
Nem csak a késés, hanem a szerver hibái mikor nagyon nem jókor jön, és hasonlók.Szóval tudom én, hogy egy ingyenes dologról beszélünk, de a Google is beszállt, és a reklámok is....
Én mint régen mondtam, fizetnék érte szívesen, csak pár dolog lenne megoldva benne.
A sávaszisztens se jönne rosszul, de nem annyira fontos még szerintem mint a jelenlegi hibák javítása.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Jabby
őstag
Teljesen egyet tudok érteni veled!
Nem értem, miért nem lehet beállítani trafi esetében a riasztás távolságát?
4-500 méterről jelez, addigra a hídról a rendőr már régen dörzsöli a tenyerét.
A 4.0 verziótól már a rendőr ikonja sem látszik a kijelzőn.fant0mi:
Köszi! Tehát nem kell manuálisan frissíteni, nem kell az összes addig letöltött térkép csempét kukázni.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Ide is írhatod, ha nem tutkos, ha pedig igen, jöhet PM-be, vagy emailbe.
Egyébként simán térképhibaként is jelentheted, csak ott fontos a pontos paraméter. Pl utca Északnyugati oldala a páros, és a jelentés helyén van a 32, az utca házszámozása a xy utca felé növekszik.
Vagy valami hasonló -
Digger
senior tag
Ha paranoiás vagy, itt az ideje, hogy beszerezz mondjuk egy hárombetűs offtopic navit!
A Waze ugyanis soha nem ment aktív netkapcsolat nélkül, mivel pont ez a működésének a lényege!
Mindig kellett engedélyezni, hogy a GPS-t használhassa és az igen hasznos ficsőrökhöz meg publikálni kell újabban a pozíciódat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest