Hirdetés
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Szerintetek ez vehető multiméter?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz macilaci78 #174492 üzenetére
Ha megfelelne, nem lenne gond vele. De rendszeresen találkozom még a nyílt országúton is olyan biciklissel, aki a nyeregcsőre fölcsatolt ilyen szilikonos rendőrriasztót használ, és baromira semmit nem látni belőle távolról, csak amikor már a fényszóróm megvilágítja őt magát.
Eleve gyenge és irányított a fényük, ami az ad-hoc fölszerelés miatt sokszor nem is jó irányba néz. Még a Chipman által említett dimangóslámpa is jobb, mert abban van prizma is (a jó irányban) így hamarabb észrevehető ha épp gyenge is a fénye.
A legjobb meg amikor a kormányra is ilyen vackot csatolnak, aztán azt vedd észre szemből, egy előzés előtt... -
veterán
válasz Salex1 #174494 üzenetére
Ugyanígy vagyunk mi is a kétféle lámpával.
Az ilyen légypiszkok is simán teljesítik azt a funkciót, hogy legyek látható. Ha pedig elmegyünk pl túrázni több napra, akkor külön viszünk rendes lámpát is, amivel pedig mi látunk. Ha megcsászunk pl egy Balatonkerülésnél, akkor fontos a jó lámpa, hogy lássuk, merre megyünk, de a "nagy" lámpától megutálnának az autósok, ha ezt használnám a mindennapokban.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Salex1
őstag
válasz -secret- #174490 üzenetére
Nekem kétféle lámpám van. Egy olyan, amit linkeltél, az állandóan rajta van, sötétedés esetén bekapcsolom. És van egy másik, amivel látok is, azt meg csak akkor rakom fel, ha szükséges.
Köszi a linkeket. Megint egy olyan dologra vágyok, ami nem létezik, vagy nem találok legalábbis. Őszintén én a villa összekötő részére raknék egy felszerelhető lámpát, amit nem egy pattintás leszedni. Régimódiként én jobban örülök az elemmel működőnek, mert egy hosszabb útra, tudok vinni tartalékot akár.
-
emre
veterán
válasz macilaci78 #174492 üzenetére
A C8 durva, nem teríti a fényt. Bringára inkább flood lámpa kellene. A Conwoy S2+ már használhatóbb bringán, de nem az igazi. Az S2-höz vettem ilyen tartót
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
macilaci78
nagyúr
válasz Degeczi #174489 üzenetére
Az ilyen vacak a látszani elvnek megfelel, látni pedig közvilágítás mellett kiépített kerékpárúton lehet enélkül is. Én is ezt használom. A Convoy C8-at felkapcsolva sajnálok minden szembe jövőt, tényleg vakít.
Sajnos sokan használnak nem közlekedésre szánt lámpát közlekedési eszközön, aminek a vetítési képe alkalmatlan: elvakítja a szemből jövőt. Vonatkozik ez kerékpárra, rollerre, motorra, autóra is.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
CHIPman
nagyúr
válasz Degeczi #174489 üzenetére
Miért ne lennének jók? Úgy vakítanak ezek a sz@rok közelről, hogy percekig nem látsz utána ha belenézel, simán látszik vele a biciklis. Sokkal jobban, mint a régi Csepeleken a dinamós pislákoló hátsó lámpa, főleg amikor nyolcas van a kerékben, és azért se büntetett senki.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
emre
veterán
válasz Salex1 #174482 üzenetére
Nekem ilyen van, nem bántam meg bár még olcsóbban vettem.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Hasznal vki ilyen Xiaomi párásítót? [link]
Sajnos az Aldishoz nem árulnak itthon szűrőt, emiatt a hasznalatat beszuntettem itthon es kellene masik.
Akinek ilyen van, irna rola par sor tapasztalatot? -
Salex1
őstag
Tudnátok ajánlani valami olyan kerékpár első lámpát, ami szinte része a biciklinek? Utálom, ha egy elemlámpa szerű cső van a kormányra téve. Nem kell nagy fényerő, csak éppen világítsa meg előttem az utat, ha nagy fény kell, felteszem a csövet Persze ne is csak villogó legyen.
-
dudi6
senior tag
Köszönöm, tetszik, de ez már túl drága. 30 dollár körül van az 5 m-s ha jól látom.
Maradnék az egyszerűbb verziónál.
Ráadásul a 2 db már vám és áfa köteles lenne....[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz draco31 #174423 üzenetére
Teljesen jogos. Erre én is gondoltam már. Sima 3 pin venti gondolom bőven elég, mert abból is csak kettőt használ, ha jól sejtem. Lehet szerzek valami 80mm-est, azt utána egy nyomtatott házba is be lehet rakni, ha mégis abba az irányba mennék el.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Jarod1
veterán
-
Debilon
addikt
válasz Remekelek28 #174442 üzenetére
az megvan, hogy az alibaba az a nagyker? ott magánszemélyt ha jól tudom nem szolgálnak ki
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
w.miki
veterán
Én is Led szalagot szeretnék, dimmelhető, állítható fényerejűt, halogen izzó színhőmérsékletűt. (Az hány K? ) Éjjeli/fali lámpának használnám, esti olvasáshoz.
40W Tungsram izzó-t váltana ki. Fontos, hogy ne villogjon, semmiképpen.
Melyik boltot érdemes nézni?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
LED szalagot szeretnék venni. Tudnátok linket küldeni ami jó?
Tudja a fehéret, wifis kell (telefonról lehessen vezérelni), bentre kell.
2 db 5 m-s kellene. Köszönöm a segítséget!
Ez jó lehet? (13,46$)[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Nekem lassan 3 éve van meg, még kintről rendeltem, itthon akkor nem nagyon volt, vagy 2x annyiért csak. Hibátlanul megy, ráadásul kint van a szabadban, szóval kap hideget meleget, de esőtől azért védve van.
Laptopom most is látja a jelét, meg a telefon is, pedig 2db téglafal és 2db szilikát fal van közöttünk és kb. 20 méter
Egy Mi router 3 a fő egységem, jól elvannak egymással.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
addikt
-
varmi2
nagyúr
Itt még van. És olcsóbb is. Ez a hivatalos xiaomi magyar shop.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
vacs
veterán
válasz AndrewBlase #174456 üzenetére
Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro jelerősítő/repeater (DVB4235GL)
Kintről se nagyon kapod meg olcsóbban, én egy éve használom hibátlanul, bár nekem csak 50-es internetem van.
Meglepő, hogy milyen erős wifi jelet tol!szerk: Most azt írja, hogy elfogyott, perig eskü, hogy 2 perce még volt raktáron!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
emre
veterán
Ismertek olyan ali store-t ahol olcsón jó ventiket (120-as pwm) lehet venni?
Ja és nem hátrány ha a postaköltség nem a termék árának a kétszerese.[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
válasz instantwater #174459 üzenetére
Ha nem a drága 3 rádiós példányokat veszed, akkor a mesh is felezi a sebességet vagy ugyanúgy kábelezned kell.
-
őstag
válasz AndrewBlase #174460 üzenetére
Ha már a kerti budiba is kell értelmes Wifi, akkor nem nagyon van más lehetőség!
-
Beni2360
félisten
válasz tlala #174458 üzenetére
kenand - neked is
A fordítót állandóan használom.
A padavan oldalt már többszőr átolvastam csak nagyon bonyolultnak tűnik. ROM-t cseréltem telón, tabon TWRP-vel de ez sokkal bonyolultabbnak tűnik, pedig a vásárlás óta már az SHH kezelése is megy 90%-ban.
Majd jövő héten neki fogok hátha több kedvem lesz hozzá.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tlala
addikt
válasz AndrewBlase #174460 üzenetére
Nem annyira veszélyesen drága.
Pl. egy Xiaomi AX5-ös router ennyi (Lengyelországból kb. +10USD extra), és Mesh képes - persze "egyedül nem megy..."
De lehet, hogy a kínai erősebb wifi jele önmagában megoldaná a határeset problémádat.
Cserébe van egy modern, Wifi6-os routered, nem egy "jeltovábbító", ami egy nagyon bizonytalan dolog. -
tobias40
veterán
Aki vette a GAN töltőket,milyen eszközzel használják?
Amit adnak hozzá kábelt az vmi speckó csatlakozó vagy Type-c?Nem az adapternél hanem a másik oldalon..
[link] Én ezt vettem..
Az USB-A kimenetről milyen eszközöket lehet meghajtani?[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
válasz instantwater #174459 üzenetére
Igazából ahhoz kell nekem (ha egyáltalán szükséges lesz), hogy egy wifis infrapanel lássa a hálózatot. Még nem érkezett meg a termék, így nem tudom, hogy abban milyen "erős" a "jelfogó", de a tervezett helyén a telefonom már éppenhogy csak látja a wifit.
Erről a mesh hálózatról még nem hallottam, de úgy nézem, nem éppen a legolcsóbb a kialakítása.Miért mindig én???
-
addikt
Felezik a sebességet. Több a macera mint a haszon velük.
Vagy mesh technológia használata ajánlott vagy kábelen bekötni egy új access pointot.
[ Szerkesztve ]
-
tototos
őstag
Xiaomi nekem bevált.
-
AndrewBlase
senior tag
Ráfűznék én is a hálózat témára.
Wifi jeltovábbítóra van ajánlott termék? Volt anno egy, de az állandóan eldobálta a jelet, úgyhogy kukáztam a házból.
Miért mindig én???
-
kenand
veterán
válasz Beni2360 #174453 üzenetére
Ha kínai fw van rajta akkor kínai lesz, de van angol is. Jobb a padavan felrakás itt
-
Beni2360
félisten
válasz kenand #174450 üzenetére
Igazából az új 1000/200 modemmel megvagyok, van utána egy 8 portos switch a wifi is elég a lapihoz, meg a 2 droidhoz. csak én vagyok az egyedüli felhasználó. DE azért kipróbálnám csak azt nem tudom, hogy így natur ha rádugnám a kábelre ami mellettem van mit látnék? Kínai szöveget gondolom.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Ha már hálózatos téma. Gigabites switch-re lenne szükségem. Érdemes kintről rendelni vagy vegyek Tp-Linket itthon?
-
Beni2360
félisten
válasz kenand #174445 üzenetére
Nek egy ilyen Xiaomi (3G) van a szekrény tetején vagy 2 éve de még nem vettem rá magamat, hogy beüzemeljem nem főleg a padavan cserét.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
tlala
addikt
Gyere át a topikjába!
Olvass bele vásárlás előtt!!
(Van CN verzió erősebb wifivel, és EU/global verzió jóval gyengébbre állított wifi teljesítménnyel. Hardveresen ugyanaz, de nagyon nem könnyű átprogramozni - sajnos nem egy sima fw csere a megoldás).
Amúgy bivaly a cucc, nekem nagyon bejött.[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Router topikban rá kell kérdezni mennyire jó típus.
Én régebbi Xiaomit használok (3G), az padavan fw-vel jól működik és jól paraméterezhető. (ritkán szórakozik bizonyos Wifi kliensekkel, de vagy 40 lóg rajta: kamerák, okos eszközök, pl hőmérők, kapcsolók, újraindítás szokott segíteni)
Nekem Xiaomi fw nem jönne be...főleg nem a kínai nyelvű (persze arra is van megoldás, telefonos app stb) -
oszy
veterán
Ez a Xiaomi router mennyire ajánlott vétel? Vagy inkább itthonról? 3.000-5.000 Ft-tal drágább ahogy nézem az ÁK-t.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Remekelek28
őstag
Üdv. Tudnátok segiteni,hogy alibabárol hogyan lehet rendelni? [link] ezt szeretném. De nem tudom hogy jutok el a paypal fizetésig. Illetve itt van e szállitási költség.
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
Sziasztok rendeltem egy csomagot, 9164 huf lett a vege...most kaptam uzit DHl-el adtak fel.....van valakinek tapasztalata? Mennyi lesz igy a vege lesz e vamkezelesi dij v. afa etc?
Postanal tudom nem lenne semmi, de dhl.....jo kerdes."Legen...Wait for it...Dary"
-
Wajk
addikt
egy kis akció ugyanabból a boltból, aki a korábbiról lecsúszott...
1db KN95 maszk$1.24$0.24
$1/$1 Store kupon, aminek a megszerzéséhez a Store chatjébe / Contact Seller kell beírni azt a kódot, hogy:mask
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz fateless #174432 üzenetére
nem akartam ennyire szájbarágósan, mert akkor meg hülyének nézés lett volna akkor még több 100 volt, de akkor kifogyott a készlet... ha jól emlékszem a kupon jan 31-ig érvényes. szóval később rá lehet nézni, lehet mégjobban kijön majd a matek.
-
veterán
Úgy látom, srácok, elkényelmesedtetek
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
Wajk
addikt
nem világmegváltó akció, de nem rossz
4db KN95 maszk$3.04$1.04
$2/$1 Store kupon
+ kód:JFWDO3VKZFCT
-
CHIPman
nagyúr
Alfawise RTB200 LJ-ST206 fogkeféhez találtam végre kompatibilis pótfejet, ráadásul EU raktárból.
[link] Ő lenne az, "U-Kiss" nevő fogkeféhez való alapból. Teljesen rányomva nem rezgeti rendesen, de egy minimálisan lejjebb húzva tökéletes, és mivel eléggé feszül rajta, nem lazul le. Kicsit mintha keményebbek lennének a sörték, mint a gyári, de ennyi kompromisszum belefér.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Beni2360
félisten
válasz Zoli-bácsi #174424 üzenetére
Én bementem a sarki elektrony boltba mivel meghalt a régi és kértem egy dual belsős és 1 külső elem nélküli csengőt. 6000 Ft volt 1 év jótállással. 230 V dugókkal a belső egységek. Passz az árak miatt meg az idő.
Az árukeresőben dögivel vannak csengők. hasonló áron mint kint.[ Szerkesztve ]
-
Zoli-bácsi
senior tag
Vezeték nélküli csengőhöz visszatérve, elem nélkülit EU raktárból tud esetleg valaki?
Vagy van itthon ilyen, ami nem 3x-os áron van? -
draco31
veterán
válasz Skillet #174402 üzenetére
Én fogtam egy VGA ventit, 7 centis azt hiszem, kivágtam az alját a háznak, meleg ragasztóval felraktam rá, csináltam 3 lábat, hogy ne a ventin üljön a töltő, és a gyári venti helyére kötöttem be. Hamar átszellőzteti, néha jól felpörgeti, de csendes marad.
Ja meg ronda is, de nem kiállításra készültASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Beni2360
félisten
válasz erdey_a #174421 üzenetére
Ilyen non-stop nálam vagy 12 éve be van dugva az előszobába méghozzá úgy hogy a fogas felette van és lógnak rá a cuccok.
-
Traxx
őstag
-
WestBam
senior tag
válasz Skillet #174413 üzenetére
Bocsánat, XTAR VC8 természetesen, csak lusta voltam jobbra pillantani, hogy elolvassam, és nekem S is rémlett a típusjelben.
Ez teljesen passzív, nincs benne ventilátor, illetve ez sem tud NiMH frissítést, de van ebben is "rendes" kapacitás teszt, amit párszor le kell futtatni és ugyan az a hatása van. Ami pluszt tud a sima töltőkön felül az a tárolási feszültségre töltés, ha elteszed az akkukat használaton kívül akkor az optimális feszültségre tölti/meríti.
Az OPUS azért valamivel fejlettebb, ez inkább felhasználó barát, nincs sok bonyolult beállítás, leginkább ilyen beteszed-kiveszed töltő.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
tundermacko
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gravírozó eszközt látott már valaki, amivel "e" jelet lehet fémbe gravírozni? Vagy kézi eszközt találok, vagy programozhatót, ami nagyon drága. Ami normális áron lenne, az meg fémet nem tud. -
Traxx
őstag
válasz erdey_a #174394 üzenetére
Az elem nélküli változatok azért jobbak, mert nem kell attól tartani, hogy észrevétlenül lemerül az elem? Vagy van más oka is?
Nálam döntően alacsonyan vannak a konnektorok, így a kutya miatt praktikusabb lenne az elemes megoldás
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
tundermacko
csendes tag
válasz Zoli-bácsi #174412 üzenetére
Még nem cseréltem, úgyhogy jól bírja.
-
Skillet
addikt
válasz WestBam #174405 üzenetére
A VC8S is tud kisütni, ha jól látom. Nem kell neki külön táp, mert typeC-s. Egyszerre 8 akkut kezel. Venti van benne? Nem tűnik rossznak.
Az opushoz képest miben gyengébb?
Ahogy nézem 4 féle dobozt is lehet nyomtatni az opus-hoz.
Rákérdezek majd valakinél, hogy mennyi lenne egy ilyen.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
kekigyu
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #174393 üzenetére
Új infó volt nekem, hogy google home-ot lehet párosítani a xiaomi home-al, ez sikerült is. A google home viszont nem látja a mi temperature monitort ( a kis e-ink bluetooth xiaomi hőmérőt ). Nem kompatibilis a hőmérő a google home-al, vagy mi a trükk?
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Garanciális problémával kérnék tanácsot!
November 12-én rendeltem egy Haylou GT1 Pro TWS fülest az Official Store-ból, EU raktárból.
Tegnap a jobb oldali füles megadta magát, resetelni nem lehet, a töltést nem veszi fel, semmilyen életjelet nem ad.Ali-n refund-ot már nem lehet indítani, ilyenkor mit lehet tenni?
(^)(>.<)(^)
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz elder troll #174397 üzenetére
Egyébként melyik filtert érdemes venni hozzá?
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
veterán
válasz Skillet #174404 üzenetére
4 vagy 5 éve így megy nálam gond nélkül.
Liitoktalába valóban nincs refresh, de a normál test lefuttatása többször ugyanazt hozza.
Szerintem felesleges drágább töltő, vagy amit WestBam írt.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
WestBam
senior tag
válasz Skillet #174404 üzenetére
Aprón találsz embert aki nyomtat alsó részt az opushoz, EZT kellene kinyomtatnia, 80mm-es csendes ventit beleteszed és kész. A ventinek akkor van szerepe, ha nagy árammal töltöd az akkukat, elvileg passzívban is el kellene vinnie a 4 darab NiMH akkut 500mA töltőárammal, de a hűtés az sosem árt. Nitecore töltők közt nincs olyan amit nyugodt szívvel ajánlanék NiMH akkuk töltésére, egyik sem tud refresh funkciót, amit a liitokala sem tud, de ott kapacitás mérés futtatással meg tudod azt is oldani, az opus pedig rendelkezik ilyen programmal. Ami még jó lehetne az az XTAR VC8S, én most ezt használom, ez is jó töltő.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Skillet
addikt
válasz Silent77 #174403 üzenetére
Az opusból is száműzhetem a ventilátort különösebb gond nélkül? Ér ez a kis venti egyáltalán valamit?
NiMH akkukhoz használom max 500mA töltésre/kisütésre.
Néztem most a töltőket, de picit drágábban sem látok alternatívát. Az xtar dragon vp4 Plus van, az vagy 70$, és ha a vámon is fennakad...
Meg azt sem tudom az tényleg megér-e annyit.
Volt valami nitecore-om, hát nem volt nagy szám. Kisütni sem tudott. Van abból a márkából ajánlott?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Skillet
addikt
Van egy Opus BT-C3100 akku töltőm. Elájulva nem vagyok tőle, de gondolom kevés igazi alternatíva van, de ha mégis, akkor kérlek írjátok meg! Pár alkalommal használtam eddig, de a ventije már borzalmas hangos néha. Nem tudom mennyire mennék bele egy case+fan mod-ba, azt sem tudom ki tudna hozzá normális házat nyomtatni, és persze olyan áron, hogy megérje. + egy ventilátor. Mindezeket összeadva, akár egy drágább töltő is szóba jöhet, ami alapból rendben van és nem kell vele b@szakodni.
KöszönömMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
tundermacko
csendes tag
válasz Zoli-bácsi #174389 üzenetére
Nekem a 3as van egy éve, vagyis ugyanaz, csak a márkanév nincs rajta. Eddig hibátlan, pedig csak fel van csavarozva a kapura, nincs védve eső, hó ellen se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest