Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz trol75 #28718 üzenetére
A töltést nem a töltő szabályozza, így nem tudod tönkretenni az eszközeidet.
A töltőknél az áramerősség azt mutatja meg, hogy maximum mekkora áram leadására képes.
Sőt, ezek igazából nem is töltők, csak adapterek. Csak egy trafó, semmi más.
Rendes Lipo töltő több cellás balance funkcióval az iMax B6-nál kezdődik, de az más célra való.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
madarasz92
őstag
Szia!
Én ezt ajánlom Aukey 3portos töltő nagyon minőségi termék és jár hozzá egy elég komoly USB kábel is .
9.99 dollárért vettem a Getone-tól de egyébként a Blitzwolf is jó , be ruháztam arra is de ez az Aukey sokkal minőségibb cucc. -
Saccco
nagyúr
Blitzwolf van EU raktárban kb. 300ft felárért.
Illetve van hozzá 12%-os kupon: 12blitzwszerk.: Lehet, hogy a kupon minden blitzwolf cuccra jó.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Matykoh
tag
válasz trol75 #31617 üzenetére
A courtesytrading-gel küld csak SanDisk termékeket. Nekem is most jött meg egy Cruzer Blade. Beszámoló később.
Más:
Banggoodról rendeltem szeptember elején egy Awei Q9 fülhallgatót. Meg is jött, szeptember 21 óta használjuk is. Viszont levált a hangszóró a "tokról". Kép itt. Nyugodtan írhatok nekik, ugye? -
DJ. Ru$y
félisten
válasz trol75 #34857 üzenetére
Nem szoktunk "refundot indítani" első körben, hanem írunk az eladónak, hogy ez van, küldünk képet, aztán megkérjük, hogy fizesse vissza a törött árát, és majd ő is állást foglal, ha nem juttok közös nevezőre, akkor kel Case-t nyitni eBay-en.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz trol75 #34859 üzenetére
Rosszul gondolod... Van akinek ez az egyetlen kereseti forrása, hiába írtál neki reggel, az neki +8 óra már lehet nem is "dolgozott", számunkra éjjel szoktak válaszolni, szóval majd meglátod.
-
trebrona
nagyúr
válasz trol75 #34859 üzenetére
Ebay felületen:
Megvásárolt termék mellett
1.
2.ide leírod, amit mailben küldtél, csatolod a képeket. Ez a békés megoldás, nem a case nyitás. Ha mégis case-t akarsz nyitni, szintén contact seller.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz trol75 #34886 üzenetére
Nekem le van zárva, az csak annyi, hogy megjött. És elvileg küldik az újat...
havri1
Sincerity majdnem minden termékét duplán listázza, az árak miatt, hogy dönthess miben akarsz fizetni, általában USD és GBP szokott lenni.B-L-A-C-K
Nem fognak többet írni, mert nem tudják, hogy itthon mennyire van leterhelve a VÁM, szóval itt az a döntő, ezt a NAV előre megmondta...Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz trol75 #34971 üzenetére
De fogadd el, különben nem küldenek semmit... A rendelésedet sem kell lezárni csak azt mondom, hogy az enyém már le lett zárva, hogy megjött, aztán utána tört el, és így is kapom a másikat elvileg.
-
-
tupacamaru
veterán
válasz trol75 #38108 üzenetére
Ha csak simán rádugod akkor nem tudja megmondani. Csak azt tudod mérni vele hogy mennyi mA megy bele töltéskor, illetve hogy mennyit tudsz kivenni belőle.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
trol75
tag
válasz trol75 #41007 üzenetére
Sziasztok.
Pár hete írtam nektek, hogy rendeltem az Ebay-ról jó minőségű kukorica LED izzókat.
Rendeltem délelőtt 6db E14 izzót 15,9 $-ért, ugyanattól az eladótól délután rendeltem 6db E27-es izzót. A balga Kínai sikeresen összerakta a két rendelést, egy csomagba egy TN-nel küldte el. Így a két rendelésem egybe lett 31,8$. Majdnem mindenki azt mondta itt a fórumon, hogy meg fogják a csomagot és fizethetek ÁFÁ-t a termékek után. Már lassan bele is törődtem. Erre szól a postás, hogy csomagom jött és nem fér bele a postaládába. És láss csodát, megjött a 12 db kukorica LED izzó. Lehet, hogy nagy szerencsém volt. -
spidersoft
senior tag
válasz trol75 #43687 üzenetére
Üdv! Én ezt vettem. Nem tudom, hogy a magyarral szemben milyen, mivel magyarral még nem volt dolgom, de ez elég jól terül, menetes alumínium dobozban adják. Első használat kissé nehézkes, mivel ziplockban van maga a trutyi (a tasakot felvágva kiszabadítható maradéktalanul a cucc, csak sajátmagával kell a maradványokat tunkolni, és felszaggatja a nagy gömböc a zacsiról a kis foszlányokat. Kézről is maradéktalanul lejön, meg az aludobozka belsejéről is. A mágnest praktikus külön tárolni, mert a kenőcsben a vaspor összemászik tőle egy helyre, ahol ettől a gyurma kikeményedik, de ez gyúrással könnyen eloszlatható. Az eladók olyan hülye méreteket adnak meg, mintpéldául: "Magnetic plasticine: 7cm * 9cm" -- igen, ekkora zacskóban vannak... a cuccból egy kb. 4cm átmérőjű golyó gyúrható. A a mellékelt szemekkel felszerelve a kis mágnest jóízűen elfogyasztja, amiről ugyancsak maradéktalanul eltávolítható. Kicsit féltem, hogy majd veszélyes anyagnak sejdíti a törvény vaskalapos őre, és majd jól visszafordítja a reptérről, de ebben az esetben ez nem történt meg. Ettől függetlenül gyerek kezébe csak kellő körültekintéssel kerüljön, fene tudja, hogy miből kotyvasztották ezek a mandulaszemű alkimisták
[ Szerkesztve ]
-
123sylaar
aktív tag
válasz trol75 #43687 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék, hogy azóta megtudtál-e valamit az "ebay-es" intelligens gyurmáról? Milyen minőségű? Estegleg volt-e összevetési lehetőséged a magyar boltokban kaphatóval?
Üdv.:123syler
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása...
-
Roland8622
aktív tag
válasz trol75 #71682 üzenetére
Szia. Valami tuti van a dologban, mert pl. DDR3-as RAM-ot nézegettem az előbb és megint olyan árban van pl. a 8GB-os mint mikor vettem 3éve Pedig azóta vettem mellé még 1db-ot, hogy párban dual-channel és akkor 5e Ft-al olcsóbb volt ua. Most megint feltornázták az árát
Szóval helytálló a meglátásod a drágulással kapcsolatban, de az okát én sem tudom sajna.
Max. tippelni tudnék a dollár/euró/forint árfolyamra, de mikor ennyi volt mint most, akkor hogy tudtam olcsóbban venni ?
Itt ilyen világpiaci árak alakulását mutatják összeszedve: világpiaci árakHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz trol75 #71702 üzenetére
Volt ez a karacsony vagymi, termeszetes...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest