Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz lali81 #175498 üzenetére
A spanyol raktár nem szállít ide, kínából már inkább 30 postával. Karácsonyra ilyet kapott asszony mostohaapja: [link] autószerelő, nem fikázta le.
Amúgy igen, Aldi/Lidli, múlt hónapban is volt, asszem még morogtam is mert még olcsóbb volt ennél is
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
jmuranyi
tag
-
lali81
tag
Sziasztok, ez itt az első hsz-em ,eddig csak olvastam,remek topic!az lenne a kérdésem,hogy akkus ütvecsavarozót valaki vett már Aliról?kinéztem egy persze noname típust 20V,töltővel,akkuval,elvileg szenkefementest.kb 20e ft.
Szerintetek ez jó ajánlat?
[link] -
asdasdasd
tag
válasz macilaci78 #175494 üzenetére
Biztos az eredetiséget igazoló Nokia feliratot tart sokáig rányálazni...
-
asdasdasd
tag
Rendeltem egy butamobilt Kínából, azt látom hogy 1,5 hét után még feldolgozás alatt van és az Ali is engedi neki még 1 hónapig húzni az időt.
Ráírtam, hogy ship soon vagy cancel-ezem.
Erre írja, hogy csak 2 napja van vége a nemzeti hawainak, és a "factory" most indult be.
Remélem nem most kezdik legyártani.
1-2 héten belülre igéri a küldést. -
peestike
őstag
válasz digitalentum #175486 üzenetére
nekem csak 1 ilyen volt, 15 munkanap alatt futott be.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
spiky03
veterán
Szerintetek, ha 16. óta Amszterdamban áll a fülesem azt a héten megkapom?
A múlt héten kaptam egy mailt, hogy itthon a spinter futár hozza majd.
De azóta semmi mozgás.
Szállításra 10-15 napot írtak, az a héten telik le kb.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
digitalentum
csendes tag
Mi a tapasztalat? BangGood-ról a csomagkuldo.hu csomagpontjára kb. mennyi idő alatt érkezik meg egy csomag?
Nagyon vonzónak találom a gravitációt. Elfogadom a sütiket, de krémtorta is jöhet!
-
motrola
aktív tag
-
Tim82
félisten
-
törölt tag
válasz Tim82 #175477 üzenetére
2021-02-07 16:12
HU, mail in transit within the country
2021-02-07 16:10
HU, mail in transit within the country
2021-02-05 06:52
Shenzhen, To Shenzhen, China
2021-02-04 16:37
Guangzhou City, leave the "Provincial International Mei Garden Business Department", the next stop "Shenzhen International"
2021-02-04 16:28
Guangzhou City, "Provincial International Mei Garden Business Department" has been received and sent, the pitcher: Peng Ming, tel: 17391391390vince
ebay szerint transitban van.
Ezt ebayen látom:
Feb 7, 20214:12pm邮件在境内转运中HU
Feb 7, 20214:10pm邮件在境内转运中HU
Feb 5, 20216:52am到达中国 深圳深圳
Feb 4, 20214:37pm离开【省国际梅花园营业部】,下一站【深圳国际】广州市
Feb 4, 20214:28pm【省国际梅花园营业部】已收寄,揽投员:彭明,电话:17391391390广州市
Feb 1, 20212:00amTracking number providedItt csomó HU van.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz #65537792 #175476 üzenetére
Tippre valami holland/belga/stb. posta és ez talán annyit jelent, hogy ott náluk megjelent a csomagod.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Tim82
félisten
válasz #65537792 #175476 üzenetére
Szinte biztos, hogy nem ér két nap alatt Sencsenből (Shenzhen) az országba, szóval itt valami nem kóser a 17track-es státuszinfó magyarra fordításával.
A lekérdezés eredményét - angol nyelven - be tudod ide tenni?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
törölt tag
Hi!
A 17track.net szerint már 2021-02-07 16:12 óta itt van az ebay-es csomagom.
Azt írjam hogy Magyar Posta. De weboldalon nem ismeri fel a tracking numbert.
Hol tudnék érdeklődni, hogy mégis merre van?2021-02-07 16:12
HU, postai küldemények az országon belül
2021-02-07 16:10
HU, postai küldemények az országon belül
2021-02-05 06:52
Shenzhen, To Shenzhen, Kína
2021-02-04 16:37
Guangzhou City, hagyja el a "Tartományi Nemzetközi Mei Garden Business Department", a következő megálló "Shenzhen International"
2021-02-04 16:28
Guangzhou City, "Tartományi Nemzetközi Mei Garden Business Department" érkezett, és elküldte, a dobó: Peng Ming, tel: 17391391390[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz Siriusb #175472 üzenetére
Több ilyen kis hordozható csíptetőst használok, összemérhető (pulzus és Spo2) értéket mutatnak mind akár a mentősök lifepak gépével is, ha rendesen az ujjon van. Egyszerre nem tettem rá az összes eszközt, de előfordult, hogy nem hitték el a mért értéket és hiába cserélgette ezt, vagy azt, a természetes néhány %-os ingadozáson kívül nem észlelt senki különbséget. Talán komplikáltabb esetekben jobb lehet egy komolyabb gép, ha nehezített a mérés, mert rossz a keringés az ujjban (fülben, akármiben ami belefér), akkor lehet a kis olcsó nem érzékeli és nem mutat értéket, vagy hol mér, hol nem, de ez nem szokványos eset.
-
Siriusb
veterán
válasz nelsonmanian #175473 üzenetére
Nekem múlt héten is adtak fel cuccot.
-
nelsonmanian
senior tag
Alis rendeléseket postázzák már? Vagy még tart a hold uj év? Van egy 01.23 és egy 02.02 rendelésem utóbbi spanyol 7day delivery. De meg se moccannak tracking szerint. Nálatok mik a tapasztalatok?
-
citkar
addikt
válasz Siriusb #175467 üzenetére
Az olcsó, Alis ujjra csiptetős teljesen korrekt, megéri az árát. Nekem egy régi Alis van, annak az értéke nem igazán tér el drágább társaitól. Fizikailag már kissé megfáradt, a csíptetés nem olyan stabil, mint régen, de még mindig korrekten mér.
A konkrét linket nem tudom, nagyon régen rendeltem, de kb így néz ki, szerintem ilyen.
Ha valaki sokat nyúzza és jobb összeszerelést kíván, érdemes drágábbat venni, egyébként szerintem nem.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Valakinek van tapasztalata a pulzoxymeterekkel? Az itthon 10-20 ezerért kapható mennyivel jobb az aliexpress-es 10-15 dollárosnál?
-
Beni2360
félisten
válasz spileraaa #175460 üzenetére
Ügyes jószág de eladtam Januárban 5 E-t.
Nem tudtam kihasználni és van mellette még másik 3 db.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
2thletme2day
őstag
válasz Digitalpimp #175463 üzenetére
Azt még akkor kivárom. Nem sürgős. Csak még július előtt be akarom szerezni. Ki tudja mit fog eredményezni az új csodás rendszer...
-
Digitalpimp
senior tag
válasz 2thletme2day #175462 üzenetére
Ali szülinap lesz március végén, ha ráér, én várnék.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
2thletme2day
őstag
Üdv
Forrasztópákát rendelnék aliról (ts80). A kérdésem az lenne, hogy van-e most valami kuponos móka vagy várható-e a közeljövőben amikor is a mostani 70$-os árból lehetne még faragni? Annyira nem sürgős a dolog így ha lesz mostanában valami esemény akkor azt még megvárnám.
-
kenand
veterán
válasz spileraaa #175460 üzenetére
Blitzwolfok fogyasztást is mérik... (Smart Life ill Tuya app)
Én Sonoffból Th10/16-okat használok pálmák és melléképület vészfűtését kapcsolom velük.
Itt írtam róla[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
ezt régebben Sonoff S20 EU whisitlistbe raktam
de nem tudom mire lenne jó vagy esetleg van más típus ami jobbti mire használjátok?
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
kenand
veterán
válasz w.miki #175452 üzenetére
PL eMag Bosch Athlet 25.2V (BCH625LTD)
3 is van a családban, BF-ben 48 000Ft volt az eMAG-on, majd a jó tapasztalat miatt karácsony előtt a szülőknek 59 000Ft-ért vettünk még 2-t az Edigitalnál.Figyelni kell Boschból van 14V-os és 19V-os is azok gyengébbek (utóbbi volt Lidl BF-ben )
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Mi a technika?
Az app azon oldalán várom, hogy aktív legyen a kinézett kupon, vagy N frissít magától és abban a pillanatban kell belépni?
Ma próbáltam a legnagyobbat de nem engedte.Esetleg nem tud valaki 100 v 150dolcsi fölött kupont?
A Store nevetséges 2 dolcsit ad....Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Minstrel
senior tag
-
edk-
őstag
válasz AndrewBlase #175442 üzenetére
A hatéridőt az eladó tudja kitolni, kérni kell tőle üzenetben. Ha nem sikerül, a vélelmezett megérkezést követő két héten belül indíthatsz disputát.
Úgy látom, a 3C-be ugyanaz a szűrő való, mint a 3H-ba.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
AndrewBlase
senior tag
Üdv!
Adott 3 december elejei rendelésem Aliról, ami shipment cancelled lett 3 hét után. Az eladó persze baccott szólni erről, én meg nem nézegettem. Januárban vettem észre, és kérdeztem rá az eladóra, hogy mi a tosz van. Azt a választ kaptam, hogy a covid miatt sok ország törölte a regisztrált kínai légi küldeményeket, rendeljem meg újból, átállítja az árát 0,1$-ra, és elküldi ismét.
Ez meg is történt. Úgy voltam vele, hogy kivárom a december elejei rendelések érkezési határidejét, és kitolom a szállítási védelmet, ha addig nem érkezik meg az újból megrendelt küldemény. Igen ám, de nincs ilyen lehetőség a rendeléseim mellett, a "védelem" meg holnap lejár, az új csomag meg tracking szerint még az országos logisztikai központban van.
Szerintetek aggódjak? (kb 60$ az értéke.) Vagy tudok valamit csinálni a reménykedésen kívül?***
Más. Az elmúlt időben vettem 2 Xiaomi Mi Air Purifier 3C légtisztítót (4 és 6 nap alatt érkezett). Ebbe vajon ugyanaz a filter megy, mint a 2/2s/3/3h verzióba? (A 3c-t nem látom sehol se feltüntetve.) A kék színű változat lenne a gyárilag hozzáadott fekete szűrő? Ti honnan veszitek hozzá?Miért mindig én???
-
addikt
válasz st6969 #175438 üzenetére
Na majd kipróbálom otthon, hogy 10 percig hagyom állni és bekapcsolva marad-e.
Amúgy egy régi 10500-as Xiaomi powerbank-kal, ha arról hajtom, akkor rendes működés közben rövid időn belül kikapcsol.
Ez mondjuk lehet inkább a régi powerbank hibája, mert ha nagyon minimális áramszükséglete van a transmitternek, akkor ez a powerbank még lehet nincs felkészítve, hogy jól kezelje az ilyen eszközöket.
Jól sejtem, hogy ez lehet a baj?[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
válasz luciferk #175437 üzenetére
Komoly cuccnak látszik, de az ára is az.
Nekem TV Jack kimenetre kellene, így nincsenek nagy elvárásaim.
Tudja TX-ben a sztereót, viszonylag alacsony késleltetéssel, és alacsony zajszinttel.
Nekem is fontos, hogy állandó stabil kapcsolatot tudjon, ne kapcsoljon ki inaktivitás esetén.-= Pancsermeste® =-
-
luciferk
senior tag
válasz Pancsermeste #175434 üzenetére
Szerinted a BW-BR6 ajánlott lenne?
-
farkas-j
őstag
válasz Pancsermeste #175434 üzenetére
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Pancsermeste
őstag
Ez transmitter módban is sztereo?
Én ezt vettem... nem ajánlom.-= Pancsermeste® =-
-
Wajk
addikt
válasz Minstrel #175431 üzenetére
Első körben egy Rocketek-et vettem $3 körül, de az nekem is elaludt. Nyomtam is rá egy refundot, mert nem volt benne a leírásban, és egy ilyen Transmitternél pont ez lenne a lényeg. Nézegettem komolyabb Transmittereket is, de adtam egy esélyt az egyszerűbb megoldásnak. Mivel nem komoly audio rendszert építek rá, és másodlagos fogyasztásra van.
Aztán rendeltem ezt a modellt, kb. féléve működik folyamatosan, egy régi vezetékes Logitech hangafalszettet alakítottam át ezzel BL hangszóróra. Szegény pár éve már a garázsban porosodott. Nagyon szeretjük
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
TheProb
veterán
válasz tlala #175430 üzenetére
Az a budge márkája a sziamiaúnak, de ár/értékben azok is jók. (Bár számomra a design eléggé búcsús.) Ismerősi körben többeknek is van és nagyon szeretik. 60e-től én már viszont inkább Dreame-t és a hasonló "komolyabb" márkákat választanám. Most pl 60e-ig vagy még tovább le lehet pontozni alin a Dreame XR-t, az is jó vétel.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
tlala
addikt
válasz TheProb #175427 üzenetére
A Xiaomi Jimmy porszívói milyen minőséget képviselnek?
-
alázógyík
addikt
Sziasztok!
Mennyi most az érték határ dollárban külföldi rendelésnél?
-
TheProb
veterán
válasz szabi__memo #175426 üzenetére
Még valami, ami Shunzao-nál pici negatívum, hogy a support és alkatrész utánpótlás biztos, hogy szegényesebb, mint a Dreame-nél. Gondolok itt mondjuk szűrőkre, Dreame-hez szinten biztos, hogy fogsz kapni évek után is. Shunzao-nál ebbe már nem vagyok biztos.
Amúgy eddig nagyon korrekt a Dreame official bolt (amit az értékeléseik is alátámasztanak. Csüt éjjel rendeltem, tegnap délben már úton volt a cucc.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
szabi__memo
nagyúr
-
TheProb
veterán
válasz szabi__memo #175423 üzenetére
Én benne vagyok most a témában, az elmúlt pár hétben csak a porszívókat túrtam...
Alapból én a Z11 Pro-t vettem volna a V11 ellenében, mert számomra egy fokkal átgondoltabb és praktikusabb feature set-je van. Pl. 1 ujjal nyitható és üríthető tartály, "láthatatlan" kapcsolódások a tartozékokkal, hajszálvágó a hengerben, cserélhető akku, stb. Teljesítményben pedig kb ugyan azt tudják, legalábbis papíron és általában a Dreame drágább is.
Viszont megbízható helyen jelenleg sincs raktáron sehol. Átnéztem én is Ali-t, de W.miki által linkelt bolt tűnt még a legjobbnak. De számomra ezek sem voltak annyira bizalomgerjesztőek, hogy rendeljek tőlük.
Illetve tegnap írtam, hogy 230$-ért sikerült megvenni a V11-et, az szerintem (meg más szerint is) BB.
Remélem tudtak segíteni a döntést.
-
w.miki
veterán
Shunzao Z11/Z11 Pro - CZ ProSzivattyú kuponnal 267 USD
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-
csibe1
addikt
válasz headhunter #175396 üzenetére
Köszi!
Megvan az új sorozatom." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
mazsi
senior tag
Xiaomi rízsfőző van valahol EU raktárról?
Három hónapja kosárba raktam kettőt, de most mindkettő Kínából jönne
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
TheProb
veterán
Más se tudja aktiválni a Mi Curver 34-re a kupont? Elég jó áron lenne.
Egyezik a product ID és mégis azt írja beváltáskor, hogy nem jó termékre akarom beváltani.[ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
Melyik audio bluetooth receiver marad állandóan készenlétben? Próbáltam már pár pendrive méretűt, de hiába voltak mindig az adapterben, mégis lekapcsoltak egy idő után ha nem volt rácsatlakozva a telefon.
-
w.miki
veterán
Fogkefe kuponok:
Oclean Air 2 elektromos fogkefe - Ár: $26.99 , kuponnal: $20.99
Kupon: ALIDAY10
Link:
https://www.aliexpress.com/item/1005001864869697.htmlOclean S1 fogkefe UV tisztító - Ár: $24.99, kuponnal: $15.99
Kupon: ALIDAY17
Link:
https://www.aliexpress.com/item/1005002105952560.htmlA múltkor valaki nem akart venni ...
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
TheProb
veterán
válasz bbsofficial #175402 üzenetére
és w.miki: Ezt nem értem én sem. Ali-s topikban is kifejtettem, hogy nem látom benne a logikát. Mint írtam, nap közben ugyan azokkal a kuponokkal 280$ körül lett volna a legkisebb ár. Most megnéztem, most 297-et ír, úgy hogy már elhasználtam a store kupont.
#175401sagesz93: Remélem beválik. Vaciláltam a T20 között. De annak széria hibája van, meg 1 akksival kevesebbet bír, stb.
Szőnyegen hogy teljesít amúgy?[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz headhunter #175396 üzenetére
Zseniális.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
bul07
nagyúr
Hátha valakinek tetszik
Bár ha úgy nézzük és tényleg jár hozzá tok is akkor olyan nagyot nem lehet bukni mert egy tok is megvan pár dollárKINGSEVEN 2020 Brand Classic Square Polarized Sunglasses Men's Driving Male Sun Glasses Eyewear UV Blocking OculosN7906
[link]
US $7.84
Kupon is van igaz akkor megy rá ha 2db vesz az ember
Kupon lekérős 3/15$
És nekem még valahonnan jött egy 1$ kupon is (AliExpress Coupon)Így 2db
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest