- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gézengúz #184108 üzenetére
Az áramerősség csak egy paraméter, van még a karakterisztika, hogy mekkora a késleltetése.
Közben sikerült a dcf77 programmal az óra szinkronizáció, csak nem 1 dimenzióban kell dondolkodni. Az óra mögé élire állítva találtam meg a jó pozíciót
)
-
spiky03
veterán
válasz
Gézengúz #184101 üzenetére
Még nem megy le sehonnan sem.
De a kisházból terveztem levinni, mert abban van áram és az akana mellett van, amiben a szivattyú lesz.
Az akna 120 cm mél, annak az laján lesz a szivattyú.
Majd megnézem, hogy fel ér-e a kábele a kisházig.Milyenek azok a 20A Alisok? Linket tusz adni esetleg?
-
-
-
válasz
Gézengúz #182721 üzenetére
Arról a szállítási módról ami ennél ingyenes ennyit tudunk:
Cainiao Heavy Parcel Line - Nyomkövetés biztosítva, EU-s postai azonosító, ha holland az azonosító akkor néha posta fizetős lehet, mert úgy küldik ide, hogy megadják azt, hogy eredetileg Kínából indult.
De ha a fizetésnél lesz Price adjustment - tétel amivel nettósítják az eladási árat akkor teljes vámolás és áfa fizetés várható. A 163 USD az nagyon az érték határon lévő összeg. -
chatran
őstag
válasz
Gézengúz #182579 üzenetére
Az ilyen névtelen töltőket nem szokták itt ajánlgatni, mert tűzveszélyesek lehetnek. Megbízható kínai márkájúakból érdemesebb választani, ugreen, orico, blitzwolf, baseus.
Én hazai webshopból vettem baseus-t, mert alig lett volna olcsóbb Kínából. Sajnos már nincsenek olyan nagy akciók, mint pár éve plusz a dollár árfolyam is elszállt. -
vacs
veterán
válasz
Gézengúz #182427 üzenetére
Tiltakozom.
Én kb 3 éve használok egy “sima” uhs3-as microSD-t egy Xiaomi beltéri kamerában, de nincs semmi baja, előtte
kb 2-3 évig használtam egy Blitzwolf IP kamerában ezt a kártyát, de a mai napig működik.
Jelenleg egy "olcsóbb" kínai kamerában van, itt 24/7-ben folyamatosan rögzít!
Én Samsung, Sandisk, Transcend kártyákat használok, mind uhs3-as sebességűek. -
Beni2360
félisten
válasz
Gézengúz #177328 üzenetére
Nekem USB 3.0-n ezt hozta.
-
Beni2360
félisten
válasz
Gézengúz #173676 üzenetére
Nekem is ugyan ezek vannak a wallett alatt sincsen.
De a coin doboznál lehet a látni a pontjainkat.
Néha ráakadok a régi coin gyűjtési oldalra de napi szinten csak a doboz van. -
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Gézengúz #170394 üzenetére
Ismeretlenül honnan tudnám, miről tudsz? A Bosch IXO-ról pl. nem, mert az egycellás, nem kettő mint ahogy írtad.
Pont a Lidi 4Ah sorozatát említettem alább példaként.
Mivel szabványosították az akkuikat, helyette fölrakhatod a 2A-es pakkot is egy nagyigényű gépükre (mint pl. autó kerékcsavar behajtó, vagy flex) de nem lesz jól használható, mert nem csak a kapacitása kisebb, de a párhuzamosítás nélkül csak félakkora áramot is tud leadni. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Gézengúz #170376 üzenetére
Azért más kérdés az akkupakk egy erősebb szerszámgépben (ne viccelj már a gyengécske IXO-val, ami egyébként is egycellás...), mert párhuzamosan kötve két akkut, kb (leszámítva a cellák közti apró eltéréseket) duplázódik a pakkból kivehető áramerősség, hiszen a belső ellenállás a felére esett
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Gézengúz #170368 üzenetére
Konkrétan az e-cigi említése volt az, amin én is fölhúztam a szemöldököm, mert úgy tudom, 1-2A jellemző rájuk. Szerk: az első guglitalálat is ezt írja: "A 2.5 ohm atomizer and 3.7 volt battery — most e-cigarettes fit this description — would draw 1.48 amps"
A szerszámgép más kérdés (és ott nem is akkut, hanem akkupakkot használnak, adott esetben pont a nagy kivehető áramerősség miatt párhuzamosan is kötve cellákat. Ld. pl. a Lidi 4Ah-s sorozata)
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Gézengúz #168153 üzenetére
Linkelhetnéd azt a fejegységet.
Nekem B5 Passat kombi van, rendszámtáblavilágítással egybeépített kamera lenne nekem a legszimpatikusabb, mert semmit nem kell hozzá a kasznin fúrni, de hidegfehér ledre váltja ki a világítást, amit nem akarok. (NKH és hasonló sz@rságok miatt.)
A másik ötlet a rendszámtábla keretébe épített kamera, de ahhoz már a hátsó ajtót kell fúrni.ferzoli: ebay-en törölte a rendelést, két héttel később saját oldalán leadva elfogadta, megjött 3 hét alatt felár nélküli trackinggel. Tán májusi rendelés volt.
ayres: én azt a 20 centit akarom kihasználni. Passat kombi Budapest belvárosában párhuzamos parkolásnál. Ha elöl-hátul összesen 1 méter hely van, az sima liba, de látok olyan parkolásokat, hogy összesen kb 50-60 cm hely van.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Gézengúz #168145 üzenetére
A 1/4 GB Android 4-es rendszerrel ellátott változatok nem érdekelnek. A tolatókamerát a tolatólámpára szokták kötni, minden korrigálásnál, minden sebváltásnál ki-be kapcsol, nekem ehhez nincs türelmem, nemhogy a forgalomnak.
Lehet, inkább rakok külön kapcsolót a kamerára, vagy megy a helyzetjelző körére.aryes: értelmét annak látom, amiben látom a lökhárító peremét is, centizgetni úgy lehet. Szűk 2 év alatt megszoktam annyira a kocsit, hogy 10-20 centire engedem rá a mögöttem lévőre, ezzel oda már nem látok.
warezxts: legközelebb ne legyél szívbajos, nyugodtan indíts case-t, money back és rendeld meg újra a terméket akár azonos eladótól. A pénzt is visszakapod és az új próbálkozás küldése sem lesz lassabb.
pvt.peter: a sz@r szinte ingyen megfelel?
-
bucihost
senior tag
-
-
edk-
őstag
válasz
Gézengúz #153034 üzenetére
OBD2 adapterből innen a piros gombos nekem bevált: https://www.aliexpress.com/item/32818277483.html
-
Zola007
veterán
válasz
Gézengúz #147954 üzenetére
azt tudom, csak 2.0-át nem is láttam eddig, azt hittem lefelé a következő az 5.5*1.9 / 1.7 /1.5, felfelé meg 5.5*2.5mm, mert a szabvány így nő elvileg
Bár lehet hogy a Sharkoon RapidCase-hez adott tápban (talán Dura Micro a gyártó) inkább érdemes megbízni, így még lehet hogy jó is, hogy kapni külön csak a készüléket.
-
-
gyapo11
őstag
válasz
Gézengúz #147637 üzenetére
Nekem ilyen van, nagyon jó. A tűzhely saját gyújtása hatalmas csattogással néha 5-6 szikra után gyújt,ez azonnal. Papírlapot meggyújtja, egy töltés több száz gyújtásra elég, csak egy pillanatra kell megpöccinteni a gombot. Kár, hogy az akkuja nem cserélhető. 5-6 $ körül szokott jönni a reklám hírlevélben.
-
válasz
Gézengúz #146487 üzenetére
Óvatosan vásárolnék ettől az eladótól, 2019. március 7-én nyitotta a boltot.
Tudom, hogy mindenkinek el kell valahol kezdenie a dolgot, de én azért megvárnám, hogy az első párezer üzlete meglegyen, aztán rendelnék tőle.
Az utóbbi időben elég sok bolt tűnt el a nyitás után pár héten belül, a megrendelt árukat nem szállították ki, a pénzt meg csak nehezen lehetett tőlük visszaszerezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest