Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bertokl
tag
válasz Gézengúz #128784 üzenetére
ELE Listen 1 Wireless Headset - RED
Appból regisztrált postával: $7.99
Nincs tapasztalatom, hogy milyen, de ennyiért vettem egyet, majd beszámolok róla.Korábban ajánlottam az excelvan C6 bluetooth fülest. Összesen vettem már belőle 7 darabot, leginkább ismerősök részére. Az első - tavalyi - rendelések nagyon jól szóltak, de amik az elmúlt hónapokban jöttek, csak tompán püffögnek. Nem tudom, hogy csak szerencsém volt-e az első szállítmánnyal, vagy azóta ennyire leromlott a minősége, de részemről nem veszek többet és visszaszívom az ajánlást.
szerk.: bocs, természetesen nem válasz akart lenni az előző hozzászólásra.
[ Szerkesztve ]
-
-
zseko
veterán
válasz Gézengúz #137484 üzenetére
Oh, tényleg, a terméket akartam linkelni amúgy, nem a hsz-t, csak elfelejtettem beilleszteni
Erről van szó.HR24.hu
-
zsiz
őstag
válasz Gézengúz #144740 üzenetére
Nekem ez van elmentve whislist-re. Itt ajánlották. Transcend White Card Reader / Writer Multi RDF5 F5 USB 3.0 New Lifetime Warranty
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
ggeleven
őstag
Én ilyet (fehér) használok képek és videók másolására:
Ugreen Card Reader USB 3.0 SD/Micro SD
Megbízható és gyors.(#144751) petipetya
Ez bmeg mekkora pofátlanság! Egy az egyben a Mi-s képek vannak felhasználva. A zipzárasnál még a Mi logót sem vették le...[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
digitalentum
csendes tag
Én ezt a kártya író/olvasót használom. Nekem bevált. (Igaz, hogy csak USB 2.0, de "kis pénzért" árulják.)
[ Szerkesztve ]
Nagyon vonzónak találom a gravitációt. Elfogadom a sütiket, de krémtorta is jöhet!
-
kmarci25
veterán
Évek óta ezt használom: Transcend USB3 kártyaolvasó. Az ebay-es boltjában vettem, de ezt egyszerűbb volt linkelni.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Ghard
őstag
Rocketek USB 3.0 Card Readers [link]
A listából a 2.-at használom, 60-80mb/s samsung sd kártyával. Ha van 50 coinod ali app-ban, akkor találsz -1 usd kupont rájuk.(#144790) Donki Hóte
5658 napja nem találod a fórumkeresőt, hogy ezt ali topikba írtad volna. Ez a szopás[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
válasz Gézengúz #145929 üzenetére
Nekem van még néhány. Ebbe hogy kell a cellákat belerakni? Rugós mint egy elemtartó, vagy fixen van benne?
Jó lenne látni egy képet a belsejéről.
Ennél pédául látszik a belseje, de egyébként nem tetszik.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
veterán
válasz Gézengúz #146487 üzenetére
Óvatosan vásárolnék ettől az eladótól, 2019. március 7-én nyitotta a boltot.
Tudom, hogy mindenkinek el kell valahol kezdenie a dolgot, de én azért megvárnám, hogy az első párezer üzlete meglegyen, aztán rendelnék tőle.
Az utóbbi időben elég sok bolt tűnt el a nyitás után pár héten belül, a megrendelt árukat nem szállították ki, a pénzt meg csak nehezen lehetett tőlük visszaszerezni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
gyapo11
őstag
válasz Gézengúz #147637 üzenetére
Nekem ilyen van, nagyon jó. A tűzhely saját gyújtása hatalmas csattogással néha 5-6 szikra után gyújt,ez azonnal. Papírlapot meggyújtja, egy töltés több száz gyújtásra elég, csak egy pillanatra kell megpöccinteni a gombot. Kár, hogy az akkuja nem cserélhető. 5-6 $ körül szokott jönni a reklám hírlevélben.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
-
Zola007
veterán
válasz Gézengúz #147948 üzenetére
van elvileg, amit külső házhoz adtak Sharkoon DM5133E 12V 2A
ez 5.5x2.0, még jó hozzá?Saját adaptere milyen minőség?
Megéri a +4 dollárt?applikációból 15.30
valamivel lehet még faragni belőle?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Gézengúz #147954 üzenetére
azt tudom, csak 2.0-át nem is láttam eddig, azt hittem lefelé a következő az 5.5*1.9 / 1.7 /1.5, felfelé meg 5.5*2.5mm, mert a szabvány így nő elvileg
Bár lehet hogy a Sharkoon RapidCase-hez adott tápban (talán Dura Micro a gyártó) inkább érdemes megbízni, így még lehet hogy jó is, hogy kapni külön csak a készüléket.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Beni2360
félisten
válasz Gézengúz #148309 üzenetére
Én is így számoltam csak már nem írtam át mivel az én dugóra csak 15 A és 3500 W van írva holott a termékleírásnál 16 A szerepel.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
edk-
őstag
válasz Gézengúz #153034 üzenetére
OBD2 adapterből innen a piros gombos nekem bevált: https://www.aliexpress.com/item/32818277483.html
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
veterán
válasz Gézengúz #153520 üzenetére
Ez a baja a napelemmel egybeépített powerbankoknak is. Ha nem teszed ki a napra, akkor sosem tölti fel a benne lévő akkut.
Ha meg kiteszed a napra, akkor ez lesz belőle
Szóval csakis külön napelemet szabad venni, amit kábellel köthetsz egy nem napon lévő akkupakkhoz
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
bucihost
senior tag
válasz Gézengúz #162239 üzenetére
Nem tudom hova tenni.... Sok helyem nincs.
A váltó feletti kis "fiókot" lenyitva jön elő a hamuzó, és a szivargyújtó.
Ezért keresek valami olyat amit linkeltem. A piros nyilas részre felfogatnám a az usb/szivargyújtó portos szögletes részét. A gyári szivargyújtóban meg virítana az aktuális akku "V".[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- ASUS routerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cseppet sem érzitek, milyen szánalmasak vagytok
- Nyaralás topik
- Minden ami hőszivattyú
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest