Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16168) SidCorky válasza Oliverda (#16167) üzenetére


SidCorky
senior tag

Ha csak arra kell valami, hogy fesztiválon telefonálj, olcsóbb egy régi telefon, de ha egyébként is vennél egy órát, és mondjuk kell az AOD meg a nagyobb tárhely (nálam ezek fontos szempontok voltak), akkor már nem sokkal olcsóbb az LTE-s modellt választani, mintha vennél egy nem LTE-s órát és mellé egy telefont. Arról nem is beszélve, hogy az óra vízálló is, nem kell annyira féltened, nem esik ki a zsebedből, stb.

Egyébként nekem is csak futás közben jönne jól ez a képesség, de a zenék letöltésébe se halok bele, csak futáshoz nem venném ezért a drágább modellt, ezzel is boldogan rohangálok. Bár jó környéken élek, nem is megyek messze, nem kell félnem attól, hogy sürgősen telefonálnom kell, de talán vannak olyan környékek, ahol ez fontos lehet. :D

Meg most hogy mondjátok, sokszor járok koncertre ahol például 2 évvel ezelőtt még magammal kellett vinnem a telefont és a pénztárcát is és a koncert felénél elkezdett szakadni az eső, táska nem volt, egy LTE-s series 5-öt nem féltettem volna annyira, mint akkor a telefont és a tárcát.

Már csak a BKK-nak kéne megoldania, hogy elég legyen egy óra is bérlet helyett.

Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Nintendo Switch OLED // Fujifilm X-T30 II

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.