- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
SoulReaver #3504 üzenetére
Inkabb itt annyi a kicsi bibi, hogy sokfele igeny talalkozik
Van akinek csak azert kell, hogy legyen mivel szorakozni, lesz ami lesz, meg tart ameddig tart
Vannak akiket mar erdekel a tema es van konkret elkepzelese
Van akit meg komolyan erdekel es tervei vannak az autoval...Szerintem ezek keveredese nem tul szerencses, de vegul is ertheto
(#3505) Enigma1945
Nos pont errol beszelekJomagam ezert a holmiert egy forintot sem adnek
Egyertelmu, hogy vannak akik igen,mert kulonben az osszes magyar modellbolt is becsodolne
Ez nagy valoszinuseggel messze nem egy Maverick XT mert az 1/10-es auto, ez meg 1/16-os picike
Van akinek ez is nagy, nekem kb zsebcirkalo meretu
A masik meg az, hogy megannyi belepo szintu auto megfordult mar nalam, hogy az csak na..raktam is ossze ugy nem tudom hany darabot, de ez a tipus (Maverick, Himoto, Amax mind egykutya) annyira rossz, hogy ez mar a legalja amit itthon lehet kapni ...a VRX - ami ehhte eredeti kinai koppintmany, messze felulmulja ezeket
Ha ma vasarolni kell, akkor ennyi penzeket nagyon, de nagyon max egy VRX autoert adnek ki
Azert ehhez is elmondanam, hogy a VRX a Kyosho autoit lopja-masolja, de annyira szerencsetlenek, hogy meg a kereket sem tudtak ellopni rendesen - gondolom hoztak egy darabot belole, azt csinaltak belole negyet
Ez csak azert gaz, mert mintas a kerek es piszkosul nem mindegy, hogy milyen menetiranyra teszed fel...
Ennyit a kinai "legjobb" loporol
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest