- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Árnyékos sarok
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz Necronom #6707 üzenetére
Csak megemlítettem mint városi legendát, nem kijelentettem:
Sokan mondják, hogy a traxxas esc nem szereti a magas C értéket. De ez igazából érdemben megerősíteni nem tudom.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoinR
őstag
válasz Necronom #6389 üzenetére
az egyik iranyba mindenkepp jobban szeret forogni, mint a masikban
Nem, mivel ha 90°-ban áll, akkor pont mindegy az irány, ezért is írtam, hogy általában, hiszen azoknak az RC-motoroknak - legalábbis azok az olcsó, nem állítható időzítésűek, amik nálam vannak - nincs jelentős orientációjuk. Viszont egy csomó ESC-m van, ami felezi a sebességet hátrafele. -
peet137
tag
válasz Necronom #6389 üzenetére
De itt nagyjából 2x olyan gyors, mint az előre, gondolom, ez azért nem - csak - a kefepozíció miatt van. Ez egy alapmotor amúgy, de van itthon egy szerelhető kefés 17T-s is, nagy a kísértés egy tesztre Nem szeretném megsütni az ESC-et, mert ez vízálló, a százéves kefés szabijaim pedig - amennyire tudom - nem.
-
peet137
tag
válasz Necronom #6308 üzenetére
Ez jól hangzik, nálam csak 1:10 van mindhárom kategóriában. Néztem a honlapotokat, azért kérdeztem a motorlimitet, 21, 5 volt, ahogy láttam versenyen. A tapadó alatt az on-roadot értettem, de ezt meg is válaszoltad a következő sorban
A 9T-ről annyit, h egy 5200as 35C lipoval kb 40-50 percet megy, a hosszú jatékidő fontosabb, mint a sebesség. Nem mellesleg néhány alkatrész anno "áldozatul esett" a sebesség teszteknek
Még egyáltalán nem biztos, hogy odaérünk, remélem, sikerül.[ Szerkesztve ]
-
peet137
tag
válasz Necronom #6306 üzenetére
Ezt h kell elképzelni, mi itt a menetrend? Szabályokkal lehet versenyezni? Motorlimit, stb... Ill csak tapadó van? Vagy be lehet szállni szabadon bármivel? Egy 9t-s tapadós verdám lenne, az lehet, vagy erős ide? NAGYON hosszú áttétele van, nem villámgyors, hanem sokáig megy Meg van egy drift gép is, azzal is lehet ilyenkor tolni, vannak ahhoz is partnerek? Azt még tanulom, de a pálya vonala nem tűnik rossznak arra sem...
-
tvamos
nagyúr
válasz Necronom #6018 üzenetére
"A VRX ilyen autoja azert erdekes, mert az itthoni amator versenyeket azzal nyerik...ezvan"
Es az ugyan az az auto, amit megvesz az ember a boltban? Mert az F1-et is Mercedes-szel nyerik, de az nem ugyan az az auto, mint amive a faluvegi csapatasra mennek az emberek.
En meg mindig azt gondolom, hogy otthoni okorkodesre a Traxxas az egyik legjobb, ha nem a legjobb auto.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
mAtech
aktív tag
válasz Necronom #5958 üzenetére
Szia!
Ezek a VRX-ek homokban mennyire szeretnek menni (Murena, Octane)?
Fiamnak (7 éves) gondoltam valami kültéri off-road elektromos autót (udvaron szórakozáshoz).
Szempont:
- szerelhető legyen,
- jó alkatrész ellátottság (pl.: ne Kínából rendeljem meg 3 hónap átfutási határidővel),
- bírja a nedvességet,
Árat még nem tudom pontosan. Eddig a Maverick is tetszik (Strada verziók). 60-80 K között alakulnak ezek az RC-k, ahogy nézem.
Brushless motoros esetleg jobb választás lenne ebben?
Méret gondolom inkább 1:10-hez.Traxxas is jó, csakhát azok az árak
Köszi.
Ha nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
JoolsNOS
veterán
válasz Necronom #5966 üzenetére
Amúgy a 2000est 0,5A val "szoktam" tölteni. (Bár kb 3* használtam) Ebből gondolnám, hogy 4 óra alatt tölt fel, de a 4 óra után is tartotta a 0.5 A, de a töltöttségi szint már nem változott.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz Necronom #5963 üzenetére
És pl egy 7.2 es nimmh mikor lesz teljesen feltöltve? Mert nálam egyik okostöltő se mondta, hogy: na akkor most kész. Legutóbb talán 8.77től már lefele kezdett indulni a töltés.
-
JoinR
őstag
válasz Necronom #5903 üzenetére
Sajnos a 30 éves tapasztalattal rendelkező fórumtárs energiája csak a klubjának és youtube csatornájának reklámozására megy el, így nincs ideje segíteni másoknak. Néha esetleg még személyeskedik a helyi fogalmatlannal, de ez a max. Úgy látom Discordon nagy a sor, lehet oda kellene fókuszálnia, ez a fórum nyilvánvalóan menthetetlen.
-
JoinR
őstag
válasz Necronom #5893 üzenetére
Nem tudom mitől szúrom ennyire a szemed, de ez egy fórum, úgyhogy jobb, ha hozzászoksz, hogy mások is írnak ide. Ha pedig valami tárgyi tévedést észlelsz, nyugodtan kijavíthatsz bárkit konstruktívan, NORMÁLIS hangnemben. Az előző hsz-ed akár így is kinézhetett volna: "Annyiban szeretnélek kijavítani, hogy akkut elsősorban a fogyasztóhoz, azaz a motorhoz választunk, igaz jelenleg nem áll rendelkezésre semmilyen specifikáció a motor méretén kívül, ezért elfogadható, hogy a hozzá általában megfelelő méretű ESC névleges áramerősségét vesszük alapul (hiszen ha annál többet fel tudna venni a motor, az ESC amúgy is leégne, így fölösleges nagyobb akkut választani, kisebbet viszont egyébként sem ajánlott)."
Ehelyett nyilván azért lett törölve az előző hsz-ed, mivel olyan mértékű alpári személyeskedés volt benne, ami nem fér össze a fórum szabályzatával. Szerintem azokra, amiket ott leírtál, joggal megsértődhet bárki, én az eddigi 13 éves prohardveres fórumozásom során még hasonlót se láttam (szerencsére), főleg nem ilyen piti dologgal kapcsolatban, mint hogy most mi alapján válasszunk akksit. Spoilerezve megmaradhatott volna azért, hogy lássák a kérdezők, milyen kedves emberek várják a Discordon, biztos rohannának oda kérdezni...ezt a lejáratást meg ideje lenne elfelejtened, neked nem velem kell megküzdened, én nem vagyok se a konkurenciád, se a riválisod, hanem a stílusod alapján sokkal inkább magaddal. -
JoinR
őstag
válasz Necronom #5887 üzenetére
Köszönöm a kioktató stílust, nagyon sokat hozzátett a mondandóhoz.
Hadd akadékoskodjak egy kicsit, hogyha nincs rákötve motor az ESC-re, de rádugott akksival bekapcsolom, mégis villog a LED, akkor az valamilyen paranormális jelenség lehet? Szóval a nagybetűs aláhúzott mondatod egy egyszerű hazugság. Persze értem mire gondolsz, hogy az ESC csak a FETek aktiválásával átengedi az áramot a motor felé, de ez nem elektrotechnika szakkör, hanem egy RC-topik, tehát az akkuválasztás szempontjából teljesen irreleváns, hogy az ESC éppen felveszi és átadja az áramot a motor felé, vagy csak átengedi.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Necronom #5819 üzenetére
Covid-19. Bocsánat
A pályára, de minden szóbajön
12 éves fiam (is vagy főleg) szeretne próbálkozni, off road a "komolyabb" (himoto bronto, átépítés alatt jelenleg)
Köszönet előre is.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
elektrotank
aktív tag
-
tvamos
nagyúr
válasz Necronom #5746 üzenetére
A multkori Youtubeos szosszenettel raktam ossze, ahol elegge kivesezted, mennyire rosszak a Traxxas autok. Legalabbis az jon le belole.
Szerintem a Traxxas-ossag egy vallas, mint a BMW-sseg. Nem az a lenyege, hogy feltetlenul racionalis dontes egy Traxxas auto. Tobb legendas autot leraktak az asztalra, amikkel a legnagyobb baj, hogy naluk mas a meret skala, mint a tobbi gyartonal. A tobbi mind szubjektiv dolog."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
maximilian4
addikt
válasz Necronom #5741 üzenetére
Nem tudom... biztos nagyobb a tapasztalatod mint nekem (és ezt most egyáltalán nem gúnyosan mondom), viszont a 4wd után mondom ezt. Sokkal könnyebb volt irányítani, így nagy általánosságban jobban lehetett vele manőverezni. Persze, fordulékonyabb a 2wd, ha nem állsz vele keresztbe, meg van tapadás, és száraz a terep. Az a baj, hogy te a videóidban is mindent versenyzői szemmel nézel, de az rc modelleseknek hány százaléka versenyző? Nem sok.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
motoflug
őstag
válasz Necronom #5694 üzenetére
Szia,
Nekem nagyon tetszik a Kyosho Outlaw Rampage, mint Trophy Truck. Teljesen scale külső, iszonyat menő rugózás, annyira jó nézni eleve ezeket a videókat, ahogy kirugóznak mindent. Arra beruházok majd egyszer, nem is találtam hasonlót abban az ársávban, ami ennyire tetszene.
-
tvamos
nagyúr
válasz Necronom #5703 üzenetére
Ne vedd sertesnek amit irok, nem tamadni akarlak! Azert irtam, mert segiteni szeretnek az embereknek, hogy helyesen hasznaljak a kifejezeseket. Hajos versenyekre nem jarok, nem is nagyon erdekel. Szakmai szeminariumokra, meg workshoppokra jarok, tobbek kozott BLDC temaban is. Es ez a tanult szakmam is.
Ezt irtad: "a BLDC roviditest a kulso forgoreszes brushless motorokra hasznaljak"
Ha a forgoresz kivul van, outrunner a motor. Ha a forgoresz belul van, inrunner. Lehet kefes motor is inrunner, meg outrunner, attol fuggoen, hogy a forgoresze kivul, vagy belul van, meg a brushless is.BLDC, BL, EC motor, vagy ECM, mind ugyan azt jelenti. A motorban nincs szekefe, hanem egy elektronika vegzi el ennek a feladatat. (Ez persze kicsit leegyszerusitese a problemanak, mert az elektronika azert sokkal tobbet tesz, mint a kommutator + szenkefe.) Azert is csatoltam a Wikipediat a temaban, mert elolvastam, nagyjabol jol irja a dolgokat.
-
tvamos
nagyúr
válasz Necronom #5699 üzenetére
A BLDC azt jelenti, hogy BrushLess DC. Az, hogy a forgoresz kivul van, vagy belul, az az inrunner, es az outrunner. "ne adjunk masok szajaba felreertheto dolgokat" Nem adunk rossz kifejezeseket masok szajaba.
Azt jelenti, hogy 380-as motort tettem az autoba, az eredeti 540-es helyett. Persze, mindenki azzal jott, hogy tegyek egy 540-es, vagy meginkabb egy 550-es brushless-t, de azt mar probaltam, es sok az.
-
tvamos
nagyúr
válasz Necronom #5696 üzenetére
Mostmar a harom autot alakitottam at ugy, hogy az eredeti kefes motort egy kisebb, es konnyebb BLDC-re csereltem, es az aksit is kisebb LiPo-ra, es minddel nagyon elegedett vagyok. Akinek van lehetosege ra, hogy probalgassa, annak ajanlom, hogy probalja meg.
Tokre vicces, amikor kimegy egy palyara, es jonnek ott a nepek az agyonra telepakolt autoikkal, nekem ott vagy egy agyonra lekonnyitett auto. Oke, van, hogy a hosszu egyenes kozepere kifutja a vegsebesseget, akkor a ketakkora BLDC-kkel szerelt autok elonyben vannak, de a kanyarokban, meg a rovid kigyorsitasokon nagyon vicces, ahogy elmegy nekik. A multkor kolcson kerte egy kissrac tolem, hat lehidaltam, mit mutatott vele a csiki-csuki kanyarokban.
Es a gumi sem fogy olyan gyorsan.
Sajnos a palyara nem nagyon tudok kijarni, mert nincs kocsim, meg lusta vagyok, de az auto fasza nagyon."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz Necronom #5692 üzenetére
Nekünk us van egy Maverick Strada monster. Elég masszív. Szeretjük. Pláne, mióta BLDC, meg lipo aksi van benne. Nagyon ésszel kell nekimenni egy ilyen konverziónak! Mondjuk erről lehetne rész...
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz Necronom #5666 üzenetére
Sok youtubert nezek. Van amelyik kreten ott, es van, aki elmondja, hogy mi mi van.
Igen, tudom, hogy mit tud egy franko, meg egy kinai sz@r.
Egy taviranyito kivalasztasanal nagyon sok kulonbozo szempontot kell merlegelni. Nem art, ha tudja az ember, mit akar, mire kell.
-
mardal84
tag
válasz Necronom #5663 üzenetére
Köszi az infót.
Jó tíz éve modelleztem én, még meg is van nagyon sok holmi többek között egy futaba 2pl am-es távirányító csak gondoltam újra belevágok és kellene egy modernebb darab,alapból én a futaba 3pv felé hajlottam volna csak láttam ezt a radiolinket hogy drágább mint a futaba egyes boltokban így gondoltam megkérdezem aki benne van most a témában hogy mit lehet róla tudni. -
tvamos
nagyúr
válasz Necronom #5631 üzenetére
Elragadott a lelkesedés, és mindent kicseréltem bennük fémre. Drága vas az összes hajtás elem. Mennének is az autók át mindenen, csak az esős időben az egyik beázott, és kijött a magic smoke.
De majd megoldom."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz Necronom #5627 üzenetére
Van otthon egy palyank, amit a fiammal epitettunk. Szeretnek egy vizes/saros reszt epiteni a nyar folyaman, ha megengedi otthon "a masik szemely". Persze, at is kell ott gazolni az autokkal. Az lenne a kerdesem, honnan tudnek otleteket szervalni, hogy vizallova tegyem a WPL autoinkat.
-
motoflug
őstag
válasz Necronom #5625 üzenetére
Szia!
Jó ötlet, én is megnézem, a munkáitok.Nem pont a te posztodhoz kapcsolódik, de a saját tapasztalatom az, hogy a kezembe nyomtak egy távirányítót és kb. fél óra sem kellett, hogy tudjam, kell egy ilyen nekem is. Ugyanezt bejátszottam az egyik cimbivel, és ő is így járt.
A probléma szerintem az, hogy nincs elég offroad/onroad hely, vagy nem megfeleő a helyismeret, és nem jut el hozzánk az info. Sokszor előfordult, hogy gondoltunk egyet, hogy de jó lenne rc autózni valahol, de nem tudtunk hova, mert pl. a BUHA pálya zárva volt, mást meg nem ismerünk. Így kimentünk valami rétre, de az nem az igazi. Elsősorban most a csapatás, versenyzés short course autóval, az amire gondolok és BP. +/- 40km.
Trial pálya van, meg a sokak által kedvelt Kőhegy vagy egyéb helyek, bár lehet ott is tudnának újat mutatni.
Szerintem egy olyan platform jól jönne, ahol össze vannak szedve a helyek, ahol lehet csapatni, nem zavarunk senkit, ez segítene azoknak is, akik frissen belevágnának a dologba.
Mit gondoltok?
-
JoinR
őstag
válasz Necronom #5613 üzenetére
Szerintem egyszerű hamisítványokat hasonlítasz egy budget márkához.
A rossz hír, hogy az ismerősöd rajtad is csak nyerészkedni akart, MG996(R) rengeteg van a piacon, van az eredeti Towerpro, amivel semmi gond nincs, meg vannak a hamisítványok 3$ körül, tehát kb. negyedáron, nyilván nem fogja ugyanazt tudni. -
senior tag
+1
Bár hozzátenném, hogy Tesco-s és egyéb ipari hulladékok helyett, gyereknek/első olcsó modellnek kipróbálni tényleg nem rossz a wltoys. (Szigorúan kínai áron, mert páran próbálják itthon is árulni haszonnal, úgy már nem annyira megérős.) Ilyen tizen-huszonezres kategóriában újonnan, nem nagyon van "értelmes" ellenfele. Persze kb annyit is ér, de ha a helyén kezeli valaki, megtalálhatja az örömöt benne. Aztán akinek megtetszik, az könnyen a másik végletbe esik és megveszi a negyedmillió+ -os gépeket is, mert az biztos annyival jobb is.BÚÉK!
Szerk: Nekem nincs, nem volt és nem is lesz Wltoys-om, másét próbáltam ki és annyira nem volt sz*r az áráért. Lehetett vele baromkodni. Mókafaktor megvolt és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
napoleon2323
tag
Vajon miért kell beleszólni, hogy a másik ember mire költi a pénzét, ameddig nem árt ezzel másnak?
Ezt sohasem értettem.
Ha valaki ebbe a típusba "öli bele" a pénzét, szíve joga, lehet csak polcdísznek szeretné (de nyilván ez is az ő magán döntése...).
Bevallom sohasem értettem ezen "megmondó" posztokat, amelyek rengetegen fórumon, rengeteg témában felbukkannak néhány havonta.
Azt hiszed ezzel az "érdekesen" megfogalmazott néhány mondattal megváltod a "magyar modellezést", mert zavar hogy a másik más típusú autóval érzi jól magát? Emiatt kellene "megmenteni"?Semmilyen támadás nélkül, mi volt a célod ezen poszttal, mert tényleg érdekel. Lehet az én szegénységi bizonyítványom, de valóban nem látom az ilyesfajta, rendkívül "hasznos" írásoknak a lényegét.
(mielőtt azzal jönnél, nekem nem volt és valószínűleg nem is lesz egyhamar wltoys autóm )
[ Szerkesztve ]
With every conflict I grow stronger!
-
Volkov
senior tag
válasz Necronom #3771 üzenetére
Lassan egy éve írtam ide.
Anno az volt a terv, hogy a régi játék autómat RC-sítem.A WLtoys K989-es "Fiesta" lett a szerencsés nyertes, olcsó de brutális gép (az eddigi gyerek játékokhoz képest). Mérete 1/28-as, a tengelytáv gyárilag állítható, s az egyik pont megfelel a Porsche feltámasztásához.
Sok módosítást egyelőre nem tervezek vele, de szeretném kipucolni, és rendbe rakni amit kínában nem sikerült. Difik pl. eléggé szorulnak. Van Youtube-on video róla, de egy dolgot nem tudok pontosan, hogy milyen kenőanyagot kellene vennem hozzá?
Köszi!
:)
-
Saccco
nagyúr
válasz Necronom #4527 üzenetére
Nem akartalak megbántani, elnézést.
Szaktudásod megkérdőjelezhetetlen. Látszik, hogy annyira imádod az egész témát, hogy nem feltétlenül tudod jól szavakba önteni.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
carl18
addikt
válasz Necronom #4518 üzenetére
Na vagyok most értem haza kondiból Úgy akartam írni hogy az a kínai Aventador nem mehet 20-nál többet úgy se Azt tudom simán jobb rc autók simán mennek 40-50 km/órát
A leggyorsabb amit láttam az a Traxxas 0 vagy mi volt már Traxxas XO-1 100 mph felett megy 160 km/h + De ez már valóban overkill kategória, ember legyen a talpán aki így elvezeti
Ezt néztük pár napja unokaöcsémmel ö 20 éves én 25
Itt 190 km/h sebbeséget hoztak ki belőle
[link]Nekem 30-35-nél nem igazán kéne több végsebbeség. Az volna a lényeg hogy tovább bírja akkuval a gép
Amúgy megkimélném Odakint lenne használva de itt esetleg az út mellet fú és árok van. Egy kisvárosba lakom ahol néha-néha 0 a forgalom. Szóval itt is lehetne csapatni.
Sajnos Aventador Body kittet/karosszériát nem találtam Ilyen Hobbi autóhoz. De NIssan GTR igen, ami ugyan úgy tetszik És ezeknek a Hobbi autóknak tartósabb a anyaga mint annak a kínai vacaknak?
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
tvamos
nagyúr
válasz Necronom #4472 üzenetére
Most ilyen, teljesen gyari allapotu:
Csak a legminimalisabb atalakitasra gondolnek, mert en igy szeretem, ahogy van, szeretnem, ha konnyen vissza tudnam alakitani, ha megunja.
Szoval kell masik lengokar, kutyacsont, meg 4 kerek? Ez nem hangzik vegtelen nagy osszegnek...
Kormanyosszekotok, meg mas firlefranc nem kell?[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Necronom #4471 üzenetére
Értem.
-------------------
Akcióóóó
Basher SaberTooth 1/8 Scale Truggy (ARR) - $198.30 - You save $84.53 -Was $282.83█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
-
Darksiders84
aktív tag
válasz Necronom #4403 üzenetére
Teljesen kezdőként elhiszem amit mondasz és ami engem zavart még keresgélés közben hogy nincs feltüntetve hogy mekkora az aksi ugyanazok a leírások de szinte sehol az aksi tudom lehet külön sőt erősen ajánlott ha nem csak 10 percet akarok szórakázni. Azt hittem azért ez a Maverick jó márka mert nem a legolcsóbb mint pl egy Wltoys. Akkor ezek szerint 100 ezer alatt csak belépő szint van. Tudnál ajánlani szerinted melyik jó márka ami nem Texxas 200-ért.
-
SoulReaver
veterán
válasz Necronom #4355 üzenetére
Ebayen is jóval 65 felett vannak ezeknek az árai.
Amúgy nem akarlak én meggyőzni, neked úgy is minden szar... Csak ha lehet, én inkább lrp-t javasolok kezdő autónak. Nem kiábrándítóan gagyi anyag. Még a műanyag spur kereke is jobban bírja a bl-t...
Pár videóból nem derül ki, hogy milyen a vrx. Sword meg egy más tészta. Amikor a jako modelles eladó azt mondja, hogy szőnyegen kell használni, az már jelent valamit...
-
SoulReaver
veterán
válasz Necronom #4352 üzenetére
És mi ment akkor tönkre 22 db lrp autónál?
Vrx-et 2x szét szedtem és már is elnyalódtak a műanyag elemeiben a menet. Lrp-nek érezhetően sokkal jobb az anyaga. Ez már jobbá teszi. Elektronikája szar lenne? Ilyen komol.y kis moci van benne. Szervója az ugyan műanyag fogaskerekes, dehát annyi baj legyen... Már úton van a fém.
Másba tényleg nem tudok belekötni.... Fogtam mind2 autót, átnéztem, megvizsgáltam.... 100x jobb az lrp.
A vrx sword 47.000 Ft kefés szettel, stabilizátor nélkül, igénytelen hajtás burkolattal és lágy fing műanyag alkatrészekkel.
Az lrp s10 blast tx2 truggy (csak a pontosság kedvéért) 65.000 Ft, Amiket felsoroltam a vrx-nél, az ebben mind jobb.
22 autó ide vagy oda, lehet reklámozni a vrx-et, de az én tapasztalatom ez. Egyébként én kciseréltem a k7 bl-t a trackstaromra.
-
SoulReaver
veterán
válasz Necronom #4348 üzenetére
Ugyan ezt az s10 blast buggy-t hajtja már egy ideje az egyik kolega, nagyon bírja. Erős masszív. Mindig mondjuk egy csattanásnál, hogy na most eltört, de nem... Szerintem nem volt szerencséd. Sokkal jobb, mint a vrx... Ezt úgy mondom, hogy nem szőnyegen használtam.....
-
tvamos
nagyúr
válasz Necronom #4341 üzenetére
Várom nagyon a bejegyzéseid!
(#4340) ADAM1337
Tudnál nekem segíteni abban, hogy szeretnék drift kereket venni 1/10 meretben, lehetőleg olyat, ami füstöl, az sem baj, ha szikrázik is. Ne legyen nagyon drága, ha lehet. Aszfalton használnám.[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Necronom #4339 üzenetére
logout.hu baloldalt fent, írni szeretnék, ne rakd publikusra míg szerkeszted.
De neked jobban a fejedben vannak a dolgok, versenyzés hobby, bashing, stb.
Én csak a drifthez értek szakmailag, a többit csak felületesen ismerem, szőnyegen pl nem is mentem, se betonon igazán, még ilyen tapadás növelő dolgokhoz se értek.
Ha megtennéd tök jó lenne, a formázás nem vészes.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest